Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία εφαρμογή για torrents δεν δουλεύει σε private trackers.

Κάτι τέτοιο είχα δει κι εγώ σε google search που έκανα, αλλά ήθελα να το σιγουρέψω, μήπως ήταν και θέμα ρυθμίσεων...

Παλαιότερα (αρκετά) νομίζω κατέβαζα παιδιά, τώρα τελευταία μπήκαν αυτοι οι "περιορισμοι"; Εχει να κάνει δηλαδη με το seed από κινητές συσκευές;

Edited by Titarasaudi

στην deafult εφαρμογή για email ποιες είναι η ρυθμίσεις για hotmail , imap ή excange? και φυσικά οι ρυθμίσεις διακομιστών και πορτών.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το δοκίμασα το SeriesGuide, με χαλάει λίγο που ενώ έχω βάλει γλώσσα περιεχομένου english, το interface όλο είναι στα ελληνικά (Βασικά με ξενερώνουν γενικά στο Android αυτοί οι τόνοι στις λέξεις με κεφαλαία, ΣΕΙΡΈΣ/ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΑ/ΠΡΌΣΦΑΤΟ). Επίσης, αν κατάλαβα καλά, για να κάνει cloud sync θέλει την πληρωμένη έκδοση;

Το tv shows fav είναι καλύτερο και πιο εύχρηστο για μένα , συν το ότι έχει widget με περισσότερες επιλογές

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμία εφαρμογή για torrents δεν δουλεύει σε private trackers.

Ναι, και έτσι είναι το σωστό

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το tv shows fav είναι καλύτερο και πιο εύχρηστο για μένα , συν το ότι έχει widget με περισσότερες επιλογές

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, και έτσι είναι το σωστό

κατεβάζει από private tracker (πρόγραμμα ttorrent + ελληνικό tracker+ chrome browser..οχι με dolphin)

στην deafult εφαρμογή για email ποιες είναι η ρυθμίσεις για hotmail , imap ή excange? και φυσικά οι ρυθμίσεις διακομιστών και πορτών.

Γιατί παιδευεσαι με ρυθμΊσεις και δεν βάζεις το Gmail app που τα κάνει αυτόματα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και το blue mail παιδιά. Μετά την τελευταία αναβάθμιση, κατάφερα και το εταιρικό email να το βάλω αυτόματα.

Να ρωτήσω για καλύτερο ήχο, beats audio ή viper4android;;;

Γιατί παιδευεσαι με ρυθμΊσεις και δεν βάζεις το Gmail app που τα κάνει αυτόματα;

ξέχασα να πω ότι έχω 5.0.2 και η stock εφαρμογή δεν λειτουργεί από ότι διάβασα..... αναγκαστικά θα πάω στου gmail αν και δεν μου αρέσει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

κατεβάζει από private tracker (πρόγραμμα ttorrent + ελληνικό tracker+ chrome browser..οχι με dolphin)

Alex θέλει την pro;;; μπορείς να μου πεις πως γίνεται;;; Αν δεν γίνεται εδώ με π. μ. Ευχαριστώ.

Δωρεάν όλα τα CM apps και χωρίς ροοτ!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maartendekkers.cmapp

Περιλαμβάνει:

• Apollo

• Camera Next

• Camera

• Clock widget

• DSP Manager

• File Manager

• Sound Recorder

• Calculator

• Torch

• Trebuchet

• Wallpapers

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δωρεάν όλα τα CM apps και χωρίς ροοτ!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maartendekkers.cmapp

Περιλαμβάνει:

• Apollo

• Camera Next

• Camera

• Clock widget

• DSP Manager

• File Manager

• Sound Recorder

• Calculator

• Torch

• Trebuchet

• Wallpapers

Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει, εικάζω ότι κάποια θα θέλουν και την ίδια τη rom για να δουλέψουν. Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος αν παίζουν και σε άλλες roms;

Τhe end of an era...

Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει, εικάζω ότι κάποια θα θέλουν και την ίδια τη rom για να δουλέψουν. Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος αν παίζουν και σε άλλες roms;

"This app is just made to install the CyanogenMod apps, but sometimes those apps don't work just because you don't have CyanogenMod. It's not my fault, those apps are just meant to be on the ROM itself"

Edited by salmador

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δουλεύει το OTG cable γιατί έχω βάλει αρκετές και καμία δεν κατάφερε το mount.Το stickmount κατάφερε να διαβάσει το usb αλλά το κινητό έκανε συνέχεια restart...Έχω αλλάξει και 4 OTG cables.Μηπως τελικά φταίει η rom ή o Kerrnel?
Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή η οποία να σε ειδοποιει ποτέ έχει φτάσει η φόρτιση στο 100% ?

Go power mastet

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

υπάρχει εφαρμογή όπως το s voice , αλλά στα ελληνικά να μπορώ να κάνω κλήσεις από τις επαφές? π.χ. "κάλεσε σπίτι " στα αγγλικά γίνεται αλλά αν είναι η επαφή στα ελληνικά δεν την βρίσκει καν.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δουλεύει το OTG cable γιατί έχω βάλει αρκετές και καμία δεν κατάφερε το mount.Το stickmount κατάφερε να διαβάσει το usb αλλά το κινητό έκανε συνέχεια restart...Έχω αλλάξει και 4 OTG cables.Μηπως τελικά φταίει η rom ή o Kerrnel?

Το es Explorer (δουλεύει πολύ καλά πλέον και με ntfs !! και χωρίς kernel...) δεν ξέρω τι συσκευή έχεις ...εάν έχεις και kernel που να τα υποστηρίζει όλα ακόμα καλύτερα!!

υπάρχει εφαρμογή όπως το s voice , αλλά στα ελληνικά να μπορώ να κάνω κλήσεις από τις επαφές? π.χ. "κάλεσε σπίτι " στα αγγλικά γίνεται αλλά αν είναι η επαφή στα ελληνικά δεν την βρίσκει καν.

Cyberon voice commander κανει αυτο που θελεις και μπορεις να ανοιγεις και εφαρμογες.

Καλως σας βρηκα. Ξερετε αν μπορω να βαλω μια εφαρμογη σαν firewall, ωστε να μην μπορει μια εφαρμογη μονη της να ανοιγει τα δεδομενα και να συνδεεται στο δικτυο?

Εχω πληρωσει αρκετα Ευρω απο αυτο!

Καλως σας βρηκα. Ξερετε αν μπορω να βαλω μια εφαρμογη σαν firewall, ωστε να μην μπορει μια εφαρμογη μονη της να ανοιγει τα δεδομενα και να συνδεεται στο δικτυο?

lenovo security δοκιμασμένο και όχι μόνο τα δεδομένα, ελέγχει και τα δικαιώματα των εφαρμογών κάνει και καθαρισμό αν θες

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Αν είσαι root Droidwall, καλώς ήρθες .

Το droidwall που λέει ο φίλος έχει να ενημερωθεί από το 2011, δεν στο προτείνω, δες αυτό που είναι για no root συσκευές https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall και αυτό επίσης για no root συσκευές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall

sent from my Nexus 4

Ο cosmote το κάνει αυτό.....cosmote έχεις...? αν ναι τότε υπάρχει άλλος τρόπος να απαλλαγείς...! ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδια καμμια αξιολογη και αποτελεσματικη εφαρμογη να κοβει τα ανεπιθυμητα διαφημιστικα SMS?

Στην αναγκη και με manual λειτουργια.. ?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Το es Explorer (δουλεύει πολύ καλά πλέον και με ntfs !! και χωρίς kernel...) δεν ξέρω τι συσκευή έχεις ...εάν έχεις και kernel που να τα υποστηρίζει όλα ακόμα καλύτερα!!

Δοκίμασα το Es File Explorer και ενώ βγάζει error usb blank τα αρχεια του usb τα βλέπει μια χαρά :lol:...Ευχαριστώ!!!

Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

Πως διαγράφω οριστικα τον λογαριασμό μου στο google+ ? Κ αν τον διαγράψω θα έχω πρόβλημα με το να κατεβάζω εφαρμογές από το google play Η δεν έχει σχεση αυτο? Edited by lek88

Πως διαγράφω οριστικα τον λογαριασμό μου στο google+ ? Κ αν τον διαγράψω θα έχω πρόβλημα με το να κατεβάζω εφαρμογές από το google play Η δεν έχει σχεση?

το google play χρειαζεται απλα εναν λογαριασμο gmail, δεν εχει να κανει με το google+. Για το πως να διαγραψεις το google+ δεν ξερω ας πει καποιος αλλος.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II