billphone Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 26.850 σχόλια βλέπω εγώ από Tapatalk σε αυτό το νημα. Οι σελίδες Είναι ανάλογα από που μπαίνεις και πόσα σχόλια έχεις βάλει να εμφανιστούν ανα σελίδα. Επίσης εγώ έχω γυρίσει και την κατάταξη των σχολίων ανάποδα σαν ανάποδη που είμαι :D . Τα νεότερα σχόλια πάνω πάνω. Και ξεκινάει από 1,2,3 ktl. Οπότε όλα σχετικά είναι! Γι αυτό και γενικά αν ρωτήσω κάτι και μου πουν "δες το ποστ #255" δεν με βολεύει γιατί αν κοιτάξω το 255 εγω θα δω ένα εντελώς άκυρο σχόλιο λόγω της ανάποδης κατάταξης. 1790 για την ακρίβεια...:lol: Στους περισσότερους πάντως γραφει 1790 και προχωράμε. Αλλά όπως και να έχει αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι στο 1ο μήνυμα αυτού του thread έλεγε ότι επειδή φτάσαμε στις 180 σελίδες και δεν εξυπηρετεί κανέναν ας ανοίξουμε ένα καινούριο. Τώρα που φτάνουμε τις 1800 μήπως να κάνουμε καμιά αλλαγή; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εδώ και μέρες δεν μου δουλεύει το tubeMate μήπως υπάρχει καμμια άλλη πρόταση για να μετατρέπω videakia από το YouTube σε μουσική για να τα σωζω στο κινητό μου? Έχεις μήνυμα στο Tapatalk από το μεσημέρι για το YouTube Downloader. Κάνε έναν έλεγχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εδώ και μέρες δεν μου δουλεύει το tubeMate μήπως υπάρχει καμμια άλλη πρόταση για να μετατρέπω videakia από το YouTube σε μουσική για να τα σωζω στο κινητό μου? ogyoutube http://ogmods.net/el/ogyoutube?ref=xda&tab=Download, Ποια έκδοση του tubemate έχεις ; Κάνε εγκατάσταση αυτήν την έκδοση https://osmdroid.net/tubemate-705-apk-modded-adfree-download/ Επίσης μπορείς και με αυτο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 ogyoutube http://ogmods.net/el/ogyoutube?ref=xda&tab=Download, Ποια έκδοση του tubemate έχεις ; Κάνε εγκατάσταση αυτήν την έκδοση https://osmdroid.net/tubemate-705-apk-modded-adfree-download/ Επίσης μπορείς και με αυτο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 ok eυχαριστω πολυ κατεβασα την 2.3.6 και ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Για επεξεργασία φωτο ποια εφαρμογή προτείνεται Adobe Lightroom. Η καλύτερη. Επεξεργάζεται και αρχεία raw Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Για επεξεργασία φωτο ποια εφαρμογή προτείνεται Toolwiz photos από εμένα. Υπερπλήρες κι εύκολο. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ωραίο και το Lightroom. Θα το δοκιμάσω να δω τις λειτουργίες του. Φαίνεται ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορώ ότι βάζω στο κινητό μου φακέλους και υποφακελους και να συνχρονιζουν και στο pc απευθείας και να μην χρειάζεται να το κάνω χειροκίνητα. Οχι Dropbox. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει ο solid explorer δεν ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Foldersync κορυφή Sent from my Nexus 5 CAF using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που λειτουργεί σαν το Ctrl+F στον υπολογιστή; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Foldersync κορυφή Sent from my Nexus 5 CAF using Tapatalk Σε ευχαριστώ δοκιμάζω αμέσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορώ ότι βάζω στο κινητό μου φακέλους και υποφακελους και να συνχρονιζουν και στο pc απευθείας και να μην χρειάζεται να το κάνω χειροκίνητα. Οχι Dropbox. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει ο solid explorer δεν ξέρω; Resilio sync, απλά συγχρονίζει όταν ανοίγεις το pc ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Resilio sync, απλά συγχρονίζει όταν ανοίγεις το pc ONEPLUS 3T Από τι βλέπω είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω αλλά δεν μπορώ να συγχρονίσω το pc τι κάνω λάθος; είναι χάλια και τα αγγλικά μου δυστυχώς αν ξέρεις πως τα συνχρονιζω θα ήμουν ευγνώμων υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Από τι βλέπω είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω αλλά δεν μπορώ να συγχρονίσω το pc τι κάνω λάθος; είναι χάλια και τα αγγλικά μου δυστυχώς αν ξέρεις πως τα συνχρονιζω θα ήμουν ευγνώμων υπόχρεος σου στελνω πμ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 ok eυχαριστω πολυ κατεβασα την 2.3.6 και ειναι οκ H 2.3.8 είναι η τελευταία. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 H 2.3.8 είναι η τελευταία. Sent from my m1 note using Tapatalk Είναι μία modded έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 H 2.3.8 είναι η τελευταία. Sent from my m1 note using Tapatalk Είναι μία modded έκδοση Κατέβασε εδώ την v2.3.8 build 707 (Mod)... https://dailyuploads.net/wqqsblejuzqa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Κατέβασε εδώ την v2.3.8 build 707 (Mod)... https://dailyuploads.net/wqqsblejuzqa Όπως έγραψα είναι ειδική έκδοση με material design theme και adfree απο παντού (οχι σαν του Ρώσου που έκανες post ...) Η mod έκδοση από osmdroid.net είναι απλά τέλεια ,δουλεύει σωστά κτλ . Edited May 14, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 καλησπέρα ψάχνω για εφαρμογή όπου θα κάνει backup όλες τι νέες φωτογραφείς και video μου από το smartphone στο pc μου (file server ή ακόμα καλύτερα στον σκληρό δίσκο που είναι συνδεδεμένο στο router μου (δικτυακός δηλαδή). Υπάρχει κάτι τέτοιο? Δεν θέλω να με ρωτάει ή να με ενοχλεί απλά να κάνει back up. Είδα το PhotoSync - Transfer Photos αλλά δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη εφαρμογή μιας και δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 καλησπέρα σε όλους, θα ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει κααποια freeware εφαρμογη η οποία να σου δινει την δυνατότητα να μεταφέρεις οτιδηποτε απο μια συσκευη στην άλλη-να έχεις δηλ τις δυο συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες και μεταφέρω απο την μία στην άλλη οτι θέλω- ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 καλησπέρα σε όλους, θα ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει κααποια freeware εφαρμογη η οποία να σου δινει την δυνατότητα να μεταφέρεις οτιδηποτε απο μια συσκευη στην άλλη-να έχεις δηλ τις δυο συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες και μεταφέρω απο την μία στην άλλη οτι θέλω- ευχαριστώ πολύ Για δες το shareit. Μεταφερει αρχεια δημιουργώντας το δικο του wifi και εναι ταχυτατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Υπάρχει εφαρμογή (που να δουλεύει χωρίς root) να κόβει τις εφαρμογές αυτόματα που θέλω να μην τρέχουν στο background ? Χρησιμοποιώ σε όλα μου τα κινητά το greenify με root, αλλά σε αυτό το κινητό που έχω οταν το δοκιμάζω χωρίς root (δεν γίνεται root το κινητό) μου κολλάει πολύ το τηλέφωνο και αργεί. Edited May 15, 2017 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 αναζητω καμια εφαρμογη για να διαβαζω ειδησεις στο κινητο(σοβαρες ,οχι αν χωρισε η μενεγαλη :lol: ).Θα προτιμουσα να διαβαζω τους τιτλους και να ανοιγω οποιο αρθρο με ενδιαφερει γιατι διαφορετικα ειναι πολυ κουραστικο να περιμενω ,να ανοιξει καθε αρθρο . ΕΠισης προτεινεται μου καμια καλη εφαρμογη εορτολογιο,γιατι η δικια μου μου βγαζει οτι γιορταζουν 4 φορες το χρονο. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 inoreader και το προσαρμοζεις οπως θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 καλημερα, ψαχνω καποια εφαρμογη που να μπορω να βαλω ειτε συντομευση ειτε widget στην αρχικη μου οθονη για το fast charging. ειτε να το παταω και να με πεταει κατευθειαν εκει, ειτε να μπορω με widget να το ανοιγοκλεινω. καμια ιδεα? :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts