xapos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 EBookdroid. Το χρησιμοποιώ καιρό και δεν το αλλάζω με κανένα. Ανοίγει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα (δεν τα έχω δοκιμάσει όλα) από βιβλία και είναι ελαφρύ. Επίσης ορίζεις αν θέλεις τις παραμέτρους προβολής όλων των βιβλίων ή του κάθε βιβλίου ξεχωριστά. Στη λίστα των προσωπικά αγαπημένων μου εφαρμογών, η συγκεκριμένη είναι η πρώτη όλων. Συμφωνώ απόλυτα. Πολύ καλή εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλή φαίνεται για pdf αρχεία αλλά για βιβλία (epub,mobi,etc) δεν πλησιάζει καν το moonreader....Αφού Δεν μπορείς να αλλάξεις καλά καλά τα fonts και το size τους μες γρήγορο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) WiFi Pass Recovery & Backup Θέλει root. Καλό. Το έχω δοκιμάσει. Το έχω αγοράσει. Εγκατέστησα το esetsmart και με τη μια μου το έβγαλε ότι έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο app. Edited January 11, 2014 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καποια καλή εφαρμογη για απορριψη κλησεων;Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καποια καλή εφαρμογη για απορριψη κλησεων;Ευχαριστω εκ των προτερων. callfilter από μένα, απλή , ελαφριά και λειτουργεί άψογα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Λογικά θα σου στείλουν ένα email / notification / κάτι τέλος πάντων που θα λέει πως σε 15 μέρες (πχ) τελειώνει το bonus space των x gigabytes, παρακαλώ αδειάστε τον χώρο... Και εσύ πετάς τα παραπανίσια στα 50gb του box / copy / ότι άλλο έχεις και συνεχίζεις.... ;) 50gb πως τα πήρες στο box? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλό. Το έχω δοκιμάσει. Το έχω αγοράσει. Εγκατέστησα το esetsmart και με τη μια μου το έβγαλε ότι έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο app. Wifi key recovery χρησιμοποιώ εγώ εδώ και χρόνια. Άψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 50gb πως τα πήρες στο box? Είχαν βγάλει παλιότερα προσφορά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 callfilter από μένα, απλή , ελαφριά και λειτουργεί άψογα Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση αλλα ποιο απο τα δυο; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και εγώ έχω 50 στο box. Μάρτιο του 12 νομίζω ήταν η προσφορά με απλή εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και εγώ έχω 50 στο box. Μάρτιο του 12 νομίζω ήταν η προσφορά με απλή εγγραφή. Ρε να μην το πάρω χαμπάρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να μας δείχνει το κείμενο από τα εισερχόμενα sms στο κέντρο της οθόνης. κάτι σαν προεπισκόπηση δηλαδή. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 To συγκεκριμενο xposed mod CrappaLinks πιστεύω οτι ενδιαφέρει αρκετούς που χρησιμοποιούν tapatalk . Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση αλλα ποιο απο τα δυο; Προτίμησε το 1. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Σε ευχαριστω. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 50gb πως τα πήρες στο box? Είχαν βγάλει παλιότερα προσφορά Και εγώ έχω 50 στο box. Μάρτιο του 12 νομίζω ήταν η προσφορά με απλή εγγραφή. Και φυσικά με αγορά νέου Samsung ισχύει ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να μας δείχνει το κείμενο από τα εισερχόμενα sms στο κέντρο της οθόνης. κάτι σαν προεπισκόπηση δηλαδή. Πας μηνύματα - ρυθμίσεις - προεπισκόπηση μηνύματος και το τσεκάρεις. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά κάνει αυτό που ζητάς. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για όσους ανησύχησαν όπως εγώ σχετικά με το Dropbox (έχει πρόβλημα σύνδεσης από εχθές). " Dropbox experienced a service issue related to internal maintenance tonight. This caused the web site to become unavailable, and cause mobile client and desktop client sync to stop. Services are slowly returning, but you may continue to experience issues related to Dropbox services for a while. Please do not post additional threads about this issue, they will be deleted. " Πηγή : Dropbox Forums Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και φυσικά με αγορά νέου Samsung ισχύει ακόμα..... Είσαι σίγουρος; Μιλάμε για Box, όχι dropbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για όσους ανησύχησαν όπως εγώ σχετικά με το Dropbox (έχει πρόβλημα σύνδεσης από εχθές). " Dropbox experienced a service issue related to internal maintenance tonight. This caused the web site to become unavailable, and cause mobile client and desktop client sync to stop. Services are slowly returning, but you may continue to experience issues related to Dropbox services for a while. Please do not post additional threads about this issue, they will be deleted. " Πηγή : Dropbox Forums thanks, μόλις είδα ότι δεν μου συγχρονίζει αρχεία και αναρωτιόμουν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και φυσικά με αγορά νέου Samsung ισχύει ακόμα..... Μιλάμε για το box φίλος όχι dropbox,επίσης το ένα είναι για life time ενώ το άλλο για 2χρόνια Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Είσαι σίγουρος; Μιλάμε για Box, όχι dropbox. Εδώ είσαι https://support.box.com/hc/en-us/articles/200527128-LG-50GB-Promotion-FAQ Και φυσικά εκτός από LG ισχύει και για Samsung. Από οτι κατάλαβα σε αυτο το promo δίνετε παράταση συνεχώς. Τώρα ισχύει μέχρι 30/9/2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το box είχε την προσφορά των 50gb με την αγορά Dell Είχε διαρεύσει το link και όλοι είχανε πάρει τα πενηντάρια (όπως και εγώ) κάποια στιγμή το ανακαλύψανε νομίζω και το κλείσανε αυτό είναι το link https://www.box.com/signup/o/dell_50gb_give_get Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Έγγραφή πριν από λίγο σε συσκευη Lg E400!!!!!!! Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το box είχε την προσφορά των 50gb με την αγορά Dell Είχε διαρεύσει το link και όλοι είχανε πάρει τα πενηντάρια (όπως και εγώ) κάποια στιγμή το ανακαλύψανε νομίζω και το κλείσανε αυτό είναι το link https://www.box.com/signup/o/dell_50gb_give_get +1 όντως ήταν μέχρι το Μάιο του 13,εφόσον ξανά έβγαλαν πάω πάσο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts