hgemwn Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλημέρα Ήθελα να ρωτήσω αν η εφαρμογή ΒΒΜ επιτρέπει βιντεοκλησεις μεταξύ android κινητών? Όχι ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 υπάρχει εφαρμογή να κάνει sync κάποια φολντερ, κυρίως φώτος, με το google drive?όχι να τις ρίχνω εγώ κάθε φορά αλλά όταν προστίθεται μια φώτο στο φάκελο να την κάνει και sync μόλις βρει wifi ή όταν του πω εγώ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 υπάρχει εφαρμογή να κάνει sync κάποια φολντερ, κυρίως φώτος, με το google drive?όχι να τις ρίχνω εγώ κάθε φορά αλλά όταν προστίθεται μια φώτο στο φάκελο να την κάνει και sync μόλις βρει wifi ή όταν του πω εγώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.full Έχει και δωρεάν έκδοση που θα σε βολέψει μια χαρά αν δεν έχεις πολλού λογαριασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 εχετε να προτεινετε κανενα prank app για Android, ζημιες αμαξιων οπως το Dude, Your Car που ειναι για iPhone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Γίνεται με κάποια εφαρμογή να βάλουμε υπότιτλους αρχείου .srt σε μια ταινία; όπως στο πισι δηλαδή που τους βάζεις το ίδιο όνομα με την ταινία και παίζουν για το συγκεκριμένο αρχείο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Γίνεται με κάποια εφαρμογή να βάλουμε υπότιτλους αρχείου .srt σε μια ταινία; όπως στο πισι δηλαδή που τους βάζεις το ίδιο όνομα με την ταινία και παίζουν για το συγκεκριμένο αρχείο βίντεο σχεδόν όλα τα προγράμματα που παίζουν video το κάνουν (ταινία + υπότιτλοι με ίδιο όνομα !!) εάν θέλεις συγκεκριμένο πρόγραμμα mx-player + addon για dts ήχο, θα σου παίξει τα ΠΑΝΤΑ και με υπότιτλους:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βγάζει όταν σε παίρνουν τηλέφωνο σε heads up όπως στο android l η στο λg g3; Γιατί όταν είμαι σε παιχνίδι και με παίρνουν με πετάει και καταντάει σπαστικό μετά από λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βγάζει όταν σε παίρνουν τηλέφωνο σε heads up όπως στο android l η στο λg g3; Γιατί όταν είμαι σε παιχνίδι και με παίρνουν με πετάει και καταντάει σπαστικό μετά από λίγο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.callpo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.callpo Το δοκίμασα αυτό αλλά δε μου δούλευε καλά (άνοιγε ο dialer για κλάσματα και έκλεινε και ενοχλούσε ) και σκεφτόμουν κάτι πιο κοντά στο http://tr1.cbsistatic.com/hub/i/r/2014/08/21/ab92f4b5-529a-4e92-8813-636641db64f8/resize/620x485/0ef29f8e84d6738fd8ffee6076d09b11/popup2.png Ή σαν αυτό http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2014/06/android-l-heads-up.jpg Edited November 6, 2014 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δύο ερωτήσεις : ποιο είναι καλύτερο; το swype dragon η το SwiftKey; θέλω να βάλω ένα κινητό στο σπίτι με ανοιχτη κάμερα και να βλεπο το σπίτι από το κινητό μου στη δουλειά υπάρχει τέτοια εφαρμογή; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τι θα γίνει με αυτό το παλιό tapatalk; κάθε φορά που ανοίγω link έχω την ίδια ερώτηση, με όποιον τρόπο να ανοίξω το link. Chrome ή tapatalk. Δεν πανα πατάς εκατό φορές chrome και επιλογή σαν default, εκεί η τσαπου το tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τι θα γίνει με αυτό το παλιό tapatalk; κάθε φορά που ανοίγω link έχω την ίδια ερώτηση, με όποιον τρόπο να ανοίξω το link. Chrome ή tapatalk. Δεν πανα πατάς εκατό φορές chrome και επιλογή σαν default, εκεί η τσαπου το tapatalk. Αν έχεις Xposed κατέβασε το crappalinks και θα ησυχασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αν έχεις Xposed κατέβασε το crappalinks και θα ησυχασεις Το χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο με το GB, αλλά όχι τώρα. Θα περιμένω όταν θα βγει η έκδοση για 5.0 και art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Το χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο με το GB, αλλά όχι τώρα. Θα περιμένω όταν θα βγει η έκδοση για 5.0 και art. Τότε θα ξεχάσεις το xposed λόγω art... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 κάποια εφαρμογή επεξεργασίας για φωτογραφίες με περισσότερες επιλογές από το PicsArt, αλλά παρόμοιας ευκολίας υπάρχει ; aviary και pixlr-o-matic. στο pixlr-o-matic εχει αρκετα στανταρ αλλα αν το ψαξεις λιγο εχει να κατεβασεις πολλα επιπλεον φιλτρα δωρεαν μεσα απο την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Το δοκίμασα αυτό αλλά δε μου δούλευε καλά (άνοιγε ο dialer για κλάσματα και έκλεινε και ενοχλούσε ) και σκεφτόμουν κάτι πιο κοντά στο http://tr1.cbsistatic.com/hub/i/r/2014/08/21/ab92f4b5-529a-4e92-8813-636641db64f8/resize/620x485/0ef29f8e84d6738fd8ffee6076d09b11/popup2.png Ή σαν αυτό http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2014/06/android-l-heads-up.jpg Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις το lollipop, που δεν αργεί άλλωστε. Εγώ έχω το G3 τώρα και όντως βολεύει πολύ αυτό το pop up. Αν θες δοκίμασε κι αυτή, αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που θες πάλι https://play.google.com/store/apps/details?id=de.dfki.callheads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Το δοκίμασα αυτό αλλά δε μου δούλευε καλά (άνοιγε ο dialer για κλάσματα και έκλεινε και ενοχλούσε ) και σκεφτόμουν κάτι πιο κοντά στο http://tr1.cbsistatic.com/hub/i/r/2014/08/21/ab92f4b5-529a-4e92-8813-636641db64f8/resize/620x485/0ef29f8e84d6738fd8ffee6076d09b11/popup2.png Ή σαν αυτό http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2014/06/android-l-heads-up.jpg Αυτό γίνεται με xposed και gravitybox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ναι και μετά; :p Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αυτό γίνεται με xposed και gravitybox Το είδα και είχα χαρεί αλλά επειδή έχω Rom με sense 6 Δεν είναι συμβατό :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αναζητω εφαρμογη που να μπορω να βλεπω ποια εφαρμογη και ποσα mb εχει καταναλωσει απο τα διαθεσιμα mb που εχω σε ενα ορισμενο χρονικο διαστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 To heads up το έχω δοκιμάσει από gravity, αλλά σπάει λίγο νεύρα Κάθε τρεις και λίγο ότι έρχεται από messenger κλπ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Λοιπον, ξανα-ασχοληθηκα με 2 προγραμματα ηχητικων ειδοποιησεων, για χαμενες κλησεις, που προτειναν συμφορουμιτες. Το alert.me και το repeating notifications. Υπαρχει προβλημα. Στελνουν τον ηχο στο .....ενσυρματο handsfree που εχω πάντοτε συνδεδεμενο πανω στο τηλεφωνο, και οχι στο ηχείο της συσκευής! Έτσι, δεν ακουγεται απολυτως τιποτε!!!! Και ειναι κατι τοσο 'αυτονοητο', που λογικο ειναι, δεν βρηκα/δεν υπαρχει επιλογη για να κανω ας πουμε μια ρυθμιση να τα στελνει στο ηχειο. Bug? Ειναι δυνατον; Πως να το ξεπερασω αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αναζητω εφαρμογη που να μπορω να βλεπω ποια εφαρμογη και ποσα mb εχει καταναλωσει απο τα διαθεσιμα mb που εχω σε ενα ορισμενο χρονικο διαστημα Νομίζω από τις ρυθμίσεις του κινητού μπορείς να το δεις αλλιώς το onavo count είναι ωραίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για κάμερα? να αντί καταστήσει την εφαρμογή που ήδη έχει το κινητό μου? υπάρχει περίπτωση να τραβάει καλύτερες φώτο? έχω Samsung s3 και δεν είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για κάμερα? να αντί καταστήσει την εφαρμογή που ήδη έχει το κινητό μου? υπάρχει περίπτωση να τραβάει καλύτερες φώτο? έχω Samsung s3 και δεν είναι root. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την εφαρμογή "a better camera" (λίγο αστείο όνομα το ξέρω :lol: ) αλλά δεν την έχω δοκιμάσει, ρίξε της μια ματιά στο google play.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts