tsiv Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Αααα μαλιστα.Και ο φακελος Android που δημιουργειται στη συσκευη και περιλαμβανει ολα τα apk των εφαρμογων τι ειναι? Δεν περιλαμβάνει τα apk αλλά τα αρχεία που χρειάζονται για να λειτουργεί η κάθε εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Δεν περιλαμβάνει τα apk αλλά τα αρχεία που χρειάζονται για να λειτουργεί η κάθε εφαρμογή και για ποιο λογο υπαρχουν και στην συσκευη και στην καρτα μου?Μηπως να εσβηνα αυτα της καρτας να γλυτωσω λιγο χωρο που ειναι και πολυτιμος ή να μην το πειραξω καθολου μη σβησω καμια εφαρμογη?(συγνωμη αν σας ζαλισα με τις ερωτησεις μου) ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Τίποτα να μην πειράξεις. Ότι χρειάζεται η κάθε εφαρμογή είναι σε αυτους τους φακέλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Τίποτα να μην πειράξεις. Ότι χρειάζεται η κάθε εφαρμογή είναι σε αυτους τους φακέλους οκ φιλος σ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Το fb lite ,που εχω περασει σε υποδεεστερης δυναμικης συσκευες, ειναι καλη αλλα πετσοκομμενη λυση. ΥΓ Αντε ...θελεις ακομα 4 ποστς για να γινεις HSUPA απο HSDPA member!! Τυχερη!! Έτσι.....ετσι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Έτσι.....ετσι...! Ναιιιιιιιιιιιιι έτσι ετσιιιι! Τρέλανε με συνταυρε! ΥΓ την Κυριακή μέσα όλοι εναντίον της αεκ! ΥΓ 2 μη το σβήσετε ρεηηη Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 θελεις ακομα 4 ποστς για να γινεις HSUPA απο HSDPA member!! Και τι γίνετε με αυτό? Κερδίζουμε κανονάκι?:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Και τι γίνετε με αυτό? Κερδίζουμε κανονάκι?:rotfl: Χαχαχ όχι δυστυχώς, απλά είναι για τα τυπικά! κάτι σαν λοχιας, ανθυπασπιστης κτλπ χαχα ΥΓ κανονικά θα έπρεπε ένας που ανέβαινε διαβάθμιση να κερδίζε κάποια περισσότερα δικαιώματα, όπως επίσης και χωρητικότητα στα προσωπικά του μηνύματα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ναιιιιιιιιιιιιι έτσι ετσιιιι! Τρέλανε με συνταυρε! ΥΓ την Κυριακή μέσα όλοι εναντίον της αεκ! ΥΓ 2 μη το σβήσετε ρεηηη Βάλε τον ΤΑΥΡΟ στην υπογραφή...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Βάλε τον ΤΑΥΡΟ στην υπογραφή...! ;) Είχα καιρό που το σκεφτόμουν αλλά δεν το έκανα διότι είχα τα βιντεακια, τώρα όμως θα αλιευσω μια καλή από το PAS.gr! ΥΓ σορρυ για το οφτοπικ παίδες. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Χαχαχ όχι δυστυχώς, απλά είναι για τα τυπικά! κάτι σαν λοχιας, ανθυπασπιστης κτλπ χαχα ΥΓ κανονικά θα έπρεπε ένας που ανέβαινε διαβάθμιση να κερδίζε κάποια περισσότερα δικαιώματα, όπως επίσης και χωρητικότητα στα προσωπικά του μηνύματα. Χαζομάρες... άνευ λόγου και σημασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Μια ερώτηση προς τους ειδικούς.Υπαρχει εφαρμογή που όταν τραβάω μια φωτο να την στέλνει αυτόματα σε συγκεκριμένο φάκελο στο pc.Εννοειτε όταν συνδεθώ στο διαδίκτυο. Μήπως ζητάω πολλα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Το ειχα δοκιμάσει και το lite αλλά δεν μου άρεσε. Πλέον είμαι με messenger lite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.mlite Και αντί για την εφαρμογή του Facebook έχω τον Samsung browser που έχει και notifications στην οθόνη για οτιδήποτε νέο. Μέχρι και για τα inbox έχει notifications https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser ΥΓ: Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ο Samsung browser μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλης μάρκας κινητά; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Μια ερώτηση προς τους ειδικούς.Υπαρχει εφαρμογή που όταν τραβάω μια φωτο να την στέλνει αυτόματα σε συγκεκριμένο φάκελο στο pc.Εννοειτε όταν συνδεθώ στο διαδίκτυο. Μήπως ζητάω πολλαΤο dropbox έχει εφαρμογή για το κινητό και για το pc και μπορουν να συγχρονιζονται μεταξύ τους. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. υπαρχει τροπος ομως να σωζονται στην καρτα και οχι στη συσκευη γιατι δεν θα εχει νοημα αν παθει κατι το τηλ και χρειαστει να περαστουν ξανα οι εφαρμογες που θα εχουν χαθει. ευχαριστω και παλι Tότε θέλεις όπως είπες εφαρμογές τύπου τιτάνιουμ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Και τι γίνετε με αυτό? Κερδίζουμε κανονάκι?:rotfl: Τώρα θα σου 'λεγα τι κερδίζουμε αλλά έχε χάρη. Χαχαχα θες να κερδίσουμε κιόλας!!! ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο Samsung browser μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλης μάρκας κινητά; Ναι νομίζω. Ρίξε μια ματιά. Απλά τα Samsung την έχουν προεγκατεστημενη. Εσύ δοκίμασε να την κατεβάσεις από Google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Τώρα θα σου 'λεγα τι κερδίζουμε αλλά έχε χάρη. Χαχαχα θες να κερδίσουμε κιόλας!!! /QUOTE] Mία HSUPA κερδίζουμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ο Samsung browser μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλης μάρκας κινητά; Προσπαθώ να τον κανω εγκατάσταση στο asus ταμπλετ μου κ δεν με αφηνει λογω μη συμβατότητας ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Παιδιά αν θέλετε τον Samsung browser για τις ειδοποιησεις στο Facebook να ξέρετε ότι το ίδιο κάνει και ο Chrome browser!!!! Μόνο που ο Chrome δεν σου στέλνει ειδοποίηση στην οθόνη για νέα εισερχόμενα μηνύματα. Όλες τις άλλες ειδοποιησεις τις στέλνει. Έχει στις ρυθμίσεις επιλογή για notifications. Από κει τις βάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) δε βαριεσαι φιλε ,τι ειχαμε ,τι χασαμε, θα τους στειλω μνμ, καποια αλλη επιλογη σαν αυτην την εφαρμογη εχουμε ; Δες εδώ. Τις έχω δοκιμάσει τις περισσότερες που αναφέρονται είχα βολευτεί την adclear αλλά σαν την adguard δεν ήταν. Έχει 3-4 όμως που κάνουν δουλειά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316 Edited August 24, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Δες εδώ. Τις έχω δοκιμάσει τις περισσότερες που αναφέρονται είχα βολευτεί την adclear αλλά σαν την adguard δεν ήταν. Έχει 3-4 όμως που κάνουν δουλειά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316 Ok φίλε, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Στο pc μπαίνω από οπερα και στο κινητό από yandex, υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τα bookmarks ή πρέπει να έχω παντού το ίδιο? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Στο pc μπαίνω από οπερα και στο κινητό από yandex, υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τα bookmarks ή πρέπει να έχω παντού το ίδιο? Παντού το ίδιο τουλάχιστον μεταξύ των 2 αυτών browser. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 υπάρχει το xmarks που ειχα τόσα χρόνια αλλά στο android εκτός του ότι είναι παρτάλι, είναι και με πληρωμή.μεταξύ άλλων browser γίνεται?τι επιλογές έχω? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 υπάρχει το xmarks που ειχα τόσα χρόνια αλλά στο android εκτός του ότι είναι παρτάλι, είναι και με πληρωμή.μεταξύ άλλων browser γίνεται?τι επιλογές έχω? Εδώ είσαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fvd.eversync Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts