dbal Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Η συνολική βαθμολογία και η δική μου εμπειρία προτείνουν internet speed meter. Μάλιστα έχω αγοράσει και την full version χωρίς τις διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 ποιο απο τα 2 προτεινεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite η https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PersianGeeks.internetspeedmeterpro Το πρώτο...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εφαρμογή που ταυτόχρονα θα βλέπει 2 FB accounts με real time messaging ποια προτείνετε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το πρώτο...!;)να εισαι καλα...και μενα αυτο μου φανηκε καλυτερο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ποια εφαρμογή για αποκλεισμό κλήσεων από συγκεκριμένους αριθμούς θα προτείνατε; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Ποια εφαρμογή για αποκλεισμό κλήσεων από συγκεκριμένους αριθμούς θα προτείνατε; Αυτό μπορείς να το κάνεις και χωρίς εφαρμογή! Στις περισσότερες συσκευές android υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν δεν θες έξτρα εφαρμογή που να σου τρώει χώρο στην συσκευη. Πας στον dialer στις εισερχόμενες η εξερχόμενες κλήσεις ανάλογα που έχεις τον αριθμό που δε θες, επιλέγεις το νούμερο που σε κάλεσε και θες να μπλοκάρεις και μετά πατάς πάνω δεξιά τις 3 κάθετες τελείες Και πατάς απόρριψη κλήσης. Αν ο αριθμός που θες να μπλοκαρεις δεν σε έχει η δεν τον έχεις καλεσει πας στις ρυθμίσεις του κινητού, πας ρυθμίσεις κλήσεων , απόρριψη κλήσεων και πατάς το + πάνω δεξιά για να προσθέσεις νουμερο. Εγώ έτσι το κάνω και λειτουργεί μια χαρά. Edited September 7, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχουν οι επιλογές αυτές στη συσκευή μου (sony xperia m dual). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Το ενσωματωμένο feature στο Android που δείχνει πόσα Mb έχεις καταναλώσει από το data plan σου ή από το Wi-Fi δεν σας αρκεί; Τί παραπάνω κάνουν οι εφαρμογές που αναφέρετε; Κατανάλωση Περιαγωγής ;) Edited September 7, 2015 by themis999445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλημερα . Θελω μια εφαρμογη να κραταει τα sms μονο στην εξωτερικη καρτα μνημης χωρις να ζηταει συνδεση με το gmail του λογαριασμου μου. Επισης ενα σημειωματαριο που να συγχρονιζει με τον λογαριασμο gmail Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλημερα . Θελω μια εφαρμογη να κραταει τα sms μονο στην εξωτερικη καρτα μνημης χωρις να ζηταει συνδεση με το gmail του λογαριασμου μου. Επισης ενα σημειωματαριο που να συγχρονιζει με τον λογαριασμο gmail Ευχαριστω. Για το πρώτο δεν γνωρίζω κάτι, αλλά για το ημερολόγιο σίγουρα το Google calendar κάνει αυτό που θες. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Εφαρμογή που ταυτόχρονα θα βλέπει 2 FB accounts με real time messaging ποια προτείνετε; Κανείς δεν δουλεύει κάτι τέτοιο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλημερα . Θελω μια εφαρμογη να κραταει τα sms μονο στην εξωτερικη καρτα μνημης χωρις να ζηταει συνδεση με το gmail του λογαριασμου μου. Επισης ενα σημειωματαριο που να συγχρονιζει με τον λογαριασμο gmail Ευχαριστω. Εννοείς για backup η για διαχείριση των sms ; Για backup δες το super backup: sms & contacts. Για σημειώσεις δες το google keep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Για το πρώτο δεν γνωρίζω κάτι, αλλά για το ημερολόγιο σίγουρα το Google calendar κάνει αυτό που θες. Το ημερολογιο ομως δεν ειναι και σημειωματαριο νομιζω. Εννοείς για backup η για διαχείριση των sms ; Για backup δες το super backup: sms & contacts. Για σημειώσεις δες το google keep. Ευχαριστω.Το google keep συγχρονιζει με τον λογαριασμο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το google keep συγχρονιζει με τον λογαριασμο ? Συγχρονίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ουπς λάθος. Το Google keep ήθελα να γράψω και εγώ.....:O Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Γελάστηκα και έβαλα το lux για την φωτεινότητα, τώρα δεν δουλεύει η περιστροφή, υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 εγώ για τις νύχτες έχω αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για κάμερα η οποία να έχει κάποια σταθεροποιηση, μιας και το gs5 δεν έχει ois. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για κάμερα η οποία να έχει κάποια σταθεροποιηση, μιας και το gs5 δεν έχει ois. Ευχαριστώ Νομίζω ότι ο σταθεροποιητης βρίσκετε στον φακό, οχι στην εφαρμογή....!;) Edited September 8, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Νομίζω ότι ο σταθεροποιητης βρίσκετε στον φακό, οχι στην εφαρμογή....!;) Ναι δεν εννοω να αποκτησω ois ξαφνικα, απλα οσο γινεται να κραταει σταθερη την φωτο οταν πατας να βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ναι δεν εννοω να αποκτησω ois ξαφνικα, απλα οσο γινεται να κραταει σταθερη την φωτο οταν πατας να βγαλει Αυτό που λες δε γίνεται εκτός αν τραβάει video και διαλέγει το πιο σταθερό καρέ. Αυτό που κάνουν όμως κάποια προγράμματα (δες π.χ. το camera zoom) είναι να μετράνε με το επιταχυνσιόμετρο πότε είναι σταθερό το κινητό και τότε να τραβάνε τη φωτογραφία. Δεν κάνει θαύματα αλλά βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλημέρα, Ψάχνω μια αξιόπιστη εφαρμογή για μεταφορά φωτό απο το κινητό στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic. Έχω ένα κινητό που μετά από πτώση χάλασε η οθόνη. Ανοίγει κανονικά, το βλέπει ο υπολογιστής κανονικά αλλά εγώ δεν μπορώ να δω τίποτα. Υπάρχει εφαρμογή μέσω υπολογιστή να δω την οθόνη και να πάρω ένα backup με titanium? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλημέρα, Ψάχνω μια αξιόπιστη εφαρμογή για μεταφορά φωτό απο το κινητό στον υπολογιστή. superbeam sambadroid airdroid ακόμα και με ES Explorer κάνεις δουλεια Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic. Έχω ένα κινητό που μετά από πτώση χάλασε η οθόνη. Ανοίγει κανονικά, το βλέπει ο υπολογιστής κανονικά αλλά εγώ δεν μπορώ να δω τίποτα. Υπάρχει εφαρμογή μέσω υπολογιστή να δω την οθόνη και να πάρω ένα backup με titanium? υπαρχουν πολλα, αλλα καποια (αν οχι ολα) απο αυτα απαιτουν την εγκριση της συνδεσης απο το smartphone οποτε θα πρεπει τουλαχιστο να δουλευει το digitiser ωστε να κανεις αποδεκτη ση συνδεση. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rsupport.mvagent&hl=el Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts