coulis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Λειτουργει οπως ολα τα προγραμματα. Του βαζεις οσους δημους - πολεις θες Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Λειτουργει οπως ολα τα προγραμματα. Του βαζεις οσους δημους - πολεις θες Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! κάτι τελευταίο να σε ρωτήσω: οι προβλέψεις του είναι σωστές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Κατι παραπανω απο σωστες. Αεροπλανα είναι αυτα κ εχουν κ ζωες μεσα Παιρνει προγνωσεις, απο την foreca.com -.gr Edited August 8, 2015 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Κατι παραπανω απο σωστες. Αεροπλανα είναι αυτα κ εχουν κ ζωες μεσα Παιρνει προγνωσεις, απο την foreca.com -.gr Foreca χρησιμοποιώ και εγώ αλλά πολλές φορές με απογοητεύει, όπως χθες 99% έξω έπεσε στις προβλέψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλησπέρα! Εδώ και κάποιες εβδομάδες δεν μπορω να χρησιμοποιησω την εφαρμογή ote tv go σε κανένα wi fi. Μου δείνει το μύνημα αδυναμία σύνδεσης δικτύου. Ελεγξτε την σύνδεση σας και ξαναπροσπαθηστε. Το μονο που έχει αλλάξει στο τηλέφωνο μου είναι οι αναβαθμίσεις στην cm 12.1, ενω έχω δοκιμάσει διαγραφή δεδομένων και απεγκατασταση εφαρμογής. Έχετε καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή δωρεάν που να μας δείχνει σε ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ανήκουν οι επαφές μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.researchengineering.phonenetdetect Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Δυστυχώς η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Δυστυχώς η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δουλεύει Παρα τα updates, εδω και 1,5 χρονο, δεν δουλεύει και την χρησιμοποιούσα παρα πολυ Για να κανω την δουλειά μου, χρησιμοποιώ την επίσημη σελίδα για την Φορητότητα Αριθμών Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατι ενω παλιοτερα το viber καθε φορα που λαμβανα ενα μυνημα και ειχα κλειστει την οθονη ακουγα εναν ηχο ενω τωρα δεν ακουω κανεναν ηχο απλα βλεπω την ειδοποιηση του μυνηματος στο χωρο των ειδοποιησεων του κινητου. Και δεν αλλαξα απολυτως τιποτα απο τις ρυθμησεις του προγραμματος ετσι απλα κατεβασα την τελευταια εκδοση του προγραμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Γιατι ενω παλιοτερα το viber καθε φορα που λαμβανα ενα μυνημα και ειχα κλειστει την οθονη ακουγα εναν ηχο ενω τωρα δεν ακουω κανεναν ηχο απλα βλεπω την ειδοποιηση του μυνηματος στο χωρο των ειδοποιησεων του κινητου. Και δεν αλλαξα απολυτως τιποτα απο τις ρυθμησεις του προγραμματος ετσι απλα κατεβασα την τελευταια εκδοση του προγραμματος. Κ εγώ έβαλα την τελευταία έκδοση αλλά έχω ήχο! Για δοκίμασε να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Είχα τον default ήχο του προγράμματος όχι τον ήχο συστήματος.. Δηλαδή έχεις την έκδοση 5.5.0 του viber; Και ποιο κινητό έχεις γιατί μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο. Εγώ έχω το Samsung Galaxy s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Είχα τον default ήχο του προγράμματος όχι τον ήχο συστήματος.. Δηλαδή έχεις την έκδοση 5.5.0 του viber; Και ποιο κινητό έχεις γιατί μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο. Εγώ έχω το Samsung Galaxy s4 Ναι, δοκίμασε να αλλάξεις τον default ήχο του προγράμματος μπας και φταίει αυτο...... Υποθέσεις κάνω δεν ξέρω.... Έχω την έκδοση 5.5.0.2477 σε lg g2. Αν του κάνεις απεγκατάσταση κ εγκατασταση ξανά από την αρχή δε θα στρώσει λες? Νομίζω ότι μετά θα χάσεις τις συνομιλίες που έχεις κάνει όμως. Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω στα σίγουρα. Η διαφορετικα δοκίμασε αυτο που σου δείχνω στην φώτο (πάλι νομίζω τα χάνεις ομως) Είναι σαν να κάνεις απεγκατάσταση και πάλι όλα απο την αρχή. (EDIT) Δεν ανέβασε την φώτο που έβαλα στο ποστ για κάποιο λογο!!!! Εννοώ πατα αναγκαστική διακοπή Και μετά εκαθαριση δεδομένων και διαγραφή cash. Νομίζω χάνεις συνομιλίες και είτε κάνεις αυτό είτε απεγκατάσταση και ξανά εγκαταστασΗ ξεκινάς από την αρχή το vider. Δλδ σου ζητάει τον αριθμό σου και σου στέλνει κωδικό για να ξεκινησεις Edited August 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το έφτιαξα το προηγούμενο πρόβλημα και τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Επειδή έχω βάλει το εικονίδιο του προγράμματος στην αρχική οθόνη όταν. Είχα μυνηματα μου έβγαζε το νούμερο των μυνημα των που είχα. Τώρα δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το έφτιαξα το προηγούμενο πρόβλημα και τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Επειδή έχω βάλει το εικονίδιο του προγράμματος στην αρχική οθόνη όταν. Είχα μυνηματα μου έβγαζε το νούμερο των μυνημα των που είχα. Τώρα δεν το κάνει. Σε μένα δεν το έδειχνε ποτέ το νουμρο αυτό... (Λόγω του ότι έχω nova launcher και δεν υποστηρίζει Την εφαρμογή του viber για μέτρηση μη αναγνωσμενων) Οποτε δεν ξέρω να σου πω τι να κάνεις γι αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Σε μένα δεν το έδειχνε ποτέ το νουμρο αυτό... (Λόγω του ότι έχω nova launcher και δεν υποστηρίζει Την εφαρμογή του viber για μέτρηση μη αναγνωσμενων) Οποτε δεν ξέρω να σου πω τι να κάνεις γι αυτο.... Υποστηρίζει.μπείτε στις ρυθμίσεις του tesla unread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Υποστηρίζει.μπείτε στις ρυθμίσεις του tesla unread Σε μένα το tesla δεν έχει επιλογή για viber!!!!!!!! Το παιδί δεν ξέρω καν αν έχει nova. Μήπως κάτι κάνω λάθος? Μπορείς να πεις ακριβώς πως παω και που? Έχω την έκδοση 3.2 του tesla και για κάποιο λόγο δεν βλέπω να έχει βγει αλλο update στο google play Επειδή εδώ θα γίνει off topic η συζήτηση, θα παω να ρωτήσω στο νήμα με τους launchers Edited August 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα, μια ερώτηση κρίσεως, επειδή ισως να μου ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο, θα χρησιμοποιούσατε αυτήν την εφαρμογή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anchorfree.kaboom&hl=el Μήπως ίσως την έχει ήδη δοκιμάσει κάποιος από σας; Edited August 10, 2015 by giagkos Διόρθωση κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 παιδια στο whatsapp δεν με ειδοποιει για νεο μυνημα παρα μονο οταν μπω στην εφαρμογη ξερει κανεις γιατι>? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 παιδια στο whatsapp δεν με ειδοποιει για νεο μυνημα παρα μονο οταν μπω στην εφαρμογη ξερει κανεις γιατι>? Πάρα πολλές φορές το κάνει και σε μένα στο HUAWEI honor 3c μου.Δεν έχω βρει την αιτία όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) παιδια στο whatsapp δεν με ειδοποιει για νεο μυνημα παρα μονο οταν μπω στην εφαρμογη ξερει κανεις γιατι>? Πάρα πολλές φορές το κάνει και σε μένα στο HUAWEI honor 3c μου.Δεν έχω βρει την αιτία όμως! Στείλτε ένα email στον προγραμματιστή να αναφέρετε το πρόβλημα. Πείτε ποια έκδοση γουατσαπ χρησιμοποιείτε και τι συσκευή έχετε και τι λειτουργικό. Ποτε δεν ξέρεις.... Μπορεί με κάποιο μελοντικο update να φτιαχτεί αργοτερα. Στο δικό μου είναι μια χαρά παντως. Δεν θυμάμαι τι πρόβλημα είχα πριν μερικούς μήνες στην εφαρμογή, και τους έστειλα ένα mail και απαντήσανε την ίδια μέρα. Edited August 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλημέρα. Με ποια εφαρμογή μπορώ να φωτογραφήσω - σκανάρω έγγραφα και να τα αποθηκεύω ως pdf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλημερα σου. Το Cam Scanner ειναι το πρόγραμμα που ζητάς Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλημέρα. Με ποια εφαρμογή μπορώ να φωτογραφήσω - σκανάρω έγγραφα και να τα αποθηκεύω ως pdf; Υπάρχουν αρκετές, πολύ καλή είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Πάρα πολλές φορές το κάνει και σε μένα στο HUAWEI honor 3c μου.Δεν έχω βρει την αιτία όμως! Μήπως με κάποιο καθαριστικό το σταματάς να τρέχει background; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts