Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάντως xiaomi ακόμα δεν υποστηρίζει το TeamViewer η το έφτιαξαν; ένα χεράκι βγάζει που ΑΠΛΆ ΒΛΈΠΕΙΣ την οθόνη του άλλου κινητού χωρίς να μπορείς να πειράξεις τίποτα

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Όχι δεν είναι αυτή η διαδικασία.ειναι αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. Η μία συσκευή θέλει το TeamViewer και η άλλη το quick support

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΣΤΗΝ εφαρμογή στην δεξιά πλευρά της οθόνης μεταξύ άλλων έχει ένα κουμπί τρεις οριζόντιες παύλες. Πατώντας το σου βγάζει κάποιες στάνταρ επιλογές. Κάτω κάτω πατάς επιλ στρώσεις και εκεί σου βγάζει πάρα πολλές επιλογές. Μεταξύ άλλων έχει και την ομίχλη.

Υπάρχει εφαρμογή για καιρό που να μας δείχνει και το αν έχει ομίχλη; πολλά ζητάω ε;
Το widget της Google (At A Glance) που χρησιμοποιώ και παίρνει δεδομένα από το weather.com μού εμφανίζει κατά διαστήματα ότι στην περιοχή επικρατεί ομίχλη.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ευχαριστώ αλλά δεν βλέπω εκεί την επιλογή για ομίχλη

Εικοστή επιλογή.

.

.

.

Νεφωσεις

Χαμηλή νεφωση

Μεσαια νεφωση

Υψηλή νεφωση

Ομιχλη

.

.

.

Μιας και λέτε για καιρό κλπ, υπάρχει κάποιο εντελώς δωρεάν API για καιρό για βασικά πράγματα; Το Openweather π.χ. έχει περιορισμό στη χρήση/μήνα.

Αν υπάρχει σχετικό νήμα για APIs και εφαρμογές γενικά, θα μου ήταν χρήσιμο :)

Με ενδιαφέρουν κάποια APIs π.χ. για FB, καιρό, ταινίες και νέα

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Το widget της Google (At A Glance) που χρησιμοποιώ και παίρνει δεδομένα από το weather.com μού εμφανίζει κατά διαστήματα ότι στην περιοχή επικρατεί ομίχλη.

Ευχαριστώ φίλε, θα το δοκιμάσω

Που το βγάζει το at a glance; Στην οθονη στο widget σαν ενημέρωση δεν το έχω δει. Μήπως πατάς για να βγει ο καιρός και το έχει σαν πληροφορία ; το χρησιμοποιώ 1½ χρόνο και δεν έχω δει κάτι τέτοιο και από ομίχλη έχουμε θα έλεγα. Όχι να μη βλέπεις στο μετρό αλλά κάποιες φορές την έχει την ομίχλη του.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Που το βγάζει το at a glance; Στην οθονη στο widget σαν ενημέρωση δεν το έχω δει. Μήπως πατάς για να βγει ο καιρός και το έχει σαν πληροφορία ; το χρησιμοποιώ 1½ χρόνο και δεν έχω δει κάτι τέτοιο και από ομίχλη έχουμε θα έλεγα. Όχι να μη βλέπεις στο μετρό αλλά κάποιες φορές την έχει την ομίχλη του.

Παραθέτω link με screenshot που έστειλα πριν από καιρό σε έναν γνωστό μου (δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μ' αφήνει να ανεβάσω εδώ μέσα την εικόνα), και τυχαία το widget έδειχνε εκείνη τη στιγμή ότι έχει Ομίχλη. Δεν είναι κάτι που παρατηρώ πολλές φορές, συνήθως δείχνει Συννεφιά, αλλά τo widget δείχνει ΚΑΙ Ομίχλη.

Ίσως άλλες υπηρεσίες/widgets να δείχνουν πιο συχνά.

https://imgur.com/FzxDUxd

Μιας και λέτε για καιρό κλπ, υπάρχει κάποιο εντελώς δωρεάν API για καιρό για βασικά πράγματα; Το Openweather π.χ. έχει περιορισμό στη χρήση/μήνα.

Αν υπάρχει σχετικό νήμα για APIs και εφαρμογές γενικά, θα μου ήταν χρήσιμο :)

Με ενδιαφέρουν κάποια APIs π.χ. για FB, καιρό, ταινίες και νέα

Ο καιρός της Sony βγάζει βγάζει και προειδοποίηση για ομίχλη....

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παραθέτω link με screenshot που έστειλα πριν από καιρό σε έναν γνωστό μου (δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μ' αφήνει να ανεβάσω εδώ μέσα την εικόνα), και τυχαία το widget έδειχνε εκείνη τη στιγμή ότι έχει Ομίχλη. Δεν είναι κάτι που παρατηρώ πολλές φορές, συνήθως δείχνει Συννεφιά, αλλά τo widget δείχνει ΚΑΙ Ομίχλη.

Ίσως άλλες υπηρεσίες/widgets να δείχνουν πιο συχνά.

https://imgur.com/FzxDUxd

Ααααα.. Έτσι έλεγες. Εγώ νόμιζα απο κάτω ότι σου γράφει. Όπως όταν σε ενημερώνει για την κυκλοφορία, αν το έχεις βαλει. Παρεμπιπτόντως ούτε εμένα με αφήνει να ανεβάσω Screen shot.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ααααα.. Έτσι έλεγες. Εγώ νόμιζα απο κάτω ότι σου γράφει. Όπως όταν σε ενημερώνει για την κυκλοφορία, αν το έχεις βαλει. Παρεμπιπτόντως ούτε εμένα με αφήνει να ανεβάσω Screen shot.
Ναι, αυτό εννοούσα.

Στις καιρικές συνθήκες σού δείχνει Ομίχλη αντί για Βροχή, Συννεφιά κτλ.

Btw σ' εμένα ΔΕΝ έχει δείξει ποτέ ενημέρωση για την κυκλοφορία!!!!

Ναι, αυτό εννοούσα.

Στις καιρικές συνθήκες σού δείχνει Ομίχλη αντί για Βροχή, Συννεφιά κτλ.

Btw σ' εμένα ΔΕΝ έχει δείξει ποτέ ενημέρωση για την κυκλοφορία!!!!

Αν βάλεις διεύθυνση εργασίας και σπιτιού, ώρα αναχώρησης και άφιξης, σου δίνει ενημερώσεις κυκλοφορίας. Τη ρύθμιση την κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις στο google maps. Παλιά που είχα τη συσκευή στα ελληνικά γινόταν και μέσα από την εφαρμογή της Google αλλά τώρα που είμαι στα αγγλικά, επθδη θέλω τον assistant, δεν το βλέπω εκεί, μόνο στις ρυθμίσεις στο Google maps, ρυθμίσεις, commute settings. Στις ρυθμίσεις είναι το τρίτο από πάνω.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλησπέρα σας

Μια απορία , τι διαφορές έχει το youtube vanced από το απλό youtube και τι πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω σε xiaomi mi a3 ???

Συγνώμη είμαι όμως ολίγον άσχετος

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ

Προσφερει εξτρα πραγματακια... Μπλοκαρει διαφημισεις, μπορεις να κατεβασεις κλπ....

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας

Μια απορία , τι διαφορές έχει το youtube vanced από το απλό youtube και τι πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω σε xiaomi mi a3 ???

Βασικά για μένα το μόνο που προσφέρει παραπάνω, είναι πως μπορείς να ακούσεις στο παρασκήνιο....

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα σας

Βασικά το YouTube Vanced δεν κατεβάζει βίντεο!

Οι βασικές διαφορές απ'την official εφαρμογή είναι ότι δεν έχει διαφημίσεις, παίζει στο παρασκήνιο και μπορείς (αν θες) με χειρονομίες πάνω στην οθόνη να ρυθμίσεις φωτεινότητα και ένταση ήχου! Αυτοί είναι οι λόγοι τουλάχιστον που το χρησιμοποιώ εγώ!

Το βρίσκεις εύκολα στο internet, απλά (αν δεν είσαι root) πρέπει να εγκαταστήσεις και το αρχείο microG για να μπορείς να κάνεις login στο λογαριασμό σου!

Στο site youtubevanced. Έχει δύο εκδόσεις ανάλογα με ποια έκδοση YouTube θα βάλεις

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II