Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απορία :Εχει βρει κανείς εφαρμογή που κλειδώνει βίντεο ή/και φωτογραφίες ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ;

Ότι κι αν έχω κατεβάσει, σε Xoom2 me απλά δεν δουλεύει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kii.safe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5raWkuc2FmZSJd

Και αυτό είναι πολύ καλό .

Το πρωτο δεν είναι συμβατό, το δεύτερο κρύβει μονο φωτογραφίες.. Είναι μια αρχη:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλησπερα μια ερωτηση, εβαλα το nova και ψαχνω μια εφαρμογη καιρου σαν τη μαμα εφαρμογη. Δηλαδη να εχει και οχι και τοσο γνωστες περιοχες. (Πως στο s dυος με νοβα μου κραταει το μανισιο widget ακομα δεν εχω καταλαβει)

Απ' ότι βλέπω είσαι με Samsung (Galaxy S3 ή Note II (είμαι με Tapatalk και δεν φαίνεται καλά το avatar σου).

Ο λόγος που το weather widget σου δεν παίζει με τον Nova launcher είναι γιατί πάει πακέτο με τον Touchwiz launcher της Samsung, όπως γίνεται και με τα weather widgets της Motorola και της HTC.

Υπάρχουν πολλά γνωστά και καλά weather widgets στο Market για να δοκιμάσεις. Κάποια από αυτά: Fancy Widgets, Beautiful Widgets, Eye in the Shy, HD Widgets.

Swyped from my Nexus 4 with Android 4.2.2 via Tapatalk 2

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Απ' ότι βλέπω είσαι με Samsung (Galaxy S3 ή Note II (είμαι με Tapatalk και δεν φαίνεται καλά το avatar σου).

Ο λόγος που το weather widget σου δεν παίζει με τον Nova launcher είναι γιατί πάει πακέτο με τον Touchwiz launcher της Samsung, όπως γίνεται και με τα weather widgets της Motorola και της HTC.

Swyped from my Nexus 4 with Android 4.2.2 via Tapatalk 2

Πάντως στο SII μου με στοκ 4.0.4 έπαιζε απροβλημάτιστα στον Nova.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Παίδες χρησιμοποιεί κανείς το Airdroid; Μετά από αναβάθμιση σε JB 4.1.2 δεν μπορώ να μπω μέσα στην SD κάρτα μου από την εφαρμογή.. η εφαρμογή με βγάζει στο /storage/sdcard0 root της συσκευής και όχι στο /storage/extsdcard που είναι η SD κάρτα μου...

Πώς μπορώ να αλλάχω το root της εφαρμογής;;

Τελικά δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς; :(

Δοκίμασες να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων και της cache του airdroid; αν και δεν το έχω τσεκάρει έχω την εντύπωση πως σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Μόλις πάω σπίτι θα το τσεκάρω.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

καλήμερα παίδες.

ψάχνω κάποια εφαρμογή για να βλέπω απο την ip camera που έχω συνδέσει στο pc

εικόνα στο κινητό μου μέσω wifi η 3g συνδέσει.

έχετε υπόψη κάτι σχετικό?

:)

Καλησπέρα, ειδα μια εφαρμογή σε mac η οποία κλικαρεις πάνω στη λεξη και σου βγαζει την ερμηνεία της υπάρχει τίποτα τέτοιο και για εμάς ?

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup/restore όλους τους κωδικούς των ασύρματων δικτύων(wifi) & του Chrome σε μη ρουτ κινητά;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup/restore όλους τους κωδικούς των ασύρματων δικτύων(wifi) & του Chrome σε μη ρουτ κινητά;

τι τηλεφωνο εχεις? διοτι το s2 που ειχα και το s3 τωρα το κανουν μονα τους. αποθηκευουν τους κωδικους των δικτυων οπου παω και μολις ξαναβρεθω εκει συνδεονται. εκτος και λες κατι αλλο.

τι τηλεφωνο εχεις? διοτι το s2 που ειχα και το s3 τωρα το κανουν μονα τους. αποθηκευουν τους κωδικους των δικτυων οπου παω και μολις ξαναβρεθω εκει συνδεονται. εκτος και λες κατι αλλο.

εννοει μαλλον οταν αλλαζεις συσκευη... την ιδια απορια εχω και εγω, πηγα απο xperia neo v (4.0.4) σε nexus 4 (4.2.2) και ενω κρατησα τα ασυρματα δικτυα με το titanium backup δεν μου τα επανεφερε...

εννοει μαλλον οταν αλλαζεις συσκευη... την ιδια απορια εχω και εγω, πηγα απο xperia neo v (4.0.4) σε nexus 4 (4.2.2) και ενω κρατησα τα ασυρματα δικτυα με το titanium backup δεν μου τα επανεφερε...

Να ρωτήσω κάτι και εγώ σχετικά με αυτό; Μάλλον να πω την εμπειρία μου πάνω σε αυτό. Όταν άλλαξα την τελευταία φορά συσκευή (HTC incredible s→ SAMSUNG Galaxy Nexus) και ενεργοποίησα τον gmail λογαριασμό μου, όταν πήγαινα για πρώτη φορά να συνδεθώ σε wi-fi που είχα αποθηκευμένο στην προηγούμενη συσκευή, δεν μου ζητούσε κωδικό αλλά συνδεόταν αμέσως. Αυτό το παρατήρησα από την ics (4.0.x) android έκδοση και μετά. Μήπως ο λογαριασμός gmail κρατάει στη μνήμη αυτούς τους κωδικούς των wi-fi;

Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω ακριβως.

Δεν εννοω να αποθηκευει τους κωδικους και να τους θυμαται κατι που οντως το κανει το s2 που εχω αλλα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να μπορω με καποιο τροπο ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΤ να επαναφερω τους κωδικους των wifi και του chrome.

Υπάρχει παιδιά κάποια εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να προγραματίσω το κινητό μου να κλείνει κάποια συγκεκριμένη ώρα το βράδυ και να ανοίγει επίσης σε κάποια συγκεκειμένη ώρα που θα του ορίσω εγώ;

To να κλείνει ίσως γίνεται σε root κινητο με κάποιο πρόγραμμα όπως το llama ή το tasker.το να ανοίγει είναι αδύνατο.

Τώρα είδα ότι εννοούσες από τη συσκευή. Ούτε εμένα με αφήνει να μπω από την συσκευή στην εξωτερική SD.

Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω ακριβως.

Δεν εννοω να αποθηκευει τους κωδικους και να τους θυμαται κατι που οντως το κανει το s2 που εχω αλλα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να μπορω με καποιο τροπο ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΤ να επαναφερω τους κωδικους των wifi και του chrome.

Χωρίς root δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στο αρχείο που αποθηκεύονται οι κωδικοί του wifi. Του κωδικούς του chrome φαντάζομαι πως αν συγχονίζονται θα μπορείς να τους επαναφέρεις.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

κανενα καλο widget καιρου με ρολοι που να εχει και μικρες πολεις..θελω να μοιαζει με το stock..δεν μπορω να βαλω το stock γιατι εχω nova launcher..ευχαριστω :)

Ουτε με το προγραμμα carbon?

Δεν το βλέπω να έχει στην περιγραφή τέτοια δυνατότητα αλλά δοκίμασέ το εφόσον το έχεις.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

κανενα καλο widget καιρου με ρολοι που να εχει και μικρες πολεις..θελω να μοιαζει με το stock..δεν μπορω να βαλω το stock γιατι εχω nova launcher..ευχαριστω :)

Δεν μοιάζει με το stock αλλά το θεωρώ πολύ καλό και όμορφο, android weather.:)

Μια διαφορετική εφαρμογή για τον καιρό, είναι το meteoEarth. Δείχνει τον καιρό όπως στα δελτία καιρού στις ειδήσεις.

Μια διαφορετική εφαρμογή για τον καιρό, είναι το meteoEarth. Δείχνει τον καιρό όπως στα δελτία καιρού στις ειδήσεις.

Έκανα αναζήτηση στο play store και δεν μου τη βγάζει. Μπορείς να βάλεις το link;

Έκανα αναζήτηση στο play store και δεν μου τη βγάζει. Μπορείς να βάλεις το link;

Εδώ είσαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mg.meteoearth&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmeteoearth :)

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II