stefan_city Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εντάξει το έλυσα μετά από 1 ώρα αλλά δεν κατάλαβα πως. Συνδεόταν σαν Remote Mode παρόλο που και το Nexus 6 και το PC ήταν στο ίδιο Wi-Fi. Κάτι έκανα και ξαναγύρισε το LAN mode. Πολύ ωραίο και το Portal πάντως, πάω να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. :) Μιας και θα κάνεις δοκιμές, δες και το Xender.:p ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως βάζω στα αγαπημένα έναν σταθμό στην εφαρμογή tuneln radio? Και αυτές οι επιλογές τι είναι ? [ATTACH]63349[/ATTACH] [ATTACH]63350[/ATTACH] Αν πατήσω να ακολουθήσω κάποιον σταθμό είναι σαν να τον βάζω σαν αγαπημένο? Έχει σχέση το follow με τα social media ? Αν θυμάμαι καλά με το follow μπαίνει στα αγαπημένα. Πάντως, αν ακούς μόνο ελληνικούς σταθμούς, κι επειδή το tune in έχει γίνει βαρίδι, δοκίμασε το Greek radios, όμορφο UI χωρίς διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μιας και θα κάνεις δοκιμές, δες και το Xender.:p ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θυμάμαι καλά με το follow μπαίνει στα αγαπημένα. Πάντως, αν ακούς μόνο ελληνικούς σταθμούς, κι επειδή το tune in έχει γίνει βαρίδι, δοκίμασε το Greek radios, όμορφο UI χωρίς διαφημίσεις. Ναι το greek radios χρησιμοποιώ!! Απλά έβαλα και αυτό για λίγο να δω πως είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ναι το greek radios χρησιμοποιώ!! Απλά έβαλα και αυτό για λίγο να δω πως είναι Ξαναγύρνα πίσω. :p Από προσωπική εμπειρία, είναι πιο βαρύ, με πιο πολύπλοκο UI, έχει διαφημίσεις η δωρεάν έκδοση, και ίσως καταναλώνει περισσότερη μπαταρία (δεν είχα βγάλει ασφαλές συμπέρασμα). Μόνο ατού, η τεράστια ποικιλία σταθμών, σε περίπτωση που θες σταθμούς εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη, για content filtering, για το σερφαρισμα παιδιων με συσκευες android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 έχω την version 1.7.9.3 στο typemail και παρατήρησα ότι το βράδυ που άφησα το mi4 πριν κοιμηθώ είχε περίπου 45% μπαταρία, όταν ξύπνησα μετά από 8 ώρες είχε 9% :/ και έτσι έφτασα εδώ. Φταίει το typemail? το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος? http://i.imgur.com/hRU34Dhl.png Ναι αυτό φταίει. Το ξήλωσα το επόμενο πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ξαναγύρνα πίσω. :p Από προσωπική εμπειρία, είναι πιο βαρύ, με πιο πολύπλοκο UI, έχει διαφημίσεις η δωρεάν έκδοση, και ίσως καταναλώνει περισσότερη μπαταρία (δεν είχα βγάλει ασφαλές συμπέρασμα). Μόνο ατού, η τεράστια ποικιλία σταθμών, σε περίπτωση που θες σταθμούς εξωτερικού. Έτσι κ αλλιώς κ greek radios δεν το αλλάζω με τίποτα!! Είναι κορυφή !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ναι παίζει το adblock plus ! (μην το μπερδεύεις με adaway που θέλει root) Και το adblock plus θελει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Μια εφαρμογη που να δειχνει την ενταση του ηχου συνεχεια στην στατους μπαρ; Δεν θελω με προφιλ ηχου! Μονο ενδειξη επιπεδου εντασης! Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Έχω το go locker και όταν με καλούν στο Skype ή viber ή στο voip δεν μου εμφανίζει την επιλογή για να απαντήσω. Ξέρετε πως διορθώνεται αυτό το πρόβλημα? Δεν έχω βρε απαντήσει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Και το adblock plus θελει root. Όχι απαραίτητα (εντάξει δεν δουλεύει με data .....) https://youtu.be/4U8INXLjAfc ,https://adblockplus.org/android-install.. υπάρχει και το Adguard Premium ...για πλήρη κάλυψη πρέπει να είσαι root και....χρήση adaway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 :!: Για πολλοστή φορά να υπενθυμίσω πως σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ., τους οποίους και αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας, σχόλια και γενικότερα συζητήσεις σχετικά με πειρατικό λογισμικό απαγορεύονται αυστηρά στο myphone. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ψάχνω μια εφαρμογή που να μου δείχνει πόσες μέρες, μηνες έχουν περάσει από ένα συγκεκριμένο συμβάν! Δηλαδή να βάλω μια ημερομηνία που θέλω (π.χ 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:40 μ.μ) και να μου δείχνει πόσες μέρες μήνες και ώρες έχουν περάσει από τότε Μέχρι αυτή τη στιγμη!! Έχω κατεβάσει την εφαρμογή time to quit smoke! Βέβαια είναι εφαρμογή για τσιγάρο αλλά κάνει αυτό που θέλω ! Εκεί που λέει να βάλω και καλά ποτέ έκοψα το τσιγάρο (ημέρα μηνας χρονολογια και ωρα) έχω βάλει την ημερομηνία του συμβαντος που Θέλω να θυμάμαι. Υπάρχει αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ψάχνω μια εφαρμογή που να μου δείχνει πόσες μέρες, μηνες έχουν περάσει από ένα συγκεκριμένο συμβάν! Δηλαδή να βάλω μια ημερομηνία που θέλω (π.χ 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:40 μ.μ) και να μου δείχνει πόσες μέρες μήνες και ώρες έχουν περάσει από τότε Μέχρι αυτή τη στιγμη!! Έχω κατεβάσει την εφαρμογή time to quit smoke! Βέβαια είναι εφαρμογή για τσιγάρο αλλά κάνει αυτό που θέλω ! Εκεί που λέει να βάλω και καλά ποτέ έκοψα το τσιγάρο (ημέρα μηνας χρονολογια και ωρα) έχω βάλει την ημερομηνία του συμβαντος που Θέλω να θυμάμαι. Υπάρχει αλλη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alexcmak.dayssincepro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 υπάρχει και το Adguard Premium Στο απλο Adguard με φοβισε αυτο που κανει με το δικτυο. Ειναι ασφαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ψάχνω μια εφαρμογή που να μου δείχνει πόσες μέρες, μηνες έχουν περάσει από ένα συγκεκριμένο συμβάν! Δηλαδή να βάλω μια ημερομηνία που θέλω (π.χ 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:40 μ.μ) και να μου δείχνει πόσες μέρες μήνες και ώρες έχουν περάσει από τότε Μέχρι αυτή τη στιγμη!! Έχω κατεβάσει την εφαρμογή time to quit smoke! Βέβαια είναι εφαρμογή για τσιγάρο αλλά κάνει αυτό που θέλω ! Εκεί που λέει να βάλω και καλά ποτέ έκοψα το τσιγάρο (ημέρα μηνας χρονολογια και ωρα) έχω βάλει την ημερομηνία του συμβαντος που Θέλω να θυμάμαι. Υπάρχει αλλη? Final countdown - daytimer, έχει και Widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Στο απλο Adguard με φοβισε αυτο που κανει με το δικτυο. Ειναι ασφαλες? Τι κάνει; προσωπικά είμαι root , σε όλες τις συσκευές μου χρησιμοποιώ adaway...Σε κάποιες συσκευές που το εγκατέστησα δουλεύει μια χαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Δοκίμασα το adguard και κάνει καλή δουλειά. Μου βγάζει όμως ένα κλειδί στον πίνακα ειδοποιήσεων. Ξέρει κανείς τι είναι και πως βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς κανέναν καλό locker?έχω δοκιμάσει τον Hi locker και τον next locker έμεινα αρκετά ικανοποιημένος απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτούς. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Τι κάνει; Δημιουργει μια συνδεση VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς κανέναν καλό locker?έχω δοκιμάσει τον Hi locker και τον next locker έμεινα αρκετά ικανοποιημένος απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτούς. Ευχαριστώ [ATTACH]63401[/ATTACH] δοκίμασε κ αυτόν να δεις Απλός στην χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Στο viber μέσα σε συνομιλία (όχι ομαδική) έχει επιλογή [ATTACH]63402[/ATTACH] τι είναι αυτό δεν έχω καταλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Δημιουργει μια συνδεση VPN. http://adguard.com/en/adguard-android/overview.html (για να λειτουργήσει....σε συσκευές χωρίς root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Χαιρετω, Με τον dolphin εχω ενα θεμα. Στην αναζητηση εικονων google, ενω μου τις εβγαζε σε μαυρο φοντο οταν επελεγα καποια, και ειχε και το μενου για ανοιγμα σελιδας ή μονο της εικονας, τωρα μου τις βγαζει σε ασπρο, και μονο το λινκ απο κατω, και οταν ανοιγω τη φωτο ουτε ζουμ δεν κανει. Αυτα μετα το φορμαρισμα που εκανα στο κινητο... Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση του dolphin ή ειχα κανει καποια ρυθμιση που δε βρισκω τωρα... Καμια ιδεα? Ευχαριστω. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) Χαιρετω, Με τον dolphin εχω ενα θεμα. Στην αναζητηση εικονων google, ενω μου τις εβγαζε σε μαυρο φοντο οταν επελεγα καποια, και ειχε και το μενου για ανοιγμα σελιδας ή μονο της εικονας, τωρα μου τις βγαζει σε ασπρο, και μονο το λινκ απο κατω, και οταν ανοιγω τη φωτο ουτε ζουμ δεν κανει. Αυτα μετα το φορμαρισμα που εκανα στο κινητο... Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση του dolphin ή ειχα κανει καποια ρυθμιση που δε βρισκω τωρα... Καμια ιδεα? Ευχαριστω. Το κάνει και ο opera και ο crome εδώ και 2-3 μέρες. είναι κάποια αλλαγή της σελίδας της google Γενικά και δεν φταίει ο dolphin. Δοκίμασε από άλλον browser να δεις ότι κάνει το ίδιο. Ούτε κ εμένα με βολεύει έτσι... Αλλά..... Ούτε το κινητό φταίει Ούτε ο dolphin Edited August 3, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Τρωει φλασιες η google, νομιζω ξαναειχαν κανει μια τετοια πατατα παλαιοτερα... :/ Μεγαλο σπασιμο, θα δω μηπως στειλω κανενα γραμμα να τους κραξω... :Ρ Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts