tsak8 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hideimagevideo.supervault Απορία :Εχει βρει κανείς εφαρμογή που κλειδώνει βίντεο ή/και φωτογραφίες ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ; Ότι κι αν έχω κατεβάσει, σε Xoom2 me απλά δεν δουλεύει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kii.safe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5raWkuc2FmZSJd Και αυτό είναι πολύ καλό . Το πρωτο δεν είναι συμβατό, το δεύτερο κρύβει μονο φωτογραφίες.. Είναι μια αρχη:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Καλησπερα μια ερωτηση, εβαλα το nova και ψαχνω μια εφαρμογη καιρου σαν τη μαμα εφαρμογη. Δηλαδη να εχει και οχι και τοσο γνωστες περιοχες. (Πως στο s dυος με νοβα μου κραταει το μανισιο widget ακομα δεν εχω καταλαβει) Απ' ότι βλέπω είσαι με Samsung (Galaxy S3 ή Note II (είμαι με Tapatalk και δεν φαίνεται καλά το avatar σου). Ο λόγος που το weather widget σου δεν παίζει με τον Nova launcher είναι γιατί πάει πακέτο με τον Touchwiz launcher της Samsung, όπως γίνεται και με τα weather widgets της Motorola και της HTC. Υπάρχουν πολλά γνωστά και καλά weather widgets στο Market για να δοκιμάσεις. Κάποια από αυτά: Fancy Widgets, Beautiful Widgets, Eye in the Shy, HD Widgets. Swyped from my Nexus 4 with Android 4.2.2 via Tapatalk 2 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Απ' ότι βλέπω είσαι με Samsung (Galaxy S3 ή Note II (είμαι με Tapatalk και δεν φαίνεται καλά το avatar σου). Ο λόγος που το weather widget σου δεν παίζει με τον Nova launcher είναι γιατί πάει πακέτο με τον Touchwiz launcher της Samsung, όπως γίνεται και με τα weather widgets της Motorola και της HTC. Swyped from my Nexus 4 with Android 4.2.2 via Tapatalk 2 Πάντως στο SII μου με στοκ 4.0.4 έπαιζε απροβλημάτιστα στον Nova. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 για γυμναστική runtastic και γενικά όλες τις εφαρμογές της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παίδες χρησιμοποιεί κανείς το Airdroid; Μετά από αναβάθμιση σε JB 4.1.2 δεν μπορώ να μπω μέσα στην SD κάρτα μου από την εφαρμογή.. η εφαρμογή με βγάζει στο /storage/sdcard0 root της συσκευής και όχι στο /storage/extsdcard που είναι η SD κάρτα μου... Πώς μπορώ να αλλάχω το root της εφαρμογής;; Τελικά δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Τελικά δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς; :( Δοκίμασες να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων και της cache του airdroid; αν και δεν το έχω τσεκάρει έχω την εντύπωση πως σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Μόλις πάω σπίτι θα το τσεκάρω. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 καλήμερα παίδες. ψάχνω κάποια εφαρμογή για να βλέπω απο την ip camera που έχω συνδέσει στο pc εικόνα στο κινητό μου μέσω wifi η 3g συνδέσει. έχετε υπόψη κάτι σχετικό? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το ip cam viewer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Καλησπέρα, ειδα μια εφαρμογή σε mac η οποία κλικαρεις πάνω στη λεξη και σου βγαζει την ερμηνεία της υπάρχει τίποτα τέτοιο και για εμάς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup/restore όλους τους κωδικούς των ασύρματων δικτύων(wifi) & του Chrome σε μη ρουτ κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup/restore όλους τους κωδικούς των ασύρματων δικτύων(wifi) & του Chrome σε μη ρουτ κινητά; τι τηλεφωνο εχεις? διοτι το s2 που ειχα και το s3 τωρα το κανουν μονα τους. αποθηκευουν τους κωδικους των δικτυων οπου παω και μολις ξαναβρεθω εκει συνδεονται. εκτος και λες κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup/restore όλους τους κωδικούς των ασύρματων δικτύων(wifi) & του Chrome σε μη ρουτ κινητά; τι τηλεφωνο εχεις? διοτι το s2 που ειχα και το s3 τωρα το κανουν μονα τους. αποθηκευουν τους κωδικους των δικτυων οπου παω και μολις ξαναβρεθω εκει συνδεονται. εκτος και λες κατι αλλο. εννοει μαλλον οταν αλλαζεις συσκευη... την ιδια απορια εχω και εγω, πηγα απο xperia neo v (4.0.4) σε nexus 4 (4.2.2) και ενω κρατησα τα ασυρματα δικτυα με το titanium backup δεν μου τα επανεφερε... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 εννοει μαλλον οταν αλλαζεις συσκευη... την ιδια απορια εχω και εγω, πηγα απο xperia neo v (4.0.4) σε nexus 4 (4.2.2) και ενω κρατησα τα ασυρματα δικτυα με το titanium backup δεν μου τα επανεφερε... Να ρωτήσω κάτι και εγώ σχετικά με αυτό; Μάλλον να πω την εμπειρία μου πάνω σε αυτό. Όταν άλλαξα την τελευταία φορά συσκευή (HTC incredible s→ SAMSUNG Galaxy Nexus) και ενεργοποίησα τον gmail λογαριασμό μου, όταν πήγαινα για πρώτη φορά να συνδεθώ σε wi-fi που είχα αποθηκευμένο στην προηγούμενη συσκευή, δεν μου ζητούσε κωδικό αλλά συνδεόταν αμέσως. Αυτό το παρατήρησα από την ics (4.0.x) android έκδοση και μετά. Μήπως ο λογαριασμός gmail κρατάει στη μνήμη αυτούς τους κωδικούς των wi-fi; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 τι τηλεφωνο εχεις? διοτι το s2 που ειχα και το s3 τωρα το κανουν μονα τους. αποθηκευουν τους κωδικους των δικτυων οπου παω και μολις ξαναβρεθω εκει συνδεονται. εκτος και λες κατι αλλο. Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω ακριβως. Δεν εννοω να αποθηκευει τους κωδικους και να τους θυμαται κατι που οντως το κανει το s2 που εχω αλλα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να μπορω με καποιο τροπο ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΤ να επαναφερω τους κωδικους των wifi και του chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Υπάρχει παιδιά κάποια εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να προγραματίσω το κινητό μου να κλείνει κάποια συγκεκριμένη ώρα το βράδυ και να ανοίγει επίσης σε κάποια συγκεκειμένη ώρα που θα του ορίσω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 To να κλείνει ίσως γίνεται σε root κινητο με κάποιο πρόγραμμα όπως το llama ή το tasker.το να ανοίγει είναι αδύνατο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Τελικά δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς; :( Τώρα είδα ότι εννοούσες από τη συσκευή. Ούτε εμένα με αφήνει να μπω από την συσκευή στην εξωτερική SD. Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω ακριβως. Δεν εννοω να αποθηκευει τους κωδικους και να τους θυμαται κατι που οντως το κανει το s2 που εχω αλλα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να μπορω με καποιο τροπο ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΤ να επαναφερω τους κωδικους των wifi και του chrome. Χωρίς root δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στο αρχείο που αποθηκεύονται οι κωδικοί του wifi. Του κωδικούς του chrome φαντάζομαι πως αν συγχονίζονται θα μπορείς να τους επαναφέρεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 κανενα καλο widget καιρου με ρολοι που να εχει και μικρες πολεις..θελω να μοιαζει με το stock..δεν μπορω να βαλω το stock γιατι εχω nova launcher..ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ουτε με το προγραμμα carbon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ουτε με το προγραμμα carbon? Δεν το βλέπω να έχει στην περιγραφή τέτοια δυνατότητα αλλά δοκίμασέ το εφόσον το έχεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 κανενα καλο widget καιρου με ρολοι που να εχει και μικρες πολεις..θελω να μοιαζει με το stock..δεν μπορω να βαλω το stock γιατι εχω nova launcher..ευχαριστω :) Δεν μοιάζει με το stock αλλά το θεωρώ πολύ καλό και όμορφο, android weather.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Μια διαφορετική εφαρμογή για τον καιρό, είναι το meteoEarth. Δείχνει τον καιρό όπως στα δελτία καιρού στις ειδήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Μια διαφορετική εφαρμογή για τον καιρό, είναι το meteoEarth. Δείχνει τον καιρό όπως στα δελτία καιρού στις ειδήσεις. Έκανα αναζήτηση στο play store και δεν μου τη βγάζει. Μπορείς να βάλεις το link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Έκανα αναζήτηση στο play store και δεν μου τη βγάζει. Μπορείς να βάλεις το link; Εδώ είσαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mg.meteoearth&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmeteoearth :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Εδώ είσαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mg.meteoearth&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmeteoearth :) Φθηνή εφαρμογή:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts