ababapanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν αυτή που ενσωματώνει το one , που απο τις φωτογραφίες συνθέτει απο μόνο του κλιμάκια με μουσική και εφέ και τα παίζει σαν βιντεακι, μαρεσει παρά πολύ σαν λειτουργία και ψάχνω κατι ανάλογο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Λίγη προσοχή με το συγκεκριμένο. Το είχα κάνει uninstall και οι κλήσεις μου εξακολουθουσαν να μπλοκαρονται. Το είχα ψάξει περισσότερο και είχε να κάνει με το γεγονός ότι απλά αλλάζει κάποια permissions το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αν δεν τα επαναφέρεις μέσω του προγράμματος παραμένουν και μετά την απεγκατάσταση. Για όσο μου δούλευε τουλάχιστον, το μακράν καλύτερο τέτοιου είδους ήταν το root call blocker (για όσους έχουν ρουτ τη συσκευή τους φυσικά) . Το root call blocker είναι όντως το καλύτερο. Πάντως επειδή κι εγώ παλιά είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα με μια εφαρμογή αυτού του είδους, το πρόβλημα το έλυσα αφού διέγραψα την επαφή και την ξαναδημιούργησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Το root call blocker είναι όντως το καλύτερο. Πάντως επειδή κι εγώ παλιά είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα με μια εφαρμογή αυτού του είδους, το πρόβλημα το έλυσα αφού διέγραψα την επαφή και την ξαναδημιούργησα. Ta samsung έχουν δική τους εφαρμογή built in και μάλιστα απορρίπτει αμέσως τον άλλο. Όχι μόνο δεν ακούς τίποτα εσύ (εδώ με τον exdialer ούτε που το βλέπω πια αν με έχουν πάρει, εκτός αν μπω στον stock dialer) αλλά δεν προλαβαίνει καν να ακούσει και ο άλλος κάτι. Πρέπει όμως να βάλεις και το +30 μπροστά από το νούμερο που θες να μπλοκάρει γιατί αλλιώς δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά απλά να ενημερώσω ότι σήμερα βγήκε το DU Battery Saver PRO & Widgets με 60% έκπτωση, στα 0,50 €. :up: Δεν το έχω αγοράσει ακόμα, βασικά δεν μου χρειάζεται λόγω της τεράστιας μπαταρίας του Note II που έχω, αλλά μου αρέσει ο σχεδιασμός και η εμφάνισή του και σκέφτομαι να το χτυπήσω, έτσι για να παίξω λίγο μαζί του. Απλά με προβληματίζει αν θα επηρεάσει αρνητικά τη συσκευή (αστάθειες κτλ.). Γενικά διστάζω να βάζω apps που πειράζουν πολύ το σύστημα... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ta samsung έχουν δική τους εφαρμογή built in και μάλιστα απορρίπτει αμέσως τον άλλο. Όχι μόνο δεν ακούς τίποτα εσύ (εδώ με τον exdialer ούτε που το βλέπω πια αν με έχουν πάρει, εκτός αν μπω στον stock dialer) αλλά δεν προλαβαίνει καν να ακούσει και ο άλλος κάτι. Πρέπει όμως να βάλεις και το +30 μπροστά από το νούμερο που θες να μπλοκάρει γιατί αλλιώς δεν δουλεύει. κάτι σε δωρεάν δηλαδή δεν παίζει να φανταστώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 κάτι σε δωρεάν δηλαδή δεν παίζει να φανταστώ ... Νομίζω κάτι είχε αναφερθεί στο παρελθόν αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν δωρεάν. Αλλωστε από την στιγμή που είμαι καλυμμένος με την stock δεν ψάχτηκα παραπάνω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα σημερα.Αγορασε το μεσημερι ο γιος μου το swype και το asphalt 8 για το ζετακι του.Το swype ενω βαζω τον κωδικο και τον δεχεται οταν παω να γραψω μου βγαζει συνεχεια οτι η εφαρμογη δεν ειναι αγορασμενη.Μου εχει στειλει πανω απο 6 κωδικους αλλα με ολους συμβαινει το ιδιο.Το απεγκατεστησα και το ξαναεβαλα αμετρητες φορες.Εκανα διαγραφες δεδομενων μεχρι και του playstore αλλα τιποτα, το βιολι του αυτο.Στο asphalt8 παλι ενω κατεβαζει κανονικα τα δεδομενα για 20 λεπτα στο τελος πεταει μυνημα συνεχεια για προβλημα δυκτιου , πραγμα που φυσικα δεν υπαρχει και σταματαει.Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να συμβαινει?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα σημερα.Αγορασε το μεσημερι ο γιος μου το swype και το asphalt 8 για το ζετακι του.Το swype ενω βαζω τον κωδικο και τον δεχεται οταν παω να γραψω μου βγαζει συνεχεια οτι η εφαρμογη δεν ειναι αγορασμενη.Μου εχει στειλει πανω απο 6 κωδικους αλλα με ολους συμβαινει το ιδιο.Το απεγκατεστησα και το ξαναεβαλα αμετρητες φορες.Εκανα διαγραφες δεδομενων μεχρι και του playstore αλλα τιποτα, το βιολι του αυτο.Στο asphalt8 παλι ενω κατεβαζει κανονικα τα δεδομενα για 20 λεπτα στο τελος πεταει μυνημα συνεχεια για προβλημα δυκτιου , πραγμα που φυσικα δεν υπαρχει και σταματαει.Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να συμβαινει?? για το swype ευθυνεται καθαρα η ομαδα που το εφτιαξε. εχεις προσπαθησει να μιλησεις μαζι τους; για το asphalt, δοκιμασε εκκαθαριση cache (και ενα force close μετα). παντως δεν εχει σχεση το play store. για αυτο ειμαι αρκετα σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Νομίζω κάτι είχε αναφερθεί στο παρελθόν αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν δωρεάν. Αλλωστε από την στιγμή που είμαι καλυμμένος με την stock δεν ψάχτηκα παραπάνω.;) το call blocker είναι για μένα το μόνο free που κάνει την δουλειά του, απλά το κακό είναι το κλείνει στον άλλον που σε παίρνει...ενώ το root call blocker έχει επιλογή για να το αφήνει να χτυπάει... Αν υπήρχε αυτό σε free θα ήταν το τέλειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 για το swype ευθυνεται καθαρα η ομαδα που το εφτιαξε. εχεις προσπαθησει να μιλησεις μαζι τους; για το asphalt, δοκιμασε εκκαθαριση cache (και ενα force close μετα). παντως δεν εχει σχεση το play store. για αυτο ειμαι αρκετα σιγουρος. Τους εχω στειλει 2 e-mail αλλα αδιαφορουν.Δοκιμασα πριν λιγο να το βαλω σε galaxy s με τον ιδιο λογαριασμό και δουλευει κανονικα, στο ζετακι με κανεναν τροπο, ενω μου βγαζει μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε με τον κωδικο που του βαζω, οταν παω να γραψω μου λεει να την αγορασω... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τους εχω στειλει 2 e-mail αλλα αδιαφορουν.Δοκιμασα πριν λιγο να το βαλω σε galaxy s με τον ιδιο λογαριασμό και δουλευει κανονικα, στο ζετακι με κανεναν τροπο, ενω μου βγαζει μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε με τον κωδικο που του βαζω, οταν παω να γραψω μου λεει να την αγορασω... Μήπως το είχε περάσει στο παρελθόν "σπασμένο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να παίρνει τα περιεχόμενα ενός directory και των subdirectories και να φτιάχνει file list σε textάκι; Έψαξα λίγο στο market δε βρήκα κάτι και οι file managers που έχω δεν το κάνουν. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να παίρνει τα περιεχόμενα ενός directory και των subdirectories και να φτιάχνει file list σε textάκι; Έψαξα λίγο στο market δε βρήκα κάτι και οι file managers που έχω δεν το κάνουν. Δε χρειάζεται εφαρμογή, απλά ένα τερματικό. Πηγαίνεις στον κατάλογο που θέλεις, (πχ "cd /sdcard/fonts") και γράφεις "ls -R > files.txt" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα σημερα.Αγορασε το μεσημερι ο γιος μου το swype και το asphalt 8 για το ζετακι του.Το swype ενω βαζω τον κωδικο και τον δεχεται οταν παω να γραψω μου βγαζει συνεχεια οτι η εφαρμογη δεν ειναι αγορασμενη.Μου εχει στειλει πανω απο 6 κωδικους αλλα με ολους συμβαινει το ιδιο.Το απεγκατεστησα και το ξαναεβαλα αμετρητες φορες.Εκανα διαγραφες δεδομενων μεχρι και του playstore αλλα τιποτα, το βιολι του αυτο.Στο asphalt8 παλι ενω κατεβαζει κανονικα τα δεδομενα για 20 λεπτα στο τελος πεταει μυνημα συνεχεια για προβλημα δυκτιου , πραγμα που φυσικα δεν υπαρχει και σταματαει.Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να συμβαινει?? Μήπως έχεις και την beta φορεμένη; με έκανε τα ίδια, επίσης εάν θέλεις να διδάσκει κάποιος στον γιο σου A8 δωρεάν είμαι μέσα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ξέχασα να ρωτήσω κάτι άλλο αδέρφια, το στοκ ημερολόγιο δεν δέχεται να προσθέσω γεγονότα, επειδή με έχει σπάσει τα νεύρα γνωρίζετε κάποιο άλλο; θέλω να του βάλω γεγονότα από μια άλλη εφαρμογή όμως, πχ motorsports To Google calendar Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ξέχασα να ρωτήσω κάτι άλλο αδέρφια, το στοκ ημερολόγιο δεν δέχεται να προσθέσω γεγονότα, επειδή με έχει σπάσει τα νεύρα γνωρίζετε κάποιο άλλο; θέλω να του βάλω γεγονότα από μια άλλη εφαρμογή όμως, πχ motorsports To Google calendar Δες το business calendar Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ξέρετε κάποια sidebar που να είναι διακριτική και να βγαίνει με slide (όπως το appsi) και να δέχεται φακέλους; Δεν θέλω να μένουν μόνιμα τα εικονίδια στη μεριά όπως το sidebar pro. Δεν είναι απαραίτητο να είναι εφαρμογή. Εναλλακτικά μπορεί να είναι κάποιο UCCW theme για να έχω το sidebar μόνο στην homescreen. Aυτό που θέλω κυρίως να κάνω είναι να κρύψω τα εικονίδια της οθόνης μου! Δεν είναι απαραίτητο να μπορώ να βάλω widgets! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Περασα το live score addicts και είναι πραγματικά κορυφή.. Για στοίχημα τι προτείνετε;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Βγήκε αναβάθμιση για το textra και διορθώνει το bug του μετρητή χαρακτήρων μεταξύ άλλων ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Επίσημα το Spotify στο play store. Εχει αναφερθεί; δεν είδα:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Επίσημα το Spotify στο play store. Εχει αναφερθεί; δεν είδα:) με κινητο Vodafone που προσπαθω, δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εγώ το εγκατέστησα κανονικά (με κινητό vodafone). Very nice! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 με ενα reboot, μπηκε κανονικα τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Για όσους έκαναν την μετάβαση απο IOS σε android και τους έχει λείψει το iMassage chat ,χρειαζεται apple id και θα πρότεινα να φτιάξετε έναν ψεύτικο ή να μην έχετε σύνδεση κάποια κάρτα σε αυτόν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 guys εβαλα το spotify στο κινητο. Στο pc το εχω και το δουλευω καρ τωρα και εχω καποιες λιστες. Καποια στιγμη στο παρελθον και ενω δενηταν διαθεσιμο για Ελλαδαακομα το ειχα βαλει και στο κινητο και ακουγα κανονικα τις λιστες μου(τις ειχα κανει download για offline) τωρα που το εβαλα μου λεει οτι πρεπει να ειμαι premium :confused: πρεπει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts