lek88 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Εγώ έχω απενεργοποιησει τα notifications στην εφαρμογή Gmail. Μόνο το αριθμητικό έχω αφήσει για να βλέπω απέξω πόσα εισερχόμενα έχω. Και αυτό δείχνει πάντα μονο για τα μηνύματα που έρχονται στον Gmail λογαριασμό. Στον Yahoo που έχω συνδέσει δεν βγάζει αριθμητικό απέξω. Μικρό το κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Εγώ έχω απενεργοποιησει τα notifications στην εφαρμογή Gmail. Μόνο το αριθμητικό έχω αφήσει για να βλέπω απέξω πόσα εισερχόμενα έχω. Και αυτό δείχνει πάντα μονο για τα μηνύματα που έρχονται στον Gmail λογαριασμό. Στον Yahoo που έχω συνδέσει δεν βγάζει αριθμητικό απέξω. Μικρό το κακό Οταν λες εχεις αφησει το αριθμητικο για να βλεπεις απ' εξω τι εννοεις; Στη notification bar; Πως το εκανες και απο που; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Οταν λες εχεις αφησει το αριθμητικο για να βλεπεις απ' εξω τι εννοεις; Στη notification bar; Πως το εκανες και απο που; Nούμερο πάνω στο εικονίδιο. Δεν το κάνουν όλες οι συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Nούμερο πάνω στο εικονίδιο. Δεν το κάνουν όλες οι συσκευέςΑυτό είναι θέμα launcher, όχι εφαρμογής. Πχ ο Nova το υποστηρίζει. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Nούμερο πάνω στο εικονίδιο. Δεν το κάνουν όλες οι συσκευές Μου βγαζει αριθμητικες ειδοποιησεις πανω σε ολα τα εικονιδια απο εφαρμογες με ειδοποιησεις αλλα στο gmail δεν μου βγαζει πανω στο εκονιδιο παρα μονο ειδοποιηση στη notification bar. Μιλαμε για μαμα louncher. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Οταν λες εχεις αφησει το αριθμητικο για να βλεπεις απ' εξω τι εννοεις; Στη notification bar; Πως το εκανες και απο που;Νούμερο μου δείχνει πάνω στο εικονίδιο. Επειδή Εχω Nova launcher prime, το νούμερο των αδιάβαστων πάνω στο εικονίδιο είναι με την εφαρμογή tesla unread που κάνει αυτή τη δουλειά. Στην notification bar δεν μου δείχνει πότε τίποτα. Το έχω απενεργοποιησει. Μόνο πάνω στο εικονίδιο βλέπω πόσα είναι αδιάβαστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Νούμερο μου δείχνει πάνω στο εικονίδιο. Επειδή Εχω Nova launcher prime, το νούμερο των αδιάβαστων πάνω στο εικονίδιο είναι με την εφαρμογή tesla unread που κάνει αυτή τη δουλειά. Στην notification bar δεν μου δείχνει πότε τίποτα. Το έχω απενεργοποιησει. Μόνο πάνω στο εικονίδιο βλέπω πόσα είναι αδιάβαστα Καλα με nova το ξερω και εγω, νομιζα πως μιλαγες για καμια νεα λειτουργια του gmail και απορησα πως δεν το πηρα χαμπαρι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλα με nova το ξερω και εγω, νομιζα πως μιλαγες για καμια νεα λειτουργια του gmail και απορησα πως δεν το πηρα χαμπαρι.Όχι όχι! Δεν ήξερα ότι δεν δείχνει αριθμητικό το Gmail με τους στοκ launcher γιατί είμαι χρόνια με Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καθολου δεν ερχονται ή μονο για push αναφερεσαι; Έρχονται τα mail μόνο αν μπω μέσα στην εφαρμογή και κάνω refresh. Push δε μου έρχεται τίποτα όπως έγραψα και παραπάνω με τις 2 τελευταίες εκδόσεις. Με αυτή που έβαλα στο screenshot όλα λειτουργούν ρολόι. Φυσικά, δε μπορώ να δουλέψω χωρίς push γιατί χρησιμοποιώ το gmail account κατά κόρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Μιας και μιλάμε για το Gmail έχω μια απορία, πως κάνουμε απευθείας διαγραφή από την ειδοποίηση που μας έρχεται; Δηλαδή να μην το ανοίξω καθόλου, γίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ναι γίνεται. Μην πατάς καθόλου την ειδοποίηση και μπες στην εφαρμογή, κάνε long press το mail που δε θες να ανοίξεις και θα σου βγάλει πάνω δεξιά κάδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Νομίζω ότι εννοεί αν μπορεί να τα σβησει χωρίς να μπει στην εφαρμογή καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ναι γίνεται. Μην πατάς καθόλου την ειδοποίηση και μπες στην εφαρμογή, κάνε long press το mail που δε θες να ανοίξεις και θα σου βγάλει πάνω δεξιά κάδο Νομίζω ότι εννοεί αν μπορεί να τα σβησει χωρίς να μπει στην εφαρμογή καθόλου. Ναι, θέλω να το σβήσω κατευθείαν από την ειδοποίηση, γίνετε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 απο την ειδοποιηση γινεται στο aquamail που εμφανιζει επιλογες οπως "delete/mark as read/move to spam" κλπ, αν δεν σου δινει η εφαρμογη σου επιλογες, ε, προφανως δεν γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Με το gmail δεν νομίζω πως γίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Οκ, σας ευχαριστώ, δεν πειράζει , ίσως δοκιμάσω το aquamail που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 απο την ειδοποιηση γινεται στο aquamail που εμφανιζει επιλογες οπως "delete/mark as read/move to spam" κλπ, αν δεν σου δινει η εφαρμογη σου επιλογες, ε, προφανως δεν γινεται.. στο Aquamail γίνεται και με κλειδωμένο με πιν κινητό; Γιατί στην ειδοποίηση δεν βλέπω τις επιλογές που λες. είναι σε κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 settings -> message notifications -> action buttons και διαλεγεις οτι θελεις, εγω εχω βαλει αυτα τα 3, επισης απο την lock screen τα σβηνω ναι, αλλα εχω floatify (σε kitkat), αν εχεις νεοτερη ρομ και σου ερχονται ειδοποιησεις στην lock screen θα γινεται υποθετω και χωρις floatify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 settings -> message notifications -> action buttons και διαλεγεις οτι θελεις, εγω εχω βαλει αυτα τα 3, επισης απο την lock screen τα σβηνω ναι, αλλα εχω floatify (σε kitkat), αν εχεις νεοτερη ρομ και σου ερχονται ειδοποιησεις στην lock screen θα γινεται υποθετω και χωρις floatify μπα εμένα με xiaomi redmi note 4x κάνω αυτό που λες αλλά πάλι αυτές τις επιλογές δεν τις βγάζει. μόνο το θέμα του email τον αποστολέα δείχνει πάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Με το gmail δεν νομίζω πως γίνεται αυτόΓίνεται. Απλά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να ορίσεις την προεπιλεγμένη ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ρε παίδες, σκέφτομαι να αλλάξω email client (χρησιμοποιώ το my mail) και τσεκάρω το aqua mail. Ερώτηση: είναι δυνατόν όταν μέσα στην εφαρμογή πατάω ένα account, στο dropdown να μου δείχνει όλους τους φακέλους που έχει, κι όχι μόνο τους default (inbox, drafts κλπ);;; Θενξ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Γίνεται. Απλά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να ορίσεις την προεπιλεγμένη ενέργεια. σε ποιες ρυθμισεις φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ρε παίδες, σκέφτομαι να αλλάξω email client (χρησιμοποιώ το my mail) και τσεκάρω το aqua mail. Ερώτηση: είναι δυνατόν όταν μέσα στην εφαρμογή πατάω ένα account, στο dropdown να μου δείχνει όλους τους φακέλους που έχει, κι όχι μόνο τους default (inbox, drafts κλπ);;; Θενξ. :)Εσύ ορίζεις τι θα σου βγάζει ότι θες βάζεις Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Εσύ ορίζεις τι θα σου βγάζει ότι θες βάζεις Sent from my SM-G935F using Tapatalk Α, οκ. Μάλλον δεν το έψαξα αρκετά. Σ' ευχαριστώ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Γίνεται. Απλά πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να ορίσεις την προεπιλεγμένη ενέργεια. σε ποιες ρυθμισεις φιλε; Ok το βρηκα, τελικα υπαρχει και στο gmail, ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts