karib Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Οι ψαγμένοι δεν χρησιμοποιούν task killers, γιατί ξέρουν. Θες να είσαι ψαγμένος; Το μονο που θελω, ειναι να μην φορτωνεται το κινητο μου με διεργασιες που τρεχουν ασκοπα, για πολυ ωρα, διχως εγω να τις χρειαζομαι αλλο πια να παραμενουν ενεργες. Εκανα να δω τα ενεργα-παραθυρα εφαρμογες, και επαθα πλακα με την λιστα που μου εδειξε, εφαρμογη που ειχα ξεχασει πριν καμια ωρα οτι την ειχα χρησιμοποιησει, ηταν ακομη εκει, 'ανοικτη' υποθετω. Οποτε, βοηθα ο task killer ή μικρο το οφελος και καλυτερα ας κανει το android μονο του οπως νομιζει καλυτερα; Δεν ξερω αν ειναι βεβαια ο χειρισμος του android ο βελτιστος, αλλα αν ειναι ικανοποιητικος, θα το αφησω ετσι, αλλα βλεπω πολλα προγραμματα ανοικτα και αναρωτιεμαι(περιμενα να τα εχει τερματισει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Το μονο που θελω, ειναι να μην φορτωνεται το κινητο μου με διεργασιες που τρεχουν ασκοπα, για πολυ ωρα, διχως εγω να τις χρειαζομαι αλλο πια να παραμενουν ενεργες. Εκανα να δω τα ενεργα-παραθυρα εφαρμογες, και επαθα πλακα με την λιστα που μου εδειξε, εφαρμογη που ειχα ξεχασει πριν καμια ωρα οτι την ειχα χρησιμοποιησει, ηταν ακομη εκει, 'ανοικτη' υποθετω. Οποτε, βοηθα ο task killer ή μικρο το οφελος και καλυτερα ας κανει το android μονο του οπως νομιζει καλυτερα; Δεν ξερω αν ειναι βεβαια ο χειρισμος του android ο βελτιστος, αλλα αν ειναι ικανοποιητικος, θα το αφησω ετσι, αλλα βλεπω πολλα προγραμματα ανοικτα και αναρωτιεμαι(περιμενα να τα εχει τερματισει). Όχι task killers , προς Θεού! Ότι μπορείς αδρανοποίησε το με greenify, διαφορετικά freeze με titanium... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Θελω να μου πειτε εναν καλο task killer. Υποτιθεται οτι το android (4.4) τα κλεινει μετα απο καποια ωρα αδρανειας, αλλα τελικα δεν ξερω ποσο 'καλα' δουλευει αυτο, ή αν εγω γρηγορα ανοιγω-κλεινω εφαρμογες, αν δεν ειναι το συστημα με ανοικτες καμια 20αρια ταυτοχρονα, με οτι αυτο σημαινει για μπαταρια-ταχυτητα κλπ Θεωρειται οτι ειναι must, ή μονο για ψαγμενους; Βεβαια υπαρχει και το settings/apps/running αλλα δεν τις τερματιζει παντα νομιζω. Προτεινετε μου, αλλα πειτε μου και τη γνωμη σας. Οι ψαγμένοι δεν χρησιμοποιούν task killers, γιατί ξέρουν. Θες να είσαι ψαγμένος; Το μονο που θελω, ειναι να μην φορτωνεται το κινητο μου με διεργασιες που τρεχουν ασκοπα, για πολυ ωρα, διχως εγω να τις χρειαζομαι αλλο πια να παραμενουν ενεργες. Εκανα να δω τα ενεργα-παραθυρα εφαρμογες, και επαθα πλακα με την λιστα που μου εδειξε, εφαρμογη που ειχα ξεχασει πριν καμια ωρα οτι την ειχα χρησιμοποιησει, ηταν ακομη εκει, 'ανοικτη' υποθετω. Οποτε, βοηθα ο task killer ή μικρο το οφελος και καλυτερα ας κανει το android μονο του οπως νομιζει καλυτερα; Δεν ξερω αν ειναι βεβαια ο χειρισμος του android ο βελτιστος, αλλα αν ειναι ικανοποιητικος, θα το αφησω ετσι, αλλα βλεπω πολλα προγραμματα ανοικτα και αναρωτιεμαι(περιμενα να τα εχει τερματισει). Ακριβώς αυτό εδώ είναι το πρόβλημα. Πως ενώ σου λέω ότι δεν χρειάζεσαι task killer, προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι χρειάζεται. Λιιιιιγο να ψάξεις στο google για το αν χρειάζεσαι task killer και έχεις όρεξη να διαβάσεις, θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεσαι. ΥΓ. Δεν στην λέω. Απλά είναι κλασσικό πρόβλημα. Όλοι στην αρχή θέλουν να βάλουν task killer ακόμα και αν τους λένε άλλοι που ξέρουν καλύτερα ότι δεν χρειάζεται. ΥΓ. Επίσης, που ακριβώς διάβασες ότι το android δεν χρειάζεται task killer μετά το 4.4; Γιατί πότε χρειαζόταν; Edited October 6, 2014 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Το μονο που θελω, ειναι να μην φορτωνεται το κινητο μου με διεργασιες που τρεχουν ασκοπα, για πολυ ωρα, διχως εγω να τις χρειαζομαι αλλο πια να παραμενουν ενεργες. Εκανα να δω τα ενεργα-παραθυρα εφαρμογες, και επαθα πλακα με την λιστα που μου εδειξε, εφαρμογη που ειχα ξεχασει πριν καμια ωρα οτι την ειχα χρησιμοποιησει, ηταν ακομη εκει, 'ανοικτη' υποθετω. Οποτε, βοηθα ο task killer ή μικρο το οφελος και καλυτερα ας κανει το android μονο του οπως νομιζει καλυτερα; Δεν ξερω αν ειναι βεβαια ο χειρισμος του android ο βελτιστος, αλλα αν ειναι ικανοποιητικος, θα το αφησω ετσι, αλλα βλεπω πολλα προγραμματα ανοικτα και αναρωτιεμαι(περιμενα να τα εχει τερματισει). Καθάριζε που και που τα recent tasks ή βάλε Greenify και καθαρισες. Το Task killer είναι ο βιασμός του android. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 για ποιο λογο ειναι ο βιασμος του android? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 για ποιο λογο ειναι ο βιασμος του android? Το λέει γιατί το λειτουργικό από μόνο του κάνει αυτή τη δουλειά. Εκμεταλλεύεται πολύ καλά τη διαθέσιμη μνήμη και κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές όταν αυτές δε χρειάζονται. Οπότε μια εφαρμογή που υποτίθεται ότι κάνει αυτό που ήδη προσφέρει το λειτουργικό από μόνο του, είναι (στην καλύτερη περίπτωση) μια άχρηστη εφαρμογή που πιάνει χώρο, καίει μπαταρία κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 με λίγα λόγια μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί το pockee παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 MID T90 τι ; αυτό είναι το ακριβές όνομα ; Και όμως αυτό είναι το όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Και όμως αυτό είναι το όνομα MID T90 (ταβλετ; κινητό ; τι επεξεργαστή έχει ; ) αυτό είναι http://www.trustedbuyonline.com/aishuo-t90-mid-tablet-pc-97-inch-android-404-1gb-ram-8gb-hdmi-dual-camera-silver_p608.html ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Όχι task killers , προς Θεού! Ότι μπορείς αδρανοποίησε το με greenify, διαφορετικά freeze με titanium... Ok, με πεισατε! ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΥΓ. Επίσης, που ακριβώς διάβασες ότι το android δεν χρειάζεται task killer μετά το 4.4; Γιατί πότε χρειαζόταν; Οταν τα κινητα android πριν λιγα χρονια, ειχαν 'παιδικες ασθενειες' και πολυ λιγη μνημη, ηταν μια καποια λυση. Δεν ειπα οτι βγηκε ποτε η google κι ειπε βαλτε task killers, αλλα εγω οταν εβλεπα οτι σερνονταν το συμπαν, σκοτωνα μερικα, και ανασαινε το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ημερολογίου για εμάς που δουλεύουμε Βάρδιες με διάγραμμα με την οποία να ζητάμε επανάληψη εργασίας - Βάρδιας κάθε 96 ή 132 ημέρες και όχι κάθε μήνα, μέρα, έτος...; Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :-) Myshiftwork. Φτιάχνεις ότι κύκλο βαρδιων θέλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 MID T90 (ταβλετ; κινητό ; τι επεξεργαστή έχει ; ) αυτό είναι http://www.trustedbuyonline.com/aishuo-t90-mid-tablet-pc-97-inch-android-404-1gb-ram-8gb-hdmi-dual-camera-silver_p608.html ;;;; Ειναι tablet και εχει επεξεργαστη armv7 neon v71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Θελω να μου πειτε εναν καλο task killer. Υποτιθεται οτι το android (4.4) τα κλεινει μετα απο καποια ωρα αδρανειας, αλλα τελικα δεν ξερω ποσο 'καλα' δουλευει αυτο, ή αν εγω γρηγορα ανοιγω-κλεινω εφαρμογες, αν δεν ειναι το συστημα με ανοικτες καμια 20αρια ταυτοχρονα, με οτι αυτο σημαινει για μπαταρια-ταχυτητα κλπ Θεωρειται οτι ειναι must, ή μονο για ψαγμενους; Βεβαια υπαρχει και το settings/apps/running αλλα δεν τις τερματιζει παντα νομιζω. Προτεινετε μου, αλλα πειτε μου και τη γνωμη σας. Greenify και καθαρισες κ εσυ κ το κινητο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Εχεις λινουξ δεν εχεις αναγκη κανενα τασκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ειναι tablet και εχει επεξεργαστη armv7 neon v71 Δεν βοηθάς..... armv7 neon v71 ?...εταιρίας ? στειλε ακριβώς τι έχεις..... :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 To clean master αξίζει να το έχουμε; Ή ανήκει και αυτό στην κατηγορία task killers? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ε ποσο καλη δουλεια πια κανει αυτο το.... greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ε ποσο καλη δουλεια πια κανει αυτο το.... greenify? Τέλεια δουλειά! Βάλτο και θα καταλάβεις! Είχα και γω task killers και δεν έκαναν τίποτα. Όσο για το Clean Master το έβγαλα και ησύχασα.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Γτ ησυχασες;Σου δημιουργούσε πρόβλημα; Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη, που να επιτρεπει διαμοιρασμό αρχειων κινητου - υπολογιστη, μεσω wifi? Θελω ομως μια 'ανεξαρτητη'/αποκεντρωμενη, δηλαδη direct συνδεση, οχι μεσω server καποιας εταιριας, ουτε να χρειαζεται να κανω registration κλπ Κι ελπιζω να δινει προσβαση σε internal και external memory και σε μεγαλες ταχυτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη, που να επιτρεπει διαμοιρασμό αρχειων κινητου - υπολογιστη, μεσω wifi? Θελω ομως μια 'ανεξαρτητη'/αποκεντρωμενη, δηλαδη direct συνδεση, οχι μεσω server καποιας εταιριας, ουτε να χρειαζεται να κανω registration κλπ Κι ελπιζω να δινει προσβαση σε internal και external memory και σε μεγαλες ταχυτητες. Με es file explorer κάνεις μια χαρά δουλειά.. Με Airdroid επισης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αν δεν δουλεψει πες μου να ανεβασω το τελευταίο ;) Μπορείς να το ανεβάσεις για μένα ;; ευχαριστώ:) Κάνε Da_rudakos σε παρακαλώ ένα κόπο γιατί με ενδιαφέρει και εμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Κάνε Da_rudakos σε παρακαλώ ένα κόπο γιατί με ενδιαφέρει και εμένα . Για τσεκαρε αν δουλεύει γιατι το χω καιρό ανεβασμενο :) https://www.dropbox.com/s/yv1l3tvvetc1hpw/Google%20Keyboard.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Με es file explorer κάνεις μια χαρά δουλειά.. Με Airdroid επισης ;) Τον εχω εγκατεστημενο τον es explorer! Πως γινεται; Πως γινεται να βλεπω τα αρχεια των μνημών του κινητου στον υπολογιστη μεσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Τον εχω εγκατεστημενο τον es explorer! Πως γινεται; Πως γινεται να βλεπω τα αρχεια των μνημών του κινητου στον υπολογιστη μεσω wifi? εαν χρησιμοποιείς user name και password για να για μπαίνεις στο pc σου (αυτό ζητάει το Es Explorer ) εάν όχι Το Es χρειάζεται να έχεις username στο pc υπάρχουν διάφορα κόλπα για να χρησιμοποιήσεις ,κάνε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=YsDY2b-hNmU&feature=youtu.be 1 φτιάχνεις ένα username με password στο pc 2 ακολουθεισε το video από 4:38 έως 6:38 δουλεύει 1000% . Έτσι θα ξαναμπαίνεις στο pc "Χωρις" κωδικό αλλά ταυτόχρονα θα έχεις και το username ,password για να χρησιμοποιήσεις το Es εξερεύνηση!!! (δεν χρειάζεσαι να κάνεις share κάποιο σκληρό δίσκο γιατί συνδέεσαι σαν administrator και έχεις πρόσβαση παντού!!) το es Explorer τα κάνει Όλα (σχεδόν ) και συμφέρει (Δωρεαν) το ιδανικό για streaming (τοπικά ) και αντιγραφές ...... για να βλέπεις να αρχεία από κινητό στο pc (το κάνεις και το Es ) μπορείς και με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorerPRO (ένα από τα πολλά) Edited October 7, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts