Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έβαλα κι εγώ χθες σε win7 και έπαιξε μια χαρά, απροβλημάτιστα!

@kollatos, μια και έχεις ασχοληθεί, δυνατότητα εγγραφής υπάρχει με κάποιον τρόπο ή ζητάω πολλά? :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Το έβαλα κι εγώ χθες σε win7 και έπαιξε μια χαρά, απροβλημάτιστα!

@kollatos, μια και έχεις ασχοληθεί, δυνατότητα εγγραφής υπάρχει με κάποιον τρόπο ή ζητάω πολλά? :)

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά νομίζω είδα ότι υποστηρίζει λειτουργίες PVR..

Edit: Δες εδώ αλλά, δυστυχώς, είναι μόνο για linux..

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά νομίζω είδα ότι υποστηρίζει λειτουργίες PVR..

Edit: Δες εδώ αλλά, δυστυχώς, είναι μόνο για linux..

Σε ευχαριστώ! Θα το δω! Το πολύ πολύ αν χρειαστεί να κάνω εγγραφή να το περάσω και στο Ubuntu. :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εγώ χρησιμοποιώ το xbmc και με αυτόν τον οδηγό θα μπορέσεις να προσθέσεις και τα ελληνικά κανάλια..

Ωραίος ! Ο οδηγός είναι όλα τα λεφτά!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πολύ καλό το xbmc. ο κλασικός τσαμπατζής Έλληνας: μπορούμε να δουμε με κάποιο τροπο nova?? :D Η έστω ξένες ταινίες αφού υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε υποτιτλους;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

οχι φιλε ανοιγω την ιδιωτικοτητα αλλα μου βγαζει μονο για τα sms και για ιντερνετ αλλα θυμαμαι πιο παλια οτι υπηρχε.

Εγω σε τελευταιο update το εχω!!! Κανε απεγκατασταση κ ξανα βαλτο!

Δοκίμασε και τα δύο και δες ποιό σού αρέσει.Ο κάθε ένας θα σού πει τί αρέσει σε εκείνον.Αλλά το θέμα είναι τί αρέσει σε σένα.Εγώ έχω κρατήσει το ZDbox (εχει app lock και με βολεύει) και go task manager Ex.

Οκ thx για τη συμβουλη θα τσεκαρω και αυτο που λες

Εβαλα sto xbmc για πισι και τα ελληνικα ραδιοφωνα.Παιζουν τα περισσοτερα κανονικα,ομως ο Novasport fm δεν παιζει καθολου.Ειναι θεμα σταθμου αυτο φανταζομαι και οχι της εφαρμογης.Καμια ιδεα?

Για του facebookαδες, βρήκα μια καινούρια εφαρμογή που βγήκε.

http://goo.gl/u34uQ

Δοκιμάστε την αν θέλετε αλλά να ξέρετε, είναι ακόμα beta.

Για του facebookαδες, βρήκα μια καινούρια εφαρμογή που βγήκε.

http://goo.gl/u34uQ

Δοκιμάστε την αν θέλετε αλλά να ξέρετε, είναι ακόμα beta.

Η socialbind επίσης ειναι καλή από ότι δοκιμάζω!

Επιτέλους, με τη τελευταία αναβάθμιση του Facebook μπορείς κι αποθηκεύεις φωτογραφίες απευθείας και προστέθηκαν και οι 3 τελίτσες για άμεση εμφάνιση των επιλογών αντί να πατάς το capacitive πλήκτρο (που στην προκείμενη του HTC One είναι συνεχόμενο πάτημα του Home).

129026.png?1640591734

Ωραία εφαρμογή για να ανοίγει η κάμερα όπως στο Moto X. Νόμιζα ότι θα είναι τελείως περιττή, αλλά τελικά τη χρησιμοποιώ συνέχεια.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prometheusinteractive.twisty_launcher

Κι εγω ειχα ενα προβλημα στο πισι με το προγραμμα.Τελικα χρειαζοταν να το κανω σε μορφη portable διοτι ειχα user σε ελληνικους χαρακτηρες και αυτο ηταν το προβλημα..Μου βγαζε ενα μηνυμα script failed...

Το user του υπολογιστή εννοείς;Κι εμένα με ελληνικούς χαρακτήρες είναι.Λες να είναι αυτό;

Θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή παρόμοια με το instagram ώστε να ανεβάζω τις φώτο που θέλω και από εκεί να κάνω share σε facebook και twitter. Το instagram δεν το θέλω καθώς δεν θέλω να έχω μόνο τετράγωνες φωτο οπότε ψάχνω κάτι άλλο. η ποικιλία στα φίλτρα δεν είναι σημαντική καθώς ότι είναι να κάνω θα το κάνω κυρίως με το pxlr express (μερικές φορές για πιο γρήγορα ίσως τα χρησιμοποιήσω).

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορώ να φανταστώ είναι η ταχύτητα των σέρβερ (και πόσο γρήγορα ανεβαίνει μια φώτο) και το interface που βλέπουν οι άλλοι τις φωτο (όχι της εφαρμογής). Επίσης καλό θα είναι να έχει και tags.

Κάποιες εφαρμογές που μου φαίνονται καλές είναι οι Streamzoo, EyeEm (στην οποία όμως αν κατάλαβα καλά μόνο τα μέλη της μπορούν να δουν τις φώτο και μάλλον δεν κάνει, εκτός αν υπάρχει δυνατότητα να τις κάνεις δημόσιες), Molome αλλά πολλοί λένε και για το flickr.

Έχετε να προτείνετε κάποια από αυτές ή κάποια άλλη εφαρμογή που να είναι καλή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by Jokerman54

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Το user του υπολογιστή εννοείς;Κι εμένα με ελληνικούς χαρακτήρες είναι.Λες να είναι αυτό;

Για δώστε μια εξήγηση παίδες μήπως και καταφέρω να δουλέψει

Εχω βαλει το handcent sms..Αν διαγραψω την εργοστασιακη εφαρμογη υπαρχει προβλημα?Ειμαι root.

Ναι θα υπάρξει πρόβλημα αν το κάνεις αυτό....

Οκ.Σ'ευχαριστω..Απλα μου ερχονται και στις 2 εφαρμογες ειδοποιησεις και δυστυχως η εργοστασιακη δεν εχει με καποιο τροπο απενεργοποιηση..Μαλιστα εχω βαλει προεπιλογη το handcent αλλα τιποτα..ερχονται και στα 2

Οκ.Σ'ευχαριστω..Απλα μου ερχονται και στις 2 εφαρμογες ειδοποιησεις και δυστυχως η εργοστασιακη δεν εχει με καποιο τροπο απενεργοποιηση..Μαλιστα εχω βαλει προεπιλογη το handcent αλλα τιποτα..ερχονται και στα 2

Αν μπεις μέσα στην στοκ εφαρμογή και πατήσεις μενού, δεν έχει επιλογές για ρυθμίσεις ειδοποίησης;

Δυστυχως οχι..Σε ολα τα κινητα που ειχα το ειχε.Σε αυτο δεν το εχει.Ειναι ενα lenovo a800 με root απο εξωτερικο και η εφαρμογη για μηνυματα δεν εχει ρυθμιση για ειδοποιησεις.

Έχω και γω το handcent και απο τότε που το έχω σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων της συσκευής δεν έχει ξαναεμφανιστεί η ειδοποίηση της stock εφαρμογής. Την έχεις κάνει εσυ προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων?

Δυστυχως οχι..Σε ολα τα κινητα που ειχα το ειχε.Σε αυτο δεν το εχει.Ειναι ενα lenovo a800 με root απο εξωτερικο και η εφαρμογη για μηνυματα δεν εχει ρυθμιση για ειδοποιησεις.

Γιατί δεν βάζεις το go SMS που έχει επιλογή για να απενεργοποιήσεις τελείως την εργοστασιακή εφαρμογή;

Η καλύτερη εφαρμογή για μεταφορά εφαρμογών στην sd? ποιά πιστεύεται πως είναι; Είχα το link2sd πιο παλιά, το οποίο εκτός από το root απαιτούσε και ext partitions στην κάρτα. Δεν με πείραζαν όλα αυτά αλλά ανα 1-2 μήνες σίγουρα κολλούσαν όλα και σταματούσε να δουλεύει φυσιολογικά. Τώρα που άλλαξα συσκευή και έψαχνα λίγο στο google play βρήκα κάποιαν που ονομάζεται DroidSail App2SD Lite. διάβασα από κάτω στα σχόλια, ότι δεν χρειάζεται να έχεις partition ext για να λειτουργήσει. Την χρησιμοποιεί κανείς? έχετε να μου προτείνεται ίσως κάποια εναλλακτική εφαρμογή για αυτήν την δουλειά. η συσκευή μου είναι root πάντως όποτε δεν θα έχω θέμα με όποια και να μου προτείνεται, απλά αν υπάρχει κάποια που δουλεύει καλά χωρίς partitions, προτιμώ να κάνω merge την sd μου πάλι και να την δουλεύω ολόκληρη.

Στις ρυθμίσεις εφαρμογής του handcent έχει μια επιλογή που λέει ότι απενεργοποιεί τελείως την stock εφαρμογή.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Υπάρχει τρόπος να βάλω κωδικό στα settings (του λειτουργικού) ώστε να μην μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος σε αυτά; Ή αν γίνεται να μην είναι δυνατόν να αλλάξει συγκεκριμένα settings.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II