Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά δεν μπορώ να τη βρω την acdisplay στο store.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.acdisplay

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ μια ερώτηση. Γινεται τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος να τις διαγράψουμε η πρεπει να το ξεκλειδώσω πρώτα και μετά;

Thanks αλλά είδα ότι το κινητό μου δεν είναι συμβατό με την εφαρμογή (s4 mini)

Κατέβασε την από το xda .

Samsung galaxy s21+

έχω ενεργοποιησει τον συγχρονισμό στο desktop και του Firefox και του Chrome. ΑΛΛΆ τώρα που θέλω να τον ενεργοποιήσω και στο κινητό, ταμπλετ ΔΕΝ θέλω να μου αλλάξει σειρά στην μπάρα των bookmarks στον υπολογιστή όπως τις άλλες φορές! πως γίνεται να το αποφύγω αυτό;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.acdisplay

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ μια ερώτηση. Γινεται τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος να τις διαγράψουμε η πρεπει να το ξεκλειδώσω πρώτα και μετά;

Γίνεται, τις κάνεις slide αριστερά ή δεξιά γρήγορα.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να σου λέει πόσο βενζίνη έχεις κάψει;

θα μας...... καψεις φιλε μου!!! χαχαχαχαχα οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο...... αν και σαν ιδεα δεν ειναι κακη τωρα που το σκεφτομαι!! περιμενε λιγα χρονακια ακομα και ποτε δεν ξερεις!!!! :D

Aν εχεις κάποιο σύγχρονο αυτοκίνητο που να διαθέτη πόρτα ΟDBII μπορείς απο εκει με την ανάλογη εφαρμογή και εξοπλισμό να δεις πολλά, μέσα σε αυτα ειναι και η κατανάλωση

https://play.google.com/store/search?q=odb%20II&hl=el

Edited by nikos_kallithea

Αυτό είναι το mail που έλαβα απ'το dropbox λίγες μόλις μέρες πριν. Είχα περίπου 100gb από δύο συσκευές Samsung. ;)

"Hi Manolis,

The extra Dropbox space that you got with your Samsung device has expired and your account now has returned to 52 GB of space.

If you have used more than 52 GB, don't worry. Your files will still be accessible but we'll stop saving new files until you're back under your space limit. You can read more about this in our*Help Center."

Με αφορμή αυτό το θέμα, θέλω να ρωτήσω αν το Dropbox έχει διάρκεια χρήσης 2 ετών γιατί από όσα έχω διαβάσει στο site τους δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Διάρκειας δύο χρόνων είναι οι διαφορές προσφορές που έχουν δοθεί για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το ίδιο το dropbox δεν έχει χρονικό περιορισμό στη χρήση του.
Μάκης

Εδω και κάποιες μέρες στο HD Widgets "κολάει" η ώρα. Προφανώς , δίχως να ξέρω πως, κάποια άλλη εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας ή διαχείρισης μνήμης το μπλοκάρουν. Το είχα πάθει και παλιότερα και δεν θυμάμαι πως το έφτιαξα. Σκάλισα το link2sd και το cleanmaster για εντολή να τρέχει ελεύθερα οπουδήποτε και να το αγνοήσει , στο background πχ , αλλά δεν βρήκα πως γίνεται .. Κάποια βοήθεια ;

Εδω και κάποιες μέρες στο HD Widgets "κολάει" η ώρα. Προφανώς , δίχως να ξέρω πως, κάποια άλλη εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας ή διαχείρισης μνήμης το μπλοκάρουν. Το είχα πάθει και παλιότερα και δεν θυμάμαι πως το έφτιαξα. Σκάλισα το link2sd και το cleanmaster για εντολή να τρέχει ελεύθερα οπουδήποτε και να το αγνοήσει , στο background πχ , αλλά δεν βρήκα πως γίνεται .. Κάποια βοήθεια ;

Μήπως έβαλες να το παγώνει καμια εφαρμογή του στυλ greenify;

Καλησπέρα. Παιδιά έχω ένα θέμα με το tapatalk. Όταν μπαίνω και παρακολουθω και πατάω να βγω με το κεντρικό κουμπί όταν πάω στα recents με ξαναπάει στην αρχή. Να επιλέξω δηλαδή φόρουμ. Το κάνει και σε εσάς?
Θοδωρής

ναι το κάνει και σε εμένα αν όμως το κάνω γρήγορα μου ανοίγει εκεί που το είχα αφήσει αν καθυστερήσω όπως λες από την αρχή

Κατέβασε την από το xda .

Να ρωτήσω πως γίνεται εγκατάσταση αυτό από το xda ? δεν έχει αρχείο apk

:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω πως γίνεται εγκατάσταση αυτό από το xda ? δεν έχει αρχείο apk

:ninja:

Υπάρχει το apk και εκει που γράφει Download: Latest version αλλα και στο

Attached Files .

Samsung galaxy s21+

Εμενα μου κατεβάζει το apk κανονικά ,με ποιον broswer είσαι ?

Samsung galaxy s21+

ναι το κάνει και σε εμένα αν όμως το κάνω γρήγορα μου ανοίγει εκεί που το είχα αφήσει αν καθυστερήσω όπως λες από την αρχή

α καταλαβα.Ισως τα μοναδικα λεφτα που εκλαψα σε εφαρμογη και ας ειναι τοσα λιγα.Αληθεια καλυτερα σε τσιχλες

Θοδωρής

Aπεκτησα προβλημα με το Gravity box!

Moυ γραφει "Το GravityBox system framework δεν αποκρινεται. Γινεται εξοδος."

Το απεγκατεστησα το ξανα περασα τιποτα, ουτε με Titanium, τιποτα.

Υπαρχει καμια ιδεα?

Εμενα μου κατεβάζει το apk κανονικά ,με ποιον broswer είσαι ?

Με ΙΕ το δοκίμασα, παίζει ρόλο ο browser ? κάτσε να δω με chrome.

Edit :

Έπαιζε ρόλο τελικά, με chrome to κατέβασε, ευχαριστώ. !!

Edited by ofiole
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για να βλεπω την λειτουργία της μπαταρίας και ποσο ενέργεια κοστίζουν οι εφαρμογές στην μπαταρία. έχω αγανακτισει.

Υπάρχει και δεύτερο ενδεχόμενο να βάλω τον επεξεργαστή σε power save mode.

Προσπαθώ με το Helium να κανω backup τις εφαρμογές στο google drive αλλα μάταια.

Στο dropbox δεν ειχα κανένα θεμα …

Ξερεις κανεις εάν είναι υπαρχει ασυμβατότητα του helium με το drive;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II