patsman Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Κατέβασα το yahoo weather στο LG L9 II, αλλά δεν μου βρίσκει τις πόλεις στην αναζήτηση. Μόνο με gps βρίσκει εκεί που είμαι, όμως δεν μπορώ να προσθέσω άλλη τοποθεσία. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μα πώς είναι δυνατόν να μπορεί να γίνει αυτό; χαχαχα γιατί να μην γίνεται; δεν ρώτησα εάν πετάει το κινητό...μπορεί να υπάρχει εφαρμογή που να σου λέει το σκορ του ματσ..δεν ψάχνω εφαρμογή για να πετάω το κινητό στον αέρα...-.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω το μέγεθος των widget?πχ από 4χ3 να το κάνω 5χ2 Κάποια widgets υποστηρίζουν resize. Αν το κρατήσεις πατημένο κ το αφήσεις μετά απο λίγο βγάζει ενα πλαίσιο με τεσσερις τελείες. Πατώντας κ τραβοντας τις τελείες αλλάζει το μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω τα score από το μουντιάλ χωρίς σύνδεση στο internet? Φυσικά και γίνεται. Ανοίγεις την τηλεόραση Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Φυσικά και γίνεται. Ανοίγεις την τηλεόραση εφαρμογή είναι ε; χαχαχα πολύ έξυπνο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 εφαρμογή είναι ε; χαχαχα πολύ έξυπνο ... Όταν ρωτάς τέτοια πράγματα τέτοιες απαντήσεις θα παίρνεις! ΠΩΣ θα μάθει η εφαρμογή το σκορ πχ;;;;; θα επικοινωνεί με την Βραζιλία μέσω σύννεφων η ταχυδρομικών περιστεριών;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Όταν ρωτάς τέτοια πράγματα τέτοιες απαντήσεις θα παίρνεις! ΠΩΣ θα μάθει η εφαρμογή το σκορ πχ;;;;; θα επικοινωνεί με την Βραζιλία μέσω σύννεφων η ταχυδρομικών περιστεριών;;;; ρε μάγκες μια ερώτηση έκανα. ο λόγος που φέρεστε έτσι ποιος είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) ρε μάγκες μια ερώτηση έκανα. ο λόγος που φέρεστε έτσι ποιος είναι; Καλαμπούρι κάνουμε, μην παρεξηγεισαι. :) Πρέπει να ξέρεις ότι οποιαδήποτε πληροφορία τέτοιου είδους θέλει data Edited June 16, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ρε μάγκες μια ερώτηση έκανα. ο λόγος που φέρεστε έτσι ποιος είναι; Μην εννοείς το κινητό να κάνει ενημερώσεις σε ειδήσεις όταν έχεις σύνδεση internet με WiFi πχ και εσύ να διαβάζεις τις ειδήσεις όταν είσαι χωρίς σύνδεση? Γιατί αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα RSS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ρε μάγκες μια ερώτηση έκανα. ο λόγος που φέρεστε έτσι ποιος είναι; ξεκόλλα πλάκα κάνω! αλλά η πληροφορία πλέον θέλει data! μόνο μέσω wifi είναι δωρεάν εννοείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω τα score από το μουντιάλ χωρίς σύνδεση στο internet? χαχαχα γιατί να μην γίνεται; δεν ρώτησα εάν πετάει το κινητό...μπορεί να υπάρχει εφαρμογή που να σου λέει το σκορ του ματσ..δεν ψάχνω εφαρμογή για να πετάω το κινητό στον αέρα...-.- Για να δεις τα score πρέπει το κινητό σου να επικοινωνήσει με ένα server που θα έχει αυτή την πληροφορία. Αυτό γίνεται μέσω σύνδεσης internet. Χωρίς αυτή τη σύνδεση δεν μπορεί να πάρει αυ΄τη την πληροφορία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ρε φιλαράκι, πραγματικά σε λυπάμαι. Έχεις πιάσει πόσες εφαρμογές που κανοΝικά δουλεύουν μια χαρά και σε σένα σκάνε όλο προβλήματα. Και είναι κουφό με τέτοιο κινητό όπως το Ν4 να έχεις τόσα θέματα, αλλά κάτι δεν πάει καλά με σένα. Έχω στο κινητό 200+ εφαρμογές, δεν δουλεύει σωστά το Swype (δεν είμαι ο μόνος, διαβάζεις το αντίστοιχο thread για τα των πληκτρολογίων) και έφαγε κόλλημα το Tapatalk και δεν μου εμφάνιζε τα post του myphone, και με λυπάσαι; o_O Το πρόβλημα του Tapatalk λύθηκε με logout και login btw. Ευχαριστώ τον φίλο που μου απάντησε πως δεν είχε πρόβλημα κάποιο εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 χαχαχα γιατί να μην γίνεται; δεν ρώτησα εάν πετάει το κινητό...μπορεί να υπάρχει εφαρμογή που να σου λέει το σκορ του ματσ..δεν ψάχνω εφαρμογή για να πετάω το κινητό στον αέρα...-.- Αφού θες απάντηση σε τέτοια ερώτηση λοιπόν άκου. ΌΧΙ δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή και δεν πρόκειται να υπάρξει στο προσεχές μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ωραιο app για εφαρμογή icon packs ακόμη και στον stock launcher. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πρόσφατα έχασα δεδομένα απο την εξωτερική SD ( ευτυχώς τα εχω backup) Με ποιο πρόγραμμα να την τσεκάρω ? Υπάρχει και η δυνατότητα να τη τσεκάρω στο pc (εχω card reader) .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ειχα παλια μια εφαρμογη που εστελνα μηνυμα με οτι αποστολεα ηθελα και οχι το κανονικο νουμερο!δεν θυμαμαι πως την λενε ομως!μπορει καποιος να βοηθησει??? Υπήρχε το Incognito SMS που δούλευε, αλλά τελευταία φορά που το δοκίμασα δεν έκανε δουλειά, τώρα που το δοκιμάζω πάλι δε συνδέεται, ενώ αφαιρέθηκε από το play store. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω τα score από το μουντιάλ χωρίς σύνδεση στο internet? TV dongle; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή να κλείνει το τηλέφωνο οταν κανω κλήση και το φερνω στο αυτί; Γιατί μένει ανοιχτό και πατιούνται μόνα τους τα κουμπιά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή να κλείνει το τηλέφωνο οταν κανω κλήση και το φερνω στο αυτί; Γιατί μένει ανοιχτό και πατιούνται μόνα τους τα κουμπιά. όλα τα κινητά πλέον έχουν αισθητήρα που μόλις πλησιάζεις το κινητό στο αυτί σου σβήνει η οθόνη. ποιο κινητό έχεις; μήπως δεν το πλησιάζεις σωστά στο σημείο που είναι ο αισθητήρας; και εμένα εσένα 5 ιντσών κινητό κινέζικο πολλές φορές δεν εσβηνε γιατί λόγω μεγάλου μεγέθους κινητού δεν "πετυχαινα" τον αισθητήρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το πρωί έκανα μια πατάτα.έσβησα μια φωτογραφία κατά λάθος και ψάχνω για κάποια εφαρμογή που να μπορεί να επαναφέρει διεγραμμενες φωτογραφίες.έχετε δοκιμάσει κάποια με επιτυχία; Σημειωτέον ότι ήταν αποθηκευμένη στην εσωτερική μνήμη του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το πρωί έκανα μια πατάτα.έσβησα μια φωτογραφία κατά λάθος και ψάχνω για κάποια εφαρμογή που να μπορεί να επαναφέρει διεγραμμενες φωτογραφίες.έχετε δοκιμάσει κάποια με επιτυχία; Σημειωτέον ότι ήταν αποθηκευμένη στην εσωτερική μνήμη του κινητού Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται GetDataBack που είναι για PC. Ψάξ'τη, θα σε σώσει σίγουρα.. Θα συνδέσεις το κινητό με το pc και μετά ανοιγεις την εφαρμογή. Αν δεν την βρίσκεις, στείλε μου πμ, να δούμε τι θα γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Όταν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Υπάρχει εφαρμογή μεγεθυντικού φακού ώστε να βλέπω, όταν τον επιλέγω, σε μεγαλύτερη κλίμακα πχ τους αριθμούς τηλεφώνου των επαφών ; Δεν θέλω γενικότερο μεγάλωμα της γραμματοσειράς ή των εικονιδίων που τα μεγαλώνει όλα. Μεγεθυντικό φακό για προσωρινή μεγέθυνση του σημείου που επιλέγω. Είχα παλιά σε wm κάτι τέτοιο αλλα σε android δεν βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Στο playstore δεν υπάρχει τίποτα, δες εδώ Xperia T/V/Z Magnification Glass Port Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το πρωί έκανα μια πατάτα.έσβησα μια φωτογραφία κατά λάθος και ψάχνω για κάποια εφαρμογή που να μπορεί να επαναφέρει διεγραμμενες φωτογραφίες.έχετε δοκιμάσει κάποια με επιτυχία; Σημειωτέον ότι ήταν αποθηκευμένη στην εσωτερική μνήμη του κινητού Αν είσαι root δοκίμασε την εφαρμογή diskdigger. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts