Gringo Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ηθελα εφοσον συνδεθω σε ενα ρουτερ να δω τι αποσταση εχει απο τον κομβο. Η σταθερη γραμμη της forthnet και οχι του κινητου. Και πως το βλέπεις αυτό; σε ποιο μενού; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πας επανω στην επιλογη wlan και μετα πατας τον χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Μακάρι να ισχύει αυτό αλλά δύσκολα. Μου βγάζει απόσταση στα 500 μέτρα ενώ γνωρίζω ότι το α.κ. που είμαι βρίσκεται στα 3 χιλιόμετρα. Επίσης είτε στην επιλογή mobile είτε στο wlan, μου βγάζει το ίδιο κέντρο. Νομίζω ότι αυτό που βλέπεις είναι η απόσταση από την 3g κεραία που είσαι συνδεδεμένος. Επίσης βλέπω ότι αναλόγως πού ρυθμίζω το κινητό μου 2g/3g/4g αλλάζει και κεραία. Edited January 21, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πέρασα στο app του gmail το hotmail που έχω. Ήθελα να στείλω μέσω mail κάποιες φωτογραφίες και δεν με αφήνει, μιας και το μέγεθος είναι πάνω από 5MB της κάθε φώτο. Πως θα τις στείλω;:ninja: Μέσω dropbox,mega κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μακάρι να ισχύει αυτό αλλά δύσκολα. Μου βγάζει απόσταση στα 500 μέτρα ενώ γνωρίζω ότι το α.κ. που είμαι βρίσκεται στα 3 χιλιόμετρα. Επίσης είτε στην επιλογή mobile είτε στο wlan, μου βγάζει το ίδιο κέντρο. Νομίζω ότι αυτό που βλέπεις είναι η απόσταση από την 3g κεραία που είσαι συνδεδεμένος. Επίσης βλέπω ότι αναλόγως πού ρυθμίζω το κινητό μου 2g/3g/4g αλλάζει και κεραία. τι να πω,ισως να εχεις δικιο γιατι τωρα και μενα μου βγαζει τρελα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να βαλω εναν συγκεκριμενο φακελο της αρεσκιας μου πχ της καμερας, τις εικονες δλδ και να το κανω να κανει συγχρονισμο απο μονο του καθε βδομαδα ή ανα 3 μερες ξερω εγω με το DropBox; χωρις να ειμαι ρουτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να βαλω εναν συγκεκριμενο φακελο της αρεσκιας μου πχ της καμερας, τις εικονες δλδ και να το κανω να κανει συγχρονισμο απο μονο του καθε βδομαδα ή ανα 3 μερες ξερω εγω με το DropBox; χωρις να ειμαι ρουτ! Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κάνεις με το dropsync! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Απλα το dropsync εχει την δυνατοτητα μεχρι και 24 ωρες και οχι 1 εβδομαδα ή 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να βαλω εναν συγκεκριμενο φακελο της αρεσκιας μου πχ της καμερας, τις εικονες δλδ και να το κανω να κανει συγχρονισμο απο μονο του καθε βδομαδα ή ανα 3 μερες ξερω εγω με το DropBox; χωρις να ειμαι ρουτ! Synchronize Ultimate Αν και με δύσκολο interface για τον απλό χρήστη, αν μάθεις να το λειτουργείς σου λύνει τα χέρια. Εγώ το έχω ρυθμισμένο κάθε Κυριακή να συγχρονίζει συγκεκριμένους φακέλους με το pc και άλλους με τον λογαριασμό μου στο dropbox. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να βαλω εναν συγκεκριμενο φακελο της αρεσκιας μου πχ της καμερας, τις εικονες δλδ και να το κανω να κανει συγχρονισμο απο μονο του καθε βδομαδα ή ανα 3 μερες ξερω εγω με το DropBox; χωρις να ειμαι ρουτ! https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις χειροκίνητα, υπάρχει το Dropbox plugin κι οπότε κάνεις save, αποθηκεύει αυτόματα την database και στο Dropbox. Που βρίσκω το plug in; Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ποια εφαρμογή να βάλω σε tablet & smartphone ώστε να βλέπω τους κοινόχρηστους φακέλους του pc (windows 7); όλα είναι συνδεδεμένα στο ίδιο οικιακό wifi, η tv τα βλέπει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Es File explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Υπαρχει εφαρμογη που γραφει ραδιοφωνο; απο τα ακουστικα εννοω, οχι internet radio.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Ποια εφαρμογή να βάλω σε tablet & smartphone ώστε να βλέπω τους κοινόχρηστους φακέλους του pc (windows 7); όλα είναι συνδεδεμένα στο ίδιο οικιακό wifi, η tv τα βλέπει κανονικά. Es File explorer ... τα κάνει Όλα,δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι στο pc για να λειτουργήσει... (έχεις πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς που έχεις ,για copy paste αρχείων...streaming ...σου ζητάει μόνο ...το password,username που έχεις για το pc ....) εάν δεν έχεις username στο pc ...δεν θα λειτουργήσει...υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει εφαρμογη που γραφει ραδιοφωνο; απο τα ακουστικα εννοω, οχι internet radio.ευχαριστω πολυ δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=fm.a2d.s2 (είναι κανονικό ραδιόφωνο ...χωρίς ίντερνετ!!..δεν ξέρω τι συσκευή έχεις ..δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές) Edited January 22, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 @leros2004 & alex222800 ευχαριστώ πολύ, ήδη το εγκατέστησαν και θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Synchronize Ultimate Αν και με δύσκολο interface για τον απλό χρήστη, αν μάθεις να το λειτουργείς σου λύνει τα χέρια. Εγώ το έχω ρυθμισμένο κάθε Κυριακή να συγχρονίζει συγκεκριμένους φακέλους με το pc και άλλους με τον λογαριασμό μου στο dropbox. ακομα προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει λοολ! https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.lite το ιδιο και εδω! μια εφαρμογη απλη να διαλεγεις φακελο συχρονισμο με Drop box και μετα να διαλεγεις καθε ποτε θες δεν μπορουν να βγαλουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 καλησπερα παιδια,απο χτες χρησιμοποιω το google chrome - google now και παρολο που εχω επισκεφτει ολες τις σελιδες που με αφορουν το google now δεν μου βγαζει νεα απο τις σελιδες που μπαινω,γιατι? πρεπει να κανω κατι? το flipboard μπορει να παρει και ελληνικες πηγες? μονο ξενες ειδησειογραφικες σελιδες μου βγαζει διαθεσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τα widget που αποθηκεύονται στη συσκευή; μπορω να πάρω ενα widget απο το tablet και μα το "ρίξω" στο τηλέφωνο; θα δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Es File explorer ... τα κάνει Όλα,δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι στο pc για να λειτουργήσει... (έχεις πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς που έχεις ,για copy paste αρχείων...streaming ...σου ζητάει μόνο ...το password,username που έχεις για το pc ....) εάν δεν έχεις username στο pc ...δεν θα λειτουργήσει...υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=fm.a2d.s2 (είναι κανονικό ραδιόφωνο ...χωρίς ίντερνετ!!..δεν ξέρω τι συσκευή έχεις ..δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές) Εχω LG Optimus G, not rooted. Υπαρχει κατι σε δωρεαν ή unrooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Που βρίσκω το plug in; Αν μπεις στη σελίδα του keepass έχει link για όλα τα plugins.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εχω LG Optimus G, not rooted. Υπαρχει κατι σε δωρεαν ή unrooted? χωρίς root δεν γίνεται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπέρα ψάχνω για εφαρμογή που να βρίσκει τα σκουπίδια που μένουν μετά την διαγραφή προγραμμάτων και άδειων φακέλων χωρίς να είναι task killer. Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Χρησιμοποιώ το Clean Master και κάνει αυτό που ζητάς (και πολλά παραπάνω). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Χρησιμοποιώ το Clean Master και κάνει αυτό που ζητάς (και πολλά παραπάνω). Δεν είναι όμως και task killer ή όχι Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts