vrwmiaris Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπορεί να με πει κάποιος εάν του δουλεύει το PlayStation app το τελευταίο; Όχι σε LP Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Forest , μια εφαρμογή που λύνει τα προβλήματα που δεν θα είχαμε αν δεν είχαμε τέτοιες εφαρμογές :wacko: Με λίγα λόγια σε κάνει να μην πιάνεις το smartphone και αποσπασαι από άλλες δουλειές. πολυ ωραια εφαρμογη, το δικο μου δασος θα αρχισει απο σημερα το απογευμα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Πως ακριβώς λειτουργεί το forest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος το apk της εφαρμογής OTE TV Guide; Γιατί το play store βγάζει τη συσκευή μου ως μη συμβατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Πως ακριβώς λειτουργεί το forest? Δεν το έβαλα, αλλά από την περιγραφή όσο δεν ακουμπάς το smartphone, το δέντρο μεγαλώνει, άμα πιάσεις το smartphone το δέντρο πεθαίνει. Έτσι προσπαθείς να μην το πιάνεις για όσο περισσότερο γίνεται ώστε να μην καταστρέψεις την πρόοδο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος το apk της εφαρμογής OTE TV Guide; Γιατί το play store βγάζει τη συσκευή μου ως μη συμβατή. Ελα φίλε https://www.dropbox.com/s/eoh9txilxo0dpnn/OTE%20TV%20Guide.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Δεν το έβαλα, αλλά από την περιγραφή όσο δεν ακουμπάς το smartphone, το δέντρο μεγαλώνει, άμα πιάσεις το smartphone το δέντρο πεθαίνει. Έτσι προσπαθείς να μην το πιάνεις για όσο περισσότερο γίνεται ώστε να μην καταστρέψεις την πρόοδο. Το δοκιμασα τελικα Από περιέργεια ! Μπορείς να αγγίξεις το κινητό κανονικά και να περιηγηθείς Αλλά δεν μπορείς να ανοίξεις κανένα πρόγραμμα!!! Η μάλλον για να το πω πιο σωστά (Δεν σου μπλοκάρει τις εφαρμογές μην τρομάξει καποιος) Αν πατήσεις να ανοίξεις κάποια εφαρμογή σου λέει απλα ότι σκότωσες ένα δέντρο!! Μπορείς κανονικά να μπεις στο μενου Η Να περιηγηθείτε στις αρχικές οθόνες το μόνο που "δεν μπορεις" Είναι να πατήσεις καποιο app. Μια που το δοκίμασα και μια που το διέγραψα Γιατί όλο ξεχνιομουν Και όλο μου έβγαζε μυνήματα ότι σκότωσα ένα δέντρο! Μα να μην κάνει τα στραβά μάτια καθολου????? :D Edited March 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 εγω δεν καταλαβαινω απ τον λιγο καιρο που ειμαι στον χωρο γιατι δεν κανουμε πραγματα με τις εφαρμογες της "μαμας", το συγκεκριμενο π.χ. το κανα restore το απογευμα γιατι μου χαθηκε το wifi του σπιτιου μια χαρα με της "μαμας" κ ουτε ρουτ ειμαι, ουτε τπτ, τελος, αγορασα το helium, το οποιο το μονο + που σου προσφερει ειναι να κανει backup τα δεδομενα των εφαρμογων (ή κ τις εφαρμογες ολοκληρες αν θελετε) στο cloud/dropbox, κατα τα αλλα μια χαρα τις κανει backup τις εφαρμογες κ το backup της "μαμας", συνοψιζοντας δεν καταλαβαινω αυτη την "απαξιοποιηση" πραγματικα, αλλα κ το φορτωμα του κινητου με πραγματα που μπορουμε να κανουμε κ χωρις να φορτωνουμε το κιν με εφαρμογες Ποιο είναι της μαμάς ρε παιδιά και δεν το βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbara1980 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Υπάρχει app εκτός του Zedge για ήχους και wallpapers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους υπάρχει αξιόπιστη εφαρμογή που να σου δίνει την δυνατότητα να ανοίγεις πολλά μικρά παράθυρα εφαρμογών ταυτόχρονα ;Ας είναι και εκτός play store. Είμαι ροοτ. Κάτι σαν multi-window πχ. Messenger και περιηγητής ανοιχτός ταυτόχρονα και τα δύο να τρέχουν σε μικρά παράθυρα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Στο adaway τι βαζουμε στα white Pages για να ανοίγουν τα λινκ από ταπατοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ποιο είναι της μαμάς ρε παιδιά και δεν το βρίσκω; εξαρταται απ τη συσκευη, εγω με LG G2 μια χαρα ειναι το μαμισιο το backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Στο adaway τι βαζουμε στα white Pages για να ανοίγουν τα λινκ από ταπατοκ; Με κάποιον hosts editor θα σβήσεις ότι έχει σχέση με Viglink.. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Με κάποιον hosts editor θα σβήσεις ότι έχει σχέση με Viglink.. Ευχαριστώ φίλε όλα δουλεύουν πάλι ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος το apk της εφαρμογής OTE TV Guide; Γιατί το play store βγάζει τη συσκευή μου ως μη συμβατή.απο περιεργεια ποιο κινητο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 απο περιεργεια ποιο κινητο εχεις? Galaxy S2 με SlimKat 4.4.4. Με άλλες rom δεν είχα πρόβλημα με καμία εφαρμογή έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Galaxy S2 με SlimKat 4.4.4. Με άλλες rom δεν είχα πρόβλημα με καμία εφαρμογή έως τώρα. Εχω την εντυπωση οτι το s2 δεν εχει IR blaster, αρα πως να την δουλεψεις την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Εχω την εντυπωση οτι το s2 δεν εχει IR blaster, αρα πως να την δουλεψεις την εφαρμογη Όντως δεν έχει, αλλά χρειάζεται σε κάτι; Η εφαρμογή είναι το πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV. Ή εσύ μπερδεύτηκες κάπου, ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι, ή η εφαρμογή έχει καμιά κρυφή λειτουργία που δεν βλέπω λόγω παλιάς συσκευής. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Όντως δεν έχει, αλλά χρειάζεται σε κάτι; Η εφαρμογή είναι το πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV. Ή εσύ μπερδεύτηκες κάπου, ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι, ή η εφαρμογή έχει καμιά κρυφή λειτουργία που δεν βλέπω λόγω παλιάς συσκευής. :p Λογικα αυτην η εφαρμογη θα ειναι για να ελεγχεις και καποιον αποκωδικοποιητη ισως γι αυτο δεν στο υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Λογικα αυτην η εφαρμογη θα ειναι για να ελεγχεις και καποιον αποκωδικοποιητη ισως γι αυτο δεν στο υποστηριζει Απλά πρόγραμμα τηλεόρασης είναι (μπορείς να το βάλεις και χωρίς να έχεις OTE TV, μιας και δείχνει και για τα πανελλαδικής εμβέλειας), δεν έχει κάπου επιλογή για λειτουργία του κινητού σαν τηλεχειριστήριο. Με CM11 για παράδειγμα, την εγκαθιστώ κανονικά από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Θελει η κοπελα μου μια εφαρμογη για εντοπισμου του κινητου της σε περιπτωση που το ξεχασει καπου ή της το κλεψουν. Ποια θα μου προτεινατε; Επισης θα ηθελα στο μετρο του δυνατου να μην ειναι πολυ βαρια η εφαρμογη γιατι ηδη εχει μεσα το κινητο facebook,viber,messenger,instagram κλπ:p Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ρε παιδιά, διάβαζα κάπου πιο πριν για το WiFiKill και υποψιάζομαι ότι στην καφετέρια που πάω κάποιος μπλοκάρει μερικές φορές το ίντερνετ με αυτό το πρόγραμμα. Και μάλιστα πρέπει να έχει το free γιατί μετά από κάνα πεντάλεπτο ανοίγει για λίγο και μετά το ξανακλείνει. Τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφύγουμε από το μπλοκάρισμα; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Θελει η κοπελα μου μια εφαρμογη για εντοπισμου του κινητου της σε περιπτωση που το ξεχασει καπου ή της το κλεψουν. Ποια θα μου προτεινατε; Επισης θα ηθελα στο μετρο του δυνατου να μην ειναι πολυ βαρια η εφαρμογη γιατι ηδη εχει μεσα το κινητο facebook,viber,messenger,instagram κλπ:p Cerberus Με κάποιον hosts editor θα σβήσεις ότι έχει σχέση με Viglink.. Και γιατί να μην βάλει αυτό που ζήτησε ως *.viglink.com Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) Ρε παιδιά, διάβαζα κάπου πιο πριν για το WiFiKill και υποψιάζομαι ότι στην καφετέρια που πάω κάποιος μπλοκάρει μερικές φορές το ίντερνετ με αυτό το πρόγραμμα. Και μάλιστα πρέπει να έχει το free γιατί μετά από κάνα πεντάλεπτο ανοίγει για λίγο και μετά το ξανακλείνει. Τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφύγουμε από το μπλοκάρισμα; Ενημερώνεις τον υπεύθυνο να αλλάξει τον κωδικό του Wi-Fi ή αλλάζεις καφετέρια.. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. @όλους, σχετικά με το Tapatalk στο ανάλογο θέμα υπάρχουν όλες οι απαντήσεις. Σχετικά με εφαρμογές εύρεσης της συσκευής σας μπορείτε να απευθυνθείτε κι εδώ. Edited March 29, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλημέρα! Ποιο θεωρείτε είναι το καλύτερο λεξικό (αγγλικά - ελληνικά) με offline υποστήριξη; :) Έχει μπόλικα και δεν ξέρω τι να πάρω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts