Thou_Bou Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Για να σβήνει η οθόνη ψάξε στο play store για screen off. (Αλλά να ξέρεις ότι γίνεται και με nova launcher χωρίς έξτρα εφαρμογή) Για led κοίτα αν σου κάνει το no led. Για άναμμα οθόνης πρέπει να το υποστηρίζει το τηλέφωνο.Ψάξε στο μενού. καλημερα, σ ευχαριστω. στον nova, καποιος "εμπειρος" να μου θυμισει πού βρισκω την ρυθμιση αυτή ? τον εγκατεστησα, γιατι προτιμω οσο γινεται να μην γεμιζω με "περιττες/διπλές" εφαρμογές. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) καλημερα, σ ευχαριστω. στον nova, καποιος "εμπειρος" να μου θυμισει πού βρισκω την ρυθμιση αυτή ? τον εγκατεστησα, γιατι προτιμω οσο γινεται να μην γεμιζω με "περιττες/διπλές" εφαρμογές.Ρυθμίσεις Nova, χειρονομίες και εισαγωγές, διπλό πάτημα, εφαρμογές, screen off Καλημέρα!! Edited June 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ρυθμίσεις Nova, χειρονομίες και εισαγωγές, διπλό πάτημα, εφαρμογές, screen off Καλημέρα!! μου εμφανιζει μονο ρυθμισεις->Κινησεις&κουμπι&Οk google και για το διπλο πατημα, μου εχει προταση να βαλω το nova_prime(4.5euro). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 μου εμφανιζει μονο ρυθμισεις->Κινησεις&κουμπι&Οk google και για το διπλο πατημα, μου εχει προταση να βαλω το nova_prime(4.5euro).Α δεν θυμόμουν ότι θέλει prime για αυτή την χειρονομία! Θες τον prime να σου τον δώσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εφαρμογή αποθήκευσης κωδικών με χρήση αισθητήρα δαχτυλικου αποτυπώματος, δωρεάν χωρίς cloud sync, υπάρχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 μου εμφανιζει μονο ρυθμισεις->Κινησεις&κουμπι&Οk google και για το διπλο πατημα, μου εχει προταση να βαλω το nova_prime(4.5euro). Δες αυτά. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εφαρμογή αποθήκευσης κωδικών με χρήση αισθητήρα δαχτυλικου αποτυπώματος, δωρεάν χωρίς cloud sync, υπάρχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Keepass2android offline Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Α δεν θυμόμουν ότι θέλει prime για αυτή την χειρονομία! Θες τον prime να σου τον δώσω;; ευχαριστως : ) εχω δοκιμασει τις προτασεις που μου κανετε παιδια, αλλα οσες λειτουργουν, μετα το "ξεκλειδωμα/ξυπνημα" ζητανε και το μοτιβο, δεν αρκει το δαχτυλικο αποτυπωμα για ν ανοιξει κατευθειαν στην οθονη το κινητο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 καλημερα, στον nova, καποιος "εμπειρος" να μου θυμισει πού βρισκω την ρυθμιση αυτή ? τον εγκατεστησα, γιατι προτιμω οσο γινεται να μην γεμιζω με "περιττες/διπλές" εφαρμογές. Και ο nova δηλαδή που εγκατέστησες δεν είναι "περιττή/διπλή" εφαρμογή? Βάλε ρε άνθρωπε το screen off, ένα tap θα κάνεις και θα σου κλειδώνει το τηλέφωνο... και δεν θα ταλαιπωρείς και το κουμπί :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 ποια εφαρμογή προτείνεται για παραμετροποίηση του led notification? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 ποια εφαρμογή προτείνεται για παραμετροποίηση του led notification? Το Light Flow είναι το καλύτερο για μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Το Light Flow είναι το καλύτερο για μένα! Συμφωνώ. Μακράν το καλύτερο Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ενω καταφερα να παιξει στην τηλεοραση με το BubbleUPnp δν μου παιζουν οι υποτιτλοι? Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στην εφαρμογη? Τελικα γινεται BubbleUPnp και υποτιτλοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εγώ πριν λίγο που δοκίμασα πρέπει αν κάνεις εγγραφή στο subtitles.org να παίξει αλλά εμένα δεν έχει ήχο η τηλεόραση. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Λεβεντες ψαχνω εφαρμογη που να κλειδωνει αλλες εφαρμογες με δαχτυλικο αποτυπωμα ,κατι δοκιμασμενο ,τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Λεβεντες ψαχνω εφαρμογη που να κλειδωνει αλλες εφαρμογες με δαχτυλικο αποτυπωμα ,κατι δοκιμασμενο ,τι προτεινετε; Lockdown pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ευχαριστώ φίλε, θα την δοκιμάσω ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα, μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να καταγράφει τι ενέργειες έγιναν στο τηλέφωνο; Δηλαδή ποτέ άνοιξε μια εφαρμογή, πότε έκλεισε,γενικά τις κινήσεις που κάνουμε στο κινητό ή κάτι τέτοιο στο περιπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Συνδέομαι καμιά φορά σε κοινό δίκτυο WiFi, υπάρχει εφαρμογή που να μας προστατεύει αν κάποιος προσπαθήσει να κλέψει δεδομένα; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μπορειτε να μου θυμισετε πώς λεγεται το προγραμματακι που προσθετει ή αφαιρει μαζικα ολα τα προθεματα +30 ή 0030 σε ολες τις επαφες του τηλεφωνου ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μπορειτε να μου θυμισετε πώς λεγεται το προγραμματακι που προσθετει ή αφαιρει μαζικα ολα τα προθεματα +30 ή 0030 σε ολες τις επαφες του τηλεφωνου ;Fix my number ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μπορειτε να μου θυμισετε πώς λεγεται το προγραμματακι που προσθετει ή αφαιρει μαζικα ολα τα προθεματα +30 ή 0030 σε ολες τις επαφες του τηλεφωνου ; number fixer Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλημέρα,ψάχνω μια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία,χρησιμοποιούσα αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greeklabs.pharmacies&hl=el αλλά βλέπω ότι ο προγραμματιστής της έχει σταματήσει να την ενημερώνει και σε εμένα έχει κάποια προβλήματα δεν εμφανίζει την περιοχή μου.Αν κάποιος γνωρίζει κάποια άλλη αξιόπιστη εφαρμογή δεκτή; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Δοκίμασε το Athens book. Στάλθηκε από το F3111 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλημέρα,ψάχνω μια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία,χρησιμοποιούσα αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greeklabs.pharmacies&hl=el αλλά βλέπω ότι ο προγραμματιστής της έχει σταματήσει να την ενημερώνει και σε εμένα έχει κάποια προβλήματα δεν εμφανίζει την περιοχή μου.Αν κάποιος γνωρίζει κάποια άλλη αξιόπιστη εφαρμογή δεκτή;Από μένα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=kostas.menu.afarmakeia Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts