Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Κάποια ελαφριά εφαρμογή για το facebook?

Ευχαριστώ!

Δοκίμασε το Fast for Facebook

Oneplus 6 8/128

Συμφωνώ και να προσθέσω να μην ξεχάσεις να κατεβάσεις την επιπλέον εφαρμογή από την ίδια εταιρία για τις ειδοποιήσεις.

Πόσο καλύτερο από το original είναι; Επίσης καταναλώνει φυσιολογικά μπαταρία κατά την χρήση;

Θοδωρής

Ευχαριστώ πολύ! Είναι τέλειο! Πολύ πιο γρήγορο απ τη μαμά εφαρμογή,μεταφέρεται στην κάρτα μνήμης κ απεγκατέστησα τη stock εφαρμογή!

Έβαλα κ την εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις που είπε κ ένας φίλος.

Τέλειο! Το προτείνω σε όλους! Είναι πραγματικά fast!!!

Samsung S8

Ευχαριστώ πολύ! Είναι τέλειο! Πολύ πιο γρήγορο απ τη μαμά εφαρμογή,μεταφέρεται στην κάρτα μνήμης κ απεγκατέστησα τη stock εφαρμογή!

Έβαλα κ την εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις που είπε κ ένας φίλος.

Τέλειο! Το προτείνω σε όλους! Είναι πραγματικά fast!!!

Όταν μπαίνεις να δεις το προφίλ κάποιου πώς βλέπεις τις πληροφορίες για το άτομο αυτό? Βλέπω τον τοίχο του και τις φωτο του αλλα πληροφορίες δεν μπορώ να βρω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθεια σας.

Έχω το Samsung Galxy S3 και κάποια στιγμή εγκατέστησα την εφαρμογή WIFI HACKER. Πέραν του ότι δεν έκανε τίποτα άρχισα να βομβαρδίζομαι με πολλά διαφημιστικά μηνύματα. Άρχισε να εμφανίζονται παράθυρα π.χ. αν θέλω να πάρω εκπτωτικό κουπόνι από τα Carrefour κ.λ.π. Πολλές φορές μου άνοιγε σελίδες στο Internet από μόνο του και η κατάσταση άρχισε να γίνεται ανυπόφορη. Θέλησα να την απεγκαταστήσω την εφαρμογή αλλά από τις ρυθμίσεις και τη διαχείριση των εφαρμογών πέραν του ότι δεν μου δίνει τη δυνατότητα να τη διαγράψω όπως τις άλλες εφαρμογές μετά από λίγο με πετά έξω από τη διαχείριση. Προσπάθησα από το Google play να διαγράψω την εφαρμογή αλλά ... δεν την βρίσκω εκεί, φαίνεται ότι κρύβεται πολύ καλά για να μην μπορέσει κανείς να την διαγράψει. Τελικά πρέπει να είναι μια πολύ προβληματική εφαρμογή που δεν μπορώ να τη διαγράψω. Ενδεχομένως να οφείλεται και για άλλα κουλά κυρίως πτώση της ταχύτητας ανταπόκρισης του τηλεφώνου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγώ από αυτή την εφαρμογή. Τη λύση για hard format την αφήνω για το τέλος γιατί θα πρέπει να ξαναπεράσω πολλά πράγματα από την αρχή κυρίως σε χάρτες.

Ευχαριστώ.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Παιδιά θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθεια σας.

Έχω το Samsung Galxy S3 και κάποια στιγμή εγκατέστησα την εφαρμογή WIFI HACKER. Πέραν του ότι δεν έκανε τίποτα άρχισα να βομβαρδίζομαι με πολλά διαφημιστικά μηνύματα. Άρχισε να εμφανίζονται παράθυρα π.χ. αν θέλω να πάρω εκπτωτικό κουπόνι από τα Carrefour κ.λ.π. Πολλές φορές μου άνοιγε σελίδες στο Internet από μόνο του και η κατάσταση άρχισε να γίνεται ανυπόφορη. Θέλησα να την απεγκαταστήσω την εφαρμογή αλλά από τις ρυθμίσεις και τη διαχείριση των εφαρμογών πέραν του ότι δεν μου δίνει τη δυνατότητα να τη διαγράψω όπως τις άλλες εφαρμογές μετά από λίγο με πετά έξω από τη διαχείριση. Προσπάθησα από το Google play να διαγράψω την εφαρμογή αλλά ... δεν την βρίσκω εκεί, φαίνεται ότι κρύβεται πολύ καλά για να μην μπορέσει κανείς να την διαγράψει. Τελικά πρέπει να είναι μια πολύ προβληματική εφαρμογή που δεν μπορώ να τη διαγράψω. Ενδεχομένως να οφείλεται και για άλλα κουλά κυρίως πτώση της ταχύτητας ανταπόκρισης του τηλεφώνου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγώ από αυτή την εφαρμογή. Τη λύση για hard format την αφήνω για το τέλος γιατί θα πρέπει να ξαναπεράσω πολλά πράγματα από την αρχή κυρίως σε χάρτες.

Ευχαριστώ.

Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Δοκιμασε να κατεβασεις το Titanium και να την βγαλεις απο κει. Αν και νομιζω πως οποιοδηποτε προγραμμα τυπου Uninstaller θα κανει τη δουλεια.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μια ερώτηση και από μένα.

Έχω το Samsung Galaxy S3 το με καλώδιο OTG και ένα usb stick με περίπου 64gb μουσική.

Μέσα σε αυτό έχω φτιάξει μέσω του Winamp, playlists διάφορες στο PC.

Υπάρχει τρόπος να διαβάσω αυτές τις playlist με κάποιο music player στο Android; (συνδέοντας φυσικά στο stickάκι με το otg καλώδιο) Ή έστω εύκολος/αυτόματος τρόπος μετατροπής.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Δοκίμασε να μπεις στο skype του κινητού με τα στοιχεία λογαριασμού MSN. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να συγχωνευτούν οι λογαριασμοί οπότε δεν θα μπορείς να μπεις ξανά με MSN αλλά μόνο με τον παλιό του Skype αλλά θα έχεις όλες τις επαφές (MSN+Skype).

Εμενα παλι συμβαινει το εντελως αντιθετο δηλαδη αν μπω με τον skype λογαριασμο μου μου δειχνει μονο τις skype επαφες ενω αν μπω με τον msn λογαριασμο μου μου δειχνει ολες τις επαφες ισως αυτο συμβαινει γιατι ακομα δεν εχουν κλεισει εντελως το msn.

Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Δοκιμασε να κατεβασεις το Titanium και να την βγαλεις απο κει. Αν και νομιζω πως οποιοδηποτε προγραμμα τυπου Uninstaller θα κανει τη δουλεια.

Ευχαριστώ. Κατέβασα ένα unistall app και κατάφερα να τη διαγράψω. Ελπίζω να σταματήσουν και οι κρυφές διαφημίσεις.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ένα καλό task killer που να αποτρέπει και εφαρμογές να εκκινούν εύκολα;

Αν είσαι root βάλε το Greenify για να βάζεις τις εφαρμογές σε hibernate. Οι task killer δεν προσφέρουν κάτι στο λειτουργικό, τρέχουν συνέχεια στο background και κλείνουν τις εφαρμογές κάθε φορά που ανοίγουν ξοδεύοντας πόρους του συστήματος και μπαταρία.

Oneplus 6 8/128

Ξερει κανεις πως απενεργοποιω τα μηνυματα στο cosmote info οταν ενημερωνομαι για το υπολοιπο του λογαριασμου μου?Το go sms pro εχω για τα μηνυματα..

να μην μου ερχεται μηνυμα δλδ, να μου λεει το υπολοιπο μου μονο μεσα στην εφαρμογη

Αν είσαι root βάλε το Greenify για να βάζεις τις εφαρμογές σε hibernate. Οι task killer δεν προσφέρουν κάτι στο λειτουργικό, τρέχουν συνέχεια στο background και κλείνουν τις εφαρμογές κάθε φορά που ανοίγουν ξοδεύοντας πόρους του συστήματος και μπαταρία.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο (όχι task killer) για android 2.3;

Για πείτε γρήγορο Twitter client .ας ειναι και με πληρωμή.θέλω με ενσωματωμένο browser .δοκίμασα falcon pro αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά στον ενσωματωμένο browser στο άνοιγμα των σελίδων

Για πείτε γρήγορο Twitter client .ας ειναι και με πληρωμή.θέλω με ενσωματωμένο browser .δοκίμασα falcon pro αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά στον ενσωματωμένο browser στο άνοιγμα των σελίδων

Αυτή θα σου πρότεινα φίλε. Αυτή έχω και είναι αρκετά ευχαριστημένος.

Μια χαρά είναι ο browser. Τι πρόβλημα ακριβώς βλέπεις;

Θοδωρής

Ο falcon λίγο δύσκολος ,στα 100 ευρώ πλέον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jv.falcon.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qdi5mYWxjb24ucHJvIl0. :wacko: .

Τα μισά από τα 100.000 token που είχε(περιορισμός του twitter για 3d party apps) τα πήραν οι "πειρατές" οπότε αν αγοράσεις τώρα την εφαρμογή δεν θα μπορείς να κάνεις connect. Αν έβγαλες το token και την έχεις αγορασμένη πάλι δεν θα μπορείς να κάνεις connect όταν πας να την ξαναβάλεις.

Στην σελίδα του στο μαρκετ υπάρχει ένα petition ,για οποιον θέλει να κάνει sign, μπας και δώσουν περισσότερα tokens.

edit: Η τιμή μπήκε για να μην αγοράσει κανείς την εφαρμογή προφανώς ,ώσπου να βρεθεί(αν βρεθεί) λύση.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ο falcon λίγο δύσκολος ,στα 100 ευρώ πλέον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jv.falcon.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qdi5mYWxjb24ucHJvIl0. :wacko: .

Τα μισά από τα 100.000 token που είχε(περιορισμός του twitter για 3d party apps) τα πήραν οι "πειρατές" οπότε αν αγοράσεις τώρα την εφαρμογή δεν θα μπορείς να κάνεις connect. Αν έβγαλες το token και την έχεις αγορασμένη πάλι δεν θα μπορείς να κάνεις connect όταν πας να την ξαναβάλεις.

Στην σελίδα του στο μαρκετ υπάρχει ένα petition ,για οποιον θέλει να κάνει sign, μπας και δώσουν περισσότερα tokens.

edit: Η τιμή μπήκε για να μην αγοράσει κανείς την εφαρμογή προφανώς ,ώσπου να βρεθεί(αν βρεθεί) λύση.

Μεγάλε κάνε το λόγο πιο κατανοητό γιατί δεν σε κατάλαβα.

Εγώ την πήρα με 2 ευρώ νομίζω κάπου εκεί και συνδέομαι κανονικά. Τώρα τι παίζει;

Θοδωρής

Στην μεν ελαφριά έκδοση του browser ήταν σχετικά καλή,στην φουλ καθυστερούσε πολύ να ανοίξει τις σελίδες.

Μια ερώτηση και από μένα.

Έχω το Samsung Galaxy S3 το με καλώδιο OTG και ένα usb stick με περίπου 64gb μουσική.

Μέσα σε αυτό έχω φτιάξει μέσω του Winamp, playlists διάφορες στο PC.

Υπάρχει τρόπος να διαβάσω αυτές τις playlist με κάποιο music player στο Android; (συνδέοντας φυσικά στο stickάκι με το otg καλώδιο) Ή έστω εύκολος/αυτόματος τρόπος μετατροπής.

Υπάρχει winamp για android

παιδια καποια εφαρμογη youtube που να βλεπεις ομως και τα βιντεο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ υπαρχει?

γνωριζει κανεις?

To pvstar+ τα δείχνει κανονικά.Επισης υπάρχει και το freedi youtube player.Kάποια βιντεο όμως μπορεί να μην τα δείχνει γιατί απαγορεύουν την αναπαραγωγή τους σε σελίδες εκτός youtube οπότε σε τέτοια περίπτωση μπορείς να τα βλέπεις με flash player και desktop user agent απο τον browser στο http://www.youtube.com Edited by bbbb

Ξερει κανεις πως απενεργοποιω τα μηνυματα στο cosmote info οταν ενημερωνομαι για το υπολοιπο του λογαριασμου μου?Το go sms pro εχω για τα μηνυματα..

να μην μου ερχεται μηνυμα δλδ, να μου λεει το υπολοιπο μου μονο μεσα στην εφαρμογη

Άνοιξε την εφαρμογή cosmote info και πάτα το i ( κάτω αριστερά ) - Συχν. Ερωτ. ( κάτω μέση ). Ψάξε εκεί και θα βρεις την λύση .

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II