Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

Είμαι νέος στο χώρο των windows phone.Πρόσφατα αγόρασα ένα Lumia 620 και προσπαθώ να το μάθω.

Έχω μερικά θεματάκια με τη σύνδεση στον υπολογιστή μου και το ανέβασμα των φωτογραφιών στο sky drive.

'Οσο και αν έχω ψάξει δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω τις φωτο και να καταφέρω να δω τα αρχεία στην εξερεύνηση των windows.

Έχω υπολογιστή με win 7 και έχω κατεβάσει την εφαρμογή που πρτείνει στο windowsphone.com.Μετά την εγκατάσταση και αφού έχει βρει το τηλέφωνο μου , εμφανίζει το μήνυμα "windows phone κλειδωμένο.Ξεκλειδώστε το τηλέφωνο σας για να δείτε τι υπάρχει σε αυτό".Τι κάνω λάθος ; Από το κατάστημα που το αγόρασα δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με τα wp8.

'Οσο αφορά το skydrive από τον υπολογιστή μου και από το τηλέφωνο βλέπω κάποιες φωτό που είχα ανεβάσει με το 5800 αλλά από το 620 δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα.Παίρνω συνέχεια το μήνυμα " Σφάλμα αποστολής.Δεν ήταν δυνατή η αποστολή.Δοκιμάστε ξανά."

Θα εκτιμούσα όποια βοήθεια.

Καλησπερα, θα πας στην φωτογραφια που θες να ανεβασεις στο skydrive, θα πατησεις τις 3 τελιες που εχει κατω και μετα αποστολη στο skydrive. Αυτο προυποθετει να εχεις βαλει το windows mail (το ιδιο που εχεις βαλει στο skydrive) σου στις ρυθμισεις - email/λογαριασμοι.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσφορά για λίγες ώρες:

http://newsletter.plaisio.gr/c/mv

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Καλησπέρα στην παρέα σας!

Πριν λίγες ώρες αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο κινητο, φανταστείτε είναι ακόμα στη ζελατίνη του. Παραγγειλα απο ebay προστατευτικό οθόνης και αύριο πρωι θα πάω cosmote για να πάρω μια micro SIM καρτα! Το πήρα σε λευκό, γιατί ήταν άμεσα διαθέσιμο. Μια από τις επόμενες μέρες θα παραγγείλω είτε το Cyan έιτε το Orange που μου χτυπάνε όμορφα στο μάτι!

Εντυπώσεις από αύριο που θα έχει και την SIM!!

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης; Είναι η μεγάλη μετάβαση από το κινητό του avatar (Sony Eriksson c510) στα smartphones!!!

Edited by Pipis76

Καλησπέρα στην παρέα σας!

Πριν λίγες ώρες αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο κινητο, φανταστείτε είναι ακόμα στη ζελατίνη του. Παραγγειλα απο ebay προστατευτικό οθόνης και αύριο πρωι θα πάω cosmote για να πάρω μια micro SIM καρτα! Το πήρα σε λευκό, γιατί ήταν άμεσα διαθέσιμο. Μια από τις επόμενες μέρες θα παραγγείλω είτε το Cyan έιτε το Orange που μου χτυπάνε όμορφα στο μάτι!

Εντυπώσεις από αύριο που θα έχει και την SIM!!

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης; Είναι η μεγάλη μετάβαση από το κινητό του avatar (Sony Eriksson c510) στα smartphones!!!

Με γεια :) Ειναι πραγματι φοβερο τηλεφωνο για τα λεφτα του, δεν το εχω πολυ καιρο (3 εβδομαδες) αλλα το κινητο φυσαει. Τωρα εστρωσε και η μπαταρια και κραταει ενα 2ημερο με αρκετη χρηση!

Οπως ειπε και ο @haki πρεπει να βαλεις εναν λογαριασμο microsoft (προσοχη αν θες να τον αλλαξεις αργοτερα μονο με hard reset γινεται) απο οπου μπορεις να συγχρονισεις επαφες, μειλ calendar κλπ. Νομιζω δουλευει και χωρις sim οποτε μπορεις να το δουλεψεις και τωρα.

Οτι απορια εχεις, εδω ειμαστε! Και τσεκαρε και το wpcentral.com, το καλυτερο site για τα windows phones!

Να πω και 2 πραγματα που μου εκαναν εντυπωση. Δεν φανταζομουνα ποτε οτι θα το πω αλλα ο ie ειναι ταχυτατος. Η μουσικη του αποδοση ειναι αριστη με equalizer, dolby κλπ. Παρηγγειλα και νεα ακουστικα γιατι τα παλια δεν δουλευουν καλα στο 620.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Όπως καταλαβαίνετε δεν άντεξα και το άνοιξα, χωρίς κάρτα SIM. Μπηκε στο wifi που έχω σπίτι αλλά η μόνη αναβάθμιση που έκανε προς το παρόν ήταν οι γλώσσες πληκτρολογίου (Αγγλικά και Ελληνικά). Χάρτες δεν άνοιξα (δεν ενεργοποίησα την τοποθεσία) αλλά ως λογαριασμο έβαλα αυτόν που ήδη χρησιμοποιώ στο hotmail και δεν δημιούργησα καινούριο. Ελπίζω να μην έκανα καμία πατάτα.

Η οθόνη με ενθουσιασε με την καθαρότητά της (έβαλα στο youtube να τρέξει ένα videάκι που το θεωρώ το δικό μου benchmark για τα χρώματα - arctic light ονομάζεται) και ο ήχος καλός με την ένταση στη μέση!

Έχει πολύ ψάξιμο γιατί είμαι τελείως πρωτάρης με τα wp8. Έχω δουλέψει τα android, παρακολουθώ το site αρκετό καιρό οπότε και με τη δική σας βοήθεια δεν θα έχω πρόβλημα.

Θα τσεκάρω και το site που ανέφερε ο haigoeo και εδώ είμαστε πάλι!! :)

παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρεται φίλο μου για 2ο κινητό και του πρότεινα το συγκεκριμένο. Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα

1)nokia here έχει ?

2)επαφές απο gmail συγχρονίζονται εύκολα?

3)αφού του βάλει 5-6 εφαρμογές τύπου viber/whats up messenger το κινητό γίνεται πιο φτωχό σε εμπειρία χρήσης?

ευχαριστώ

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρεται φίλο μου για 2ο κινητό και του πρότεινα το συγκεκριμένο. Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα

1)nokia here έχει ?

2)επαφές απο gmail συγχρονίζονται εύκολα?

3)αφού του βάλει 5-6 εφαρμογές τύπου viber/whats up messenger το κινητό γίνεται πιο φτωχό σε εμπειρία χρήσης?

ευχαριστώ

1) ναι ολα τα Here και Here drive +

2) πανευκολα και αμεσως

3) καθολου , αρκει να μην το παρακανεις

Αγορασα σήμερα τη microSIM η οποία βρίσκεται ήδη μεσα στο κινητό! Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις ώστε να αποφύγω χρεώσεις όταν μπάινω ίντερνετ;

Να χρησιμοποιώ δηλαδή μόνο wifi.

Και κάτι ακόμα, ένω έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση από ρυθμίσεις, συνεχίζει να υπάρχει στα home buttons. Γίνεται κάτι γιαυτό ή δεν αλλάζει;

Edited by Pipis76

Αγορασα σήμερα τη microSIM η οποία βρίσκεται ήδη μεσα στο κινητό! Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις ώστε να αποφύγω χρεώσεις όταν μπάινω ίντερνετ;

Να χρησιμοποιώ δηλαδή μόνο wifi.

Και κάτι ακόμα, ένω έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση από ρυθμίσεις, συνεχίζει να υπάρχει στα home buttons. Γίνεται κάτι γιαυτό ή δεν αλλάζει;

για να κλεισεις το 3g πας ρυθμισεις---> κινητη τηλεφωνια ---> συνδεση δεδομενων ---> απενεργοποιηση

κατεβασε απο το store το connectivity tiles ωστε να εχεις γρηγορη προσβαση απο tiles στην κεντρικη οθονη για τις ρυθμισεις συνδεσημοτητας

δυστηχως η δονηση στα capacitive πληκτρα ειναι μονιμη , δεν υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησεις . Ελπιζω να το κανουν με ενα μελλοντικο update γιατι το θελει πολυς κοσμος

Δύο ερωτησούλες ακόμα!! :)

1)Πως μπορώ να αλλάξω κωδικό στην καρτα SIM; Στις ρυθμίσεις δεν το βρίσκω! Μαλλον δεν ψαχνω καλα!

2)Πως μπορώ να κανω γρήγορες κλήσεις; Δηλαδη σε κάθε νούμερο να αντιστοιχεί και ένα όνομα; Γίνεται ή πρεπει να κατεβάσω εφαρμογή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δύο ερωτησούλες ακόμα!! :)

1)Πως μπορώ να αλλάξω κωδικό στην καρτα SIM; Στις ρυθμίσεις δεν το βρίσκω! Μαλλον δεν ψαχνω καλα!

2)Πως μπορώ να κανω γρήγορες κλήσεις; Δηλαδη σε κάθε νούμερο να αντιστοιχεί και ένα όνομα; Γίνεται ή πρεπει να κατεβάσω εφαρμογή;

1) για να αλλαξεις pin ρυθμισεις---> πας στην δεξια οθονη εφαρμογες ---> τηλεφωνο

2) δεν ξερω αν υπαρχει εφαρμογη για αυτο

Για lumia το rap dialer.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

πολυ ωραια....:) ολα τα εχει εκτος απο το ραδιο

και το amber ειναι προ των πυλων

ελπιζω να λυνει και καποια προβληματα τυπου store updates και το messaging που δουλευει οποτε του καπνισει

Edited by ignus

Εμενα το Νokia updater for retail μου εβγαλε την παρακατω εκδοση. Απο οτι βλεπω σε ξενο φορουμ δεν ειναι η amber. Να την κανω; Edited by haigoeo

Δεν είναι καινούργια έκδοση,είναι η ίδια που έχει τώρα,Αν κοιτάξεις κατώ αριστερά από τον κωδικό προιόντος γράφει ''εκδοση λογισμικού'',είναι ιδιο με αυτό που σου λέει για να ενημερώσεις.Και εγώ έτσι την πάτησα και πέρασα ξανά την ίδια έκδοση.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Δεν είναι καινούργια έκδοση,είναι η ίδια που έχει τώρα,Αν κοιτάξεις κατώ αριστερά από τον κωδικό προιόντος γράφει ''εκδοση λογισμικού'',είναι ιδιο με αυτό που σου λέει για να ενημερώσεις.Και εγώ έτσι την πάτησα και πέρασα ξανά την ίδια έκδοση.

Παλι καλα που δεν την εκανα!

Αντε ρε amber ελααααα....

Πηρα το κινητο μαζι στο camping που πηγα (river party). Το here drive εδωσε ρεστα, με πηγε παντου, δεν κολλησε ουτε μια φορα σε αντιθεση με το gps του αυτοκινητου που χρειαστηκε 3 restart και επισημα πλεον αποσυρθηκε. Τα videakia που τραβηξα ακομα και σε χαμηλο φωτισμο ηταν εκπληξη οταν τα ειδα στο pc. Ο ηχος απο τις συναυλιες ειναι απιστευτος, δεν μπουκωνει και ειναι πεντακαθαρος. Σερφαρισμα και αποστολη email, ταχυτατα, χωρις κανενα προβλημα. Αλλα το βασικοτερο ηταν η αντοχη της μπαταριας. Σε 5 μερες το φορτισα 2 φορες απο μιση ωρα και δεν ξεμεινα ουτε μια φορα. Και γενικα οτι χρειαστηκα απο πυξιδα μεχρι κατεβασμα στιχων δεν ειχα το παραμικρο. Απολυτα ευχαριστημενος και με το κινητο και με το λειτουργικο.

Και ηδη μυησα και τον πρωτο μου φιλο στα wp. Με το που γυρισαμε παρηγγειλε ενα 620 :lol:

Edited by haigoeo

Άλλη μια ερώτηση, μπορεί να έχει απαντηθεί και αρχίζω το ψάξιμο!

Στέλνω μηνύματα μόνο 70 χαρακτήρων, πως αλλάζει αυτό;;

Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων!

Το βρήκα, Ρυθμίσεις -> Δίκτυο σύνολο χαρακτήρων SMS -> Μειωμένο και μετά ζητάει επανεκκίνηση.

Edited by Pipis76

Παλι καλα που δεν την εκανα!

Αντε ρε amber ελααααα....

Πηρα το κινητο μαζι στο camping που πηγα (river party). Το here drive εδωσε ρεστα, με πηγε παντου, δεν κολλησε ουτε μια φορα σε αντιθεση με το gps του αυτοκινητου που χρειαστηκε 3 restart και επισημα πλεον αποσυρθηκε. Τα videakia που τραβηξα ακομα και σε χαμηλο φωτισμο ηταν εκπληξη οταν τα ειδα στο pc. Ο ηχος απο τις συναυλιες ειναι απιστευτος, δεν μπουκωνει και ειναι πεντακαθαρος. Σερφαρισμα και αποστολη email, ταχυτατα, χωρις κανενα προβλημα. Αλλα το βασικοτερο ηταν η αντοχη της μπαταριας. Σε 5 μερες το φορτισα 2 φορες απο μιση ωρα και δεν ξεμεινα ουτε μια φορα. Και γενικα οτι χρειαστηκα απο πυξιδα μεχρι κατεβασμα στιχων δεν ειχα το παραμικρο. Απολυτα ευχαριστημενος και με το κινητο και με το λειτουργικο.

Και ηδη μυησα και τον πρωτο μου φιλο στα wp. Με το που γυρισαμε παρηγγειλε ενα 620 :lol:

Σε 5 ημερες το φορτισες 2 μισαωρα;;; :confused: αν αληθευει με τετοια χρηση το παιρνω αυριο!!!! Σιγουρα δεν εισαι υπερβολικος; μη με παρεις στο λαιμο σου.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Σε 5 ημερες το φορτισες 2 μισαωρα;;; :confused: αν αληθευει με τετοια χρηση το παιρνω αυριο!!!! Σιγουρα δεν εισαι υπερβολικος; μη με παρεις στο λαιμο σου.

Θα προσπαθησω να θυμηθω συνολικα την χρηση που εκανα για να δεις αν σε καλυπτει.

Λοιπον συνολο 70 φωτο, 25 λεπτα video, σερφ 35-40 λεπτα την μερα (χ4 μερες περιπου 2,5 ωρες) ομιλια συνολο κανα μισαωρο, gps για περιπου 30 λεπτα (για τις γυρω περιοχες) και κατα διαστηματα λιγο παιξιμο με το κινητο. Αυτα θυμαμαι..

Να πω οτι ειχα κλεισα push notifications απο facebook/skype (email το ειχα ανοιχτο) και το 3g το ανοιγα μονο για να σερφαρω. Φωτεινοτητα την εχω στο χαμηλο καθως ακομα και εκει ειναι πολυ φωτεινη για μενα. Παιχνιδια δεν ασχολουμαι γενικα, οποτε 0 χρηση.

Παντως αν συγκρινω με μια νορμαλ μερα που συνηθως εχω ανοιχτο το 3g για 12 ωρες, μπορω να πω οτι τα μονιμα ανοιχτα δεδομενα την κατεβαζουν αρκετα την μπαταρια.

Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου, γι αυτο να παρεις και αλλες γνωμες :)

Edited by haigoeo

Το έχω μόνο μια εβδομάδα και ακόμα δεν το έχω φορτίσει πολλές φορές αλλά πάνω από μέρα δε μου βγάζει, με χρήση τηλεφώνου 1,5 ώρες περίπου, μηνύματα και λίγο ψάξιμο στο store. Για καλύτερα συμπεράσματα μετά από λίγο καιρό!

Το έχω μόνο μια εβδομάδα και ακόμα δεν το έχω φορτίσει πολλές φορές αλλά πάνω από μέρα δε μου βγάζει, με χρήση τηλεφώνου 1,5 ώρες περίπου, μηνύματα και λίγο ψάξιμο στο store. Για καλύτερα συμπεράσματα μετά από λίγο καιρό!

Λογικο ειναι, θα στρωσει, εγω ειμαι πανω στον μηνα και εχει μεγαλη διαφορα απο τις πρωτες μερες.

Α και τωρα που το θυμηθηκα, τα app για τις μπαταριες (battery, insider) ρουφουσαν πολυ μπαταρια και παρολο που το battery το αγορασα, το εκανα uninstall για δοκιμη και απο τοτε δεν ξαναμπηκε. Θα το τεσταρω ξανα αργοτερα μετα απο κανα update.

Θα προσπαθησω να θυμηθω συνολικα την χρηση που εκανα για να δεις αν σε καλυπτει.

Λοιπον συνολο 70 φωτο, 25 λεπτα video, σερφ 35-40 λεπτα την μερα (χ4 μερες περιπου 2,5 ωρες) ομιλια συνολο κανα μισαωρο, gps για περιπου 30 λεπτα (για τις γυρω περιοχες) και κατα διαστηματα λιγο παιξιμο με το κινητο. Αυτα θυμαμαι..

Να πω οτι ειχα κλεισα push notifications απο facebook/skype (email το ειχα ανοιχτο) και το 3g το ανοιγα μονο για να σερφαρω. Φωτεινοτητα την εχω στο χαμηλο καθως ακομα και εκει ειναι πολυ φωτεινη για μενα. Παιχνιδια δεν ασχολουμαι γενικα, οποτε 0 χρηση.

Παντως αν συγκρινω με μια νορμαλ μερα που συνηθως εχω ανοιχτο το 3g για 12 ωρες, μπορω να πω οτι τα μονιμα ανοιχτα δεδομενα την κατεβαζουν αρκετα την μπαταρια.

Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου, γι αυτο να παρεις και αλλες γνωμες :)

Και παλι εκανες αρκετη χρηση. Φαινεται καλη περιπτωση και ειναι κατι που ψαχνω, περιστασιακη χρηση ιντερνετ και αρκετη αναμονη. Θα παρω και αλλες γνωμες φυσικα.

Το amber update το πηρατε;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB