enigma84 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μέχρι σήμερα το πρωί που μπήκα, δεν το είχα. Τώρα που γύρισα από την δουλειά το είδα. ;) Και μένα σήμερα μου έγινε η αναβάθμιση...Βέβαια έκανα ένα restart πρώτα μιας και στην αρχή προσπαθούσα να μπω στο play και έκανε διακοπή. Μετά την επανεκκίνηση έκανε και την αναβάθμιση με το που bootαρε. Πάντως είναι πολύ πιο γρηγορο από πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γεια σας, που μπορω να βρω εφαρμογη που να σπαει κλειδωμενα wf? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. μην ακούς ραδιο αρβύλα. Υπάρχουν μόνον κάποιες εφαρμογές, που εχουν τους εργοστασιακούς κωδικούς από τα thomson μόνον και αν δεν έχουν αλλαχτεί, τούς βρίσκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. μην ακούς ραδιο αρβύλα. Υπάρχουν μόνον κάποιες εφαρμογές, που εχουν τους εργοστασιακούς κωδικούς από τα thomson μόνον και αν δεν έχουν αλλαχτεί, τούς βρίσκει. Ούτε αυτό που γράφεις ισχύει ακριβώς. Υπάρχει εφαρμογή που βρίσκει εργοστασιακούς κωδικούς μεν, από πολλά (και όχι μόνο Thomson) ρουτερ δε. Greek wpa finder Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ούτε αυτό που γράφεις ισχύει ακριβώς. Υπάρχει εφαρμογή που βρίσκει εργοστασιακούς κωδικούς μεν, από πολλά (και όχι μόνο Thomson) ρουτερ δε. Greek wpa finder Αυτό έχω κι εγώ αλλά θα σε λυπήσω:p....μόνο Τομσον βρίσκει. Με έχει βοηθήσει (απο τύχη) 2 καλοκαίρια (περσι και φέτος).Οι γείτονες είχαν τομσον και δεν είχαν αλλάξει κωδικούς.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Και μένα σήμερα μου έγινε η αναβάθμιση...Βέβαια έκανα ένα restart πρώτα μιας και στην αρχή προσπαθούσα να μπω στο play και έκανε διακοπή. Μετά την επανεκκίνηση έκανε και την αναβάθμιση με το που bootαρε. Πάντως είναι πολύ πιο γρηγορο από πριν... Αυτή η αναβάθμιση αφορά όλες τις συσκευές; Ρωτάω γιατί ενώ στο galaxy nexus μου ήρθε, στο tablet nexus 7 δεν έχει έρθει ακόμη. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Link για το my sms εδώ του φόρουμ; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αυτό έχω κι εγώ αλλά θα σε λυπήσω:p....μόνο Τομσον βρίσκει. Με έχει βοηθήσει (απο τύχη) 2 καλοκαίρια (περσι και φέτος).Οι γείτονες είχαν τομσον και δεν είχαν αλλάξει κωδικούς.:D μα ειναι δυνατον να μην υπαρχει τετοιο προγραμμα? εχω ακουσει αυτο που εχετε ειναι το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 μα ειναι δυνατον να μην υπαρχει τετοιο προγραμμα? εχω ακουσει αυτο που εχετε ειναι το καλυτερο θεμα τυχης. υπάρχουν περιοχες που δε βρισκει τπτ και περιοχές που βρίσκει κανα 2. εννοείται κοντά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el Εχω αυτη την εφαρμογη σε samsung galaxy S3 και οταν πηγαινα σε αρχειο κλισεων και παταγα σε μια κλιση με επιλογη "διαγραφη αυτης της ομαδαε κλισεων" μου τις διεγραφε και απο το αρχειο κλισεων απο το κανονικο κουμπι κλισης ολλες τις κλισεις που αφορουσαν σε αυτη την επαφη Ξαφνικα μου σβηνει μονο της τελευταις μερας οσες κλισεις ειχα κανει σε αυτη την επαφη....Καποια ιδεα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Link για το my sms εδώ του φόρουμ; [PlayStore] SMS Text Messaging ↔Text on PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Link για το my sms εδώ του φόρουμ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311728 Ποστ 101 Edited October 25, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ρε παιδιά ξέρετε τι έχει πάθει η εφαρμογή Ειδήσεις και Καιρός του στοκ android; εδώ και 2 μέρες κάθε φορά που πάω να μπω crashαρει...Μπορεί κάποιος να την ανεβάσει εδώ, μπας και φταίει η δική μου εφαρμογή; Τέλος ξέρετε κάποια άλλη που να κάνει την ίδια δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311728 Ποστ 101 Ευχαριστώ μαν,αλλά δεν δουλεύει σε 4.3.1 Edited October 25, 2013 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 BBM pin 7C4EBB2F αυτο ειναι το δικο μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αυτό έχω κι εγώ αλλά θα σε λυπήσω:p....μόνο Τομσον βρίσκει. Με έχει βοηθήσει (απο τύχη) 2 καλοκαίρια (περσι και φέτος).Οι γείτονες είχαν τομσον και δεν είχαν αλλάξει κωδικούς.:D πιθανολογο οτι απλα δεν ξερετε...το greek wpa finder με εκδοση 3.4 βρισκει cyta,ote,conn-x,hol alu lan...(φυσικα μονο τα μανισια)η βασικη εκδοση που ειχε βγει ειχε χρονικο περιορισμο...καποιους μηνες μετα δεν μπορουσες να μπεις...το modaρισμενο που υπαρχει το ανεβασε καποιος πολυ γνωστος στον χωρο κ μπορει να "συνεργαστει" με ολ αυτα που προανεφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ευχαριστώ μαν,αλλά δεν δουλεύει σε 4.3.1 Σε μένα με 4.3 stock, μια χαρά δουλεύει. Κρίμα, δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο, ίσως αν έκανες μια ερώτηση στο θέμα της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ρε παιδιά ξέρετε τι έχει πάθει η εφαρμογή Ειδήσεις και Καιρός του στοκ android; εδώ και 2 μέρες κάθε φορά που πάω να μπω crashαρει...Μπορεί κάποιος να την ανεβάσει εδώ, μπας και φταίει η δική μου εφαρμογή; Τέλος ξέρετε κάποια άλλη που να κάνει την ίδια δουλειά; το ιδιο μου εκανε σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 πιθανολογο οτι απλα δεν ξερετε...το greek wpa finder με εκδοση 3.4 βρισκει cyta,ote,conn-x,hol alu lan...(φυσικα μονο τα μανισια)η βασικη εκδοση που ειχε βγει ειχε χρονικο περιορισμο...καποιους μηνες μετα δεν μπορουσες να μπεις...το modaρισμενο που υπαρχει το ανεβασε καποιος πολυ γνωστος στον χωρο κ μπορει να "συνεργαστει" με ολ αυτα που προανεφερα... το δοκιμασα. δεν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 το ιδιο μου εκανε σε μενα Άρα κάτι παίζει με την Google και όχι με την εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 πιθανολογο οτι απλα δεν ξερετε...το greek wpa finder με εκδοση 3.4 βρισκει cyta,ote,conn-x,hol alu lan...(φυσικα μονο τα μανισια)η βασικη εκδοση που ειχε βγει ειχε χρονικο περιορισμο...καποιους μηνες μετα δεν μπορουσες να μπεις...το modaρισμενο που υπαρχει το ανεβασε καποιος πολυ γνωστος στον χωρο κ μπορει να "συνεργαστει" με ολ αυτα που προανεφερα... Έχω φάει τον κόσμο να την βρω και δεν μπορώ με τίποτα. ... Μπορείς να βοηθήσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έχω φάει τον κόσμο να την βρω και δεν μπορώ με τίποτα. ... Μπορείς να βοηθήσεις ? εχω το apk στειλε μου e-mail με πμ να στο στειλω εχω και την 3.2 και την 3.4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) το δοκιμασα. δεν κανει Τότε μάλλον αυτό είναι μαγικό. .. Έχω φάει τον κόσμο να την βρω και δεν μπορώ με τίποτα. ... Μπορείς να βοηθήσεις ? Αν δεν το βρεις μέχρι αύριο ...Μόλις ξυπνήσω μιλάμε κ στο στελνω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 25, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τότε μάλλον αυτό είναι μαγικό. .. και τα 3 τομσον είναι νομίζω. τύχη είναι. και απ τα 3 μόνο το πρώτο θα παίξει...στα υπόλοιπα θα πεί "αδύνατο σήμα". Πάντως μπορεί να βοηθήσει. Επίσης αν έχει κάποιος υπομονή, στο Ιντερνέτ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι ντιφολτ κωδικοί ΟΛΩΝ των ρούτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εφαρμογή για να βλέπουμε στα wifi δίκτυα την Mac address αλλά χωρίς να είμαστε συνδεδεμένη υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εφαρμογή για να βλέπουμε στα wifi δίκτυα την Mac address αλλά χωρίς να είμαστε συνδεδεμένη υπάρχει? το greek wpa finder με εκδοση 3.4 google it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts