Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια καλή εφαρμογή για Track Package υπαρχει;Ας είναι και επί πληρωμη

TrackChecker

Παιδιά κάποια εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων.Δεν με νοιάζει να είναι και επι πληρωμής :)

Εγώ χρησιμοποιώ την MP3 InCall Recorder & Voice η οποία ενσωματώνει στον dialer αυτόματα το κουμπί της εγγραφής οπότε διαλέγεις πολύ απλά αν θα καταγράψεις την κλήση η όχι.

Κάποια εφαρμογή τύπου "papyrus" , για σημειώσεις με stylus?

Ευχαριστώ.

Κάποια εφαρμογή τύπου "papyrus" , για σημειώσεις με stylus?

Ευχαριστώ.

γιατι, αυτη δεν κανει;

φαινεται απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.steadfastinnovation.android.projectpapyrus&hl=en

Εφαρμογη για τις εικονες εχω την quick pick η οποια ειναι αψογη. Οταν ομως θελω να δω τα βιντεο μου πρεπει να παω στις ρυθμισεις της εφαρμογης,να επιλεξω να δειχνει τα βιντεο κ μετα να παω να τα δω αλλα δειχνει μαζι και τις φωτογραφιες και ειναι ενα μπαχαλο,ειδικα αν εχεις πολλα αρχεια.

Αντιστοιχη εφαρμογη για να δειχνει μονο τα βιντεο υπαρχει?

Τι παιζει παιδες με το bbm για εμας? Εσας στο playstore υπαρχει κατι? Διαβασα πριν λιγο πως αποψε θα εβγαινε για ολους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εφαρμογη για τις εικονες εχω την quick pick η οποια ειναι αψογη. Οταν ομως θελω να δω τα βιντεο μου πρεπει να παω στις ρυθμισεις της εφαρμογης,να επιλεξω να δειχνει τα βιντεο κ μετα να παω να τα δω αλλα δειχνει μαζι και τις φωτογραφιες και ειναι ενα μπαχαλο,ειδικα αν εχεις πολλα αρχεια.

Αντιστοιχη εφαρμογη για να δειχνει μονο τα βιντεο υπαρχει?

Μπορείς να βάλεις το mx player.

Σήμερα υποτίθεται θα εμφανιστεί.

Βγήκε ήδη στο appstore στην Αμερική

Αρα για android δεν ειναι ακομα διαθεσιμη στην χωρα μας. Σε εναν φιλο με μηλοφωνο του εμφανιστηκε.

Τωρα μολις εμφανιστηκε και στο store αλλα συνεχως μου λεει μη αναμενομενο σφαλμα μολις παω να την εγκαταστησω.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Οντως, τωρα κατεβηκε και εγκατασταθηκε.

προσφερει κατι παραπανω απο whatsapp η viber?η ειναι μια απο τα ιδια?

γιατι, αυτη δεν κανει;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.steadfastinnovation.android.projectpapyrus&hl=en

Write.......

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

προσφερει κατι παραπανω απο whatsapp η viber?η ειναι μια απο τα ιδια?

Ασφαλεια! Και παιζεις μπαλα με pin, δε χρειαζεται η καθε εφαρμογη να ξερει ποιους εχεις στις επαφες σου.

Ασφαλεια! Και παιζεις μπαλα με pin, δε χρειαζεται η καθε εφαρμογη να ξερει ποιους εχεις στις επαφες σου.

θενκς...το κατεβαζω..τουλαχιστον μια δοκιμη...

γιατι, αυτη δεν κανει;

Αυτή χρησιμοποιώ και δηλώνω ευχαριστημένος απλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχουν προτάσεις για κάτι καλύτερο, ίσως κάτι λίγο πιο εμπλουτισμένο! Εχθρός του καλού το καλύτερο δεν λένε ;-)

Καλημέρα παιδία...

Ψάχνω μία εφαρμογή που να κρατάει δεύτερο call log history...

Δηλαδή οταν σβήνω της κλήσεις απο το call log του κινητού να μπορώ να της βλέπω στο call log του προγράμματος...

Όσα προγράμματα εχω δοκιμάσει απο το play store συνεργάζονται με το call log του κινητου...

Και οταν σβήνω κλησεις απο το call log του κινητου, αφαιρούνται και απο το Πρόγραμμα...

Καλημέρα παιδία...

Ψάχνω μία εφαρμογή που να κρατάει δεύτερο call log history...

Δηλαδή οταν σβήνω της κλήσεις απο το call log του κινητού να μπορώ να της βλέπω στο call log του προγράμματος...

Όσα προγράμματα εχω δοκιμάσει απο το play store συνεργάζονται με το call log του κινητου...

Και οταν σβήνω κλησεις απο το call log του κινητου, αφαιρούνται και απο το Πρόγραμμα...

Call Meter 3G

Θέλω να κρατάει το call history log, δηλαδή της αναπάντητες, εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσης, οχι διάρκεια κλήσεων... :)

Θέλω να κρατάει το call history log, δηλαδή της αναπάντητες, εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσης, οχι διάρκεια κλήσεων... :)

Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.CallLogBackupRestore

Βγηκε 4.2 για Tapatalk με αρκετες αλλαγες βλεπω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κρατάει και το αρχείο των κλήσεων..απλά μην βάλεις τα widgets και μην σετάρεις τα προγράμματα. Μπορείς να δεις ξεχωριστά εξερχόμενες, εισερχόμενες, διάρκεια αυτών, μηνύματα κοκ. Κάνε μια δοκιμή και θα δεις. ;)

Yk7A4m7DS1RHBsO2SPZ3K2Rx5GfJ-q7RTPcIEA-9qwWqhDhF9y53DwIQs2m6uBIJle4=h900-rw

Edited by enigma84

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II