Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το βρήκα πριν αυτό αλλά βλέπω υποστηρίζει μόνο ff και chrome οπότε θα καταφύγω στην λύση chrome παντού.ευχαριστώ
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει πόση μπαταρία έχει η συνδεδεμένη συσκευή bluetooth;
Xiaomi Redmi Note 7

Κατέβασε από το παρακάτω link. Φοβερή εφαρμογή

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-pairs-wireless-backup-wifi-bluetooth-t3439748

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά επειδή αλλάζω τηλέφωνο και έχω πολλά αποθηκευμένα wi-fi θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να μεταφερθούν στο νέο τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να ξαναπεράσω τους κωδικούς αυτών. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατέβασε από το παρακάτω link. Φοβερή εφαρμογή.

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-pairs-wireless-backup-wifi-bluetooth-t3439748

Κατέβασε από το παρακάτω link. Φοβερή εφαρμογή

Φαντάζομαι πως το ξέρεις πως θέλει root η εφαρμογή που λες ε?

Δεν νομίζω πως χρειάζεσαι εφαρμογή γι αυτό που θέλεις

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ένα καλό που προστέθηκε από στις τελευταίες ενημερώσεις του Facebook είναι ότι στις κοινοποιήσεις του ο καθένας μπορεί να επιλέξει την επιλογή "συγκεκριμενοι φίλοι" για να βλέπουν τις δημοσιεύσεις του αυτοί που κάθε φορά επιλέγει.. και όχι να φτιάχνει κάθε φορά από μια ομάδα κοινοποιήσεων! Αυτό ήταν κάτι το οποίο το επιζητουσα καιρό τώρα! Να και ένα καλό!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Γνωρίζετε καμμιά καλή εφαρμογή αυτόματου τηλεφωνητή;

και εγώ ενδιαφέρομαι!

άσχετο. εκεί στο Mozilla την παλεύουν καθόλου;; ένα home button ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να βάλουν;;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

θα το ξαναγράψω άλλη μια φορά απλά για να βρίσκεται (μήπως κάποιος το ψάχνει με την αναζήτηση κάποια στιγμή).

Για το γνωστό εκνευριστικό πρόβλημα με την επικάλυψη οθόνης (screen overlay) εγκαθιστούμε το install button unlocker από το playstore και ξεχνάμε μια για πάντα το συγκεκριμένο θέμα.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Χωρίς ρουτ δε γίνεται καν αυτό όμως

άσχετο. εκεί στο Mozilla την παλεύουν καθόλου;; ένα home button ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να βάλουν;;

Ο χώρος είναι ήδη μικρός Και περιορισμένος, που να το βάλουν; η μπάρα γεμίζει ήδη με εικονίδια από add-ons

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Χωρίς ρουτ δε γίνεται καν αυτό όμως

Ο χώρος είναι ήδη μικρός Και περιορισμένος, που να το βάλουν; η μπάρα γεμίζει ήδη με εικονίδια από add-ons

εντάξει αλλά πως το έχουν καταφέρει άνετα άλλοι browsers? opera κλπ

δεν υπάρχει κινητό χωρίς ρουτ, ας πάρω κανένα με κουμπιά να κάνω την δουλειά μου.

θα το ξαναγράψω άλλη μια φορά απλά για να βρίσκεται (μήπως κάποιος το ψάχνει με την αναζήτηση κάποια στιγμή).

Για το γνωστό εκνευριστικό πρόβλημα με την επικάλυψη οθόνης (screen overlay) εγκαθιστούμε το install button unlocker από το playstore και ξεχνάμε μια για πάντα το συγκεκριμένο θέμα.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

αν σου ειναι ευκολο να μου πεις τι ακριβως κανει το εν λογω προγραμμα θα σου ημουν ευγνωμων

Εδώ είσαι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fvd.eversync

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Σου έστειλα ένα πμ αν είσαι από tapatalk μπες να το δεις....

δεν υπάρχει κινητό χωρίς ρουτ, ας πάρω κανένα με κουμπιά να κάνω την δουλειά μου.

Μάλιστα. Και η εγγύηση???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εντάξει αλλά πως το έχουν καταφέρει άνετα άλλοι browsers? opera κλπ

Ο όπερα έχει δύο μπάρες, μια πάνω μια κάτω όμως. + επάνω δε μπαίνουν add-ons :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

αν η 1+ με βάλει σε αυτό το δίλημμα, θα πάρω το εκάστοτε κινητό απο κίνα.Δεν υπάρχει δίλημμα ρουτ ή εγγύηση για μένα, ξεκάθαρα ρουτ.έτσι και αλλιώς αν σπάσει καμιά οθόνη σιγά μην το στείλω στο σέρβις, μόνος μου θα την αλλάξω και θα έχω γλιτώσει συν άλλη μια οθόνη, μια πλακέτα και 2 βδομάδες αναμονή.

Ρε παίδες, υπάρχει τρόπος μέσα από τον Solid explorer (ή από τον ES explorer) να πατήσω μια φωτο raw (αρχείο .dnt) και να ανοίξει από το Lightroom; Πατάω τη φώτο μέσα από τον Solid και στις επιλογές "άνοιγμα με" δεν υπάρχει το Lightroom.

Υπάρχει άλλος image viewer που να υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή;

Θενξ.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πόσες εταιρείες όπως Oneplus, Meizu κλπ κρατούν εγγύηση και ας έχεις ροοτ.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε Android tablet που δεν έχει sim παίζει κανονικά εφόσον έχεις cosmote internet στο σπίτι. Αν δεν έχεις και έχεις cosmote κινητό κάνεις tethering το κινητο και μπαίνει το tablet από εκεί.

Μπορείς να έχεις μέχρι 2 αριθμούς στο cosmote go. Θα μπεις στο site της cosmote και θα βάλεις και το δικό σου στις ρυθμίσεις του cosmote go. Έπειτα θα είσαι κομπλέ σε ότι WiFi και να πας.

Σε κινητό unroot τηλέφωνο παίζει με τους κωδικούς μου μέσω Wifi στο Cosmote δίκτυο μου.

Πως θα παίξει σε unroot Tablet Samsung Galaxy Tab A 2016 (10.1) χωρίς δυνατότητα sim σε άλλο δίκτυο Cosmote;

Δεν κατάλαβα ακριβώς την διαδικασία που λες, σε ποια σελίδα μπαίνω για να βάλω και 2ο αριθμό. Μου είπαν ότι το 2ο τηλ. νούμερο πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα για να προστεθεί κάτι που δεν είναι.

Γενικά πες μου αναλυτικά τα βήματα αν θες....και με PM αν υπάρχει πρόβλημα εδώ.

Edited by xalaros

Σε κινητό unroot τηλέφωνο παίζει με τους κωδικούς μου μέσω Wifi στο Cosmote δίκτυο μου.

Πως θα παίξει σε unroot Tablet Samsung Galaxy Tab A 2016 (10.1) χωρίς δυνατότητα sim σε άλλο δίκτυο Cosmote;

Δεν κατάλαβα ακριβώς την διαδικασία που λες, σε ποια σελίδα μπαίνω για να βάλω και 2ο αριθμό. Μου είπαν ότι το 2ο τηλ. νούμερο πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα για να προστεθεί κάτι που δεν είναι.

Γενικά πες μου αναλυτικά τα βήματα αν θες....και με PM αν υπάρχει πρόβλημα εδώ.

Το δίκτυο που συνδέετε το tablet δεν είναι του OTE σωστά? Αν δεν είναι θα κάνεις Hotspot το κινητό που είναι cosmote και θα μπει από εκεί το tablet στο cosmote go.

Το δίκτυο που συνδέετε το tablet δεν είναι του OTE σωστά? Αν δεν είναι θα κάνεις Hotspot το κινητό που είναι cosmote και θα μπει από εκεί το tablet στο cosmote go.

Όχι, πάμε πάλι....στο δικό μου Cosmote δίκτυο παίζει μέσω Wifi σε smartphone.

Πως θα παίξει σε tablet χωρίς sim που είπα, σε ΑΛΛΟ Cosmote δίκτυο του πατέρα μου;

Edited by xalaros

Όχι, πάμε πάλι....στο δικό μου Cosmote δίκτυο παίζει μέσω Wifi σε smarphone.

Πως θα παίξει σε tablet χωρίς sim που είπα σε ΑΛΛΟ Cosmote δίκτυο;

Στο μέρος που βρίσκεται το WiFi υπάρχει κινητό cosmote? Αν ναι θα κάνουμε δουλειά πιστεύω απλά θα μου επιτρέψεις να σε απαντήσω με φωτογραφίες σε λίγη ώρα μιας και έχω δουλειά αυτή τη στιγμη.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II