ostvarivanje Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Χρησιμοποιεί κανένας το bobsled calling; Ελλάδα κατάφερα να μιλήσω. Προσπάθησα σε σταθερό στη Σερβία αλλά τίποτα. Υπάρχει πιθανότητα να το κάνω να λειτουργήσει σε κινητό (πιο πολύ ενδιαφέρομαι για τις Φιλιππίνες); Είχα διαβάσει παλιότερα εδώ ότι αν βάλουμε ότι βρισκόμαστε στην Αμερική κάνει κλήσεις. Το δοκίμασα όμως χωρίς επιτυχία. Γίνεται να κάνω κάτι; Και αν όχι, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο; Μη μου προτείνετε το viber γιατί το χρησιμοποιώ ήδη, απλά δεν έχουν όλοι smartphone. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη σαν το Ηandy Safe??(Mε την JB σταματησε να συγχρονιζει)Απλα ειχε και συγχρονισμο με desktop εφαρμογη HandySafe,οποτε το backup ητανε παιχνιδακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη σαν το Ηandy Safe??(Mε την JB σταματησε να συγχρονιζει)Απλα ειχε και συγχρονισμο με desktop εφαρμογη HandySafe,οποτε το backup ητανε παιχνιδακι... Safe wallet... THE BEST ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Safe wallet... THE BEST ;) Πραγματικά καλό, αλλά αργούν πολύ οι ενημερώσεις. Εδώ και 1 χρόνο προσπαθούν να βγάλουν τη νέα έκδοση... Edit: το έχει σε προσφορά στο store με 0,99 € Edited November 6, 2012 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Χρησιμοποιεί κανένας το bobsled calling; Ελλάδα κατάφερα να μιλήσω. Προσπάθησα σε σταθερό στη Σερβία αλλά τίποτα. Υπάρχει πιθανότητα να το κάνω να λειτουργήσει σε κινητό (πιο πολύ ενδιαφέρομαι για τις Φιλιππίνες); Είχα διαβάσει παλιότερα εδώ ότι αν βάλουμε ότι βρισκόμαστε στην Αμερική κάνει κλήσεις. Το δοκίμασα όμως χωρίς επιτυχία. Γίνεται να κάνω κάτι; Και αν όχι, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο; Μη μου προτείνετε το viber γιατί το χρησιμοποιώ ήδη, απλά δεν έχουν όλοι smartphone. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το voip, καλύτερα να βάλεις ένα πρόγραμμα voip και θα μπορείς να παίρνεις πολύ φτηνά σε όλο τον κόσμο, σταθερά και κινητά. Εφαρμογές για τέτοια δουλειά υπάρχουν πολλές, όπως το Mobilevoip, sipdroid κ.α. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έχει κατεβάσει κανείς την εφαρμογή always on pc; αξίζει τα 20 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Περασε κανεις με επιτυχια τη νεα εκδοση 4.6 στο Galaxy Note 2 του? Εχω σφαλμα επαληθευσης του κωδικου προϊοντος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Υπάρχει εφαρμογή παιχνίδι ναυμαχία?ίσως και να παίζεται δικτυακά με δυο παίκτες από διαφορετικά τηλεφωνά?θέλω να βυθίσω την γυναίκα μου που μου την μπαίνει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Υπάρχει εφαρμογή παιχνίδι ναυμαχία?ίσως και να παίζεται δικτυακά με δυο παίκτες από διαφορετικά τηλεφωνά?θέλω να βυθίσω την γυναίκα μου που μου την μπαίνει :D Διάλεξε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το voip, καλύτερα να βάλεις ένα πρόγραμμα voip και θα μπορείς να παίρνεις πολύ φτηνά σε όλο τον κόσμο, σταθερά και κινητά. Εφαρμογές για τέτοια δουλειά υπάρχουν πολλές, όπως το Mobilevoip, sipdroid κ.α. Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να τηλεφωνό φθηνά. Επειδή δεν έχω ιδέα για το voip, μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για αυτό; Γίνεται από κινητό ή από σταθερό και τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να τηλεφωνό φθηνά. Επειδή δεν έχω ιδέα για το voip, μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για αυτό; Γίνεται από κινητό ή από σταθερό και τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316194&highlight=voip Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έχετε να προτείνεται κάποια καλή εφαρμογή για το πρόγραμμα της TV; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έχετε να προτείνεται κάποια καλή εφαρμογή για το πρόγραμμα της TV; Βάλε της nova. Έχει και τα υπόλοιπα κανάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδιά, ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να μπορώ να δω μαζεμένα τα ringtone που έχω αντιστοιχήσει σε κάθε επαφή? Είδα το ringo αλλά πρέπει να ψάχνω κι εκεί μία - μία. Παλιά νομίζω είχα πετύχει κάτι αλλά τώρα δεν... Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εάν έχεις ICS ή JB το κάνει και η stock εφαρμογή μηνυμάτων. Πως ενεργοποιείς τους 160 χαρακτήρες για sms ? Στις ρυθμίσεις δε μπορώ να το βρω! Εχω ics. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πως ενεργοποιείς τους 160 χαρακτήρες για sms ? Στις ρυθμίσεις δε μπορώ να το βρω! Εχω ics. Μηνύματα -> Settings -> Strip Unicode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Όποιος χρησιμοποιεί το whatsApp messenger (και είμαστε πολλοί), ας δοκιμάσει και το WhatsApp PLUS. Ουσιαστικά είναι το ίδιο αλλά βελτιωμένο και με αρκετά extra. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Διάλεξε... Σε ευχαριστώ πολύ!τελικά δοκίμασα το naval clash που διάβασα καλα λόγια αλλά τα γραφικά του είναι απλά.ξέρει κανεις κάποιο από όλα που να μπορώ να παίξω με κάποιον γνωστό μου ακόμα και εάν δεν είναι κοντά μου για να παίξουμε μέσω bluetooth? @ elthis μόνο από xda το κατεβάζουμε? Δεν το βλέπω στο μαρκετ.θα βγει και εκεί? Edited November 7, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να σου βγάζει ημερομηνία και ώρα οταν παίρνεις φωτός?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 @ elthis μόνο από xda το κατεβάζουμε? Δεν το βλέπω στο μαρκετ.θα βγει και εκεί? Υπάρχει μόνο xda μιας και είναι modded. Δε θα βγει φυσικά market...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Έχετε να προτείνεται κάποια καλή εφαρμογή για το πρόγραμμα της TV; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arxnet.greekepg&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcnhuZXQuZ3JlZWtlcGciXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν και το ΟΤΕ τν Είναι πολύ καλό Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να σου βγάζει ημερομηνία και ώρα οταν παίρνεις φωτός?? LG camera, την προτεινω, αν και καλο θα ηταν να την αγορασεις ωστε να μην σου πεταει μηνυμα καθε λιγο και λιγακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Υπάρχει μόνο xda μιας και είναι modded. Δε θα βγει φυσικά market...;) Το whatsapp plus είναι του ιδίου developer με το απλό whatsapp? Επίσης που είναι η ρύθμισή του χρώματος των τσεκ ότι το μήνυμα διαβάστηκε? Edited November 7, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δεν και το ΟΤΕ τν Είναι πολύ καλό Μήπως δεν κάνω κάτι καλά; Καταρχήν δεν βρίσκω τον Αντ1 στα κανάλια να το βάλω στα favorites. Μετά, επέλεξα κάποια κανάλια ως Favorites και ενώ πάω στην ενότητα Tv Guide, πάλι βλέπω όλα τα κανάλια. Τότε ποια η έννοια των Favorites. Επίσης, πώς βλέπω πχ τι ταινίες έχει σήμερα στις 10 το βράδυ; Πατάω Next και δεν πάει πιο μετά από τις 6:15. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts