patrickdrd Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 ωραια, καποιος να μας πει και τις ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε ομως γιατι οσες φορες το δοκιμασα χαθηκα και δεν καταλαβαινα χριστο τι εκανε και πως... (ειμαι ρουτ και εχω και το greenify donate) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Όπως σου έγραψε και ο soleman δεν χρειάζεται να βάλεις κάποια 3rd party εφαρμογή από το Google Play για να κάνεις κάτι τέτοιο. Το Android από την Lollipop και μετά σού δίνει αυτή την δυνατότητα από τις Ρυθμίσεις του, και το κινητό θα δείχνει σ' αυτόν που θα το δώσεις σα να το άνοιξε πρώτη φορά, χωρίς εγκατεστημένες εφαρμογές, χωρίς τίποτα. Και που είναι αυτές οι ρυθμίσεις γιατί και εγώ δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Ανδρόιντ ή υπολογιστή για πλήρες backup πριν από φορμάρισμα και επαναφορά αργότερα? Εννοώ να αποθηκεύει εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες, λογαριασμούς, επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κλπ. Για αρχεία δεν ενδιαφέρομαι, τα έχω όλα σε κάρτα αποθήκευσης. Να προσθέσω ότι δεν έχω κατεβάσει τίποτα από Google Play και δεν έχω συνδεδεμένο λογαριασμό Google. Σχετικά με αυτό πάλι, ο λόγος φορμαρίσματος είναι η αποστολή στην αντιπροσωπεία για αντικατάσταση μπαταρίας (εντός εγγύησης). Εϊμαι σε δίλημμα, ακόμη και στην αντιπροσωπεία, υπάρχει λέτε ρίσκο για την αντικατάσταση ενσωματωμένης μπαταρίας? Ξεκόλλημα οθόνης κλπ? Edited December 2, 2016 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 ωραια, καποιος να μας πει και τις ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε ομως γιατι οσες φορες το δοκιμασα χαθηκα και δεν καταλαβαινα χριστο τι εκανε και πως... (ειμαι ρουτ και εχω και το greenify donate) Που χάθηκες, με το greenify? Δεν χρειάζεται να κάνεις και τίποτα, απλά στο κεντρικό μενού επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες να αδρανοποιεί όταν κλείνεις την οθόνη. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνει αυτό. Ίσως το μόνο που πρέπει να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις είναι να το κάνει αυτόματα και τη λειτουργία ρουτ. Και να μην αδρανοποιεις εφαρμογές από τις οποίες θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όπως viber κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Και που είναι αυτές οι ρυθμίσεις γιατί και εγώ δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο Pυθμίσεις-χρήστες-επισκέπτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλό μήνα σε όλους! Γνωρίζει κανένας για την εφαρμογή popcorn time Εάν την κατέβασαν; γιατί δεν μπορώ να την δω στις εφαρμογές μου στο Google play Αλλά ούτε και να την βρω στο search.την εφαρμογή την έχω κανονικά και την δουλεύω.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλό μήνα σε όλους! Γνωρίζει κανένας για την εφαρμογή popcorn time Εάν την κατέβασαν; γιατί δεν μπορώ να την δω στις εφαρμογές μου στο Google play Αλλά ούτε και να την βρω στο search.την εφαρμογή την έχω κανονικά και την δουλεύω.Ευχαριστώ Δεν υπάρχει στο play store εδώ και καιρό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Pυθμίσεις-χρήστες-επισκέπτης Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Μιλάμε για τις ρυθίσεις του κινητού; Πχ στο Note 4 δεν έχω τέτοιες ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ούτε εγώ σε Α5 2016. Μάλλον η Samsung δεν το έχει στις συσκευές της. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Δεν υπάρχει στο play store εδώ και καιρό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλήθεια;! Την κατέβασα Πριν καμιά εβδομάδα περίπου.την έχω στο κινητό μου αυτήν την στιγμή και κατεβάζω Ταινίες κανονικά κιόλας.άρα γι'αυτό δεν μου την βρίσκει στο play store.Αλλά νόμιζα πως ακόμα και αν την έχουν κατεβάσει απο το play store θα την έβλεπα στις εφαρμογές μου που είναι εγκατεστημένες στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Μιλάμε για τις ρυθίσεις του κινητού; Πχ στο Note 4 δεν έχω τέτοιες ρυθμίσεις! Ούτε εγώ σε Α5 2016. Μάλλον η Samsung δεν το έχει στις συσκευές της. Στάλθηκε; Στην lockscreen επάνω δεξιά στην status bar έχετε ένα στρογγυλό εικονίδιο που να δείχνει ένα ανθρωπάκι όπως αυτό που υπάρχει συνήθως στην εφαρμογή των Επαφών; Αν ναι, όταν είστε στην homescreen σας, κατεβάστε την notification bar και θα πρέπει να είναι και πάλι επάνω δεξιά. Πατήστε πάνω του και θα σας ανοίξει τις ρυθμίσεις με την Guest λειτουργία. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Στην lockscreen επάνω δεξιά στην status bar έχετε ένα στρογγυλό εικονίδιο που να δείχνει ένα ανθρωπάκι όπως αυτό που υπάρχει συνήθως στην εφαρμογή των Επαφών; Αν ναι, όταν είστε στην homescreen σας, κατεβάστε την notification bar και θα πρέπει να είναι και πάλι επάνω δεξιά. Πατήστε πάνω του και θα σας ανοίξει τις ρυθμίσεις με την Guest λειτουργία. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Σε Samsung πας ρυθμισεις cloud και λογαριασμοι - χρηστες... τουλαχιστον στην 6.0.1 Note 7 ported σε Note3 αλλα ετσι πρεπει να ειναι και στις στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Υπάρχει η δυνατότητα όταν μπαίνω με wifi να ανοίγει πρώτα το vpn; με το tasker γίνεται; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Στην lockscreen επάνω δεξιά στην status bar έχετε ένα στρογγυλό εικονίδιο που να δείχνει ένα ανθρωπάκι όπως αυτό που υπάρχει συνήθως στην εφαρμογή των Επαφών; Αν ναι, όταν είστε στην homescreen σας, κατεβάστε την notification bar και θα πρέπει να είναι και πάλι επάνω δεξιά. Πατήστε πάνω του και θα σας ανοίξει τις ρυθμίσεις με την Guest λειτουργία. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Μόνο σε Pure Android υπάρχει. Στο Note 4 και A3 που έχω, δεν υπάρχει. Σε Samsung πας ρυθμισεις cloud και λογαριασμοι - χρηστες... τουλαχιστον στην 6.0.1 Note 7 ported σε Note3 αλλα ετσι πρεπει να ειναι και στις στοκ... Ούτε αυτή η επιλογή υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Greenify is your friend. Και βέβαια για να λειτουργήσει σωστά και να μην κάνει μόνο force kill apps θέλει να ρουταρεις το κινητο. Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις αφού το κάνεις με ρουταρισμα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ δυστυχώς δεν είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ευχαριστώ πολύ δυστυχώς δεν είμαι root Δουλεύει και σε κινητά που δεν είναι ρουτ. Και αν του δώσεις τα δικαιώματα που χρειάζεται κάνει και αυτόματη αδρανοποίηση των εφαρμογών. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μόνο σε Pure Android υπάρχει. Στο Note 4 και A3 που έχω, δεν υπάρχει. Ούτε αυτή η επιλογή υπάρχει αν εχεις lolipop και πανω πρεπει να υπαρχει, ισως σε διαφορετικη διαδρομη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 αν εχεις lolipop και πανω πρεπει να υπαρχει, ισως σε διαφορετικη διαδρομη.... Φαντάζομαι εσύ το έχεις. Ποιά είναι η συσκευή σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Δεν υπάρχει Quest mode σε samsung, τουλάχιστον στο s7 edge που έχω τώρα αλλά και στα προηγούμενα μοντέλα δεν το είχα δει. Κάτι παρόμοιο είναι η Απορρητη λειτουργία που υπάρχει στις ρυθμίσεις Sent from my s7 edge Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Δεν υπάρχει Quest mode σε samsung, τουλάχιστον στο s7 edge που έχω τώρα αλλά και στα προηγούμενα μοντέλα δεν το είχα δει. Κάτι παρόμοιο είναι η Απορρητη λειτουργία που υπάρχει στις ρυθμίσεις Sent from my s7 edge Συνήθως μόνο οι συσκευές της Sony το έχουν αυτό. Στην πλειοψηφία τους οι άλλες εταιρίες δεν το έχουν αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Δουλεύει και σε κινητά που δεν είναι ρουτ. Και αν του δώσεις τα δικαιώματα που χρειάζεται κάνει και αυτόματη αδρανοποίηση των εφαρμογών. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Καλημέρα το έβαλα και πρόσθεσα και μέρικς εφαρμογές στην λίστα έχω δώσει και τα δικαιώματα στην φαρμογή που ζήτησε πρέπει να κάνω κάτι άλλο η τώρα είμαι εντάξει? Κάθε φορα δηλαδή που ανοίγω την συσκευή αυτές θα είναι απενεργοποιημένες αυτόματα έεεε? Κάπου είδα μια εφαρμογή που όταν σου έρχεται ειδοποίηση σου πετάει πάνω pop-up ειδοποίηση αξίζει?έχετε να προτείνεται κάποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Συνήθως μόνο οι συσκευές της Sony το έχουν αυτό. Στην πλειοψηφία τους οι άλλες εταιρίες δεν το έχουν αυτό. Το lg g4 έχει σίγουρα. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Και στο kit kat υπάρχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις που ορίζει χρήστες και δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Συνήθως μόνο οι συσκευές της Sony το έχουν αυτό. Στην πλειοψηφία τους οι άλλες εταιρίες δεν το έχουν αυτό. Σε motorola moto g2 με android 6.0 και Οne plus3 το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Φαντάζομαι εσύ το έχεις. Ποιά είναι η συσκευή σου ; Εχω ΝΟΤΕ3 με custom rom απο NOTE7 αλλα και πριν, με στοκ ρομ το ειχα και σε αλλες συσκευες (LG2 & LG Flex2) το ειχα... και απο οσο γνωριζω ειναι μια λειτουργια που απο την 5.0 και μετα την εχει το android https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/208222781c75b2876661a5cb85889187.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/fabbeb1e5871fc12b2ded5b2b38c0a57.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/0e9d88b43e58682d5240da741ce23779.jpg Edited December 3, 2016 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts