Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ασυρματα δινει το ιντερνετ?

Ακριβώς αυτό

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

+1. Κι εγώ με ES File Explorer μεταφέρω αρχεία μεταξύ κινητού και υπολογιστή .

Μπορεί κάποιος να μου πέ μέσω πμ,η κανένα βιντεακι utube,να δω πως δουλεύει...δεν το έχω καταφέρει...το παιδεύω απο προχτες και άκρη δεν έχω βρει...:(

android or ios or wm......who cares.....???

Μπορεί κάποιος να μου πέ μέσω πμ,η κανένα βιντεακι utube,να δω πως δουλεύει...δεν το έχω καταφέρει...το παιδεύω απο προχτες και άκρη δεν έχω βρει...:(

Από τη κεντρική οθόνη του Explorer, κάνεις slide δεξιά ή αριστερά μέχρι να σου βγάλει το tab lan shares. Εκεί πατάς menu button, new, scan, και πρέπει να βρει το pc sou δεδομένου ότι τα έχεις στον ίδιο wifi δίκτυο. Εκεί κάνεις login μέντα στοιχεία που κάνεις login στο pc σου, και έχεις πρόσβαση στο filesystem του pc. Κάνεις copy και paste στο tablet

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Από τη κεντρική οθόνη του Explorer, κάνεις slide δεξιά ή αριστερά μέχρι να σου βγάλει το tab lan shares. Εκεί πατάς menu button, new, scan, και πρέπει να βρει το pc sou δεδομένου ότι τα έχεις στον ίδιο wifi δίκτυο. Εκεί κάνεις login μέντα στοιχεία που κάνεις login στο pc σου, και έχεις πρόσβαση στο filesystem του pc. Κάνεις copy και paste στο tablet

Αυτό δεν το κατάλαβα..τον explorer...που λες...:blink:

Τον ES εννοεί, file explorer είναι.;)

Από την εφαρμογή μέσα, όταν ανοίγεις τον es.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά..πρεπει ναεγκαταστησω κάποιο προγραμμα στο pc ......:confused:όπως το dropbox....συγγνώμη βρε παίδες αλλά μαθαίνω....:cool: στα 37 μου.....:X

Ευχαριστώ πολύ παιδιά..πρεπει ναεγκαταστησω κάποιο προγραμμα στο pc ......:confused:όπως το dropbox....συγγνώμη βρε παίδες αλλά μαθαίνω....:cool: στα 37 μου.....:X

Γιατί να εγκαταστήσεις πρόγραμμα; αν κάνεις αυτό που σου είπα κατά λέξη θα το κάνεις. Και μετά το Dropbox και τον περιορισμένο χώρο που έχει δει θα κάνει δουλειά. Και θα σπαταλησεις άπειρο χρόνο στο να κάνεις upload ταινίες.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Είμαι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο και δεν βρίσκει το pc τι φταίει

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Ίσως φταίει το firewall των Windows ή ίσως ρυθμίσεις του router.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν κάνεις μια δοκιμή και με το airdroid.. απίθανη εφαρμογή γι'αυτό που ζητάς. Και το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στην ιστοσελίδα που σου υποδεικνύει.:)

Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα το συγκεκριμενο θεμα, δοκιμασα τον es explorer συμφωνα με τις οδηγιες σας, το tablet βλεπει το λαπτοπ με το ονομα που του εχω, παταω επανω για συνδεση αλλα μου γραφει: αποτυχια συνδεσης, δοκιμη νεου ονοματος χρηστη? και μου ζηταει να αλλαξω ονομα χρηστη, κωδικο κλπ.

Επισης δοκιμασα και το airdroid αλλα το μονο που καταφερα ειναι να εχω τα αρχεια του tablet μου στο laptop και οχι το αντιστροφο που ειναι το ζητουμενο! Υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?:blink:

Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα το συγκεκριμενο θεμα, δοκιμασα τον es explorer συμφωνα με τις οδηγιες σας, το tablet βλεπει το λαπτοπ με το ονομα που του εχω, παταω επανω για συνδεση αλλα μου γραφει: αποτυχια συνδεσης, δοκιμη νεου ονοματος χρηστη? και μου ζηταει να αλλαξω ονομα χρηστη, κωδικο κλπ.

Επισης δοκιμασα και το airdroid αλλα το μονο που καταφερα ειναι να εχω τα αρχεια του tablet μου στο laptop και οχι το αντιστροφο που ειναι το ζητουμενο! Υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει?:blink:

.εκεί που σου ζητάει login πρέπει να βάλεις τα στοιχεία που έχεις για login στο pc σου.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

.εκεί που σου ζητάει login πρέπει να βάλεις τα στοιχεία που έχεις για login στο pc σου.

Σωστοοοος!!!!!! Μου τα εμφανισε ολα:happy::happy:

:thanks::thanks::thanks:

Ίσως φταίει το firewall των Windows ή ίσως ρυθμίσεις του router.

Και τι κανουμε για αυτο και σε μενα το ιδιο,κανει ανιχνευση αλλα τιποτα δεν βρισκει τιποτα....:(

Επανερχομαι! Με το να θελω να μου εμφανιζει και τα περιεχομενα ενος εξωτερικου σκληρου δισκου που εχω συνδεδεμενο στο laptop ζηταω πολλα ε?:rolleyes:

Το δοκιμασα κι ενω τον βλεπει σαν ονομασια πχ f οταν παταω πανω του μου βγαζει: ''Αποτυχια συνδεσης, ο λογαριασμος μαλλον δεν εχει δικαιωμα προσβασης''.

Επανερχομαι! Με το να θελω να μου εμφανιζει και τα περιεχομενα ενος εξωτερικου σκληρου δισκου που εχω συνδεδεμενο στο laptop ζηταω πολλα ε?:rolleyes:

Το δοκιμασα κι ενω τον βλεπει σαν ονομασια πχ f οταν παταω πανω του μου βγαζει: ''Αποτυχια συνδεσης, ο λογαριασμος μαλλον δεν εχει δικαιωμα προσβασης''.

Πρέπει να αλλάξεις μάλλον τις άδειες στον δίσκο που θες να δεις. Δεν είναι ναι θέμα του ES αυτό. Μία χαρά βλέπει και εξωτερικά drives.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και τι κανουμε για αυτο και σε μενα το ιδιο,κανει ανιχνευση αλλα τιποτα δεν βρισκει τιποτα....:(

Πολλά μπορεί να φταίνε, δε μπορώ να σου πω. Router, firewall, ρυθμίσεις network sharing κλπ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Πρέπει να αλλάξεις μάλλον τις άδειες στον δίσκο που θες να δεις. Δεν είναι ναι θέμα του ES αυτό. Μία χαρά βλέπει και εξωτερικά drives.

Και παλι σωστοοοος!!!:p

Ενεργοποιησα την ''κοινη χρηση'' και τωρα μου εμφανιζει τα παντα!:happy::happy:

Σ' ευχαριστω και παλι:)

Λοιπόν παιδιά έχω ερωτήσεις και θέλω γνώμες.

Αθλητικά νέα: gazzeta ή novasports.gr?

Και

Αν θελω να δω ποση μνημη καταναλώνει μια εφαρμογή που θα τι δω και πως θα το καταλάβω;

Ποια ειναι τα νορμαλ νουμερα;

Θοδωρής

Δεν κάνεις μια δοκιμή και με το airdroid.. απίθανη εφαρμογή γι'αυτό που ζητάς. Και το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στην ιστοσελίδα που σου υποδεικνύει.:)

Δοκίμασα και με το airdroid και μόλις βαζω τον κωδικό μου λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Και

Αν θελω να δω ποση μνημη καταναλώνει μια εφαρμογή που θα τι δω και πως θα το καταλάβω;

Αυτό είναι θέμα του πιο αθλητικού site προτιμάς, όχι για εφαρμογή. Στο settings-apps έχει τα νούμερα που θες.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αυτό είναι θέμα του πιο αθλητικού site προτιμάς, όχι για εφαρμογή. Στο settings-apps έχει τα νούμερα που θες.

Φυσιολογικά νούμερα ποια είναι; αν μπορούμε να πούμε φυσιολογικά!

Θοδωρής

Φυσιολογικά νούμερα ποια είναι; αν μπορούμε να πούμε φυσιολογικά!

Δεν υπάρχουν φυσιολογικά νούμερα. Η κάθε εφαρμογή έχει τις ανάγκες τις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και

Η κάθε εφαρμογή αναλόγως τη συσκευή τηλέφωνο ή Tablet καταναλώνει διαφορετικά νούμερα μνήμης. Αν θες να δεις πόσο καταναλώνει πήγαινε ρυθμίσεις - εφαρμογές - σε εκτέλεση, εκεί θα δεις την εφαρμογή που θέλεις και πόσο μνήμη καταναλώνει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II