BrocasHelm Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή που να μπορώ να δω αν κάποιος μου κλέβει internet?? Δες και το dsploit που μπορεί να κάνει κι αλλά ωραία πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ερώτηση για φίλο . Έχει δύο κινητά με τον ίδιο αριθμό και πότε ανοίγει το ένα πότε το άλλο υπάρχει τρόπος να έχει και στις δύο συσκευές το viber; Πέρασα τον ίδιο κωδικό ενεργοποίησης και στην δεύτερη αλλά δεν τον δεχόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν νομίζω. Το ίδιο έχω πάθει και εγώ. Αναγκαστικά το κράτησα σε ένα από τα δυο τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τρώει γενικά κολλήματα το viber με την ενεργοποίηση. Μετά από αλλαγή ρομ χρειάστηκα 2 μέρες και καμιά δεκαριά εγκαταστάσεις κι απεγκαταστάσεις για να δεχτεί τον κωδικό ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing&hl=el αν δουμε οτι καποιος ξκλεβει πως τον μπλοκαρουμε περα απο το να αλλαξουμε κωδικο? υπαρχει τροπος? Δες και το dsploit που μπορεί να κάνει κι αλλά ωραία πράγματα. σε root συσκευες δε τρεχει? εκανα εγκατασταση αλλα βγαζει σφαλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Gtasks ή ticktick. Τα έχω δουλέψει και τα δύο, αλλά τώρα δουλεύω το δεύτερο γιατί μπορείς να επισυνάψεις και φωτογραφίες Το ticktick ενω ειναι ωραιο, δεν φαινεται να λειτουργει σωστα. Οριζω event, ρυθμισα reminder στα preferences, αλλα η ωρα που πρεπει να ειδοποιησει περνά, και ουτε δονηση ουτε κουδουνισμα. Γιατι; Μου ξεφευγει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αν δουμε οτι καποιος ξκλεβει πως τον μπλοκαρουμε περα απο το να αλλαξουμε κωδικο? υπαρχει τροπος? σε root συσκευες δε τρεχει? εκανα εγκατασταση αλλα βγαζει σφαλμα Κάποια σοβαρά router σου δίνουν τη δυνατότητα να μπλοκάρεις την πρόσβαση σε συγκεκριμένες mac address's.. Δεν ξέρω όμως τι router έχεις, ούτε φυσικά ξέρω απ' έξω που βρίσκεται η ρύθμιση για κάθε συσκευή. Αυτό θα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου.. Από κει και πέρα, αν το router σου δεν υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα αλλάζοντας όνομα και κωδικό νομίζω θα είσαι καλυμμένος, επίσης μετά τις αλλαγές αυτές μπορείς να το κάνεις κρυφό οπότε να μην φαίνεται ότι εκπέμπει και άρα να μην μπορεί να συνδεθεί κάποιος απλά ψάχνοντάς το.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αν δουμε οτι καποιος ξκλεβει πως τον μπλοκαρουμε περα απο το να αλλαξουμε κωδικο? υπαρχει τροπος? σε root συσκευες δε τρεχει? εκανα εγκατασταση αλλα βγαζει σφαλμα Για το πρώτο, αν και off topic, μπορείς να κάνεις blacklist το mac address του από το router σου. Για το δεύτερο θέλει και busybox για να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Το ticktick ενω ειναι ωραιο, δεν φαινεται να λειτουργει σωστα. Οριζω event, ρυθμισα reminder στα preferences, αλλα η ωρα που πρεπει να ειδοποιησει περνά, και ουτε δονηση ουτε κουδουνισμα. Γιατι; Μου ξεφευγει κατι; Σίγουρα κάτι κάνεις λάθος. Σε εμένα δουλεύει άψογα. Μήπως το έχεις κάνει greenify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ψάχνω Εφαρμογή αύξησης έντασης ακουστικών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδιά τελικά βρέθηκε τρόπος να στείλουμε Πρόσκληση σε κάποιο δικό μας άτομο μέσω του inbox από εμάς που έχουμε πάρει την Πρόσκληση και το έχουμε εγκατεστημένο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδιά τελικά βρέθηκε τρόπος να στείλουμε Πρόσκληση σε κάποιο δικό μας άτομο μέσω του inbox από εμάς που έχουμε πάρει την Πρόσκληση και το έχουμε εγκατεστημένο? Πατάς send invite πατώντας το create button.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 κατι για μεταφραση κειμενων παιδια τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Πατάς send invite πατώντας το create button.... Έλα μου που δεν έχει την επιλογή αυτή!!! Γι'αυτό ρώτησα... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έλα μου που δεν έχει την επιλογή αυτή!!! Γι'αυτό ρώτησα... Τότε δεν έχει έρθει ακόμα η πρόσκληση που θα δώσεις... Αλλιώς δεν έχω ιδέα. Το γεγονός ότι πήρες το inbox εσύ δεν σημάνει ότι πήρες αυτόματα και προσκλήσεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σίγουρα κάτι κάνεις λάθος. Σε εμένα δουλεύει άψογα. Μήπως το έχεις κάνει greenify; Εχω greenify αλλα το εχω σεταρει πριν κανα μηνα. Αφου δεν ορισα κατι για την συγκεκριμενη εφαρμογη ticktick, δεν θα πρεπει να παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εχω greenify αλλα το εχω σεταρει πριν κανα μηνα. Αφου δεν ορισα κατι για την συγκεκριμενη εφαρμογη ticktick, δεν θα πρεπει να παιζει; Κάτι κάνεις λάθος στις ρυθμίσεις. Η εφαρμογή δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έλα μου που δεν έχει την επιλογή αυτή!!! Γι'αυτό ρώτησα... Σε μένα έκαναν 7 ημέρες να έρθουν οι προκλήσεις αφού μου ήρθε το Inbox. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Σε μένα έκαναν 7 ημέρες να έρθουν οι προκλήσεις αφού μου ήρθε το Inbox. Οπότε γι'αυτό δεν έχω και εγώ την επιλογή ακόμη.Σε ευχαριστώ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Για εκπαιδευτικούς λόγους κάτι αντίστοιχο του greek wpa finder για τουρκιά υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Για εκπαιδευτικούς λόγους κάτι αντίστοιχο του greek wpa finder για τουρκιά υπάρχει? Το δοκίμασες και δεν βρίσκει τίποτα; Εμένα κάτι μου έβρισκε σε άλλες χώρες. Εφόσον κάποια ρουτερ υπάρχουν σε πολλές χώρες, υπάρχει ελπίδα! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλημέρα ... Υπάρχει κάποια εφαρμογή διαχείρισης ήχου που να επιτρέπει διαφορετική ένταση ήχου για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Θα συμφωνησω στο google keep,απλό και σβελτο.. +sync ;) +1 και από μένα Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) To adblock λειτουργεί κανονικά; Σε μένα από χτες σταμάτησε, όλο διαφημίσεις βγαίνουν. Edited November 11, 2014 by rodi Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts