Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν εχεις root δεν θες καν εφαρμογη. ψαξτο λιγο στο xda. συνηθως απαιτει custom kernel

Σωστός, μόλις είδα τον ElementalX kernel ο οποίος έχει double tap to wake αλλά και πάμπολλες επιλογές και θέλω να το ψάξω λίγο, μιας και παίζει πολύ overclock, thermal settings, undervoltage κτλ.

Δυστυχώς δοκίμασα αρκετές από το Play Store και η μία είναι χειρότερη απ'την άλλη, συμπεριλαμβανομένης της Tap Tap App (έχει battery drainage γιατί ουσιαστικά λειτουργεί με τον αισθητήρα εμπρός).

129026.png?1640591734

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να μας λέει με πόσα mΑ σε live timing φορτίζει το κινητό μας. Ο φορτιστής της samsung ο οποίος έχει 1Α outout από κει που μού κανε 2 ώρες σκάρτες έχει αρχίσει και κάνει 3 ώρες+, οπότε πριν πάω να αγοράσω άλλον θα ήθελα να τον μετρήσω με κάποιο τρόπο

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να μας λέει με πόσα mΑ σε live timing φορτίζει το κινητό μας. Ο φορτιστής της samsung ο οποίος έχει 1Α outout από κει που μού κανε 2 ώρες σκάρτες έχει αρχίσει και κάνει 3 ώρες+, οπότε πριν πάω να αγοράσω άλλον θα ήθελα να τον μετρήσω με κάποιο τρόπο

galaxy charging current

galaxy charging current

Δυστυχώς στο galaxy nexus που έχω δεν εμφανίζει τίποτα...του κάνω συνέχεια refresh όμως τίποτα...

Δυστυχώς στο galaxy nexus που έχω δεν εμφανίζει τίποτα...του κάνω συνέχεια refresh όμως τίποτα...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manor.currentwidget

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw

https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay

Στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής youtube δεν έχει επιλογή για αντιγραφή διεύθυνσης. :mad:

Τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Ειχα ρωτήσει το ίδιο. Και τα παιδιά έλεγαν οτι ο μόνος τρόπος είναι είτε μεσω κοινης χρήσης είτε να το κανεις παλι κοινή χρηση με τις σημειώσεις και να το αντιγραψεις απο εκεί. Οτι να ναι. Σε καταλαβαίνω
Θοδωρής

Αυτό. Δυστυχώς είναι λίγο χρονοβόρο (ενώ θα μπορούσε απλά να προστεθεί ένα πλήκτρο) αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο να γίνει, πόσα copy links να κάνει κανείς στην καθημερινοτητα του από εκεί εξάλλου.. :)

Αυτό. Δυστυχώς είναι λίγο χρονοβόρο (ενώ θα μπορούσε απλά να προστεθεί ένα πλήκτρο) αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο να γίνει, πόσα copy links να κάνει κανείς στην καθημερινοτητα του από εκεί εξάλλου.. :)

Εγω που χρησιμοποιώ γενικά πολυ το τηλέφωνο και ακούω μουσική και θελω να την μοιράζομαι κανω πολύ.

Θοδωρής

Εγω που χρησιμοποιώ γενικά πολυ το τηλέφωνο και ακούω μουσική και θελω να την μοιράζομαι κανω πολύ.

Το καλό είναι ότι επιλέγοντας το share σου δίνει αρκετές επιλογές για να το μοιραστείς χωρίς να χρειαστεί καν να αντιγράψεις και να επικολλήσεις αλλού το λινκ, εσένα όμως δεν σε καλύπτουν αυτές οι επιλογές απ'ότι φαίνεται οπότε έπεσες στην περίπτωση μάλλον..

Το καλό είναι ότι επιλέγοντας το share σου δίνει αρκετές επιλογές για να το μοιραστείς χωρίς να χρειαστεί καν να αντιγράψεις και να επικολλήσεις αλλού το λινκ, εσένα όμως δεν σε καλύπτουν αυτές οι επιλογές απ'ότι φαίνεται οπότε έπεσες στην περίπτωση μάλλον..

Οχι ρε συ Εντάξει δεν είμαι τοσο περίεργος απλα εχω συνηθίσει απο το pc το copy paste :p

Μια χαρά με καλύπτουν απλά θα ήθελα να υπάρχει και το άλλο για ειδικές περιπτώσεις

Θοδωρής

Οχι ρε συ Εντάξει δεν είμαι τοσο περίεργος απλα εχω συνηθίσει απο το pc το copy paste :p

Μια χαρά με καλύπτουν απλά θα ήθελα να υπάρχει και το άλλο για ειδικές περιπτώσεις

Δες τη θετική πλευρά τότε, σου δίνει τη δυνατότητα να "χαϊδεύεις" περισσότερο τη συσκευάρα σου..! :p

Δες τη θετική πλευρά τότε, σου δίνει τη δυνατότητα να "χαϊδεύεις" περισσότερο τη συσκευάρα σου..! :p

Χαχαχα βρίσκω άλλες ευκαιρίες.

Πάντως να κατι που χρειάστηκα τώρα. Έστελνα ενα email και ήθελα να στείλω και εναν σύνδεσμο. Αν εκανα κοινή χρηση με το gmail με βγάζει σε καινούργιο μήνυμα αρα εδω θα χρειαζόμουν αυτη τη λειτουργία.

Ή θα έπρεπε πρώτα να κανω κοινή χρήση το βίντεο και μετά να γράψω το μήνυμα ή οτιδήποτε άλλο.

Θοδωρής

Χαχαχα βρίσκω άλλες ευκαιρίες.

Πάντως να κατι που χρειάστηκα τώρα. Έστελνα ενα email και ήθελα να στείλω και εναν σύνδεσμο. Αν εκανα κοινή χρηση με το gmail με βγάζει σε καινούργιο μήνυμα αρα εδω θα χρειαζόμουν αυτη τη λειτουργία.

Ή θα έπρεπε πρώτα να κανω κοινή χρήση το βίντεο και μετά να γράψω το μήνυμα ή οτιδήποτε άλλο.

Δοκίμασε κάτι τέτοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=se.johanhil.clipboard

Κάνε μια αναζήτηση για εφαρμογές "copy to clipboard"

Στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής youtube δεν έχει επιλογή για αντιγραφή διεύθυνσης. :mad:

Τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Ειχα ρωτήσει το ίδιο. Και τα παιδιά έλεγαν οτι ο μόνος τρόπος είναι είτε μεσω κοινης χρήσης είτε να το κανεις παλι κοινή χρηση με τις σημειώσεις και να το αντιγραψεις απο εκεί. Οτι να ναι. Σε καταλαβαίνω

Το Share to Clipboard στις επιλογές του share είναι στην ουσία η επιλογή "Αντιγραφή".

Υ.Γ. Πάει με πήραν τα χρόνια, με πρόλαβαν :-P

Πας κοινή χρήση και share to Clipboard και μετά το κάνεις paste όπου θες.

Εμένα δεν την έχει αυτή την επιλογή πατώντας το share στο βίντεο πάντως, την έχει σε εσάς; Μήπως μου λείπει καμία εφαρμογή;:confused:

Ρε παιδιά, μόλις έβαλα το Viber στο Blackberry κινητό μου. Μου είχαν πει ότι λειτουργεί μόνο όταν είσαι ίντερνετ: 3G ή WiFi. Εμένα τώρα μου ήρθαν μηνύματα από επαφές ενώ δεν ήμουν ούτε 3G ούτε WiFi. Μήπως τρώει τα ΜΒ που έχω από το πακέτο δεδομένων μου και φάμε κανά πακέτο καλό;

Επίσης, δεν βλέπω πουθενά πώς μπορώ να κάνω log out απ' το Viber. (EDIT: Άπ' ό,τι κατάλαβα, απλά πατάς Close, έτσι δεν είναι; )

Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει ρε παιδιά, μην μας έρθει κάνας λογαριασμός που θα φέρει και το εγκεφαλικό μαζί του...

υπάρχει το "multi copy".

Νομίζω το καλύτερο.

έχει 4 χρωματιστά τετραγωνάκια για εικονίδιο.

Δουλεύει στο παρασκήνιο και κρατάει ιστορικό. Βολευει πολύ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.multicopypaste.multi.copy.paste.lower.version

Edited by pavlitakis1

Εμένα δεν την έχει αυτή την επιλογή πατώντας το share στο βίντεο πάντως, την έχει σε εσάς; Μήπως μου λείπει καμία εφαρμογή;:confused:

Όταν βλέπεις ένα βίντεο επάνω δεξιά δεν σου έχει ένα σύμβολο με δύο ας πούμε βελάκια; Πατώντας εκεί σου βγάζει κάποιες επιλογές. Η πρώτη, αν δεν κάνω λάθος γράφει "αντιγραφή στο πρόχειρο". Το επιλέγεις και μετά το κάνεις επικόλληση όπου θέλεις.

Ρε παιδιά, μόλις έβαλα το Viber στο Blackberry κινητό μου. Μου είχαν πει ότι λειτουργεί μόνο όταν είσαι ίντερνετ: 3G ή WiFi. Εμένα τώρα μου ήρθαν μηνύματα από επαφές ενώ δεν ήμουν ούτε 3G ούτε WiFi. Μήπως τρώει τα ΜΒ που έχω από το πακέτο δεδομένων μου και φάμε κανά πακέτο καλό;

Επίσης, δεν βλέπω πουθενά πώς μπορώ να κάνω log out απ' το Viber. (EDIT: Άπ' ό,τι κατάλαβα, απλά πατάς Close, έτσι δεν είναι; ) *

Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει ρε παιδιά, μην μας έρθει κάνας λογαριασμός που θα φέρει και το εγκεφαλικό μαζί του...

* Πάντως, ακόμα και όταν έκανα Close, ήρθε ενημέρωση στο Blackberry ότι έχω μήνυμα στο Viber.

Όποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει ρε παιδιά. Ευχαριστώ.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II