jnr Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 θελω απο συσκευη που εχω κανει root να παρω backup apk+data για να τα μεταφερω σε αλλη που δεν ειναι ροοταρισμενη,γινεται;:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 θελω απο συσκευη που εχω κανει root να παρω backup apk+data για να τα μεταφερω σε αλλη που δεν ειναι ροοταρισμενη,γινεται;:!: Η καλυτερη επιλογη My Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 στην δευτερη συσκευη που δεν ειναι ροοταρισμενη θα περαστουνε τα data ομως;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Ναι βγάλε το Pro και βάλε το άλλο... Και που την βρίσκουμε; Okτην βρήκα....το θέμα είναι Γιατί όταν πατάω ένα link με βγάζει με οποιοδήποτε browser σε μια σελίδα συγκεκριμένη , χωρίς να μπορώ να μπω στο link της παράθεσης; Edited July 5, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Και που την βρίσκουμε; Okτην βρήκα....το θέμα είναι Γιατί όταν πατάω ένα link με βγάζει με οποιοδήποτε browser σε μια σελίδα συγκεκριμένη , χωρίς να μπορώ να μπω στο link της παράθεσης; Τι καινουριο κολπο ειναι αυτο με το tapatalk vip? Εχω το pro αγορασμενο αλλα απο περιεργεια που κοιταξα στο store δεν το βρισκω πλεον. Το vip που μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Με την κουβέντα για το tapatalk, βρήκα πως υπάρχει και άλλη εφαρμογή στο play. Την κατέβασα και όντως είναι στην έκδοση 4.7.x . Την έστησα, μπήκα στον λογαριασμό μου και τώρα γράφει vip. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο, πως γίνεται να μπαίνεις πάντα στο μενού subscribed (unread); κάθε φορά το αλλάζω και κάθε φορά μπαίνει μόνο στο subscribed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Και στην 1ή σελίδα πλέον δεν εμφανίζει το νούμερο των αδιαβαστων μηνυμάτων του κάθε φορουμ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Και στην 1ή σελίδα πλέον δεν εμφανίζει το νούμερο των αδιαβαστων μηνυμάτων του κάθε φορουμ ούτε εμένα αυτό έψαχνα τώρα. και ένα τεστ για φωτο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ναι βγάλε το Pro και βάλε το άλλο... Τι θα πει βγάλε την Pro. Είναι αγορασμενη και θέλω να μάθω αν έχει σταματήσει η ανάπτυξη της ή όχι. Με την κουβέντα για το tapatalk, βρήκα πως υπάρχει και άλλη εφαρμογή στο play. Την κατέβασα και όντως είναι στην έκδοση 4.7.x . Την έστησα, μπήκα στον λογαριασμό μου και τώρα γράφει vip. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο, πως γίνεται να μπαίνεις πάντα στο μενού subscribed (unread); κάθε φορά το αλλάζω και κάθε φορά μπαίνει μόνο στο subscribed. Δεν υπάρχει "και άλλη". Πλέον μόνο η άλλη βγαίνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τι θα πει βγάλε την Pro. Είναι αγορασμενη και θέλω να μάθω αν έχει σταματήσει η ανάπτυξη της ή όχι. από τι βλέπω έχει σταματήσει και εγώ αγορασμένη την έσβησα και έβαλα την Free. http://ngemu.com/threads/tapatalk-pro-for-android-will-be-retiring-on-may-16th.162049/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Πολλές φορές όταν πάω να μπω σε κάποιο site από Facebook ή tapatalk δεν μπαίνει και μου βγάζει το παρακάτω , τι φταίει? [ATTACH]47011[/ATTACH] Edited July 5, 2014 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 είναι ρουτ η συσκευή.;; μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα να σου κόβει τις διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 είναι ρουτ η συσκευή.;; μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα να σου κόβει τις διαφημίσεις; Ναι root είναι και έχω το adaway... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Ναι root είναι και έχω το adaway... δοκίμασε με αυτήν την εφαρμογή να σβήσεις ότι έχει σχέση με tapatalk-facebook και πες μου αν έφτιαξε. .. ή απενεργοποιησε το adaway και δες να κάνεις και μια επανεκκίνηση σε ότι πειράξεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nilhcem.hostseditor Edited July 5, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 δοκίμασε με αυτήν την εφαρμογή να σβήσεις ότι έχει σχέση με tapatalk-facebook και πες μου αν έφτιαξε. .. ή απενεργοποιησε το adaway και δες να κάνεις και μια επανεκκίνηση σε ότι πειράξεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nilhcem.hostseditor Και εγώ το ίδιο θέμα έχω, έκανα disableτο adaway και οκ δουλεύει, αλλά με το πρόγραμμα που έδωσες πως βρίσκω ποια host έχουν σχέση με το tapatalk? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Και εγώ το ίδιο θέμα έχω, έκανα disableτο adaway και οκ δουλεύει, αλλά με το πρόγραμμα που έδωσες πως βρίσκω ποια host έχουν σχέση με το tapatalk? Αν κάνεις αναζήτηση για tapatalk δεν τα εμφανίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Όχι, τίποτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) κάτσε να το βάλω να δω ... όντος δεν βγάζει δύο λύσεις λοιπών 1 βάζεις την έκδοση adaway 2.1 παλαιότερη αλλά δεν έχει αυτά τα προβλήματα 2 σβήσεις το adaway και βάζεις το adfree που κάνει την ίδια δουλειά. Edited July 6, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ok thanks, θα δοκιμάσω την παλιότερη έκδοση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Στο tapatatlk, δεν υπάρχει πια έκδοση Pro. Υπάρχει μόνο μια έκδοση, χωρίς χρέωση. Όσοι είχαμε αγορασμένη την Pro, μας δείχνει με status VIP τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Στο tapatatlk, δεν υπάρχει πια έκδοση Pro. Υπάρχει μόνο μια έκδοση, χωρίς χρέωση. Όσοι είχαμε αγορασμένη την Pro, μας δείχνει με status VIP τώρα... Μόλις εχθές το έμαθα αυτό όταν συνειδητοποιησα ότι δεν είχε λάβει update εδώ και καιρό... Η ανταμοιβή οσων πλήρωσαν για την προ δηλαδή ήταν να μη λαμβάνουν updates μέχρι να το σκεφτουν μόνοι τους ότι κάτι δεν πάει καλά και να ψάξουν τη δουλειά για να βάλουν άλλο Tapatalk... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μιας και μιλάμε για το Tapatalk (έχω το 4.7.2), θέλω να ρωτήσω πως σβήνουμε ένα θέμα από μια Ενότητα, πχ από τα "Αδιάβαστα". Δεν βρίσκω επίλογή διαγραφής και εάν πατήσω λίγο παραπάνω πάνω στο θέμα εμφανίζεται popup menu αλλά δεν περιλαμβάνει delete. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ψάχνω εφαρμογή ξυπνητήρι Χωρίς διαφημίσεις! Έχω το alarm clock xtreme είναι πολύ καλό αλλά και έξυπνο, σου πετάει διαφημίσεις Κάτω από το dismiss button, και όχι έτσι απλά αλλά με περισσότερη πονηριά γιατί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και είσαι εκτός εφαρμογής και πατάς την ειδοποίηση για να ανοίξει η εφαρμογή να το κάνεις dismiss εμφανίζει τα κουμπιά κανονικά στη θέση τους χώρους διαφημίσεις και 1 δευτερόλεπτο αργότερα το dismiss button μετακινείται προς τα πάνω και στη θέση του μπαίνει μια ωραία διαφήμιση και εσύ πας και την πατάς... Επειδή το βαρέθηκα Και δεν θέλω να το πληρώσω ψάχνω κάτι free με τους ίδιες δυνατότητες. Αν δεν έκανε αυτά τα κόλπα με τις διαφημίσεις θα το πλήρωνα Αλλά αυτά δε μ'αρέσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Το timely το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Στο tapatatlk, δεν υπάρχει πια έκδοση Pro. Υπάρχει μόνο μια έκδοση, χωρίς χρέωση. Όσοι είχαμε αγορασμένη την Pro, μας δείχνει με status VIP τώρα... Τι παραπάνω έχει η Vip από την Pro; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts