flandra Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου από ebay με chinapost?? Έχω tracking number. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Kingsoft office ή Οffice suite οσον αφορα τις δυνατοτητες/πληθωρα επιλογων για pdf και word? Απο καταναλωση μπαταριας καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyian Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου από ebay με chinapost?? Έχω tracking number. εγω εχω αυτην και ειναι ο.κ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδια εχω προβλημα με την μανισια εφαρμογη για τα email (σε android κιτκατ). ενω βαζω τα στοιχεια του mail μου δεν τα δεχεται και μου πεταει μηνυμα ''αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστη. ελέγξτε την συνδεση και τις πληροφορίες και δοκιμαστε ξανα'' το θεμα ειναι οτι και ιντερνετ εχω αλλα και τα στοιχεια τα δινω κανονικα..... αλλα τιποτα! Μήπως είσαι πίσω από κάποιο firewall? To δοκίμασες με δεδομένα κινητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 @aptaliko Για δες αυτήν Lapse It • Time Lapse • Lite Ευχαριστώ, φαίνεται πολύ καλό :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 tablet android. σελιδα youtube και παραλληλα μια δευτερη (πχ. myphone) παιζει μουσικη στο youtube και θελω να περιηγηθω στο myphone. η μουσικη στο youtube σταματαει. πως το ξεπερναω, δηλαδη να συνεχιζει να παιζει το youtube και εγω να περιηγουμαι σε αλλες σελιδες? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Βάλε το viral ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Υπαρχει καμια ωραια εφαρμογη για να ελεγχουμε καποια πραγματα απο το smartphone στην Smart TV?? Για παραδειγμα οταν χριαστει να γραψεις κατι στην TV να γραφεις απο το κιν και οχι με το control της τηλεορασης γιατι ειναι κουραστικο.. οπως και το ποντικι να το ελεγχεις με το smartphone...η τηλεοραση ειναι samsung F6320 και το κιν NExus 5 Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Υπαρχει καμια ωραια εφαρμογη για να ελεγχουμε καποια πραγματα απο το smartphone στην Smart TV?? Για παραδειγμα οταν χριαστει να γραψεις κατι στην TV να γραφεις απο το κιν και οχι με το control της τηλεορασης γιατι ειναι κουραστικο.. οπως και το ποντικι να το ελεγχεις με το smartphone...η τηλεοραση ειναι samsung F6320 και το κιν NExus 5 Εφόσον το nexus δεν έχει IR blaster, νομίζω ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι μέσω του τοπικού δικτύου, άρα πρέπει να έχεις wifi dongle στην tv για να είναι συνδεδεμένη. ΜΕτά βάζεις κάποιο app όπως αυτό. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδια εχω προβλημα με την μανισια εφαρμογη για τα email (σε android κιτκατ). ενω βαζω τα στοιχεια του mail μου δεν τα δεχεται και μου πεταει μηνυμα ''αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστη. ελέγξτε την συνδεση και τις πληροφορίες και δοκιμαστε ξανα'' το θεμα ειναι οτι και ιντερνετ εχω αλλα και τα στοιχεια τα δινω κανονικα..... αλλα τιποτα! Βασικά αν πρόκειται για yahoo με κατάληψη. gr δοκίμασε να βάλεις στο τέλος. com αυτό το κουλό μου το έκανε εμένα παλαιότερα. Αλλά για ακόμα καλύτερα ρίξε άκυρο στην μαμά εφαρμογή και δοκίμασε από play store ή το k9 κανένα άλλο εγώ έχω αυτό με 4 mail και είναι μπόμπα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onegravity.k10.pro2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Για τον File Manager HD (Explorer) τι γνώμη έχετε; Επειδή βλέπω και πολλά παράπονα για το νέο UI, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το Apk της τελευταίας έκδοσης 1.x για να κάνω σύγκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν αλλάζω με τίποτα τον φοβερό solid explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν αλλάζω με τίποτα τον φοβερό solid explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer Καλός φαίνεται αλλα (μετά απο τόσα χρόνια στα Windows) θέλω κίτρινα εικονίδια για τους φακέλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Για file manager τουλάχιστον όσοι δε ζητάτε κάτι εξαιρετικά πολύπλοκο, δοκιμάστε τον Tomi, έχει εξαιρετικό UI. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν αλλάζω με τίποτα τον φοβερό solid explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer σαν τον es file explorer κανείς :p Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εφόσον το nexus δεν έχει IR blaster, νομίζω ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι μέσω του τοπικού δικτύου, άρα πρέπει να έχεις wifi dongle στην tv για να είναι συνδεδεμένη. ΜΕτά βάζεις κάποιο app όπως αυτό. Ναι δεν θελω με IR, θελω με wifi οπως αυτο το app το οποιο ομως δεν παιζει καλα σε μενα...To samsung smart view ειναι καταλληλο αλλα παιζει μονο σε samsung κινητα...ενα τετοιο app ψαχνω Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι δεν θελω με IR, θελω με wifi οπως αυτο το app το οποιο ομως δεν παιζει καλα σε μενα...To samsung smart view ειναι καταλληλο αλλα παιζει μονο σε samsung κινητα...ενα τετοιο app ψαχνω Υπάρχει ένα port στο xda, τελευταία έκδοση εδώ, δοκίμασε το και πες μας αν δουλεύει γιατί ενδιαφέρει και μένα (δεν έχω wifi στην tv για να το δοκιμάσω) :P Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλός φαίνεται αλλα (μετά απο τόσα χρόνια στα Windows) θέλω κίτρινα εικονίδια για τους φακέλους :) [ATTACH]45830[/ATTACH] Το χρώμα στο solid το κάνεις ότι θέλεις! Τώρα το ανακάλυψα που το ανέφερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλός φαίνεται αλλα (μετά απο τόσα χρόνια στα Windows) θέλω κίτρινα εικονίδια για τους φακέλους :) Όπως σου απάντησαν τα κάνεις ότι χρώμα θες. σαν τον es file explorer κανείς :p Χαχαχ γούστα είναι αυτά Αλλά τι έχει περισσότερο από σολιντ για να μάθω και να καταλάβω γιατί τον προτιμάς και εγώ με τη σειρά μου μετά θα σου πω γιατί προτιμώ τον σολιντ. [ATTACH]45830[/ATTACH] Το χρώμα στο solid το κάνεις ότι θέλεις! Τώρα το ανακάλυψα που το ανέφερες! Γενικά μπορείς να πειράξεις τα πάντα και να τα πρισαρμοσεις όπως σε βολεύουν ακόμα και το μέγεθος των φακελων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 [ATTACH]45830[/ATTACH] Το χρώμα στο solid το κάνεις ότι θέλεις! Τώρα το ανακάλυψα που το ανέφερες! Όπως σου απάντησαν τα κάνεις ότι χρώμα θες. Δεν θα σας το προτεινα.... Βαραινει αρκετα (το αναφερει και μεσα στη σχετικη επιλογη....) Τοσο, που αν βιαζεσαι να βρεις κατι αμεσα....αρχιζεις να βριζεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Υπάρχει ένα port στο xda, τελευταία έκδοση εδώ, δοκίμασε το και πες μας αν δουλεύει γιατί ενδιαφέρει και μένα (δεν έχω wifi στην tv για να το δοκιμάσω) :P Μπραβο πολυ καλο!! Δουλευει τελεια και συγκεκριμενα για το Nexus 5 ειναι η Full Screen εκδοση λογο On screen κουμπια...THX Η πλακα ειναι οτι το εψαχνα στο XDA και εβρισκα μονο εκδοση χωρις full screen Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Έπαιξα λίγο με τον Solid. Μου φάνηκε περισσότερο κατάλληλος για τηλέφωνα παρά για το tablet που τον θέλω εγώ. Θα τον κρατήσω μόνο για τα πολύ καλά στατιστικά χρήσης της κάρτας SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Έπαιξα λίγο με τον Solid. Μου φάνηκε περισσότερο κατάλληλος για τηλέφωνα παρά για το tablet που τον θέλω εγώ. Θα τον κρατήσω μόνο για τα πολύ καλά στατιστικά χρήσης της κάρτας SD. μα στο ταμπλετ είναι που ξεδιπλώνει τα ταλέντα του με το dual panel και κάνει την αντιγραφή αρχείων απόλαυση. Μάλλον δεν τον δούλεψες πολύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ίσως. Γενικά το στυλ "Norton Commander" σταμάτησε να μου αρέσει όταν σταμάτησα να χρησιμοποιώ DOS :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Solid με διάφορα ο καλλίτερος και ιδιαίτερα για tablets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts