tasgr86 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Όταν έχεις επιλέξει ελληνικά βλέπεις τα σχόλια χρηστών που είχαν επιλέξει επίσης ελληνικά, όταν έχεις αγγλικά τα σχόλια χρηστών που είχαν αγγλικά κοκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τί να πω ίσως θυμάμαι λάθος. Καλό θα ήταν πάντως να υπήρχε αυτή η επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 για σας υπάρχει καμια εφαρμογή να μου αλλάζει τις φωτογραφίες στην οθόνη κλειδώματος αλλα να τις παίρνει από το bing όπως έχουν τα windows phone χωρίς να βάλω τον next lock screen τις microsoft δεν μου αρέσει και ας το κάνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 ελληνική εφαρμογή θερμίδων με ελληνικά φαγητά ξερετε καμια καλη? παστίτσιο μουσακα μπουρεκι σουβλακι κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 To e radio δεν λειτουργεί πλέον? Εχετε καμια πρόταση για Ελληνικούς σταθμούς? Ειδικά το kosmos θέλω να ακούω μόνο στους 93,6 και 107 Εμένα παίζει κανονικά το e radio. Ακούω καθημερινά σχεδόν. Και ο kosmos παίζει από eradio. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πειτε καμια καλη εφαρμογη για ηχογραφηση κλησης! Εχω μια αλλα δεν με αφηνει να τις αποθηκευω στην καρτα μνημης και εχω χασει πολλες ετσι που τις ξεχασα και εκανα επαναφορα το κινητο! Αυτην εχω εγω σε Note 4 C 6.0.1 stok https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stefanobusceti.callrecorder Εγώ χρησιμοποιώ το call X. Τα σώζει στην sd σε μορφή wav ή mp3 στην ποιότητα που επιθυμείς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 καλησπέρα υπάρχει καμια εφαρμογή που να ενεργοποιεί την οθόνη όταν κουνήσω την συσκευή δεν θέλω ναό ξεκλειδώνει ας πούμε το έχω στο τραπέζι όταν το πιάσω να ανοίξει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αν είσαι root δοκίμασε καμία εφαρμογή στύλ tasker με shake trigger κλπ.... Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αν είσαι root δοκίμασε καμία εφαρμογή στύλ tasker με shake trigger κλπ.... Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Αν δεν ειμαι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ αυτή για ράδιο και είναι άψογη εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Greek Radios Το e-radio το είχα παλιά αλλά σταματούσε να παίζει ξαφνικά και το έσβησα. Εκεί που άκουγα έκανε διακοπές. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited August 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Εμένα παίζει κανονικά το e radio. Ακούω καθημερινά σχεδόν. Και ο kosmos παίζει από eradio. Το κατέβασα πάλι το e radio αλλά μου βγάζει οτι έχει σταματήσει. Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί? να μην παιδεύομαι άδικα. Οταν λέω kosmos εννοώ το πρόγραμμα τηε ΕΡΤ στους 107 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ αυτή για ράδιο και είναι άψογη εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Greek Radios Το e-radio το είχα παλιά αλλά σταματούσε να παίζει ξαφνικά και το έσβησα. Εκεί που άκουγα έκανε διακοπές. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Πολύ καλό το Greek radios, αλλά έχει καιρό να αναβαθμιστεί και λείπουν πολλοί ιντερνετικοι ειδικά σταθμοί. Προτείνω το v radio που είναι ελληνική εφαρμογή και αναβαθμίζεται συχνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 και εγω!και καποια μπινελικια ελληνικα :lol: Αν πας απο browser στο λινκ προσθέτεις &hl=el και εμφανιζει ελληνικά σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Το κατέβασα πάλι το e radio αλλά μου βγάζει οτι έχει σταματήσει. Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί? να μην παιδεύομαι άδικα. Οταν λέω kosmos εννοώ το πρόγραμμα τηε ΕΡΤ στους 107 Ο κόσμος της ΕΡΤ στους 93,6. Νομίζω το ίδιο λέμε. Σε εμένα παίζει κανονικά img hosting Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Πολύ καλό το Greek radios, αλλά έχει καιρό να αναβαθμιστεί και λείπουν πολλοί ιντερνετικοι ειδικά σταθμοί. Προτείνω το v radio που είναι ελληνική εφαρμογή και αναβαθμίζεται συχνά Δεν χάνω κάτι να δοκιμασω κ εγώ αυτό που προτείνεις.. Ίσως να είναι καλύτερο από το greek Radios και να το κρατήσω! Το δοκιμάζω και ενημερώνω.... Edit: σε πολλούς ελληνικούς σταθμούς κάνει στιγμιαίες διακοπές όταν ακούω. Επίσης ο ήχος που ακούω μου έρχεται κάπως σαν να έρχεται απο μακρυά... Δεν ξέρω αν σε προηγούμενες εκδόσεις δεν είχε αυτά τα προβλήματα. Δεν είναι τόσο καλός όσο του greek Radios. Είναι όμως θετικό το ότι μπορείς να βρεις σταθμούς του εξωτερικού. Προσωπικά και μετά την δοκιμή θα παραμείνω στο greek Radios. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited August 18, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 για σας υπάρχει καμια εφαρμογή να μου αλλάζει τις φωτογραφίες στην οθόνη κλειδώματος αλλα να τις παίρνει από το bing όπως έχουν τα windows phone χωρίς να βάλω τον next lock screen τις microsoft δεν μου αρέσει και ας το κάνει αυτό Δεν υπάρχει αυτό που θες γιατί το είχα ψάξει και εγώ, το πιο κοντινό είναι αυτή η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx&hl=el όπου την ρυθμίζεις να σου βάζει αυτό δικό του wallpaper. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Πώς μπορώ να διαγραψω το τηλέφωνο μου από την βάση του truecaller ? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δεν υπάρχει αυτό που θες γιατί το είχα ψάξει και εγώ, το πιο κοντινό είναι αυτή η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx&hl=el όπου την ρυθμίζεις να σου βάζει αυτό δικό του wallpaper. κατάλαβα να είσαι καλά δεν ξέρω έβαλα ξανά τον next lock screen αλλα δεν δουλεύει καλά μου πετάει και από πίσω και την μαμά lock screen τις samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 κατάλαβα να είσαι καλά δεν ξέρω έβαλα ξανά τον next lock screen αλλα δεν δουλεύει καλά μου πετάει και από πίσω και την μαμά lock screen τις samsung Μια ερώτηση ...Αφού σου αρέσουν τα προϊόντα της Microsoft ..γιατί αγόρασες Android συσκευή και ταλαιπωρείς τον εαυτό σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Μια ερώτηση ...Αφού σου αρέσουν τα προϊόντα της Microsoft ..γιατί αγόρασες Android συσκευή και ταλαιπωρείς τον εαυτό σου ; Καλησπέρα δεν ταλαιπωρώ καθόλου τον εαυτό μου όπως έχω εξηγήσει στα παιδιά εδώ και στο νήμα του s7 edge είναι το πρώτο μου android και προσπαθώ να το μάθω και να το καταλάβω στο πως λειτουργεί και όπως καταλαβαίνεις κάνω πολλές ερωτήσεις και τα παιδιά συνεχεια με βοηθάνε και τα ευχαριστώ πολύ το κάθε λειτουργικό έχει τα καλά του και τα κακά του το ότι μου αρέσει ένα χαρακτηριστικό από ένα άλλο λειτουργικό δεν είναι κακό μακάρι να το είχε και η google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Υπάρχει καμία εφαρμογή για συσκευές με on-screen buttons που να μπορώ να τα κρύβω και νήσσα τα εφαρμόζω σέρνοντας το δάχτυλο όπως γίνεται στα lumia; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Υπάρχει καμία εφαρμογή για συσκευές με on-screen buttons που να μπορώ να τα κρύβω και νήσσα τα εφαρμόζω σέρνοντας το δάχτυλο όπως γίνεται στα lumia; Κάτι τέτοιο ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys (υπάρχουν πολλά ) Χρειάζεται Root ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα σε όλους, μήπως υπάρχει καμία καλή εφαρμογή να λάμπει η οθόνη κατά την λήψη σέλφι? Όπως στο iPhone 6s για παράδειγμα Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Στο παρελθόν έχω διαβάσει εδώ μέσα να προτείνεται για 2καρτα κινητά ως εφαρμογή αποστολής sms, το Textra. Αν δε κάνω λάθος, πείτε μου σας παρακαλώ πού είναι και η ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες να ενημερώσω έναν φίλο που ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κάτι τέτοιο ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys (υπάρχουν πολλά ) Χρειάζεται Root ομως Για όλα; κάτι που να παίζει χωρίς root; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Στο παρελθόν έχω διαβάσει εδώ μέσα να προτείνεται για 2καρτα κινητά ως εφαρμογή αποστολής sms, το Textra. Αν δε κάνω λάθος, πείτε μου σας παρακαλώ πού είναι και η ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες να ενημερώσω έναν φίλο που ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Για τον textra δεν ξέρω αλλά για 160 χαρακτήρες εγώ έβαλα τον Google messenger. Πας ρυθμίσεις, συνθέτες ρυθμίσεις, και ενεργοποιείς το "Μόνο απλοί χαρακτήρες" Απλά μετά το sms είναι με κεφαλαία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts