TheoX Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλημέρα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που δουλεύω λίγες μέρες τώρα ειναι η Greenify *ROOT*. Όντως πολύ ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τη δοκίμασα και γω και αυτο που δεν βρήκα να κάνει είναι όταν χρησιμοποιώ μια εφαρμογή, που την είχα βάλει σε ύπνωση και έπειτα βγαινω απο αυτη, το πρόγραμμα εξακολουθεί να την έχει ως running. Σύμφωνα με αυτά που λέει η εφαρμογή θα έπρεπε οταν ξανά έμπαινες να στην έδειχνε παλι hibernated. Γίνεται hibernated μετά απο λίγα λεπτά και ενώ η οθόνη είναι κλειστή. Τουλαχιστον στη συσκευή μου με 4.1.2 δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλημέρα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που δουλεύω λίγες μέρες τώρα ειναι η Greenify *ROOT*. Πολύ ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη, ξεκίνησα να τη δοκιμάζω. Ωραία ανακάλυψη! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να δουμε εαν εχουμε διπλα αρχεια στην extsd card και να τα επιλεγουμε για διαγραφη; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να δουμε εαν εχουμε διπλα αρχεια στην extsd card και να τα επιλεγουμε για διαγραφη; SD Maid.. Πολύ καλή καθαρίστρια.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 SD Maid.. Πολύ καλή καθαρίστρια.. :happy: +1........ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 SD Maid.. Πολύ καλή καθαρίστρια.. :happy: Ειναι μονο για ρουτ,ή όχι; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ειναι μονο για ρουτ,ή όχι; Μόνο για rooted ναι.. Δεν είσαι ε? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ειναι μονο για ρουτ,ή όχι; (10χαρακτ) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μόνο για rooted ναι.. Δεν είσαι ε? :rolleyes: Οχι πια.Εχω γεμισει την καρτα απο τα λαθος(backup)-restore που εχω κανει. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καθαριζει μονο την sd ή γενικά την μνήμη του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καθαριζει μονο την sd ή γενικά την μνήμη του τηλεφώνου? όλα , ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς, μπορείς να το κάνεις με το widget της αναζήτησης της Google. Βάλτο σε μια home screen και όταν γράφεις σου βγάζει τις εφαρμογές που αντιστοιχούν. Για το wifi υπάρχει το penetrate κ το ελληνικό wpa key finder αλλά αμφότερα δεν είναι στο play. Ψάξε για το .apk στο Google. Δεν ξεκλειδώνει όλα τα δίκτυα βέβαια. καλα καταλαβες!!!:p σε ευχαριστωωωω!!!!!!!!:D για το wifi τωρα δεν μπορω να βρω κατι..:(:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με τις πωλήσεις του νέου flagphone της BlackBerry να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και με το Ζ10 να έχει ήδη κερδίσει στο έπακρο τις αγορές στις οποίες έχει κυκλοφορήσει η BlackBerry επιστρατεύει την augmented reality τεχνολογία προκειμένου να δώσει μία γεύση από το OS της και στα λοιπά smartphones. Με την βοήθεια λοιπόν της Blippar το BB 10 OS έρχεται στις οθόνες του iPhone αλλά και των Android smartphones μέσω του browser τους. Συγκεκριμένα, ο χρήστης αφού κατεβάσει το app από τα Play Store και App Store της γειτονιάς του, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ανοίξει το app και να στρέψει το κινητό του προς το παρακάτω link. Στην συνέχεια αυτό που γίνεται είναι πως δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να τρέξει, μέσω emulation, το περιβάλλον του BB OS 10. Με αυτόν τον πανέξυπνο τρόπο η BlackBerry σκέφτηκε πως θα μπορούσε να αποσπάσει χρήστες από τις υπόλοιπες πλατφόρμες καθότι τους δίνει την ευκαιρία να δουν real time πως είναι το νέο της λειτουργικό! Source: gadgeta.me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Λίγο ειρωνικό βέβαια μιας και αρκετές εφαρμογές του bb είναι ports του android. Anyway... Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pointerst Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή που να περιέχει ήχους(ringtones κτλ) από ταινίες?? Παράθεση Nokia 6220 classic LG L3 E400 The best sound comes from the air!UH-1H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή που να περιέχει ήχους(ringtones κτλ) από ταινίες?? Το Zedge εχει σχεδόν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δεν μου ανοίγει το viber.ξερει κανεις γιατι?με το που έβαλα wind.εκανα απεγκατασταση κι εγκατάσταση αλλα τίποτα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δεν μου ανοίγει το viber.ξερει κανεις γιατι?με το που έβαλα wind.εκανα απεγκατασταση κι εγκατάσταση αλλα τίποτα Από χτες που έκανε ενημέρωση κάνει παλαβά πράγματα και σε μένα, μου έσβησε συζητήσεις, με τρέλανε μέχρι να με ξαναβάλει με τον λογαριασμό μου μέσα (με είχε αποσυνδεσει μετά το update), όοοοταν κατάφερα να συνδεθώ έστελνα μηνύματα και μένανε για ώρες στο "Sending".. είπα μήπως έφταιγε η σύνδεσή μου για όλα αυτά αλλά μια ματιά στα τελευταία σχόλια των χρηστών στο Play θα πείσει και εσένα ότι κάνανε πάλι πατατιές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Από χτες που έκανε ενημέρωση κάνει παλαβά πράγματα και σε μένα, μου έσβησε συζητήσεις, με τρέλανε μέχρι να με ξαναβάλει με τον λογαριασμό μου μέσα (με είχε αποσυνδεσει μετά το update), όοοοταν κατάφερα να συνδεθώ έστελνα μηνύματα και μένανε για ώρες στο "Sending".. είπα μήπως έφταιγε η σύνδεσή μου για όλα αυτά αλλά μια ματιά στα τελευταία σχόλια των χρηστών στο Play θα πείσει και εσένα ότι κάνανε πάλι πατατιές.. Τα ίδια και σε μένα εχθές.. Μάλιστα όταν πήγαινα να συνδεθώ, εκεί που έβαζες τον αριθμό σου, είχε από κάτω ένα κουτάκι με 3 επιλογές.. :confused: Όπως και να έχει, μπήκα στο market και τσέκαρα για ενημέρωση και είχε βγει νέο update και όλα καλά τώρα.. Για δείτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Με το whether services 2.1.1 συνεχίζεται το πρόβλημα μου να μην μπορώ να βρω την περιοχή μου, μάλλον την βρίσκει αλλά από θερμοκρασία μόνο παύλα.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Από που παίρνει το geolocation; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Από που παίρνει το geolocation; Όλα τα δοκίμασα,Y.R NO , weather bug, Google Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν και βγάζει ότι να είναι τις τελευταίες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Στο viber δεν έχει επιλογή να μην ακούγεται ήχος και δόνηση όταν έχω εισερχόμενα μηνυματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts