Teo010 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Toolwiz photos https://play.google.com/store/apps/details?id=com.btows.photo Καποια εφαρμογη για τα κοκκινα ματια? Γιατι οτι με αυτη καταφερα να κανω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Καποια εφαρμογη για τα κοκκινα ματια? Γιατι οτι με αυτη καταφερα να κανω κατι.Εγώ φίλε μου το toolwiz χρησιμοποιώ και για αυτή τη δουλειά. Αν δε σου δούλεψε, κάνε μια αναζήτηση στο play store με red eye fix ή κάτι παρεμφερές. Βγάζει πολλές εφαρμογές. Δε μου έχει χρειαστεί να δοκιμάσω άλλη εφαρμογή για αυτό το σκοπό οπότε δυστυχώς δε μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Χρησιμοποιεί κανείς το Messages της Google για να στέλνει RCS μηνύματα; Έχω δίπλα το Mate 20 Pro του αδερφού μου και το δικό μου. Και τα 2 δείχνουν στο Chat Features ότι είναι enabled κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που είναι και τα 2 συνδεδεμένα στο internet ΔΕΝ χρεωνόμαστε τα μήνυμα ως sms. Στέλνω από του αδερφού μου στο δικό, το bubble με το μήνυμα εμφανίζεται σε μπλε σκούρο χρώμα κάτι που σημαίνει ότι έφυγε ως RCS (όλα τα προηγούμενα που είναι sms εμφανίζονται σε μπλε ανοιχτό χρώμα) και επιβεβαιώνουμε από την whats up εφαρμογή ότι δεν έχει χρεωθεί ως sms. Στέλνω από το δικό μου, εμφανίζονται σε μπλε ανοιχτό χρώμα κάτι που σημαίνει ότι φεύγουν ως sms, και επιβεβαιώνω από την what's up εφαρμογή ότι έχω χρεωθεί ως sms!! Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει; Γιατί τα δικά μου δεν φεύγουν ως RCS; Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Εγώ φίλε μου το toolwiz χρησιμοποιώ και για αυτή τη δουλειά. Μπορεις να μου πεις τα βηματα που κανεις για να διορθωσεις τα κοκκινα ματια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Καλημέρα σας.θελω να ρωτήσω κάτι για τις σημειώσεις keep της google . Έχω απανεργοποιησει το σκούρο θέμα από τις ρυθμίσεις παρόλα αυτά στο widget τα χρώματα των σημειώσεων είναι σκούρα....ενώ μεσα στην εφαρμογή είναι κανονικά.υπαρχει κάποια λύση; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Εάν σβήσεις το widget και το περάσεις ξανά; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Εάν σβήσεις το widget και το περάσεις ξανά;Το έχω κάνει.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Το έχω κάνει.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, κοίταξε αν έχει ρυθμίσεις που να αναφέρονται στο widget. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μπορεις να μου πεις τα βηματα που κανεις για να διορθωσεις τα κοκκινα ματια?Από το pro editing διαλέγεις φωτό και μετά portrait. Από εκεί το red eye removal και οδηγείς το εσωτερικό κυκλάκι πάνω στο κόκκινο μάτι. Το εντοπίζει και στο σκουραίνει. Πατάς το πράσινο τικ πάνω δεξιά και επαναλαμβάνεις στο δεύτερο μάτι αν είναι κόκκινο και αυτό. Μπορείς με τα δύο δάχτυλα να αλλάξεις και τη διάμετρο του κύκλου ώστε να ταιριάζει στο κοκκίνισμα του ματιού. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Και παλι δεν καταφερα κατι. Δεν πειραζει, ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Για συσκευη που δεν εχει notif.led ουτε φλας μπροστα,εχουμε καποια εφαρμογη που να αναβει την οθονη η κατι τετοιο? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Για συσκευη που δεν εχει notif.led ουτε φλας μπροστα,εχουμε καποια εφαρμογη που να αναβει την οθονη η κατι τετοιο?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dan_ru.ProfReminder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dan_ru.ProfReminder Ευχαριστω φιλε,καποπια αλλη που να δουλευει καλυτερα ξερεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Ευχαριστω φιλε,καποπια αλλη που να δουλευει καλυτερα ξερεις?Όταν εννοείς καλύτερα; Τι θέλεις να κάνει που δεν το κάνει αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Όταν εννοείς καλύτερα; Τι θέλεις να κάνει που δεν το κάνει αυτή; Δεν δουλεύει καλά, μάλλον καθόλου σε χαμένες κλήσεις SMS. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Βγάλε την εφαρμογή από τη βελτιστοποίηση μπαταρίας αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Εμένα δουλεύει μια χαρά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Βγάλε την εφαρμογή από τη βελτιστοποίηση μπαταρίας αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Εμένα δουλεύει μια χαρά πάντως Θα ξαναδοκιμασω φιλε,ευχαριστω,εαν εχεις κατι αλλο στα υποψην στειλε να δοκιμασω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Υπάρχει πρόγραμμα το οποίο να μπορώ να χειριστώ το κινητό μου από υπολογιστή? Αν ναι αφού επιλέξω την πρώτη φορά ναι στις ερωτήσεις για πρόσβαση στο κινητό να μην με ρωτάει ξανά κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω κάτι από τον υπολογιστή στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 (edited) Αν πατήσω "περισσότερα" σε μια τηλεφωνική επαφή που έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου, βλέπω μια επιλογή που λέγεται "όλες οι κλήσεις στον τηλεφωνητή". Αν σε κάποια επαφή επιλέξω αυτό (ενώ δεν έχω ενεργό τηλεφωνητή) τι θα συμβεί;; θα είναι σαν να έχω μπλοκάρει αυτή την επαφή; Όταν με καλεί τι θα συμβαίνει; θα πάει η κλήση στον τηλεφωνητή και θα του πέφτει η γραμμή; Θα του δείχνει σαν να χτυπάει η κλήση σε μένα ή θα πέφτει απευθείας; Ξερω ότι αν μπλοκάρω κάποιον με τον κλασικό τρόπο, θα φαίνεται σε αυτόν σαν να χτυπάει μια φορά και να του το κλείνω. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 30, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δοκίμασε το με έναν δικό σου αριθμό, όπως πχ το σταθερό του σπιτιού...και δες τί θα γίνει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δοκίμασε το με έναν δικό σου αριθμό, όπως πχ το σταθερό του σπιτιού...και δες τί θα γίνει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστός. Το δοκίμασα. Λοιπόν όταν με καλεί ο άλλος ακούει το κλασικό "ο συνδρομητής που καλέσατε έχει το τηλέφωνο απενεργοποιημενο ή βρίσκεται εκτός δικτύου" ενώ έχω ανοιχτό το τηλέφωνο κανονικά και μετά πέφτει η γραμμή μιας και δεν υπάρχει τηλεφωνητής για να τον στείλει. Εμένα δεν μου χτυπάει κλήση αλλά μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος με κάλεσε που τον έχω" μπλοκάρει ". Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Επίσης τι λύση υπάρχει για να μη βλέπω διαφημίσεις στο youtube? Έχει παραγίνει το κακό. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Επίσης τι λύση υπάρχει για να μη βλέπω διαφημίσεις στο youtube? Έχει παραγίνει το κακό. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατέβασε το YouTube vanced. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Επίσης τι λύση υπάρχει για να μη βλέπω διαφημίσεις στο youtube? Έχει παραγίνει το κακό. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως προείπε και ο φίλος, για όσους "βολεύονται" να βλέπουν YouTube απ' τη μαμά εφαρμογή, το YouTube Vanced είναι must have! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Όπως προείπε και ο φίλος, για όσους "βολεύονται" να βλέπουν YouTube απ' τη μαμά εφαρμογή, το YouTube Vanced είναι must have!Κατέβασε το YouTube vanced.Σας ευχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω! Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts