vasilimertzani Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλή φάση ;) Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαντι να πεταξεις 3,5€ να τα φας σε παγωτο καλυτερα,να πιάσουν τοπο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Aυτό εννοεί Αυτό ακριβώς ελεγα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Έτσι κ αλλιώς σταματάει να τραβάει ρεύμα όταν φτάσει στην πλήρη φόρτιση. Εντελώς τυχαία σήμερα έπεσα πάνω σε αυτή την εφαρμογή http://www.apkmirror.com/apk/sriharshaarangi/battery-charge-limit-root/battery-charge-limit-root-1-0-1-release/battery-charge-limit-root-1-0-1-android-apk-download/ Δοκίμασε την. Δεν ξέρω εάν δουλεύει, πάντως το Apk mirror είναι αξιόπιστο site. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εντελώς τυχαία σήμερα έπεσα πάνω σε αυτή την εφαρμογή http://www.apkmirror.com/apk/sriharshaarangi/battery-charge-limit-root/battery-charge-limit-root-1-0-1-release/battery-charge-limit-root-1-0-1-android-apk-download/ Δοκίμασε την. Δεν ξέρω εάν δουλεύει, πάντως το Apk mirror είναι αξιόπιστο site. Θέλει ρουτ λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 καλησπέρα υπάρχει app για android να χωρίζει το κινητό σε 2 συσκευές όπως έχει το χιαομι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 καλησπέρα υπάρχει app για android να χωρίζει το κινητό σε 2 συσκευές όπως έχει το χιαομι ? αν αναφέρεσε στο να έχεις διπλές κάποιες εφαρμογές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=el Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Fixed Dialing Number (FDN) mode, if supported by your SIM card, restricts your outgoing calls to a limited set of phone numbers. When this feature is enabled, you can make calls only to phone numbers stored in the FDN list on the SIM card. Δεν θες εφαρμογή.Υπάρχει από εποχής dumbphone με την χρήση του PIN 2. Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσεων. Ευχαριστώ πολύ,δεν το ήξερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 αν αναφέρεσε στο να έχεις διπλές κάποιες εφαρμογές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=el ναι και αυτό που λες άλλα στην ουσία να χωρίζει το κινητό σε δυο μενού ξεχωριστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 αν αναφέρεσε στο να έχεις διπλές κάποιες εφαρμογές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=elΠρώτη φορά βλέπω τέτοια εφαρμογή να ζητά τόσα δικαιώματα, χαμός ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Γνωρίζει μήπως κανείς παιδιά καμμία εφαρμογή ή κάποιον file manager που να μπορέσω να μεταφέρω αρχεία (αν γίνεται βέβαια) από τη μνήμη του κινητού σε κάποιον σκληρό δίσκο; Έχω Galaxy S7 edge, όχι root, και θέλω να μεταφέρω κάποια αρχεία σε σκληρό δίσκο Toshiba 1tb ntfs. Εχω τον ES explorer, διαβάζει κανονικά το σκληρό δίσκο, μπορώ να δω δηλαδή όλα τα αρχεία του, αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω κάτι σ' αυτόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά όσα Samsung είχα δεν μπορούσαν καν να δουν ntfs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά αν βάλω την εφαρμογή whatsapp (messenger) θα ενημερωθούν οι επαφές μου ότι έβαλα; Όπως γίνεται στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά όσα Samsung είχα δεν μπορούσαν καν να δουν ntfs Δεν περίμενα και 'γω να τον διαβάζει!! Κ' όμως τον διαβάζει κανονικά!! Παλαιότερα με το LG G2 με custom rom και kernel διάβαζα έναν 500gb σε NTFS και μπορούσα να μεταφέρω και αρχεία σ' αυτόν με τον ES explorer. Γι' αυτό ρώτησα, μήπως υπάρχει καμμία λύση που δεν έχω υπόψιν, μήπως π.χ. κάποια extra εφαρμογή ή άλλος file manager ή ίσως κάποια παλαιότερη έκδοση του ES exlorer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά αν βάλω την εφαρμογή whatsapp (messenger) θα ενημερωθούν οι επαφές μου ότι έβαλα; Όπως γίνεται στο viber; Ελένη δε νομίζω πως το κάνει το WhatsApp αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ελένη δε νομίζω πως το κάνει το WhatsApp αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είμαι η Ελένη Βλάση :p Ναι; Πως είχα την εντύπωση ότι το κάνει; Λάθος θα θυμάμαι... Έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και ζαμάνια! Σ ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Δεν είμαι η Ελένη Βλάση :p Ναι; Πως είχα την εντύπωση ότι το κάνει; Λάθος θα θυμάμαι... Έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και ζαμάνια! Σ ευχαριστώ :) Όχι, δεν θα χτυπήσει ειδοποίηση ότι μπήκες στο WhatsApp. Απλά αν μπουν στην εφαρμογή θα σε "δουν". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Όχι, δεν θα χτυπήσει ειδοποίηση ότι μπήκες στο WhatsApp. Απλά αν μπουν στην εφαρμογή θα σε "δουν". Ναι αυτό λογικό! Αλλά έλεγα μήπως είναι κ αυτό τύπου viber που πάει ειδοποίηση στις επαφές μου ότι έκανα λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ναι αυτό λογικό! Αλλά έλεγα μήπως είναι κ αυτό τύπου viber που πάει ειδοποίηση στις επαφές μου ότι έκανα λογαριασμόΣτο Viber δεν πάει ειδοποίηση στις επαφές σου, αλλά σε αυτούς που σε έχουν στις επαφές τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Στο Viber δεν πάει ειδοποίηση στις επαφές σου, αλλά σε αυτούς που σε έχουν στις επαφές τους Σωστά τα λες! Λάθος διατύπωση δική μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Δεν περίμενα και 'γω να τον διαβάζει!! Κ' όμως τον διαβάζει κανονικά!! Παλαιότερα με το LG G2 με custom rom και kernel διάβαζα έναν 500gb σε NTFS και μπορούσα να μεταφέρω και αρχεία σ' αυτόν με τον ES explorer. Γι' αυτό ρώτησα, μήπως υπάρχει καμμία λύση που δεν έχω υπόψιν, μήπως π.χ. κάποια extra εφαρμογή ή άλλος file manager ή ίσως κάποια παλαιότερη έκδοση του ES exlorer! Aν δεν μπορείς να γράψεις by default δεν νομίζω να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Στο Viber δεν πάει ειδοποίηση στις επαφές σου, αλλά σε αυτούς που σε έχουν στις επαφές τουςΑυτήν την ειδοποίηση φίλε μπορούμε να την αποφύγουμε; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Αυτήν την ειδοποίηση φίλε μπορούμε να την αποφύγουμε; ONEPLUS A3003 Ναι, πας στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και απενεργοποιείς. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ναι, πας στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και απενεργοποιείς.Δεν θέλω όταν εγκαταστήσω το VIBER να πάει ειδοποίηση στις επαφές, γίνεται αυτό; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δεν θέλω όταν εγκαταστήσω το VIBER να πάει ειδοποίηση στις επαφές, γίνεται αυτό; ONEPLUS A3003 Όχι, αφού με το που εγκατασταθεί φεύγει η ειδοποίηση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δεν θέλω όταν εγκαταστήσω το VIBER να πάει ειδοποίηση στις επαφές, γίνεται αυτό; ONEPLUS A3003 Όχι. Δεν είναι στο χέρι σου αυτό. ΔΕΝ θα πάει ειδοποίηση μόνο σε όσους έχουν απενεργοποιησει αυτή την επιλογή στο viber τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts