karib Δημ. Παρασκευή στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:36 πμ 10 ώρες πριν, ilka71 said: από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 07:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:59 πμ 1 hour ago, karib said: Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη; αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. Παρασκευή στις 08:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:10 πμ 11 minutes ago, ilka71 said: αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂 Αρα θα γινεται, να το πω 'check out' κατα την εξοδο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. Παρασκευή στις 10:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:43 μμ On 9/1/2025 at 10:01 ΜΜ, ilka71 said: από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο εναλλακτική θα είναι οι κάρτες, θα συνυπαρχει και ο υπάρχον τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Εδω και καποιες μερες στο youtube vanced σε πληρη οθονη παιζει σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα ενω σε παραθυρο παιζει κανονικα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που αγνοω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν On 11/1/2025 at 12:43 ΠΜ, patrickdrd said: εναλλακτική θα είναι οι κάρτες, θα συνυπαρχει και ο υπάρχον τρόπος καλά εγώ θέλω τον ηλεκτρονικό τρόπο αλλά εάν απορία οι μηνιαίες κάρτες με μειωμένο οχ κόμιστρο πως θα γίνει; αυτό δεν έχω καταλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Από ό,τι έχω καταλάβει αυτά τα προϊόντα δε θα αλλάξουν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν κανονικά. Ο νέος τρόπος είναι μια ευκολία για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο και δεν υπάρχει κοντά κάποιο πωλητήριο ή δεν προλαβαίνει να αγοράσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 minutes ago, katergaris1979 said: Από ό,τι έχω καταλάβει αυτά τα προϊόντα δε θα αλλάξουν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν κανονικά. Ο νέος τρόπος είναι μια ευκολία για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο και δεν υπάρχει κοντά κάποιο πωλητήριο ή δεν προλαβαίνει να αγοράσει. Κ πιο πολύ για τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν τα μηχανήματα εισιτηρίων κ από που αλλού μπορούν να τα προμηθευτούν 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν τώρα τελευταία γίνεται συχνά αυτό. δεν ανανεώνονται οι εφαρμογές κάρυ πρέπει να κάνω το google play store force close για να ξεκολλήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 ώρα πριν, ilka71 said: τώρα τελευταία γίνεται συχνά αυτό. δεν ανανεώνονται οι εφαρμογές κάρυ πρέπει να κάνω το google play store force close για να ξεκολλήσει. Μήπως έχεις κόψει τα δεδομένα παρασκηνίου, μιας και βλέπω ότι είσαι με data; Απ' ότι καταλαβαίνω η συσκευή σου είναι Samsung, οπότε για έλεγχο κράτησε πατημένο το εικονίδιο του play store και στη συνέχεια πάτα το i. Δεδομένα κινητής συσκευής --> Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου (check). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 20 minutes ago, stefan_city said: Μήπως έχεις κόψει τα δεδομένα παρασκηνίου, μιας και βλέπω ότι είσαι με data; Απ' ότι καταλαβαίνω η συσκευή σου είναι Samsung, οπότε για έλεγχο κράτησε πατημένο το εικονίδιο του play store και στη συνέχεια πάτα το i. Δεδομένα κινητής συσκευής --> Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου (check). ναι έτσι το έχω. η αλήθεια είναι ότι στην δουλειά δεν έχω καθόλου καλό σήμα κινητής μήπως φταίει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 14 ώρες πριν, GMF80 said: Εδω και καποιες μερες στο youtube vanced σε πληρη οθονη παιζει σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα ενω σε παραθυρο παιζει κανονικα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που αγνοω? Στο Vanced σε πλήρης οθόνη έχει χειρονομίες. Αριστερά πάνω κάτω η φωτεινότητα και δεξιά ή ένταση. Μήπως είναι αυτό; 1 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Ναι, αυτο ηταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts