coulis Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 (edited) Υπάρχει κάποιο δωρεάν app το οποίο να σου δείχνει προσωρινά νούμερα τηλεφώνου που να είναι ενεργά για μερικά λεπτά ώστε να λάβω εκεί τα γραπτά μηνύματα. Γιατί δεν θέλω να δώσω το πραγματικό μου νούμερο. Δεν ειναι app, είναι link κ ειναι σούπερ. Απο εκεί δίνω αριθμό κινητού, οταν τονθελουν για επιβεβαίωση, κ έτσι έχω το κεφαλι μου ήσυχο απο διαφημιστικά sms που σε χρεώνουν https://www.spoofbox.com/en/tool/trash-mobile ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited May 23, 2019 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Δεν ειναι app, είναι link κ ειναι σούπερ. Απο εκεί δίνω αριθμό κινητού, οταν τονθελουν για επιβεβαίωση, κ έτσι έχω το κεφαλι μου ήσυχο απο διαφημιστικά sms που σε χρεώνουν https://www.spoofbox.com/en/tool/trash-mobile ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Και αν το νούμερο που δίνεις ΥΠΑΡΧΕΙ? χρεώνεται κάποιος που δεν έχει ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Και αν το νούμερο που δίνεις ΥΠΑΡΧΕΙ? χρεώνεται κάποιος που δεν έχει ιδέα? Σε αυτό θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση....... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Δεν γνωριζω πως λειτουργεί. Ειναι κάτι αντιστοιχο των temporary mails. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Και αν το νούμερο που δίνεις ΥΠΑΡΧΕΙ? χρεώνεται κάποιος που δεν έχει ιδέα? Δεν υπάρχουν τα συγκεκριμένα νούμερα, αν υπήρχαν οι απαντήσεις των sms θα πήγαιναν κατευθείαν στις συσκευές των κατόχων. Αυτά τα νούμερα είναι δεσμευμένα από την εταιρία για το συγκεκριμένο σκοπό. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος γνώστης, πχ developer ή κάποιος που να γνωρίζει άλλους γνώστες είτε Ελλάδας είτε εξωτερικού που να έχει εμπειρία με "αποσυναρμολόγηση" εφαρμογών Android? Δεν έχω γνώση και χρειάζομαι άτομα ή κοινότητα που να μπορεί να "ανοίγει" τον κώδικα από εφαρμογές Android, ώστε να γίνει μια προσπάθεια να γίνουν port σε άλλο λειτουργικό. Η παραμικρή πληροφορία είναι καλοδεχούμενη. Ακόμη και κάποιο ξένο σάιτ αν έχει να προτείνει κάποιος θα βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Υπάρχει εφαρμογή που να ανεβάζει προγραμματισμενα ποστ στο Facebook? Να γράφω το στάτους δηλαδή και να του βάζω τι ωρα/μέρα θέλω να ανέβει η δημοσίευση στο χρονολογιο μου. Επίσης καλό θα ήταν να μη γράφει ότι Στάλθηκε από την τάδε εφαρμογή. Να φαίνεται σαν να το ανέβασα εγώ. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος γνώστης, πχ developer ή κάποιος που να γνωρίζει άλλους γνώστες είτε Ελλάδας είτε εξωτερικού που να έχει εμπειρία με "αποσυναρμολόγηση" εφαρμογών Android? Δεν έχω γνώση και χρειάζομαι άτομα ή κοινότητα που να μπορεί να "ανοίγει" τον κώδικα από εφαρμογές Android, ώστε να γίνει μια προσπάθεια να γίνουν port σε άλλο λειτουργικό. Η παραμικρή πληροφορία είναι καλοδεχούμενη. Ακόμη και κάποιο ξένο σάιτ αν έχει να προτείνει κάποιος θα βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ.Αυτό είναι παράνομο. Η εφαρμογή αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου. Είναι παράνομο να κάνεις reverse engineering. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Αυτό είναι παράνομο. Η εφαρμογή αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου. Είναι παράνομο να κάνεις reverse engineering. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Βασικά, μιας και εντελώς άπειρος, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Η μόνη πληροφορία που χρειαζομαι είναι να δω τι δεδομένα πηγαίνουν στον server που λένε από ποιο λειτουργικό είναι, ώστε να δημιουργηθεί fix σε αντίστοιχη εφαρμογή άλλης πλατφόρμας (να ξεγελαστεί ο server π.χ. και αντί να δει ότι προέρχεται από Symbian, WindowsPhone κλπ να νομίσει ότι είναι Android) Μόνο αυτό το κομμάτι, όχι όλη την εφαρμογή. Και φυσικά δεν πρόκειται για εμπορεύσιμο προϊόν αλλά για δωρεάν (και οι εφαρμογές που έπαψαν να λειτουργούν δωρεάν ήταν)... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Υπάρχει εφαρμογή που να ανεβάζει προγραμματισμενα ποστ στο Facebook? Να γράφω το στάτους δηλαδή και να του βάζω τι ωρα/μέρα θέλω να ανέβει η δημοσίευση στο χρονολογιο μου. Επίσης καλό θα ήταν να μη γράφει ότι Στάλθηκε από την τάδε εφαρμογή. Να φαίνεται σαν να το ανέβασα εγώ. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤσέκαρε το postfity ή το buffer στο Google play αν σε βολεύουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Ρε παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει κλήσεις από απόρρητα νούμερα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Ρε παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει κλήσεις από απόρρητα νούμερα. Ποιος ο λόγος για κάτι τέτοιο όταν μπορείς να το κάνεις μέσω του παρόχου σου; sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Επειδή είμαι άσχετος.Δεν το γνώριζα καν αυτό που μου λες.Θα πάρω τηλέφωνο αύριο κιόλας να τους ζητήσω να μου κάνουνε φραγή από απόρρητα νούμερα. Σε ευχαριστώ. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Επειδή είμαι άσχετος.Δεν το γνώριζα καν αυτό που μου λες.Θα πάρω τηλέφωνο αύριο κιόλας να τους ζητήσω να μου κάνουνε φραγή από απόρρητα νούμερα. Σε ευχαριστώ. Nαι, ισχύει σε όλες τις εταιρίες και όταν είναι ενεργό ο ''απόρρητος΄΄ ακούει ένα ηχογραφημένο μήνυμα του στυλ ΄΄ ο συνδρομητής που καλέσατε δεν δέχετε κλήσεις απόκρυψή ΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 (edited) Πάντως στο Lumia 950XL που είχα, μπορούσα από τις ρυθμίσεις να μπλοκάρω κλήσεις με απόκρυψη! Κάτι τέτοιο δεν βλέπω να υπάρχει στο Android. :( Εκτός αν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για κάτι τέτοιο και δεν το ξερω. Χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις στον πάροχο σου. Edited May 27, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Κι εγώ δεν ήξερα ότι μπορείς να το ζητήσεις από τον πάροχό σου. Πάντως το TrueCaller που χρησιμοποιώ, έχει επιλογή για να μπλοκάρει κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Κι εγώ δεν ήξερα ότι μπορείς να το ζητήσεις από τον πάροχό σου. Πάντως το TrueCaller που χρησιμοποιώ, έχει επιλογή για να μπλοκάρει κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Ο πάροχός σου όμως σε χρεώνει νομίζω για τη φραγή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Ο πάροχός σου όμως σε χρεώνει νομίζω για τη φραγή. το έχω ενεργοποιήσει και στις 3 εταιρίες, σε καμία δεν με χρέωσαν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Ο πάροχός σου όμως σε χρεώνει νομίζω για τη φραγή. Από όσο θυμάμαι, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι χρεώσιμη μόνο στα σταθερά του ΟΤΕ. Στα κινητά όσο και στα σταθερά των υπολοίπων παρόχων πρέπει να είναι δωρεάν αν δεν έχει αλλάξει κάτι. Στη wind που τα έχω εγώ, στο κινητό ενεργοποιείται με *254# και απενεργοποιείται με #254# ενώ σε σταθερό (wind) με *90# και #90# αντίστοιχα. Οι άλλες δύο κινητές νομίζω δεν το έχουν αυτοματοποιημένο και πρέπει να το ζητήσεις από την εξυπηρέτηση. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Η επίσημη ανακοίνωση της wind Ανώνυμες κλήσεις Όλοι οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας WIND (συνδρομητές Κινητής, Συμβολαίου ιδιωτών ή εταιρικών προγραμμάτων και πελάτες Καρτοκινητής), έχουν τη δυνατότητα να απορρίπτουν τις εισερχόμενες κλήσεις με απόκρυψη αριθμού Για ενεργοποίηση, ο συνδρομητής πληκτρολογεί από το κινητό του: *254# + YES Για απενεργοποίηση, ο συνδρομητής πληκτρολογεί από το κινητό του: #254# + YES Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Εάν ένας συνδρομητής με απόκρυψη αριθμού καλέσει το συνδρομητή WIND που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία: Ο συνδρομητής με την απόκρυψη θα ακούσει το παρακάτω ηχητικό μήνυμα: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε την απόκρυψη αριθμού και καλέστε πάλι". (Σημείωση: Η κλήση είναι δωρεάν) Η συσκευή του συνδρομητή WIND (που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία) δεν χτυπάει. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Αυτά στη Wind... Για Cosmote (που έχω) ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Εγώ μίλησα στο τσατ και μου το ενεργοποίησαν Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Πάντως στο Lumia 950XL που είχα, μπορούσα από τις ρυθμίσεις να μπλοκάρω κλήσεις με απόκρυψη! Κάτι τέτοιο δεν βλέπω να υπάρχει στο Android. :( Εκτός αν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για κάτι τέτοιο και δεν το ξερω. Χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις στον πάροχο σου.Στο honor που έχω εγώ υπάρχει τέτοια επιλογή. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ήξερα ότι γίνεται και μέσω παροχου αυτό. Θα επικοινωνήσω με Cosmote να μου το φτιάξουν. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Στο honor που έχω εγώ υπάρχει τέτοια επιλογή. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ήξερα ότι γίνεται και μέσω παροχου αυτό. Θα επικοινωνήσω με Cosmote να μου το φτιάξουν. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο Nokia 8 που έχω δεν υπάρχει. Μόνο με εμφανιζόμενα νούμερα μπορώ να αποκλείσω κλήσεις. Με απόκρυψη όχι. Αν ρωτήσεις την Cosmote πες μας κι εμάς εδώ να ξέρουμε πως γίνετε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Τσέκαρε το postfity ή το buffer στο Google play αν σε βολεύουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Είχα την εντύπωση, μιας και είμαι προγραμματιστής ότι είχε απαγορευθεί στο facebook από πέρυσι τον Αύγουστο, το αυτόματο ποστάρισμα μηνυμάτων από software. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts