charlie_pace4 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 εγινε αναβαθμιση και έβγαλαν και εφαρμογή για pc, οποτε μπορει να ειναι υπερφορτωμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Κι εγω κατι τετοιο πιστευω. Εσενα σου δουλευει σωστα? Δηλαδη ακους και σε ακουνε κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα.. βασικά το είχα βγάλει (λόγω μπαταρίας) και το έβαλα σήμερα (λόγω desktop) με την ελπίδα να λειτουργεί καλύτερα.. οπότε δεν μπορώ να σου πω για κλήσεις.. μηνυματα πάντως έλαβα και έστειλα κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Έχω το Samsung galaxy s advance και ψάχνω για εφαρμογή έτσι ωστε όταν με καλούν να φαίνεται η φωτογραφία που εχω επιλέξει για την επαφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δοκίμασε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.nicky.HDCallerID&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδιά έχω τον dolphin ως default browser. Στο in. gr αλλά και σε άλλα site όταν πάω να ανοίξω μια υποενοτητα εμφανίζεται μια άσπρη οθόνη γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Έχει βρει κάποιος αντίστοιχη free εφαρμογή (smart voip dial) ? https://play.google.com/store/apps/details?id=klozin.SmartVoIPDial&hl=el Μπορείς να δηλώσεις με ποιο τρόπο (εφαρμογή) θα καλείς ανάλογα με το αν έχεις κάλυψη 3G η Wifi Πολύ χρήσιμο ειδικά αν χρησιμοποιείς csipSimple, mobilevoip κλπ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Υπάρχει κάποιος web browser που να κατεβάζει αρχεία απο sites σαν το rapidgator χωρίς πρόβλημα; (εκτός απο τον opera) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Υπάρχει κάποιος web browser που να κατεβάζει αρχεία απο sites σαν το rapidgator χωρίς πρόβλημα; (εκτός απο τον opera) Ο Firefox σίγουρα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 παιδιά κάποια εφαρμογή υπάρχει για να αναβοσβήνουν τα πλήκτρα αφής όταν έχω αναπάντητη/μήνυμα; έχω το advance και είναι rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Υπάρχει κάποιος web browser που να κατεβάζει αρχεία απο sites σαν το rapidgator χωρίς πρόβλημα; (εκτός απο τον opera) Με Dolphin μπορώ και κατεβάζω και από rapidgator και από mediafire που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Κανένας browser που να έχει pop-up blocker και να υποστηρίζει flash player και αν γίνεται χωρίς το έξτρα Adobe flash player plugin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Κανένας browser που να έχει pop-up blocker και να υποστηρίζει flash player και αν γίνεται χωρίς το έξτρα Adobe flash player plugin? Κάνεις δεν έχει flash χωρίς το flash plug in. Μόνο σε ελάχιστα video sites παίζει να συμβαίνει αυτό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Κανένας browser που να έχει pop-up blocker και να υποστηρίζει flash player και αν γίνεται χωρίς το έξτρα Adobe flash player plugin? Ούτε στα pc δεν έχεις flash χωρίς το plugin, θα έχεις στα κινητά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 παιδιά κάποια εφαρμογή υπάρχει για να αναβοσβήνουν τα πλήκτρα αφής όταν έχω αναπάντητη/μήνυμα; έχω το advance και είναι rooted Δε θελεις (μονο) εφαρμογη για αυτο, πρεπει να υποστηριζεται και απο τον Kernel. Για καποια απο τα Galaxy υπαρχουν τετοιοι kernels, ρωτησε καλυτερα στο νημα της συσκευης σου ή δες και στους xda. Ψαχνεις για Bln supporting kernel :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Έχει κάποιος υπόψιν κάποιο απλό widget για καιρό και ώρα σε πολλαπλές πόλεις/χώρες? Παλεύω με το zooper αλλά δεν μπορώ να φτάσω σε ένα αποτέλεσμα που να με ικανοποιεί. Ιδανικά θα χρησιμοποιούσα 2 φορές το simi clock αλλά δεν μπορείς να πειράξεις τη χώρα στο ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Για δες το HD Widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Beautiful widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλημέρα!υπάρχει κάποια εφαρμογή για να ορίζω φωτογραφίες φόντου στο μέγεθος που θέλω εγώ και να μη με περιορίζει τόσο μ αυτο το πλασιο; επισης αν μπορώ να διαλέξω να βάζει τη φωτο μόνο στην αρχικη οθονη και να μην αλλάζει όταν κάνω κύλιση να μη κάνει κυλιση δλδ η φωτο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλημέρα!υπάρχει κάποια εφαρμογή για να ορίζω φωτογραφίες φόντου στο μέγεθος που θέλω εγώ και να μη με περιορίζει τόσο μ αυτο το πλασιο; επισης αν μπορώ να διαλέξω να βάζει τη φωτο μόνο στην αρχικη οθονη και να μην αλλάζει όταν κάνω κύλιση να μη κάνει κυλιση δλδ η φωτο Για δοκιμασε το image 2 wallpaper απο market. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Παιδια οταν αγορασεις ενα προγραμμα αγοραζεις και ολα τα μελλοντικα updates του ετσι δεν ειναι? Επισης για το προγραμμα aqua mail αγοραζεις την pro εκδοση και οχι το unlocker για να κανει την free εκδοση σε pro σωστα? Και αν το εχουν κανει ετσι τοτε για ποιο λογο το εχουν κανει ετσι και δεν βγαζουν απλα 2 εκδοσεις του προγραμματος? Μια free και μια pro οπως κανουν ολα τα φυσιολογικα προγραμματα? Εχετε να προτεινετε καποιον αλλον mail account προγραμμα σαν το aqua mail? Edited May 9, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδια οταν αγορασεις ενα προγραμμα αγοραζεις και ολα τα μελλοντικα updates του ετσι δεν ειναι? Επισης για το προγραμμα aqua mail αγοραζεις την pro εκδοση και οχι το unlocker για να κανει την free εκδοση σε pro σωστα? Και αν το εχουν κανει ετσι τοτε για ποιο λογο το εχουν κανει ετσι και δεν βγαζουν απλα 2 εκδοσεις του προγραμματος? Μια free και μια pro οπως κανουν ολα τα φυσιολογικα προγραμματα? Εχετε να προτεινετε καποιον αλλον mail account προγραμμα σαν το aqua mail? Ναι αγοραζεις και τα updates. Ειδικα για το Aqua δε γνωριζω, αλλα κι αλλες εφαρμογες εχουν τον unlocker. Δεν ξερω για ποιον λογο, αλλα δεν ενοχλει καπου και δε διαφερει με το να υπαρχει αντιστοιχη pro εκδοση. Ενας λογος που μου ερχεται προχειρα (χωρις να γνωριζω ομως) μπορει να ειναι η πειρατεια. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Και ενας αλλος λογος να γεμιζεις την επιφανεια του κινητου σου με εικονιαδια και περιττα προγραμματα αφου θα μπορουσαν πολυ απλα να κυκλοφορουσαν 2 εκδοσεις. Επισης πως μπορω απο το pc να αφαιρεσω μερικες εφαρμογες απο το ιστορικο των εφαρμοργων που εχω εγκαταστησει στο κινητο μου? Αυτο που το κανω απο το κινητο πηγαινωντας στο google play -> οι εφαρμογες μου -> ολες Edited May 9, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Και ενας αλλος λογος να γεμιζεις την επιφανεια του κινητου σου με εικονιαδια και περιττα προγραμματα αφου θα μπορουσαν πολυ απλα να κυκλοφορουσαν 2 εκδοσεις. Συνηθως αυτα τα προγραμματα ειναι μολις λιγα ΚΒ οποτε δεν ενοχλουν καπου. Τωρα οσον αφορα τα εικονιδια καποιοι launchers τα κρυβουν αν θελεις. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Για δοκιμασε το image 2 wallpaper απο market. ευχαριστώ πολύ! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts