Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πληκτρολόγιο Swype πως βάζω τόνους στα ελληνικά?

Όταν γράφεις με swiping (σέρνοντας το δάχτυλό σου) οι τόνοι μπαίνουν αυτόματα στις λέξεις.

Αλλιώς, κρατάς για κάποια δευτερόλεπτα το γράμμα που θέλεις πατημένο, και θα βγει pop up με το γράμμα τονισμένο για να το επιλέξεις.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

μπορεις να το κατεβασεις απο εδω

http://www.mediafire.com/download/8rjwcrsapbyuj0e/com.android.vending-4.6.16.apk

Το εχω κατεβασει το apk του play store αλλα δεν δουλευει. Βαζω τον λογαριασμο παω να κατεβασω εφαρμογη αλλα εκει κρασαρει.

χωρίς root δεν μπορείς να βάλεις play.

Οποτε ψαχνω για κατι αλλο λοιπον. Δςν υπαρχει καποιο αλλο καλο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Το εχω κατεβασει το apk του play store αλλα δεν δουλευει. Βαζω τον λογαριασμο παω να κατεβασω εφαρμογη αλλα εκει κρασαρει.

μπορεις να βαλεις το 1mobile(νομιζω ετσι λεγεται)

ειναι app store και απο οσο θυμαμαι εχεις απο εκει τη δυνατοτητα να εγκαταστησεις και το play store

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να αλλαξω την ενταση απο δυο ηχεια που εχω σε ενα ταμπλετ; εχω ενα προβλημα που σιγουρα ειναι κατασκευαστικο λαθος αλλα θελω να δοκιμασω με καποια εφαρμογη να δυναμωσω αν γινεται το ενα ηχειο.γνωριζει καποιος;

σου έστειλα πμ ... διάβασε το.

Amazon app store. Τα έχει όλα μια χαρά και σοβεί και δωρεάν εφαρμογές κάθε ημέρα.

:thanks:

σου έστειλα πμ ... διάβασε το.

Thanks φίλε

Amazon app store. Τα έχει όλα μια χαρά και σοβεί και δωρεάν εφαρμογές κάθε ημέρα.

Το σκέφτηκα αλλά θέλει κάρτα για να ολοκληρώσεις το registration

μπορεις να βαλεις το 1mobile(νομιζω ετσι λεγεται)

ειναι app store και απο οσο θυμαμαι εχεις απο εκει τη δυνατοτητα να εγκαταστησεις και το play store

Ευχαριστώ για την απάντηση τελικά με βοήθησε ο φίλος araditsas

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

settings-google-πας στο mail ου θες και πατας καταργηση λογαριασμου

Settings -> Accounts and sync -> Google (στα δικά μου).

Δεν έχει ούτε τη μία ούτε την άλλη επιλογή στο δικό μου Hangouts. Ούτε, τέλος πάντων, κάτι παρόμοιο. Μόνο sign out, που δεν λέει τίποτα. Έχει και Google+ profile, πάω εκεί, αλλά πουθενά επιλογή για κατάργηση λογαριασμού...

Δεν έχει ούτε τη μία ούτε την άλλη επιλογή στο δικό μου Hangouts. Ούτε, τέλος πάντων, κάτι παρόμοιο. Μόνο sign out, που δεν λέει τίποτα. Έχει και Google+ profile, πάω εκεί, αλλά πουθενά επιλογή για κατάργηση λογαριασμού...

Στις ρυθμίσεις του κινητού λέμε και όχι της εφαρμογής.

Έχω μια ερώτηση παρακαλώ. Έχω ήδη κατεβάσει το πολυ καλο Sygic 14.0.2 και τους χάρτες, grc.nt.2013.09 και grc.ta.2014.03; Ξέρω ότι ο πρωτος είναι από Navteq TRUCKS και ο δεύτερος από TOM TOM σωστά; Ποια από αυτά τα 2 Navteq και TomTom είναι το πιο καλύτερο έτσι ώστε να έχουμε πάντα νεότερη έκδοση για να κατεβάσετε πάντα τους χάρτες από αυτό! Ευχαριστώ πολύ.

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Στις ρυθμίσεις του κινητού λέμε και όχι της εφαρμογής.

Ναι, αλλά δεν θέλω να καταργήσω το e-mail γενικότερα, θέλω να υπάρχει στο κινητό, μόνο απ' το Hangouts θέλω να καταργηθεί. Γίνεται αυτό;

Ναι, αλλά δεν θέλω να καταργήσω το e-mail γενικότερα, θέλω να υπάρχει στο κινητό, μόνο απ' το Hangouts θέλω να καταργηθεί. Γίνεται αυτό;

Hangouts - ρυθμίσεις - πάνω στο email που θέλεις να καταργηθεί - αποσύνδεση

10 χαρακτήρες

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Ναι, αυτό το ξέρω. Αλλά έτσι απλά αποσυνδέεται, δεν καταργείται ο λογαριασμός απ' το Hangouts. Απλά αποσυνδέεται και ύστερα συνδέεται ξανά από μόνο του όταν πάω να μπω.

Επαναλαμβάνω ότι έχω περάσει κατά λάθος 2 e-mails στο Hangouts και θέλω να καταργήσω το ένα απ' αυτά.

Edited by mplamplakas

Ναι, αυτό το ξέρω. Αλλά έτσι απλά αποσυνδέεται, δεν καταργείται ο λογαριασμός απ' το Hangouts. Απλά αποσυνδέεται και ύστερα συνδέεται ξανά από μόνο του όταν πάω να μπω.

Επαναλαμβάνω ότι έχω περάσει κατά λάθος 2 e-mails στο Hangouts και θέλω να καταργήσω το ένα απ' αυτά.

Αν καταργήσεις τον ένα google λογαριασμό, θα βγει και από το hangouts. Μετά μπορείς να τον προσθέσεις ξανά στα google apps που θέλεις...

Αν καταργήσεις τον ένα google λογαριασμό, θα βγει και από το hangouts. Μετά μπορείς να τον προσθέσεις ξανά στα google apps που θέλεις...

Σωστο. Δεν το σκεφτηκα ετσι.

Ευχαριστω.

Edit: δυστυχως ξαναμπηκε απο μονο του στο hangouts.

Edited by mplamplakas

Σωστο. Δεν το σκεφτηκα ετσι.

Ευχαριστω.

Edit: δυστυχως ξαναμπηκε απο μονο του στο hangouts.

Έχεις κάνει διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής? Από τις εφαρμογές. Είσαι ρουτ? Αν ναι δοκίμασε να την απεγκαταστησεις. Και ξανά εγκατάσταση.

καλησπερα μαγκες,με ποια εφαρμογουλα βλεπουμε τηλεοραση στο κινητο μας?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Έχεις κάνει διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής? Από τις εφαρμογές. Είσαι ρουτ? Αν ναι δοκίμασε να την απεγκαταστησεις. Και ξανά εγκατάσταση.

Δεν ειμαι ρουτ. Εχω το LG G2 και καποιες εφαρμογες ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο και σε αφηνει να τις απεγκαταστησεις. Αναμεσα τους και το Hangouts.

Δεν ειμαι ρουτ. Εχω το LG G2 και καποιες εφαρμογες ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο και σε αφηνει να τις απεγκαταστησεις. Αναμεσα τους και το Hangouts.

Διέγραψε όλα τα δεδομένα του hangouts και διέγραψε από το τηλέφωνο τον λογαριασμό που δεν θέλεις.

Απεγκατασταση και εγκατάσταση. Πρέπει να παίξει. Αλλιώς πήγαινε στο νήμα της συσκευής σου, μήπως και παιζει κάτι ειδικό.

Στην μαμα εφαρμογή gmail βάλανε επιτέλους ενοποιημένο inbox για όσους έχουν πάνω από έναν λογαριασμό; για να μην Την εγκαθιστώ άδικα για πείτε

Μολις εβαλα το πληκτρολόγιο Swype+Dragon ,και απλα ειναι φοβερο!!Αναγνωριζει τελεια Ελληνικα, φωνητικα, και απιστευτα γρηγορα.Στην ουσια δεν ξαναπληκτρολογεις...Αν εχει trial δοκιμαστε το:)

Ναι είναι αλήθεια αυτό, μέχρι να υποστηρίξει η Google ενδογενώς στο android την αναγνώριση των Ελληνικών, είναι τέλεια λύση

καλησπερα μαγκες,με ποια εφαρμογουλα βλεπουμε τηλεοραση στο κινητο μας?

Xbmc

Μολις εβαλα το πληκτρολόγιο Swype+Dragon ,και απλα ειναι φοβερο!!Αναγνωριζει τελεια Ελληνικα, φωνητικα, και απιστευτα γρηγορα.Στην ουσια δεν ξαναπληκτρολογεις...Αν εχει trial δοκιμαστε το:)

Ναι είναι αλήθεια αυτό, μέχρι να υποστηρίξει η Google ενδογενώς στο android την αναγνώριση των Ελληνικών, είναι τέλεια λύση

Αλήθεια είναι. Εδώ και πολύ καιρό. Και είναι πολύ καλή η φωνητική αναγνώρισή του. Το μόνο κακό με αυτού του τύπου τις πληκτρολογήσεις είναι ότι εκεί που πραγματικά τις χρειάζεσαι (στο αυτοκίνητο για παράδειγμα) είναι "άχρηστες" καθώς απαιτείται αρκετά αθόρυβο περιβάλλον για να δουλέψουν.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Χρησιμοποιώ το imediashare για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από το κινητό μου στην smart tv μου. Παρατηρησα οτι δεν μπορω να αναπαράγω αρχεία mkv. Για την ακρίβεια δεν τα βλέπει καν. Τα υπόλοιπα mp4 ή 3gp τα παιζει κανονικά. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τα αναπαράγει Όλα?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II