tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πάντως μια λειτουργία που ήθελα, στο nexus δεν λειτουργεί. Τουλάχιστον με stock rom. Ήθελα όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο στο Wi-Fi του σπιτιού μου, να γυρνάει σε 2g και να κλείνει το GPS. Λειτουργεί, το είχα κάνει στο δικό μου. Δεν αν παίζει κάτι με τη συσκευή σου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Για εναλλακτικο πληκτρολογιο ποιο θα προτεινατε γιατι μου τη σπαει απιστευτα που πρεπει να παταω δυο φορες το κενο για να κανει ενα κενο το επισημο samsung galaxy s2 πληκτρολογιο και σκεφτομαι να δοκιμασω το shiftkey keyboard που απ' οτι διαβαζω ειναι το καλυτερο ολων. Ισχυει κατι τετοιο και αν ναι απο που μπορω να το βρω φουλ την τελευταια εκδοση του? Το Swift Key είναι το καλύτερο και με τις καλύτερες προβλέψεις, σε κάνα δεκάλεπτο δες τα μην σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Για εναλλακτικο πληκτρολογιο ποιο θα προτεινατε γιατι μου τη σπαει απιστευτα που πρεπει να παταω δυο φορες το κενο για να κανει ενα κενο το επισημο samsung galaxy s2 πληκτρολογιο και σκεφτομαι να δοκιμασω το shiftkey keyboard που απ' οτι διαβαζω ειναι το καλυτερο ολων. Ισχυει κατι τετοιο και αν ναι απο που μπορω να το βρω φουλ την τελευταια εκδοση του? Είναι κορυφαίο κατά τη γνώμη μου. Μπορεις να το αγοράσεις από το playstore. Τα αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Λειτουργεί, το είχα κάνει στο δικό μου. Δεν αν παίζει κάτι με τη συσκευή σου. Αν μιλάς για το nexus 4 πες μου τον τρόπο αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αν μιλάς για το nexus 4 πες μου τον τρόπο αν μπορείς. Galaxy Nexus είναι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Galaxy Nexus είναι. Στο nexus 4 δεν γίνεται απευθείας εναλλαγή με toggle. Πρέπει να πας στο μενού και να το αλλάξεις χειροκίνητα. Ίσως να γίνεται με custom rom, όπως ας πούμε με paranoid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Στο nexus 4 δεν γίνεται απευθείας εναλλαγή με toggle. Πρέπει να πας στο μενού και να το αλλάξεις χειροκίνητα. Ίσως να γίνεται με custom rom, όπως ας πούμε με paranoid. Τι δεν αλλάζει απευθείας με toggle? Το 2g ή το GPS? Δύσκολο μου ακούγεται γιατί είναι nexus. Υποθέτω ότι μάλλον δεν βρήκες τα κατάλληλα triggers. Δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς είχα θέσει γιατί δεν το έχω εγκατεστημενο τώρα. Edit: Τώρα κατάλαβα τι λες, αυτό δεν είναι θέμα του tasker όμως, αυτό μια χαρά την κάνει τη δουλειά. Edited April 10, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Τι δεν αλλάζει απευθείας με toggle? Το 2g ή το GPS? Δύσκολο μου ακούγεται γιατί είναι nexus. Υποθέτω ότι μάλλον δεν βρήκες τα κατάλληλα triggers. Δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς είχα θέσει γιατί δεν το έχω εγκατεστημενο τώρα. Edit: Τώρα κατάλαβα τι λες, αυτό δεν είναι θέμα του tasker όμως, αυτό μια χαρά την κάνει τη δουλειά. Δες την εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δες την εικόνα A, μάλιστα. Ναι, δεν ξέρω αν σε μια rooted συσκευή θα ήταν διαφορετικά, και μάλλον θα είναι, εκτός κι αν το έψαξες και είδες ότι υπάρχει θέμα με τη συσκευή. Όλες αυτές οι εφαρμογές έχουν περιορισμένη χρηστικότητα σε non rooted συσκευές. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 A, μάλιστα. Ναι, δεν ξέρω αν σε μια rooted συσκευή θα ήταν διαφορετικά, και μάλλον θα είναι, εκτός κι αν το έψαξες και είδες ότι υπάρχει θέμα με τη συσκευή. Όλες αυτές οι εφαρμογές έχουν περιορισμένη χρηστικότητα σε non rooted συσκευές. Έχω root σε stock rom, αλλά με μια πρώτη ματιά είδα ότι δεν γίνεται. Βγάζει και μήνυμα πως δεν γίνεται σε αυτήν την συσκευή. Θα το ψάξω περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Έχω root σε stock rom, αλλά με μια πρώτη ματιά είδα ότι δεν γίνεται. Βγάζει και μήνυμα πως δεν γίνεται σε αυτήν την συσκευή. Θα το ψάξω περισσότερο. Παίζει να υπάρχει κάτι σαν addon στο market ονόματι secure settings που πρέπει να βοηθάει. Ψάξτο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Gsam battery από το play store. Και για ακόμα πιο αναλυτικά αποτελέσματα, better battery stats δωρεάν στο xda. Είμαι απ'το κινητό, αλλιώς θα σου έβαζα και λινκ. thanks.και εγω εψαχνα κατι τετοιο! λειτουργει και σε ταμπλετ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 ...μου τη σπαει απιστευτα που πρεπει να παταω δυο φορες το κενο για να κανει ενα κενο το επισημο samsung galaxy s2 πληκτρολογιο... δεν συμβαινει αυτο. σε εμενα ειναι ενα πατημα ενα κενο, δυο πατηματα δυο κενα, κλπ... thanks.και εγω εψαχνα κατι τετοιο! λειτουργει και σε ταμπλετ ετσι? δεν εχω ταμπλετ και δεν εχω δοκιμασει, αλλα δε βρισκω λογο να μη λειτουργει καποια απο τις εφαρμογες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) δεν συμβαινει αυτο. σε εμενα ειναι ενα πατημα ενα κενο, δυο πατηματα δυο κενα, κλπ... δεν εχω ταμπλετ και δεν εχω δοκιμασει, αλλα δε βρισκω λογο να μη λειτουργει καποια απο τις εφαρμογες.;) Αν εχεις το galaxy s2 μου λες σε παρακαλω πολυ τι ρυθμισεις εχεις στο λεξικο xt9(Βγαλε φωτος) γιατι το λεξικο κανει αυτο το σκηνικο. Αν γραφεις μυνηματα χωρις λεξικο τοτε λογικο να στα κανει σωστα Edited April 10, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αν εχεις το galaxy s2 μου λες σε παρακαλω πολυ τι ρυθμισεις εχεις στο λεξικο xt9(Βγαλε φωτος) γιατι το λεξικο κανει αυτο το σκηνικο. Αν γραφεις μυνηματα χωρις λεξικο τοτε λογικο να στα κανει σωστα δεν χρησιμοποιω το πληκτρολογιο της Samsung, αλλα το εχω δουλεψει. δοκιμασα και τωρα με λεξικο, και σε qwerty και σε 3x4 σωστα δουλευει, και απ' οτι βλεπω δεν εχει καποια ρυθμιση σχετικα με αυτο. το μονο που εχει με διπλο πατημα του κενου, ειναι να βαζει τελεια, αλλα ειναι ασχετο με το θεμα σου. συζητησε το στο θεμα του S2 ομως καλυτερα, για να μη χαλαμε το παρον νημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Μα το εχω ηδη αναφερει και δεν βρεθηκε καποιος να μου πει τι ρυθμησεις πρεπει να κανω. Αν γραφεις με το μαμα πληκτρολογιο του samsung galaxy s2 τοτε συνηθως οταν γραφεις σε φορουμ θελει να πατας δυο φορες το κενο για να κανει ενα κενο. Δες τα για να καταλαβεις τι εννοω. Αυτο ακριβως θελω να ΜΗΝ κανει. Edited April 10, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Μα το εχω ηδη αναφερει και δεν βρεθηκε καποιος να μου πει τι ρυθμησεις πρεπει να κανω. Αν γραφεις με το μαμα πληκτρολογιο του samsung galaxy s2 τοτε συνηθως οταν γραφεις σε φορουμ θελει να πατας δυο φορες το κενο για να κανει ενα κενο. Δες τα για να καταλαβεις τι εννοω. Αυτο ακριβως θελω να ΜΗΝ κανει. Είσαι εκτός θέματος, ούτως ή άλλως μιας και ρωτάς για ένα πρόγραμμα της Samsung σε ένα τηλέφωνο της Samsung. Αντί λοιπόν να ρωτήσεις στο θέμα της συσκευής σου γεμίζεις τα υπόλοιπα θέματα. Επειδή εδώ τα παιδιά σου απάντησαν θα το αφήσω αλλά στο άλλο θέμα να ξέρεις θα σβηστεί. Και σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις να postάρεις όπου να 'ναι. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Γιατί το swiftkey4 όταν πατάς. Κτλ με τέλειες ανάμεσα μου βγάζει κάποιο. ΤΕΣΤ. Λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Γιατί το swiftkey4 όταν πατάς. Κτλ με τέλειες ανάμεσα μου βγάζει κάποιο. ΤΕΣΤ. Λοιπόν. Πρέπει να δεις στα settings ποιο Mode έχεις ενεργό και να καταλάβεις τι είναι το κάθε box επάνω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 και πως ακριβως το βλεπεις αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 και πως ακριβως το βλεπεις αυτο? Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου. Εχει και links για tutorials στο YouTube. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ρε παιδιά μιας και τώρα πήρα κι ένα ταμπλετάκι και θα αρχίσω σιγά σιγά να το χρησιμοποιω αντί για το pc ένα πράγμα που είχα προσέξει και στο κινητό μου και δοκίμασα ένα σωρό browsers χωρίς αποτέλεσμα. Θέλω να βγάλωω εισιτηρια πολλές φορές για θέατρα/σινεμά και φορτώνουν java για να δείξουν τις θέσεις. Στο android δε μπορείς με κανένα τρόπο να τα δεις αυτά; Γιατι δεν υποστηρίζεται η java? Eνώ στις ρυθμισεις ολοι γράφουν για java enable αλλά όταν μπαίνω εκεί γράφουν ότι δεν υπάρχει το πρόγραμμα... Υπάρχει λύση γι αυτό; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ρε παιδιά μιας και τώρα πήρα κι ένα ταμπλετάκι και θα αρχίσω σιγά σιγά να το χρησιμοποιω αντί για το pc ένα πράγμα που είχα προσέξει και στο κινητό μου και δοκίμασα ένα σωρό browsers χωρίς αποτέλεσμα. Θέλω να βγάλωω εισιτηρια πολλές φορές για θέατρα/σινεμά και φορτώνουν java για να δείξουν τις θέσεις. Στο android δε μπορείς με κανένα τρόπο να τα δεις αυτά; Γιατι δεν υποστηρίζεται η java? Eνώ στις ρυθμισεις ολοι γράφουν για java enable αλλά όταν μπαίνω εκεί γράφουν ότι δεν υπάρχει το πρόγραμμα... Υπάρχει λύση γι αυτό; Δοκιμασες να μπεις από opera browser;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ρε παιδιά μιας και τώρα πήρα κι ένα ταμπλετάκι και θα αρχίσω σιγά σιγά να το χρησιμοποιω αντί για το pc ένα πράγμα που είχα προσέξει και στο κινητό μου και δοκίμασα ένα σωρό browsers χωρίς αποτέλεσμα. Θέλω να βγάλωω εισιτηρια πολλές φορές για θέατρα/σινεμά και φορτώνουν java για να δείξουν τις θέσεις. Στο android δε μπορείς με κανένα τρόπο να τα δεις αυτά; Γιατι δεν υποστηρίζεται η java? Eνώ στις ρυθμισεις ολοι γράφουν για java enable αλλά όταν μπαίνω εκεί γράφουν ότι δεν υπάρχει το πρόγραμμα... Υπάρχει λύση γι αυτό; Αναφέρεσαι μάλλον σε flash όχι Java. Ο stock browser του Android νομίζω υποστηρίζει flash. Αν δεν το έχεις, ψάξε για flash android apk στο Google και εγκατέστησε το. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του facebook στο Samsung Galaxy S2 μετά από την αναβάθμιση στα branded κινητά της Vodafone σε Jellybean 4.1.2; Ενώ έχω επιλεγμένες τις επιλογές για τις ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα κτλ δεν μου έρχονται στην status bar όταν έχω κλειστή την εφαρμογή. Είναι bug της 4.1.2 αυτό; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts