Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που δουλεύω λίγες μέρες τώρα ειναι η Greenify *ROOT*.

Όντως πολύ ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω κι εγώ

Τη δοκίμασα και γω και αυτο που δεν βρήκα να κάνει είναι όταν χρησιμοποιώ μια εφαρμογή, που την είχα βάλει σε ύπνωση και έπειτα βγαινω απο αυτη, το πρόγραμμα εξακολουθεί να την έχει ως running. Σύμφωνα με αυτά που λέει η εφαρμογή θα έπρεπε οταν ξανά έμπαινες να στην έδειχνε παλι hibernated.

Γίνεται hibernated μετά απο λίγα λεπτά και ενώ η οθόνη είναι κλειστή.

Τουλαχιστον στη συσκευή μου με 4.1.2 δουλεύει απροβλημάτιστα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που δουλεύω λίγες μέρες τώρα ειναι η Greenify *ROOT*.

Πολύ ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη, ξεκίνησα να τη δοκιμάζω. Ωραία ανακάλυψη!

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να δουμε εαν εχουμε διπλα αρχεια στην extsd card και να τα επιλεγουμε για διαγραφη;
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να δουμε εαν εχουμε διπλα αρχεια στην extsd card και να τα επιλεγουμε για διαγραφη;

SD Maid.. Πολύ καλή καθαρίστρια.. :happy:

SD Maid.. Πολύ καλή καθαρίστρια.. :happy:

Ειναι μονο για ρουτ,ή όχι;

Μόνο για rooted ναι.. Δεν είσαι ε? :rolleyes:

Οχι πια.Εχω γεμισει την καρτα απο τα λαθος(backup)-restore που εχω κανει.

Αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς, μπορείς να το κάνεις με το widget της αναζήτησης της Google. Βάλτο σε μια home screen και όταν γράφεις σου βγάζει τις εφαρμογές που αντιστοιχούν.

Για το wifi υπάρχει το penetrate κ το ελληνικό wpa key finder αλλά αμφότερα δεν είναι στο play. Ψάξε για το .apk στο Google. Δεν ξεκλειδώνει όλα τα δίκτυα βέβαια.

καλα καταλαβες!!!:p σε ευχαριστωωωω!!!!!!!!:D

για το wifi τωρα δεν μπορω να βρω κατι..:(:O

Με τις πωλήσεις του νέου flagphone της BlackBerry να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και με το Ζ10 να έχει ήδη κερδίσει στο έπακρο τις αγορές στις οποίες έχει κυκλοφορήσει η BlackBerry επιστρατεύει την augmented reality τεχνολογία προκειμένου να δώσει μία γεύση από το OS της και στα λοιπά smartphones.

Με την βοήθεια λοιπόν της Blippar το BB 10 OS έρχεται στις οθόνες του iPhone αλλά και των Android smartphones μέσω του browser τους.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης αφού κατεβάσει το app από τα Play Store και App Store της γειτονιάς του, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ανοίξει το app και να στρέψει το κινητό του προς το παρακάτω link.

Στην συνέχεια αυτό που γίνεται είναι πως δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να τρέξει, μέσω emulation, το περιβάλλον του BB OS 10.

Με αυτόν τον πανέξυπνο τρόπο η BlackBerry σκέφτηκε πως θα μπορούσε να αποσπάσει χρήστες από τις υπόλοιπες πλατφόρμες καθότι τους δίνει την ευκαιρία να δουν real time πως είναι το νέο της λειτουργικό!

Source: gadgeta.me

Λίγο ειρωνικό βέβαια μιας και αρκετές εφαρμογές του bb είναι ports του android. Anyway...
Oneplus 6 8/128

μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή που να περιέχει ήχους(ringtones κτλ) από ταινίες??

Το Zedge εχει σχεδόν τα πάντα.

Δεν μου ανοίγει το viber.ξερει κανεις γιατι?με το που έβαλα wind.εκανα απεγκατασταση κι εγκατάσταση αλλα τίποτα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν μου ανοίγει το viber.ξερει κανεις γιατι?με το που έβαλα wind.εκανα απεγκατασταση κι εγκατάσταση αλλα τίποτα

Από χτες που έκανε ενημέρωση κάνει παλαβά πράγματα και σε μένα, μου έσβησε συζητήσεις, με τρέλανε μέχρι να με ξαναβάλει με τον λογαριασμό μου μέσα (με είχε αποσυνδεσει μετά το update), όοοοταν κατάφερα να συνδεθώ έστελνα μηνύματα και μένανε για ώρες στο "Sending".. είπα μήπως έφταιγε η σύνδεσή μου για όλα αυτά αλλά μια ματιά στα τελευταία σχόλια των χρηστών στο Play θα πείσει και εσένα ότι κάνανε πάλι πατατιές..

Από χτες που έκανε ενημέρωση κάνει παλαβά πράγματα και σε μένα, μου έσβησε συζητήσεις, με τρέλανε μέχρι να με ξαναβάλει με τον λογαριασμό μου μέσα (με είχε αποσυνδεσει μετά το update), όοοοταν κατάφερα να συνδεθώ έστελνα μηνύματα και μένανε για ώρες στο "Sending".. είπα μήπως έφταιγε η σύνδεσή μου για όλα αυτά αλλά μια ματιά στα τελευταία σχόλια των χρηστών στο Play θα πείσει και εσένα ότι κάνανε πάλι πατατιές..

Τα ίδια και σε μένα εχθές.. Μάλιστα όταν πήγαινα να συνδεθώ, εκεί που έβαζες τον αριθμό σου, είχε από κάτω ένα κουτάκι με 3 επιλογές.. :confused: Όπως και να έχει, μπήκα στο market και τσέκαρα για ενημέρωση και είχε βγει νέο update και όλα καλά τώρα.. Για δείτε..

Με το whether services 2.1.1 συνεχίζεται το πρόβλημα μου να μην μπορώ να βρω την περιοχή μου, μάλλον την βρίσκει αλλά από θερμοκρασία μόνο παύλα.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II