NickName98 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 εγω παλι βρηκα αυτην εδω την εφαρμογουλα και ειναι ολα τα λεφτα. http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-music-sound-stream-youtubes-t3399722 μιας και ειπες "ακουμε" σε ενδιαφερει ο ηχος οποτε νομιζω θα σε βολεψει οσο εμενα. δεν φορτιζει καν το βιντεο αλλα μονο τον ηχο του, οποτε την χρησιμοποιεις ανετα και με δεδομενα (αναλογα δηλαδη το πακετο σου). εγω δεν την ανοιγω ποτε απο την ιδια εφαρμογη αλλα οπως ειμαι στο yt απλα βρισκω το βιντεο που θελω, κανω share και επιλεγω με αυτη την εφαρμογη listen (ή download, γιατι υπαρχει και αυτη η επιλογη, που δεν μου χρειαστηκε και ποτε) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πολύ εφαρμογή! Μόλις την κατέβασα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Υπάρχει και το new pipe. Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Όποιος δει καμία εφαρμογή που αξίζει λόγω Black Friday ας ενημερώσει. Εγώ ας πούμε θεωρώ ότι αξίζει το perfectly clear τη χρησιμοποιώ χρόνια σπασμένη και ήρθε η ώρα που την αγόρασα. Πλέον περιμένω σε προσφορά το nova launcher prime ώστε να το αγοράσω και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Υπάρχει εφαρμογή για SMS μέσω ίντερνετ που να λειτουργεί και όταν ο ένας από τους δυο συνομιλιτες δεν την έχει εγκατεστημένη, σε στυλ δηλαδή viber out ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ψάχνω εφαρμογή σαν το Google search, που να κάνει αναζήτηση σε επαφές και εφαρμογές, αλλά να μπορώ να αλλάξω εμφάνιση στο widget του γιατί δεν μπορώ το άσπρο της Google. Θέλω να χρησιμοποιήσω το μαμά launcher του κινητού (με τον Nova είχα το search σαν χειρονομία και δεν χρειαζόμουν widget). Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα κόσμε! Όντας άσχετος με το θέμα, δεν έχω ιδέα πως μπορώ να κατεβάσω μουσική στο τηλέφωνο μου.. Please help! Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα κόσμε! Όντας άσχετος με το θέμα, δεν έχω ιδέα πως μπορώ να κατεβάσω μουσική στο τηλέφωνο μου.. Please help! Κάνε ένα ψάξιμο και κατέβασε στο τηλέφωνο σου την εφαρμογή snap tube. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Όποιος δει καμία εφαρμογή που αξίζει λόγω Black Friday ας ενημερώσει. Εγώ ας πούμε θεωρώ ότι αξίζει το perfectly clear τη χρησιμοποιώ χρόνια σπασμένη και ήρθε η ώρα που την αγόρασα. Πλέον περιμένω σε προσφορά το nova launcher prime ώστε να το αγοράσω και αυτό. Από εφαρμογές μέχρι στιγμής στιγμής έχω δει το Perfectly Clear που λες κι εσύ (εγώ το έχω από προσφορά του Amazon App), το Business Calendar Pro και τον Solid Explorer που βγήκε πριν από λίγο. Από παιχνίδια τα Room 3, Never Alone: Ki Edition, Monument Valley (για τις πίστες που βγήκαν μετά το αρχικό release το παιχνίδι ζητάει επιεπλέον χρήματα) και το Limbo. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Από εφαρμογές μέχρι στιγμής στιγμής έχω δει το Perfectly Clear που λες κι εσύ (εγώ το έχω από προσφορά του Amazon App), το Business Calendar Pro και τον Solid Explorer που βγήκε πριν από λίγο. Από παιχνίδια τα Room 3, Never Alone: Ki Edition, Monument Valley (για τις πίστες που βγήκαν μετά το αρχικό release το παιχνίδι ζητάει επιεπλέον χρήματα) και το Limbo. Perfectly Clear και Business calendar δεν είναι free στο Amazon underground; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Θα την ξανακάνω την ερώτηση μιας και έχει απαντηθεί παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω και ας σκαλισα πολλά από τα μηνύματά μου. Θέλω εφαρμογή ραδιοφώνου για καστομ ρομ να δουλεύει αλλά να μην χρειάζεται ίντερνετ για να δουλέψει. Ευχαριστώ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Θα την ξανακάνω την ερώτηση μιας και έχει απαντηθεί παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω και ας σκαλισα πολλά από τα μηνύματά μου. Θέλω εφαρμογή ραδιοφώνου για καστομ ρομ να δουλεύει αλλά να μην χρειάζεται ίντερνετ για να δουλέψει. Ευχαριστώ. Spirit FM https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Spirit FM https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock Σε ευχαριστώ αλλά με 8€ δεν υπάρχει περίπτωση. Αναφέρομαι σε εφαρμογή που κάποιος μου είχε στείλει από τους Xda. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Σε ευχαριστώ αλλά με 8€ δεν υπάρχει περίπτωση. Αναφέρομαι σε εφαρμογή που κάποιος μου είχε στείλει από τους Xda. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Ωχ 8€ έχει πάει; την ειχα αγοράσει κάποια στιγμή και παρότι είχα refund μου λέει ότι είναι αγορασμένη. Δεν βλέπω τιμή.... Δεν θα την πρότεινα με τίποτα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κάνε ένα ψάξιμο και κατέβασε στο τηλέφωνο σου την εφαρμογή snap tube. Κανένα link γιατί δεν το βρίσκω; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κανένα link γιατί δεν το βρίσκω; Έχεις μήνυμα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καποια εφαρμογή που να κανεις remote control του ενος κινητου απο αλλο υπάρχει; Κατι σαν team viewer Sent from my C6903 using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ωχ 8€ έχει πάει; την ειχα αγοράσει κάποια στιγμή και παρότι είχα refund μου λέει ότι είναι αγορασμένη. Δεν βλέπω τιμή.... Δεν θα την πρότεινα με τίποτα.... Μια χαρά είναι η εφαρμογή, την δουλεύω σε 7.1 Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά δεν βολεύει γιατί είναι επί πληρωμή αυτή η εφαρμογή.. Κάποια άλλη για ραδιόφωνο χωρίς να χρησιμοποιεί δεδομένα, γουαηφαη; Μου είχε πει κάποιος για μια από τους Xda. Κάποια ιδέα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κρασαρει σε κανένα άλλο το swiftkey κατά την αλλαγή γλώσσας; Δε συμβαίνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κρασαρει σε κανένα άλλο το swiftkey κατά την αλλαγή γλώσσας; Δε συμβαίνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σε εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά δεν βολεύει γιατί είναι επί πληρωμή αυτή η εφαρμογή.. Κάποια άλλη για ραδιόφωνο χωρίς να χρησιμοποιεί δεδομένα, γουαηφαη; Μου είχε πει κάποιος για μια από τους Xda. Κάποια ιδέα; Αυτη που σου λενε τα παιδια ειναι δεν υπαρχει αλλη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 Εχει και free εκδοση αλλα δεν αποθηκευει σταθμους. Αλλη λυση δεν υπαρχει για δωρεαν. Φυσικα δουλευει αν η συσκευη σου εχει ραδιο κι απλα εβαλες aosp rom.Αν εχεις συσκευη που δεν εχει ραδιο μην περιμενεις να δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καποια εφαρμογή που να κανεις remote control του ενος κινητου απο αλλο υπάρχει; Κατι σαν team viewer Sent from my C6903 using Tapatalk στην τελευταία έκδοση το team viewer υποστηρίζει να χειρίζεται ένα κινητό το άλλο! ! Sent from my ZP952 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 στην τελευταία έκδοση το team viewer υποστηρίζει να χειρίζεται ένα κινητό το άλλο! ! Sent from my ZP952 using Tapatalk Όχι ακριβώς..απλά μπορείς να βλέπεις την οθόνη και να υποδεικνύεις αυτό που θες με ένα χεράκι. Εξολοκλήρου remote control δεν γίνεται (τουλάχιστον στις δικές μου συσκευές που δοκίμασα). Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Μπορούμε να αγοράζουμε μουσικά κομμάτια (1-1) και να τα αποθηκεύουμε στη συσκευή μας; Όχι σε κάποιο cloud; Edit: Κι ακόμα μια απορία. Ένα από τα mail accounts που έχω είναι της μορφής xxxxx@hotmail.gr. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες περίπου, ο συγχρονισμός των μηνυμάτων γινόταν κανονικά. Τώρα, όμως, δε λειτουργεί ούτε ο αυτόματος, ούτε ο χειροκίνητος συγχρονισμός. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Το πρόβλημα αυτό έχει εμφανιστεί σε αρκετό κόσμο καιρό τώρα. Προσωπικα χωρίς να έχω αλλάξει συσκευή ή να είχε γίνει κάποιο update δεν μπορούσα να κάνω συγχρονισμό με τον hotmail λογαριασμό που έχω. Και είναι .com ο δικός μου. Ο outlook δουλεύει μία χαρά. Απλά ρυθμισα το hotmail να προωθεί τα μηνύματα στο gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts