PAPAKITOU Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Για τορρεντ δείτε το flud Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει κλήσεις αλλά να δουλεύει σε dual SIM κινητά; Δηλαδή να έχει πχ επιλογή να κάνει MUTE η να μπλοκάρει τις κλήσεις προς την ΜΙΑ σιμ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ρε παιδιά ποσο λογικό είναι το google play services να είναι 6.3GB σε tablet 16gb? Ξαφνικά δεν έχω καθόλου διαθέσιμο χώρο… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αυτο που ψαχνω δεν γνωριζω αν υπαρχει η αν ειναι εφικτο. Θελω ενα εργαλειο που με καποιο τροπο να γινεται αυτοματα η εναλλαγη σε δεδομενα κινητης με wifi. Δηλαδη για εξοικονομιση μπαταριας θελω οταν ειμαι σε γνωστο wifi να ενεργοποιηται αυτοματα το wifi και οταν βγαίνω απο το δικτυο να ενεργοποιουνται τα δεδομενα κινητης, για να μην το κανω χειροκινητα. Υπαρχει κατι τετοιο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αυτο που ψαχνω δεν γνωριζω αν υπαρχει η αν ειναι εφικτο. Θελω ενα εργαλειο που με καποιο τροπο να γινεται αυτοματα η εναλλαγη σε δεδομενα κινητης με wifi. Δηλαδη για εξοικονομιση μπαταριας θελω οταν ειμαι σε γνωστο wifi να ενεργοποιηται αυτοματα το wifi και οταν βγαίνω απο το δικτυο να ενεργοποιουνται τα δεδομενα κινητης, για να μην το κανω χειροκινητα. Υπαρχει κατι τετοιο; Νομίζω πώς αν έχει ανοιχτό Wifi και Δεδομένα ταυτόχρονα, το σύστημα δίνει προτεραιότητα στο Wifi (όταν υπάρχει) κι όταν βγαίνεις από το Wifi ενεργοποιούνται αυτόματα τα δεδομένα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Νομίζω πώς αν έχει ανοιχτό Wifi και Δεδομένα ταυτόχρονα, το σύστημα δίνει προτεραιότητα στο Wifi (όταν υπάρχει) κι όταν βγαίνεις από το Wifi ενεργοποιούνται αυτόματα τα δεδομένα κινητής. Έτσι είναι (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αυτο που ψαχνω δεν γνωριζω αν υπαρχει η αν ειναι εφικτο. Θελω ενα εργαλειο που με καποιο τροπο να γινεται αυτοματα η εναλλαγη σε δεδομενα κινητης με wifi. Δηλαδη για εξοικονομιση μπαταριας θελω οταν ειμαι σε γνωστο wifi να ενεργοποιηται αυτοματα το wifi και οταν βγαίνω απο το δικτυο να ενεργοποιουνται τα δεδομενα κινητης, για να μην το κανω χειροκινητα. Υπαρχει κατι τετοιο; Χρειάζεται πρόγραμμα τύπου tasker (αυτοματοποίηση εργασιών) Πάντως εαν τα έχεις ανοιχτά και τα 2 η εναλλαγή γίνεται αυτόματα .....το wifi πάντα προηγείται από τα data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Νομίζω πώς αν έχει ανοιχτό Wifi και Δεδομένα ταυτόχρονα, το σύστημα δίνει προτεραιότητα στο Wifi (όταν υπάρχει) κι όταν βγαίνεις από το Wifi ενεργοποιούνται αυτόματα τα δεδομένα κινητής. Έτσι είναι (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Το ξερω αυτο που μου λετε σαφως. Αυτο που θελω ομως ειναι να ανοιγοκλεινουν αυτοματα για την εξοικονομιση της μπαταριας. ΔΕν με ενδιαφερει η καταναλωση σε δεδομενα. Οταν βγω απο το γνωστο wifi αν δεν το κλεισω με το χερι συνεχιζει να αναζητα δικτυο. Αυτο θελω να κλεινουν εναλλαξ αναλλογα που βρισκομαι χωρις να το κανω χειροκινητα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μα εάν είναι κλειστό το Wi-Fi (έστω μέσω κάποιας εφαρμογής) πως θα αντιλαμβάνεται η συσκευή ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο ώστε να ενεργοποιήσει το Wi-Fi ? From m2 note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μα εάν είναι κλειστό το Wi-Fi (έστω μέσω κάποιας εφαρμογής) πως θα αντιλαμβάνεται η συσκευή ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο ώστε να ενεργοποιήσει το Wi-Fi ? From m2 note with Tapatalk Ελεγα μηπως..... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Τα διαθέσιμα δίκτυα wi-fi , μόνο μέσω της κεραίας wi-fi της συσκευής μπορούν να ανιχνευθούν. From m2 note with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Ελεγα μηπως..... Σου έδωσα μια λύση.....tasker https://www.youtube.com/results?search_query=tasker+wifi+data Edited July 21, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μονο μεσω τοποθεσιας μπορει να ανοιγει το wifi σε γνωστα μερη αλλα εκει εχεις παλι καταναλωση οποτε μια ή άλλη πάει. Έχε και τα 2 ανοιχτά συνέχεια καλύτερα. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Σου έδωσα μια λύση.....tasker https://www.youtube.com/results?search_query=tasker+wifi+data Θα το κοιτάξω ευχαριστώ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Εγώ έχω και τα δύο συνέχεια ανοιχτά και δεν έχω διαπιστώσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Συγγνώμη που ξαναρωταω αλλά δε βρήκα λύση με το my cu app. Έκανα καθαρισμό της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις αλλά δεν μηδενιστηκαν οι μετρητές της. Για να καταλαβετε χρησιμοποιώ το πακέτο cu combo 600 και αντί να μηδενιστεί οποτε λήξει, με κάθε ανανέωση προστίθενται και τα νέα πόσα με αποτέλεσμα να έχω μαζέψει κάτι χιλιάδες μηνύματα και λεπτά ομιλίας. Το just surf bonus αντιθέτως δουλεύει κανονικά και με ειδοποιει κιόλας λίγο πριν τελειουσουν τα mb. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160721/d5c28318804949b0f78964798ac5c8e0.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μα εάν είναι κλειστό το Wi-Fi (έστω μέσω κάποιας εφαρμογής) πως θα αντιλαμβάνεται η συσκευή ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο ώστε να ενεργοποιήσει το Wi-Fi ? From m2 note with Tapatalk Γίνεται και με άλλο τρόπο. Με αναγνώριση της κεραίας που συνδέεται το κινητό. Όποτε μέσω πχ του Automateit πας μια φορά στο σημείο που σε ενδιαφέρει, το περνάς στα σημεία που θες και μετά επιλέγεις τι θες να κάνει το πρόγραμμα, όπως ανειγοκλεισιμο data/wifi κλπ Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί news+ συν inoreader να μου εξηγήσει τι προσφέρει αυτός ο συνδυασμός ακριβώς? Γιατί πχ να μη βάλω μόνο το feeder και να βάλω και το news +? Ποιο είναι το συνδυαστικό πλεονέκτημα? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το sync.me μπορεί να γίνει default app για επαφές και μηνύματα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Συγγνώμη που ξαναρωταω αλλά δε βρήκα λύση με το my cu app. Έκανα καθαρισμό της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις αλλά δεν μηδενιστηκαν οι μετρητές της. Για να καταλαβετε χρησιμοποιώ το πακέτο cu combo 600 και αντί να μηδενιστεί οποτε λήξει, με κάθε ανανέωση προστίθενται και τα νέα πόσα με αποτέλεσμα να έχω μαζέψει κάτι χιλιάδες μηνύματα και λεπτά ομιλίας. Το just surf bonus αντιθέτως δουλεύει κανονικά και με ειδοποιει κιόλας λίγο πριν τελειουσουν τα mb. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα.Αν έχεις κάνει το πακέτο CU Combo 600 με αυτόματη ανανέωση δεν πρόκειται να λήξουν ποτέ και με κάθε κάρτα που βάζεις όταν είναι να λήξει το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα.Η μόνη περίπτωση να μηδενιστούν η μετρητές είναι να αλλάξεις πρόγραμμα και να μην βάλεις κάποιο με αυτόματη ανανέωση και έτσι μόλις λήγει να μηδενίζετε.Αλλά γιατί σε ενοχλεί που μαζεύεις χρόνο,μηνύματα και mb ενώ κάποιοι κάνουν πως και πως να έχουν χρόνο.Εκτός αν δεν έχω καταλάβει εγώ κάτι οπότε σόρρυ. Edited July 22, 2016 by kollatos αφαίρεση εικόνας από quote Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλησπέρα.Αν έχεις κάνει το πακέτο CU Combo 600 με αυτόματη ανανέωση δεν πρόκειται να λήξουν ποτέ και με κάθε κάρτα που βάζεις όταν είναι να λήξει το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα.Η μόνη περίπτωση να μηδενιστούν η μετρητές είναι να αλλάξεις πρόγραμμα και να μην βάλεις κάποιο με αυτόματη ανανέωση και έτσι μόλις λήγει να μηδενίζετε.Αλλά γιατί σε ενοχλεί που μαζεύεις χρόνο,μηνύματα και mb ενώ κάποιοι κάνουν πως και πως να έχουν χρόνο.Εκτός αν δεν έχω καταλάβει εγώ κάτι οπότε σόρρυ. Δηλαδή τα μηνύματα και οι χρόνοι ομιλίας που δειχνω στο screenshot δεν υφίστανται. Έχω μόνο όσα μου προσφέρει το combo 600 και όχι 2000sms και 2000 λεπτά ομιλίας πχ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Δηλαδή τα μηνύματα και οι χρόνοι ομιλίας που δειχνω στο screenshot δεν υφίστανται. Έχω μόνο όσα μου προσφέρει το combo 600 και όχι 2000sms και 2000 λεπτά ομιλίας πχ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα.Υφίστανται κανονικά αυτό σου εξηγώ ότι η Vodafone είναι η μόνη καρτοκινητή που αν ανανεώνεις το πρόγραμμα πριν λήξει σου προσθέτει ότι δεν έχεις καταναλώσει στην επόμενη ανανέωση.Και εδώ και λίγο καιρό σου στέλνει μήνυμα πότε λήγει το πρόγραμμα σου και έτσι δεν φοβάσαι μην τα χάσεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλημέρα. Ψάχνω εφαρμογή για να χρησιμοποιήσω το παλιό κινητό σαν κάμερα ασφαλείας στο σπίτι. Έχω βάλει τη λίγο καιρό τη AtHome αλλά κολλάει πάρα πολλές φορές. Έχετε κάποια υπόψιν που να δουλεύει καλά; Δεν με νοιάζει motion detection. Απλή παρακολούθηση θέλω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Καλημέρα. Ψάχνω εφαρμογή για να χρησιμοποιήσω το παλιό κινητό σαν κάμερα ασφαλείας στο σπίτι. Έχω βάλει τη λίγο καιρό τη AtHome αλλά κολλάει πάρα πολλές φορές. Έχετε κάποια υπόψιν που να δουλεύει καλά; Δεν με νοιάζει motion detection. Απλή παρακολούθηση θέλω. Καταρχήν δεν ξέρω κατά πόσο θα ζήσει το κινητό σου αν το χρησιμοποιείς μόνιμα σαν κάμερα ασφαλείας για κάποιον χωρο. Οι φακοί των κινητών δεν είναι σχεδιασμένοι για να μένουν ώρες ανοιχτοί και να καταγράφουν ώρες η μέρες συνεχόμενα . Πιστεύω πως θα σου καεί ο φακός σύντομα. Γνώμη μου πάντα.... Κάνε μια αναζήτηση home security mobile camera Στο playstore και θα βρεις πολλές να δοκιμάσεις (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited July 22, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Καταρχήν δεν ξέρω κατά πόσο θα ζήσει το κινητό σου αν το χρησιμοποιείς μόνιμα σαν κάμερα ασφαλείας για κάποιον χωρο. Οι φακοί των κινητών δεν είναι σχεδιασμένοι για να μένουν ώρες ανοιχτοί και να καταγράφουν ώρες η μέρες συνεχόμενα . Πιστεύω πως θα σου καεί ο φακός σύντομα. Γνώμη μου πάντα.... Κάνε μια αναζήτηση home security mobile camera Στο playstore και θα βρεις πολλές να δοκιμάσεις (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Σε ευχαριστώ. Είναι ένα παλιό κινητό. Αν καεί κάηκε.. . Ρωτάω αν έχει κάποιος δοκιμασμένη να μου προτείνει γιατί δυστυχώς δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω. Κάποια που να δουλεύει απροβληματιστα. Edited July 22, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts