Black_Drag0n Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) Ευτυχώς που αστειεύτηκες! Ήταν πολύ καλή ιδέα, τελικά! ;) Αφού η εικόνα θα είναι σχεδόν στατική και ό,τι και να πάρω δεν θα δω διαφορά, γιατί να μην πάρω φωτογραφική μηχανή, που έχει καλύτερη ποιότητα στη στατική εικόνα; Γιατί όχι την Cannon 20D πχ., που τη βρίσκω γύρω στα 150€ σε αγγελίες; Πώς γίνεται να αποθηκεύω κατευθείαν σε υπολογιστή; Αλλά και πάλι, ούτε μισό TB δεν με φτάνει! Πρέπει να κάνω ταυτόχρονα εξεργασία στο video, να αφαιρώ frames. Άσε που, για φωτογραφικές μηχανές υπάρχουν αδιάβροχα καλύματα, ενώ για φορητούς H/Y και καλώδια σύνδεσης δεν ξέρω. Εκτός αν του φτιάξω κάποιο αυτοσχέδιο "σπίτι" (όπως τα σπιτάκια για σκύλους :D). Δεν υπάρχει τρόπος να τραβά, εξ' αρχής, μόνο κάπου 1 frame το λεπτό; Δηλαδή, ουσιαστικά, θέλω να τραβά αυτόματα μια φωτογραφία κάθε λεπτό. Αν ήταν κινητό κάποιο προγραμματάκι θα υπήρχε να το κάνει αυτό. Edited October 11, 2017 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Σκέφτομαι να πάρω μια , action camera βλέπω πολλές και σε διάφορες τιμές στο Σκρουτζ. Έχετε να προτείνετε καμιά σχετικά φτηνή? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts