Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 ώρες πριν, ilka71 said:

από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή  στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο

Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα  πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη;

1 hour ago, karib said:

Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα  πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη;

αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂

11 minutes ago, ilka71 said:

αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂

Αρα θα γινεται, να το πω 'check out' κατα την εξοδο;

On 9/1/2025 at 10:01 ΜΜ, ilka71 said:

από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή  στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο

εναλλακτική θα είναι οι κάρτες, θα συνυπαρχει και ο υπάρχον τρόπος

Εδω και καποιες μερες στο youtube vanced σε πληρη οθονη παιζει σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα ενω σε παραθυρο παιζει κανονικα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που αγνοω?

On 11/1/2025 at 12:43 ΠΜ, patrickdrd said:

εναλλακτική θα είναι οι κάρτες, θα συνυπαρχει και ο υπάρχον τρόπος

καλά εγώ θέλω τον ηλεκτρονικό τρόπο αλλά εάν απορία οι μηνιαίες κάρτες με μειωμένο οχ κόμιστρο πως θα γίνει; αυτό δεν έχω καταλάβει

Από ό,τι έχω καταλάβει αυτά τα προϊόντα δε θα αλλάξουν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν κανονικά. Ο νέος τρόπος είναι μια ευκολία για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο και δεν υπάρχει κοντά κάποιο πωλητήριο ή δεν προλαβαίνει να αγοράσει. 

2 minutes ago, katergaris1979 said:

Από ό,τι έχω καταλάβει αυτά τα προϊόντα δε θα αλλάξουν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν κανονικά. Ο νέος τρόπος είναι μια ευκολία για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο και δεν υπάρχει κοντά κάποιο πωλητήριο ή δεν προλαβαίνει να αγοράσει. 

Κ πιο πολύ για τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν τα μηχανήματα εισιτηρίων κ από που αλλού μπορούν να τα προμηθευτούν

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

τώρα τελευταία γίνεται συχνά αυτό. δεν ανανεώνονται οι εφαρμογές κάρυ πρέπει να κάνω το google play store force close για να ξεκολλήσει. 

Screenshot_20250114_180443_Google Play Store.jpg

1 ώρα πριν, ilka71 said:

τώρα τελευταία γίνεται συχνά αυτό. δεν ανανεώνονται οι εφαρμογές κάρυ πρέπει να κάνω το google play store force close για να ξεκολλήσει. 

Screenshot_20250114_180443_Google Play Store.jpg

Μήπως έχεις κόψει τα δεδομένα παρασκηνίου, μιας και βλέπω ότι είσαι με data;

Απ' ότι καταλαβαίνω η συσκευή σου είναι Samsung, οπότε για έλεγχο κράτησε πατημένο το εικονίδιο του play store και στη συνέχεια πάτα το i. Δεδομένα κινητής συσκευής --> Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου (check).

20 minutes ago, stefan_city said:

Μήπως έχεις κόψει τα δεδομένα παρασκηνίου, μιας και βλέπω ότι είσαι με data;

Απ' ότι καταλαβαίνω η συσκευή σου είναι Samsung, οπότε για έλεγχο κράτησε πατημένο το εικονίδιο του play store και στη συνέχεια πάτα το i. Δεδομένα κινητής συσκευής --> Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου (check).

ναι έτσι το έχω. η αλήθεια είναι ότι στην δουλειά δεν έχω καθόλου καλό σήμα κινητής μήπως φταίει αυτό 

Screenshot_20250114_202727_Settings.jpg

14 ώρες πριν, GMF80 said:

Εδω και καποιες μερες στο youtube vanced σε πληρη οθονη παιζει σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα ενω σε παραθυρο παιζει κανονικα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που αγνοω?

Στο Vanced σε πλήρης οθόνη έχει χειρονομίες. 

Αριστερά πάνω κάτω η φωτεινότητα και δεξιά ή ένταση. 

Μήπως είναι αυτό; 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς