Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι σήμερα το πρωί που μπήκα, δεν το είχα. Τώρα που γύρισα από την δουλειά το είδα. ;)

Και μένα σήμερα μου έγινε η αναβάθμιση...Βέβαια έκανα ένα restart πρώτα μιας και στην αρχή προσπαθούσα να μπω στο play και έκανε διακοπή. Μετά την επανεκκίνηση έκανε και την αναβάθμιση με το που bootαρε.

Πάντως είναι πολύ πιο γρηγορο από πριν...

Γεια σας, που μπορω να βρω εφαρμογη που να σπαει κλειδωμενα wf?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. μην ακούς ραδιο αρβύλα.

Υπάρχουν μόνον κάποιες εφαρμογές, που εχουν τους εργοστασιακούς κωδικούς από τα thomson μόνον και αν δεν έχουν αλλαχτεί, τούς βρίσκει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. μην ακούς ραδιο αρβύλα.

Υπάρχουν μόνον κάποιες εφαρμογές, που εχουν τους εργοστασιακούς κωδικούς από τα thomson μόνον και αν δεν έχουν αλλαχτεί, τούς βρίσκει.

Ούτε αυτό που γράφεις ισχύει ακριβώς.

Υπάρχει εφαρμογή που βρίσκει εργοστασιακούς κωδικούς μεν, από πολλά (και όχι μόνο Thomson) ρουτερ δε.

Greek wpa finder

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ούτε αυτό που γράφεις ισχύει ακριβώς.

Υπάρχει εφαρμογή που βρίσκει εργοστασιακούς κωδικούς μεν, από πολλά (και όχι μόνο Thomson) ρουτερ δε.

Greek wpa finder

Αυτό έχω κι εγώ αλλά θα σε λυπήσω:p....μόνο Τομσον βρίσκει. Με έχει βοηθήσει (απο τύχη) 2 καλοκαίρια (περσι και φέτος).Οι γείτονες είχαν τομσον και δεν είχαν αλλάξει κωδικούς.:D

Και μένα σήμερα μου έγινε η αναβάθμιση...Βέβαια έκανα ένα restart πρώτα μιας και στην αρχή προσπαθούσα να μπω στο play και έκανε διακοπή. Μετά την επανεκκίνηση έκανε και την αναβάθμιση με το που bootαρε.

Πάντως είναι πολύ πιο γρηγορο από πριν...

Αυτή η αναβάθμιση αφορά όλες τις συσκευές; Ρωτάω γιατί ενώ στο galaxy nexus μου ήρθε, στο tablet nexus 7 δεν έχει έρθει ακόμη.

Αυτό έχω κι εγώ αλλά θα σε λυπήσω:p....μόνο Τομσον βρίσκει. Με έχει βοηθήσει (απο τύχη) 2 καλοκαίρια (περσι και φέτος).Οι γείτονες είχαν τομσον και δεν είχαν αλλάξει κωδικούς.:D

μα ειναι δυνατον να μην υπαρχει τετοιο προγραμμα? εχω ακουσει αυτο που εχετε ειναι το καλυτερο

μα ειναι δυνατον να μην υπαρχει τετοιο προγραμμα? εχω ακουσει αυτο που εχετε ειναι το καλυτερο

θεμα τυχης. υπάρχουν περιοχες που δε βρισκει τπτ και περιοχές που βρίσκει κανα 2.

εννοείται κοντά σου.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el

Εχω αυτη την εφαρμογη σε samsung galaxy S3 και οταν πηγαινα σε αρχειο κλισεων και παταγα σε μια κλιση με επιλογη "διαγραφη αυτης της ομαδαε κλισεων" μου τις διεγραφε και απο το αρχειο κλισεων απο το κανονικο κουμπι κλισης ολλες τις κλισεις που αφορουσαν σε αυτη την επαφη

Ξαφνικα μου σβηνει μονο της τελευταις μερας οσες κλισεις ειχα κανει σε αυτη την επαφη....Καποια ιδεα ? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Link για το my sms εδώ του φόρουμ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311728

Ποστ 101

Edited by cb600f

Ρε παιδιά ξέρετε τι έχει πάθει η εφαρμογή Ειδήσεις και Καιρός του στοκ android; εδώ και 2 μέρες κάθε φορά που πάω να μπω crashαρει...Μπορεί κάποιος να την ανεβάσει εδώ, μπας και φταίει η δική μου εφαρμογή; Τέλος ξέρετε κάποια άλλη που να κάνει την ίδια δουλειά;

Ευχαριστώ μαν,αλλά δεν δουλεύει σε 4.3.1

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

πιθανολογο οτι απλα δεν ξερετε...το greek wpa finder με εκδοση 3.4 βρισκει cyta,ote,conn-x,hol alu lan...(φυσικα μονο τα μανισια)η βασικη εκδοση που ειχε βγει ειχε χρονικο περιορισμο...καποιους μηνες μετα δεν μπορουσες να μπεις...το modaρισμενο που υπαρχει το ανεβασε καποιος πολυ γνωστος στον χωρο κ μπορει να "συνεργαστει" με ολ αυτα που προανεφερα...

Ευχαριστώ μαν,αλλά δεν δουλεύει σε 4.3.1

Σε μένα με 4.3 stock, μια χαρά δουλεύει. Κρίμα, δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο, ίσως αν έκανες μια ερώτηση στο θέμα της εφαρμογής.

Ρε παιδιά ξέρετε τι έχει πάθει η εφαρμογή Ειδήσεις και Καιρός του στοκ android; εδώ και 2 μέρες κάθε φορά που πάω να μπω crashαρει...Μπορεί κάποιος να την ανεβάσει εδώ, μπας και φταίει η δική μου εφαρμογή; Τέλος ξέρετε κάποια άλλη που να κάνει την ίδια δουλειά;

το ιδιο μου εκανε σε μενα

πιθανολογο οτι απλα δεν ξερετε...το greek wpa finder με εκδοση 3.4 βρισκει cyta,ote,conn-x,hol alu lan...(φυσικα μονο τα μανισια)η βασικη εκδοση που ειχε βγει ειχε χρονικο περιορισμο...καποιους μηνες μετα δεν μπορουσες να μπεις...το modaρισμενο που υπαρχει το ανεβασε καποιος πολυ γνωστος στον χωρο κ μπορει να "συνεργαστει" με ολ αυτα που προανεφερα...

το δοκιμασα. δεν κανει

το ιδιο μου εκανε σε μενα

Άρα κάτι παίζει με την Google και όχι με την εφαρμογή...

Έχω φάει τον κόσμο να την βρω και δεν μπορώ με τίποτα. ... Μπορείς να βοηθήσεις ?

Έχω φάει τον κόσμο να την βρω και δεν μπορώ με τίποτα. ... Μπορείς να βοηθήσεις ?

εχω το apk στειλε μου e-mail με πμ να στο στειλω εχω και την 3.2 και την 3.4

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

το δοκιμασα. δεν κανει

Τότε μάλλον αυτό είναι μαγικό. ..

Αν δεν το βρεις μέχρι αύριο ...Μόλις ξυπνήσω μιλάμε κ στο στελνω.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Τότε μάλλον αυτό είναι μαγικό. ..

και τα 3 τομσον είναι νομίζω. τύχη είναι.

και απ τα 3 μόνο το πρώτο θα παίξει...στα υπόλοιπα θα πεί "αδύνατο σήμα".

Πάντως μπορεί να βοηθήσει. Επίσης αν έχει κάποιος υπομονή, στο Ιντερνέτ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι ντιφολτ κωδικοί ΟΛΩΝ των ρούτερ.

Εφαρμογή για να βλέπουμε στα wifi δίκτυα την Mac address αλλά χωρίς να είμαστε συνδεδεμένη υπάρχει?

Εφαρμογή για να βλέπουμε στα wifi δίκτυα την Mac address αλλά χωρίς να είμαστε συνδεδεμένη υπάρχει?

το greek wpa finder με εκδοση 3.4 google it

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II