mariodj Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 κατσε λιγο φιλε μου! ..οταν βρεχει για μια ωρα και βαλε και το προγραμμα σου δειχνει οτι εξω εχει συννεφια αυτο τι ειναι ?:) δεν ειναι οτι να ναι? (για μενα ειναι τραγικη αποτυχία!) δεν ειπα να αλλαξει εκεινη την ωρα αλλα εστω ρε παιδι μου στο επομενο 20λεπτο τουλάχιστον βαλε οτι βρεχει .. χθες εβρεχε για ωρα ΚΑΙ Ο ΣΤΟΚ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ δεν εβγαλε καν οτι εβρεξε! βλεπω τωρα οτι το πρόγραμμα που προτεινε ο φιλος πιο πανω (weather underground) τα παει πολυ καλυτερα!... Μάλλον δεν διάβασες σωστά τι έγραψα παραπάνω...!!! πρόβλεψη για της επόμενες ώρες κάνει, οχι τι κάνει εκείνη την ώρα...!!! στην τηλεόραση τι βλέπεις? την πρόβλεψη? η τι κάνει εκείνη την ώρα...!!! Τα δεδομένα καιρού όλοι μα όλοι τα παίρνουν απο Μετεωρολογικές υπηρεσίες ''σταθμούς''....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πολύ αξιόπιστη και χωρίς πολλά πολλά είναι η ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/forecast/forecast_general_html?dr_region=Greece&nofdays=n2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Παιδιά στο textra 160 χαρακτήρες παίζουν? Όπως στο Handcent, gosms Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Παιδιά στο textra 160 χαρακτήρες παίζουν? Όπως στο Handcent, gosms Ναι κανονικά. Στις ρυθμίσεις επιλέγεις ""Compact SMS messages" btw, το Textra πλέον είναι πανέμορφο μετά το update που το έφερε σε material design. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μάλλον δεν διάβασες σωστά τι έγραψα παραπάνω...!!! πρόβλεψη για της επόμενες ώρες κάνει, οχι τι κάνει εκείνη την ώρα...!!! στην τηλεόραση τι βλέπεις? την πρόβλεψη? η τι κάνει εκείνη την ώρα...!!! Τα δεδομένα καιρού όλοι μα όλοι τα παίρνουν απο Μετεωρολογικές υπηρεσίες ''σταθμούς''....!!! Πολυ σωστα. Η μαλλον για να ακριβολογουμε τα online δεδομενα τα αντλουν απο σταθμους οι οποιοι δειχνουν τις καιρικες συνθηκες στην περιοχη που ειναι εγκατεστημενοι. Αν πχ ο σταθμος ειναι στο Ριο και βρεχει και οχι στην Πατρα που απεχει μονο 6 χιλιομετρα αλλα δεν βρεχει τοτε θα δειχνει και στην Πατρα βροχη...... Αρα αν θελετε να εχετε εκτος απο προβλεψη και online δεδομενα για την περιοχη σας η ακομα καλυτερα για το σπιτι σας βαλτε ενα μετεορολογικο σταθμο στην ταρατσα σας η σηκωστε το κεφαλι σας να δειτε τι καιρο εχει... Διαφορετικα θα βλεπετε παντα τα δεδομενα συνηθως του κοντινοτερου αεροδρομιου μιας και εκει ειναι συνηθως εγκατεστημενοι οι μετεωρολογικοι σταθμοι..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Για την Ιστορία ....μπαίνεις ΕΔΩ και βλέπεις τι καιρό θα κάνει.,.....οπού θες εσύ.....ΟΧΙ αυτήν την ώρα, ΠΡΟΒΛΕΨΗ λέγετε οχι σον και καλά θα πέφτει πάντα μέσα ΠΡΟΒΛΕΨΗ.....με σκασατε:wacko::wacko::wacko: με την ακρίβεια που θέλετε μερικοί ....!!!! ΠΡΟΒΛΕΨΗ Edited September 6, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για καιρό το καλύτερο που έχω βρει εγώ μέχρι τώρα . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για καιρό το καλύτερο που έχω βρει εγώ μέχρι τώρα . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Χμμ καλύτερο; Προχθές ενώ ήμουν στη Παιανία μου ήρθε ειδοποίηση για ισχυρή καταιγίδα στα Μελίσσια και έστειλα μήνυμα στη γυναίκα μου να δω τι γίνεται εκεί και μου λέει ότι βλέπει πεντακάθαρα τα αστέρια! Έφαγε πόδι με τη μία αυτή η εφαρμογή την είχα και καιρό.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Χρησιμοποιώ το Palmary weather το οποιο ειναι super!!! Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 foreca weather και Poseidon...και τα 2 πέφτουν πάντα μέσα τουλάχιστον όσον αφορά την δορυφορική πρόβλεψη για νεφώσεις, βροχές, χιόνια κλπ. τώρα όσον αφορά τις επικρατούσες συνθήκες σε real time ΚΑΝΈΝΑ δεν είναι ακριβές.όλη η ιστορία γίνεται για τα widgetάκια να φανταστώ έτσι; :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) μου κάνει εντύπωση γίνει η εφαρμογή που έχω για καταγραφή κλήσεων δουλεύει και χωρίς ρουτ ενώ αυτές για screen recorder θέλουν.ξέρει κανείς γιατί ; Επίσης,ο Firefox δεν έχει text wrapping? Όσο ζουμαρω τα γράμματα βγαίνουν έξω από την οθόνη! [ATTACH]49462[/ATTACH] --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 6, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν μου άρεσε η meteo. Συχνά έβγαινε εκτός. Έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι υπάρχει. Αυτή την δοκίμασες? Επειδή μένω σε χωριό και ο κόσμος ενδιαφέρεται αρκετά για τον καιρό και με ρωτάνε κάθε μέρα, με αυτή είμαι πάντα σωστός. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilmeteo.android.ilmeteo&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ναι κανονικά. Στις ρυθμίσεις επιλέγεις ""Compact SMS messages" btw, το Textra πλέον είναι πανέμορφο μετά το update που το έφερε σε material design. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 λοιπον παιδες για να μην το κουράζουμε αλλο ... αυτη την στιγμη εδω και 2 ωρες πανω στον ουρανο εχει κυριως καθαρο ουρανο με ελαχιστα συννεφα...(παρολο που οι προβλέψεις λεγανε βροχές...) οι photoς τα λενε ολα νομίζω .. δειτε τι δειχνει το weather underground και τι το Accuweather...(μιλαμε για μεγαλο χαλι απο χθες οτι να ναι ! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 @freddaras Ποια εφαρμογή είναι αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 @freddaras Ποια εφαρμογή είναι αυτή; HD widgets αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 @freddaras Ποια εφαρμογή είναι αυτή; https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βοηθά το GPS να κλειδώσει γρηγορότερα και με περισσότερη ακρίβεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βοηθά το GPS να κλειδώσει γρηγορότερα και με περισσότερη ακρίβεια; Δοκιμασε το gps faster :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βοηθά το GPS να κλειδώσει γρηγορότερα και με περισσότερη ακρίβεια; GPS Status & Toolbox Μ'αυτή την εφαρμογή σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν θα κατεβάσεις δεδομένα (Μενού--->Tools--->Manage A-GPS state--->Download). Μόνο που θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα να ανανεώνεις τα GPS data ανοίγοντας τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Edited September 7, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βοηθά το GPS να κλειδώσει γρηγορότερα και με περισσότερη ακρίβεια; Εαν το τηλέφωνο το εχεις root πηγαινε στην διαδρομη Συσκευη/system/etc/ και ψαξε εαν υπαρχει το gps conf αρχείο! Ειναι txt! Εαν υπαρχει μην κατεβάσεις αυτο που σου ειπα διότι δημιουργει αυτο το αρχείο! Εαν δεν το εχεις, πες μου να σου το στειλω! Το gps διαβάζει το αρχειο αυτο και εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα σε ταχυτητα κλειδώματος και ακριβειας! Edited September 7, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 GPS Status & Toolbox Μ'αυτή την εφαρμογή σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν θα κατεβάσεις δεδομένα (Μενού--->Tools--->Manage A-GPS state--->Download). Μόνο που θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα να ανανεώνεις τα GPS data ανοίγοντας τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ωραία. Άρα από αυτά που λέει και κάνει αυτό το πρόγραμμα μόνο αυτό μας αφορά; Αξίζει η paid έκδοση ή δε δίνει τίποτα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ωραία. Άρα από αυτά που λέει και κάνει αυτό το πρόγραμμα μόνο αυτό μας αφορά; Αξίζει η paid έκδοση ή δε δίνει τίποτα παραπάνω; Κυρίως ναι. Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου με την free έκδοση. Για την ιστορία οι επιπλέον δυνατότητες της Pro έκδοσης από το site του κατασκευαστή. PRO features: - show/store/edit multiple waypoints and use them on the Radar for navigation. - pressure, rotation, temperature, humidity values (if supported by the device) - removed ads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Έβαλα και τα 2 που μου προτείνατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ωραία. Άρα από αυτά που λέει και κάνει αυτό το πρόγραμμα μόνο αυτό μας αφορά; Αξίζει η paid έκδοση ή δε δίνει τίποτα παραπάνω; Προσεχε μόνο διοτι τα data του προγράμματος θελουν αποκλειστικά δεδομένα και οχι wi fi αλλιώς δεν κατεβαίνουν! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ. Έβαλα και τα 2 που μου προτείνατε. Αυτο που σου ειπα μην το βάλεις! Ψαξε να βρεις αυτο που σου ειπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts