panos_27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ρε παιδιά δεν μπορώ να τη βρω την acdisplay στο store. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.acdisplay ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ μια ερώτηση. Γινεται τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος να τις διαγράψουμε η πρεπει να το ξεκλειδώσω πρώτα και μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Thanks αλλά είδα ότι το κινητό μου δεν είναι συμβατό με την εφαρμογή (s4 mini) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Thanks αλλά είδα ότι το κινητό μου δεν είναι συμβατό με την εφαρμογή (s4 mini) Κατέβασε την από το xda . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 έχω ενεργοποιησει τον συγχρονισμό στο desktop και του Firefox και του Chrome. ΑΛΛΆ τώρα που θέλω να τον ενεργοποιήσω και στο κινητό, ταμπλετ ΔΕΝ θέλω να μου αλλάξει σειρά στην μπάρα των bookmarks στον υπολογιστή όπως τις άλλες φορές! πως γίνεται να το αποφύγω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.acdisplay ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ μια ερώτηση. Γινεται τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος να τις διαγράψουμε η πρεπει να το ξεκλειδώσω πρώτα και μετά; Γίνεται, τις κάνεις slide αριστερά ή δεξιά γρήγορα. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Γίνεται, τις κάνεις slide αριστερά ή δεξιά γρήγορα. Ωραίος ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να σου λέει πόσο βενζίνη έχεις κάψει; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να σου λέει πόσο βενζίνη έχεις κάψει; θα μας...... καψεις φιλε μου!!! χαχαχαχαχα οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο...... αν και σαν ιδεα δεν ειναι κακη τωρα που το σκεφτομαι!! περιμενε λιγα χρονακια ακομα και ποτε δεν ξερεις!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Aν εχεις κάποιο σύγχρονο αυτοκίνητο που να διαθέτη πόρτα ΟDBII μπορείς απο εκει με την ανάλογη εφαρμογή και εξοπλισμό να δεις πολλά, μέσα σε αυτα ειναι και η κατανάλωση https://play.google.com/store/search?q=odb%20II&hl=el Edited June 29, 2014 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αυτό είναι το mail που έλαβα απ'το dropbox λίγες μόλις μέρες πριν. Είχα περίπου 100gb από δύο συσκευές Samsung. ;) "Hi Manolis, The extra Dropbox space that you got with your Samsung device has expired and your account now has returned to 52 GB of space. If you have used more than 52 GB, don't worry. Your files will still be accessible but we'll stop saving new files until you're back under your space limit. You can read more about this in our*Help Center." Με αφορμή αυτό το θέμα, θέλω να ρωτήσω αν το Dropbox έχει διάρκεια χρήσης 2 ετών γιατί από όσα έχω διαβάσει στο site τους δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Διάρκειας δύο χρόνων είναι οι διαφορές προσφορές που έχουν δοθεί για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το ίδιο το dropbox δεν έχει χρονικό περιορισμό στη χρήση του. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Εδω και κάποιες μέρες στο HD Widgets "κολάει" η ώρα. Προφανώς , δίχως να ξέρω πως, κάποια άλλη εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας ή διαχείρισης μνήμης το μπλοκάρουν. Το είχα πάθει και παλιότερα και δεν θυμάμαι πως το έφτιαξα. Σκάλισα το link2sd και το cleanmaster για εντολή να τρέχει ελεύθερα οπουδήποτε και να το αγνοήσει , στο background πχ , αλλά δεν βρήκα πως γίνεται .. Κάποια βοήθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Εδω και κάποιες μέρες στο HD Widgets "κολάει" η ώρα. Προφανώς , δίχως να ξέρω πως, κάποια άλλη εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας ή διαχείρισης μνήμης το μπλοκάρουν. Το είχα πάθει και παλιότερα και δεν θυμάμαι πως το έφτιαξα. Σκάλισα το link2sd και το cleanmaster για εντολή να τρέχει ελεύθερα οπουδήποτε και να το αγνοήσει , στο background πχ , αλλά δεν βρήκα πως γίνεται .. Κάποια βοήθεια ; Μήπως έβαλες να το παγώνει καμια εφαρμογή του στυλ greenify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλησπέρα. Παιδιά έχω ένα θέμα με το tapatalk. Όταν μπαίνω και παρακολουθω και πατάω να βγω με το κεντρικό κουμπί όταν πάω στα recents με ξαναπάει στην αρχή. Να επιλέξω δηλαδή φόρουμ. Το κάνει και σε εσάς? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ναι το κάνει και σε εμένα αν όμως το κάνω γρήγορα μου ανοίγει εκεί που το είχα αφήσει αν καθυστερήσω όπως λες από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλησπέρα, ξέρετε καμία καλή εφαρμογή για φακό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Κατέβασε την από το xda . Να ρωτήσω πως γίνεται εγκατάσταση αυτό από το xda ? δεν έχει αρχείο apk :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Να ρωτήσω πως γίνεται εγκατάσταση αυτό από το xda ? δεν έχει αρχείο apk :ninja: Υπάρχει το apk και εκει που γράφει Download: Latest version αλλα και στο Attached Files . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 μου κατεβάζει ένα αρχείο Zip, το οποίο έχει ένα σωρό αρχεία, αλλά δεν έχει αρχείο apk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Εμενα μου κατεβάζει το apk κανονικά ,με ποιον broswer είσαι ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ναι το κάνει και σε εμένα αν όμως το κάνω γρήγορα μου ανοίγει εκεί που το είχα αφήσει αν καθυστερήσω όπως λες από την αρχή α καταλαβα.Ισως τα μοναδικα λεφτα που εκλαψα σε εφαρμογη και ας ειναι τοσα λιγα.Αληθεια καλυτερα σε τσιχλες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Aπεκτησα προβλημα με το Gravity box! Moυ γραφει "Το GravityBox system framework δεν αποκρινεται. Γινεται εξοδος." Το απεγκατεστησα το ξανα περασα τιποτα, ουτε με Titanium, τιποτα. Υπαρχει καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Εμενα μου κατεβάζει το apk κανονικά ,με ποιον broswer είσαι ? Με ΙΕ το δοκίμασα, παίζει ρόλο ο browser ? κάτσε να δω με chrome. Edit : Έπαιζε ρόλο τελικά, με chrome to κατέβασε, ευχαριστώ. !! Edited June 29, 2014 by ofiole Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για να βλεπω την λειτουργία της μπαταρίας και ποσο ενέργεια κοστίζουν οι εφαρμογές στην μπαταρία. έχω αγανακτισει. Υπάρχει και δεύτερο ενδεχόμενο να βάλω τον επεξεργαστή σε power save mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Προσπαθώ με το Helium να κανω backup τις εφαρμογές στο google drive αλλα μάταια. Στο dropbox δεν ειχα κανένα θεμα … Ξερεις κανεις εάν είναι υπαρχει ασυμβατότητα του helium με το drive; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts