fits13 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Πως μπορω να κανω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ android κινητο οποτε συνδεωμαι σε ασυρματο wifi να κατεβασει ΑΥΤΟΜΑΤΑ χωρις καν να με ρωταει ή να με ενημερωνει με το εικονιδιο του google play πανω αριστερα οτι κατεβασε τις ενημερωσεις για τα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα. Edited December 5, 2012 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μπορείς να επιλέξεις το auto update apps και το update over wifi only στις ρυθμίσεις του play store, αλλά μου φαίνεται ότι πάντα θα βγάζει ειδοποίηση για το ποιες εφαρμογές έχει αναβαθμίσει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Υπαρχει εφαρμογη οπως το android pro widgets (μου κολλανε τα συγκεκριμενα) που να εχει μαζεμενα widgets για σελιδοδεικτες, επαφες κ.λ.π.; Να δουλευει στον tsf Edited December 5, 2012 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μπορείς να επιλέξεις το auto update apps και το update over wifi only στις ρυθμίσεις του play store, αλλά μου φαίνεται ότι πάντα θα βγάζει ειδοποίηση για το ποιες εφαρμογές έχει αναβαθμίσει. Που ακριβως ειναι αυτο το auto update που λες φιλε μου? Και δεν μπορεις να του δηλωσεις να ΜΗΝ σε ενημερωνει τι αναβαθμησεις εκανε και σε τι προγραμματα απλα να τις κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Που ακριβως ειναι αυτο το auto update που λες φιλε μου? Και δεν μπορεις να του δηλωσεις να ΜΗΝ σε ενημερωνει τι αναβαθμησεις εκανε και σε τι προγραμματα απλα να τις κανει? Θα το βρεις στις ρυθμίσεις του play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Που ακριβως ειναι αυτο το auto update που λες φιλε μου? Και δεν μπορεις να του δηλωσεις να ΜΗΝ σε ενημερωνει τι αναβαθμησεις εκανε και σε τι προγραμματα απλα να τις κανει? Όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω οι 2 αυτές επιλογές βρίσκονται στις ρυθμίσεις του play store. Σε 4.1 (δεν ξέρω άμα υπάρχει σε προηγούμενες εκδόσεις εκδόσεις του android) μπορείς να κρύψεις τα notifications σε κάθε εφαρμογή. Settings->apps->all και βρίσκεις το Google Play Store, εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις το show notifications. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μπορείς να επιλέξεις το auto update apps και το update over wifi only στις ρυθμίσεις του play store, αλλά μου φαίνεται ότι πάντα θα βγάζει ειδοποίηση για το ποιες εφαρμογές έχει αναβαθμίσει. Και το βρίσκω και πολυ σωστο να σε ενημερώνει για το ποιες εφαρμογες εχει ενημερώσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έκανα αναβάθμιση στο beautiful weather..απελπισία,όλο fc είναι,η ωρα κολλάει συνεχώς!το χει κι άλλος το πρόβλημα μήπως; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έκανα αναβάθμιση στο beautiful weather..απελπισία,όλο fc είναι,η ωρα κολλάει συνεχώς!το χει κι άλλος το πρόβλημα μήπως; Εμένα μια χαρά είναι. Δοκίμασε να κάνεις uninstall και install. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εμένα μια χαρά είναι. Δοκίμασε να κάνεις uninstall και install. 2 φορές το χω κάνει. Απ'οτι βλέπω στο play store όλοι γκρινιάζουν:thumbdown: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλά το Beautiful Widgets έχει γίνει τρομερά όμορφο μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις! Μπράβο στην εταιρεία που συνεχώς το βελτιώνει. Έχω ένα θέμα μόνο με το Geolocation. Έχει κολλήσει από χτες και δείχνει ως Local περιοχή την δουλειά μου, ενώ έχω επιστρέψει στο σπίτι. Πώς το ξεκολλάω; Πήγα στις ρυθμίσεις, στο Location και τίκαρα και ξετίκαρα τα διάφορα, αλλά τα ίδια.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλά το Beautiful Widgets έχει γίνει τρομερά όμορφο μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις! Μπράβο στην εταιρεία που συνεχώς το βελτιώνει. Έχω ένα θέμα μόνο με το Geolocation. Έχει κολλήσει από χτες και δείχνει ως Local περιοχή την δουλειά μου, ενώ έχω επιστρέψει στο σπίτι. Πώς το ξεκολλάω; Πήγα στις ρυθμίσεις, στο Location και τίκαρα και ξετίκαρα τα διάφορα, αλλά τα ίδια.. Εγώ έχω θέμα με την ώρα,με το καιρό,με τη περιοχή,παω να δω λεπτομέρειες καιρού κ με πετάει,θέλω να αλλαξω εμφάνιση σε widget κ μου γράφει αναγκαστική διακοπή.Απελπισία είναι προς το παρόν.Ελπίζω να τα διορθώσουν όλα,μπορεί να είναι πάρα πολύ ωραίο σε interface αλλά θα μπορούσαν να περιμένουν να βγάλουν μια σταθερή έκδοση όπως οι προηγούμενες Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Με την τελευταία αναβάθμιση έχουν βάλει και screensaver σε daydreams στην 4.2.1 και είναι πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εγώ έχω θέμα με την ώρα,με το καιρό,με τη περιοχή,παω να δω λεπτομέρειες καιρού κ με πετάει,θέλω να αλλαξω εμφάνιση σε widget κ μου γράφει αναγκαστική διακοπή.Απελπισία είναι προς το παρόν.Ελπίζω να τα διορθώσουν όλα,μπορεί να είναι πάρα πολύ ωραίο σε interface αλλά θα μπορούσαν να περιμένουν να βγάλουν μια σταθερή έκδοση όπως οι προηγούμενες Όντως έχει αρκετά bugs για πολύ κόσμο. Και σε μένα δεν βρίσκει άλλη περιοχή αν πάω να την προσθέσω manually. Βλέπω στο Φόρουμ της εταιρείας τους έχει κραξει πολύς κόσμος και ζητάνε την προηγούμενη έκδοση ή τα λεφτά τους πίσω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Όντως έχει αρκετά bugs για πολύ κόσμο. Και σε μένα δεν βρίσκει άλλη περιοχή αν πάω να την προσθέσω manually. Βλέπω στο Φόρουμ της εταιρείας τους έχει κραξει πολύς κόσμος και ζητάνε την προηγούμενη έκδοση ή τα λεφτά τους πίσω. Εγώ δε τα ζητάω πάντως!τη πηρα 0.90€ με μια προσφορά! Θα τη φτιάξουν μέσα στη μέρα πιστεύω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Προσωπικά τους έκραξα. Χάλια η νέα έκδοση. Κολλάει και δεν μπορώ να μπω καν στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 με ποιο σκεπτικο ακριβως κραζετε μια εφαρμογη που κατα παραδοση δουλευει καλα και απλα σε ενα update εχει καποια προβληματα και τα οποια με μαθηματικη ακριβεια θα τα φτιαξουν συντομα; λες και μας εκλεψαν κιολας..οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Με το σκεπτικό πως όταν βγάζεις κάτι καινούργιο το δοκιμάζεις πριν το διαθέσεις. Με το σκεπτικό πως εγώ και κάποιοι άλλοι πλήρωσαν για κάτι για να δουλεύει, ομολογώ μέχρι πριν λίγες μέρες ΤΕΛΕΙΑ. Με το σκεπτικό ότι δεν μου αρέσει να πληρώνω και να γίνομαι tester. Edit. Μόλις το αναβάθμισα πάλι. Δουλεύει σωστά πλέον και άλλαξα και τη βαθμολογία μου από 1 σε 5 αστέρια πάλι. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρος. Edited December 6, 2012 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδια πιο θεωρειτε το καλυτερο προγραμμα για βιντεοσκοπηση της οθονης του κινητου;Ειμαι root. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ποίο θεωρουμε το καλύτερο antivirus γιά τα android Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ρε παιδιά γιατί το tapatalk δεν μου εμφανίζει το γράμμα (Φ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ποίο θεωρουμε το καλύτερο antivirus γιά τα android Κανένα, είναι άχρηστα τα anti virus, το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν κι άλλο τη συσκευή. Εφόσον δεν περνάς εφαρμογές από περίεργα site δεν το χρειάζεσαι. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδια πιο θεωρειτε το καλυτερο προγραμμα για βιντεοσκοπηση της οθονης του κινητου;Ειμαι root. Ευχαριστω Το Screencast. Ποίο θεωρουμε το καλύτερο antivirus γιά τα android Το κανένα. Ρε παιδιά γιατί το tapatalk δεν μου εμφανίζει το γράμμα (Φ); Μπες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και επέλεξε bbcode. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ποίο θεωρουμε το καλύτερο antivirus γιά τα android Α ναι, οι γνωστές απόψεις, μη βάλεις antivirus, τζιζ κάνει κακό κλπ. Και μετά η γνωστή υποσημείωση πρόσεχε τι εφαρμογές βάζεις. Λοιπον: 1. Ακόμα και στο market έχουν μπει κατά καιρούς malware 2. Για να ρωτάει ο άνθρωπος δε θα βάζει μόνο απο το market... ;) Εγώ σου προτείνω λοιπόν το avg. Δε σου τρώει τίποτα απο resources. Μια δοκιμή θα σε πείσει. Και βάλε και ενα droidwall για να κόβεις τις εφαρμογές που θέλουν net αλλά εσύ δεν θέλεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Κανένα, είναι άχρηστα τα anti virus, το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν κι άλλο τη συσκευή. Εφόσον δεν περνάς εφαρμογές από περίεργα site δεν το χρειάζεσαι. http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231225337 Σε παραπέμπω σε ένα άρθρο και επειδή παρακολούθησα το θέμα στην γερμανική τηλεόραση είπαν ότι έχει αυξητικές διαστάσεις σε συσκευές android.Οποτε υπάρχουν ιοί! Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts