fertis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Κάποιο app για να αδειάσω την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδια εφαρμογη ελαφρια με widget που να δειχνει live την ραμ υπαρχει? Μονο αυτο θελω οχι συνθετα πραματα! Ροοτ υπαρχει! Free Memory (RAM Widget) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Υπάρχει ενσωματωμένη ρύθμιση σε κάθε Android συσκευή γι αυτο που ζητάς. Πάνε στη προσβασιμότητα. Δεν αναφέρομαι σε αυτό, θέλω να υπάρχει μόνιμα ζουμαρισμένο σαν home screen, ένα άλλο home screen το οποίο θα είχε widgets μετρητές ram κτλπ. για να φαίνεται κάπως πιο όμορφο οπτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Free Memory (RAM Widget) Δεν μετράει σωστά, παρεκλινει αρκετά απο την πραγματικότητα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 υπάρχει κάτι σαν το lastpass αλλά free? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Δεν μετράει σωστά, παρεκλινει αρκετά απο την πραγματικότητα. Οκ αλλη προταση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 υπάρχει κάτι σαν το lastpass αλλά free? κοίτα το keeppass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οκ αλλη προταση!! Xposed framework με Xposed recent tasks ram module ίσως; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Υπάρχει κάποιος μετρητής κλήσεων, ώστε να μετράει εισερχόμενες-εξερχόμενες συνολικά και ξεχωριστά την καθεμιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οταν λες ξεχωριστα την καθε μια τι εννοεις; Δεν εχει ετσι κιαλλιως το τηλεφωνο να δειχνει κάθε κληση ποσο κρατησε κλπ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Κρατάει το τηλέφωνο ξεχωριστά πόσο κράτησε η καθεμιά. Όμως έχω π.χ 3 εισερχόμενες και λέει στην 1η 2 λεπτά, στην 2η 2:22, στην 3η 2:44. Αυτό συνολικά είναι 7 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα. Αυτό το σύνολο θέλω να λέει και για τις εισερχόμενες και κάτι αντίστοιχο για τις εξερχόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδια θελω να κατεβασω μια εφαρμογη ωστε να κανω download ταργουδια απο το youtube και να τα βλεπω αργοτερα χωρις συνδεση..εχει αρκετες ομως στο play store..εχετε καμια δοκιμασμένη που να δουλεύει καλα ?? Thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Κρατάει το τηλέφωνο ξεχωριστά πόσο κράτησε η καθεμιά. Όμως έχω π.χ 3 εισερχόμενες και λέει στην 1η 2 λεπτά, στην 2η 2:22, στην 3η 2:44. Αυτό συνολικά είναι 7 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα. Αυτό το σύνολο θέλω να λέει και για τις εισερχόμενες και κάτι αντίστοιχο για τις εξερχόμενες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phonalyzr Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδια θελω να κατεβασω μια εφαρμογη ωστε να κανω download ταργουδια απο το youtube και να τα βλεπω αργοτερα χωρις συνδεση..εχει αρκετες ομως στο play store..εχετε καμια δοκιμασμένη που να δουλεύει καλα ?? Thanks.. Ψάξε για το Tubemate. Δε θα το βρεις όμως στο Play, ουτε φαντάζομαι να βρεις εκει κατι αξιόλογο για αυτη τη δουλειά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ψάξε για το Tubemate. Δε θα το βρεις όμως στο Play, ουτε φαντάζομαι να βρεις εκει κατι αξιόλογο για αυτη τη δουλειά ;) Το βρηκα στο νετ ειναι ασφαλες να το κατεβασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το βρηκα στο νετ ειναι ασφαλες να το κατεβασω?? Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Επειδη εχω ακουσει για ιους και καλα εκτος google store...αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος χωρις θεματα τοτε να την κατεβασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Επειδη εχω ακουσει για ιους και καλα εκτος google store...αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος χωρις θεματα τοτε να την κατεβασω... Δεν υπάρχουν ιοί για το Android μη φοβασαι (εγω έχω κατεβάσει οτι μπορείς να φανταστείς, δεν κόλλησα τίποτα) ! Το Tubemate το χρησιμοποιώ σχεδον 4 χρόνια και εχω κατεβάσει τα άπαντα! Edited January 24, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οκ ευχαριστω...προερχομενος απο i phone τωρα μαθαινω το android...παω για κατεβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οκ αλλη προταση!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir.widget&hl=el Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπερα ρε παιδες, αγορασα το gkm touch στο note 2 για να το κανω να συνδεθει με το ipega 9025 gamepad μου αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα, το χειριστηριο παιζει αλλα σε πολυ λιγα παιχνιδια, υπαρχει καποιος που το εχει κανει να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 μπορεί κάποιος να μου ξανά δώσει το apk του viral pro ΠΡΙΝ καταργήσει το background playing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 https://docs.google.com/file/d/0Byc7mQoL7HDMMHl1eVhzQmRQX2s/edit?usp=docslist_api Ελπιζω να μπορεις να το ανοιξεις.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οκ ευχαριστω...προερχομενος απο i phone τωρα μαθαινω το android...παω για κατεβασμα... Έτσι εξηγείται....:lol: μην φοβάσαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έτσι εξηγείται....:lol: μην φοβάσαι.... Να κανω μια ανανεωση γιατι σιγουρα θα ενδιαφερει και αλλους οτι η εφαρμογη που ειναι εκτος google play tubemate λειτουργει αψογα χωρις κανενα απολύτως πρόβλημα. ...αν και οταν πηγα να την κατεβάσω μου έβγαζε μηνυμα το κινητο οτι ενδέχεται να υπαρχει προβλημα κτλ τελικα την κατέβασα (μαζι με αυτη και αλλη μια απο το Google play που σε στελνει αυτοματα να την κατεβάσεις mp3 video converter) και πλεον εχω αρχισει και κατεβαζω πολλα video clip μια που τα θελω για το αυτοκινητο... Ευχαριστω για την βοηθεια... Αααα αν εχετε να μου πειτε και καμια σελιδα/εφαρμογη για να κατεβαζω καμια ταινια με υποτιτλους θα ειμαι υπόχρεος. ... Επίσης για να μην ανοίγω επιπλέον θεμα με ερωτηση. .. μπορω να συνδεσω στο κινητο sony xperia z ultra εξωτερικο δέκτη για να παιζει tv εν κίνησή στο αμαξι? Και αν ναι ποιο?? Ευχαρισυω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts