Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια για torrent downloader εχετε να προτεινετε κατι της προκοπής? Κατι mtorrent,bitorrent κλπ ειναι για τα σκουπιδια

γιατί ο mtorrent δεν είναι καλός όπως στον υπολογιστή;

Λείπουν πολλά features, είναι εντελώς basic αν και τελευταία άρχισε να φτιάχνει σιγά σιγά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

γιατί ο mtorrent δεν είναι καλός όπως στον υπολογιστή;

Και στον υπολογιστή έχει γίνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μια που το έφερε η κουβέντα, κατεβάζω πολλά torrents καθημερινά αλλά χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια περίπου τον aDownloader και δεν το έψαξα ποτέ παραπάνω το θέμα. Υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσω τον Flud;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Flud ή tTorrent. Προσωπικά χρησιμοποιώ το πρώτο.

Ttorrent δουλεύει τέζα.

Κατεβάζω συνέχεια με αυτο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πριν από 1 εβδομάδα μου έκλεψαν το Galaxy S4 :(. Πριν από 1 χρόνο είχα βάλει την εφαρμογή "android lost", προσπάθησα μέσα από το site της εφαρμογής να το εντοπίσω αλλά τίποτε δε δούλεψε. Ενδεχομένως μέσα σε αυτό το χρόνο που είχα βάλει την εφαρμογή να έγινε κάτι που να απενεργοποίησε την εφαρμογή και να μην δούλεψε. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος άλλος τώρα τρόπος για να το βρούμε.

ρίξε μια ματιά στο ANDROID DEVICE MANAGER

ποιο προτείνεται καλύτερό call record?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

καλά τι φοβερή εφαρμογή η ACR? σε Huawei honor 3c με κιτκατ ηχογραφεί τέλεια κλήσεις χωρίς καν ρουτ! όταν πλέον μιλάω με υπαλλήλους εταιρειών κινητής που και καλά για λόγους ασφαλείας ηχογραφούν, σου λένε μια προσφορά και μετά την αναιρουν, τώρα θα ηχογραφώ και εγώ ρεμάλια!

Φιλε μου η ηχογράφηση είναι αμφίδρομη?:)

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποια εφαρμογή,η κάποιο site ώστε να βλέπω live αγώνες??

Αν εννοείς να παρακολουθείς αποτελέσματα: LIVE SCORE 7/24

Καλημερα παιδες, να ρωτησω, υπαρχει εφαρμογη που να μην θελει ρουτ, και να δειχνει τους κωδικους απο τα αποθηκευμενα wifi του κινητου?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ποιο προτείνεται καλύτερό call record?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Πολύ καλό, ελαφρύ με δυνατότητας εγγραφής σε διάφορα format και μια χαρά αμφίδρομη εγγραφή!Επίσης έχεις επιλογή να ξεκινάει αυτόματα εγγραφή σε κάθε κλήση ή (στην paid έκδοση) να το κάνεις χειροκίνητα την ώρα της κλήσης! :)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν εννοείς να παρακολουθείς αποτελέσματα: LIVE SCORE 7/24

μπα να βλεπει εννοει.κατι σαν αυτο μαλλον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.android.livestreamapp

Για αποτελέσματα έχει πολλές εφαρμογές αλλά εγώ θα πρότεινα το Sofa score καθώς έχει όλα τα αθλήματα, γρήγορη ενημέρωση και συνεχώς βελτιώνεται. Για call Recorder το callrecorder του skvalex. Ακριβούτσικο αλλά η πιο ποιοτική επιλογή που υπάρχει (έλεγξε προηγουμένως κατά πόσο υποστηριζεται το κινητό σου).

Εννοειται δεν θα το προτεινα αλλιως.γραφει και απο bluetooth απλα επειδη παλι ηχογραφει απο το κινητο ακουγεται λιγο πιο μακρυα η φωνη του αλλου Edited by fuorigioco1981

Καλημερα παιδες, να ρωτησω, υπαρχει εφαρμογη που να μην θελει ρουτ, και να δειχνει τους κωδικους απο τα αποθηκευμενα wifi του κινητου?

οχι δυστυχως δεν υπαρχει

θες root για αυτο

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Υπάρχει κάποια εφαρμογή,η κάποιο site ώστε να βλέπω live αγώνες??

Μπες να βλέπεις απ το livegoal.tk χρειάζεται ομως flash player αρα μαζι κατέβασε dolphin browser και την εφαρμογή για flash player απο το xda. Εγώ απο κει βλέπω πολλα χρόνια είναι καλό σαιτ

Καλησπέρα

Ψάχνω πρόγραμμα για να ανεβάζω φωτο στο fb, σε όποιο άλμπουμ θέλω.. Κατευθείαν από την έκθεση .. Εκτός του friendcaster

1+7 Pro

υπάρχει εφαρμογή που όταν θες να πας πχ από ένα σημείο της πόλης σε ένα άλλο να σου λέει ποια μεταφορικά μέσα χρειάζεται να πάρεις; βασικά θα ήθελα για ευρωπαϊκές πόλεις αλλά εάν υπάρχει και για Ελλάδα καλώς!

πχ είσαι Παρίσι ξενοδοχείο και θες να πας πύργο Άιφελ. να σου πει πάρε το τάδε λεωφορείο και μετά την γραμμή χ του μετρό και έφτασες

ps. γίνεται με το Google maps?

Edited by fuorigioco1981

ψαχνω για 2 εφαρμογες..

1. ποια θεωρειτε την καλυτερη για DJing ??

επισης θα με ενδιεφερε να κανει και μειωση ταχυτητας των κομματιων καθως και να μπορει να κανει automix (και σε playlist αν γινεται)

2. mp3 player που να μπορει να παιξει playlists .m3u (οι m3u ειναι απο Winamp ή Aimp)

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

ps. γίνεται με το Google maps?

Ναι :) Απλά Ελλάδα τουλάχιστον αργεί υπερβολικά στην ενημέρωση δρομολογίων κτλ

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ναι :) Απλά Ελλάδα τουλάχιστον αργεί υπερβολικά στην ενημέρωση δρομολογίων κτλ

οκ το βρήκα! αλλά γίνεται να δω τις συγκοινωνίες από ένα σημείο σε ένα άλλο στο χάρτη ΌΧΙ από την τοποθεσία μου προς ένα άλλο σημείο;

οκ το βρήκα! αλλά γίνεται να δω τις συγκοινωνίες από ένα σημείο σε ένα άλλο στο χάρτη ΌΧΙ από την τοποθεσία μου προς ένα άλλο σημείο;

Ναι του γράφεις από το σημείο άλφα στο σημείο β. Δεν οδηγώ και το χρησιμοποιώ συχνά.

Φιλικά, Κατερίνα

Ναι του γράφεις από το σημείο άλφα στο σημείο β. Δεν οδηγώ και το χρησιμοποιώ συχνά.

για πες πως το κάνω; βάζω την εκκίνηση.πως βάζω και τον προορισμό;

Μπες να βλέπεις απ το livegoal.tk χρειάζεται ομως flash player αρα μαζι κατέβασε dolphin browser και την εφαρμογή για flash player απο το xda. Εγώ απο κει βλέπω πολλα χρόνια είναι καλό σαιτ

Μου εξηγείς λίγο τι ακριβώς πρέπει να κάνω γιατί είμαι κ λιγάκι άσχετος :(

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II