Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το Threads ή πώς αλλιώς γράφετε, είναι ξεχωριστή εφαρμογή ή συνδέεται απευθείας με το Instagram; Πολύ διαφήμιση στο Facebook την βγάζει και δεν μπορώ να το ανοίξω. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Είναι ξεχωριστή εφαρμογή αλλά συνδέεσαι με τον λογαριασμό που έχεις στο Instagram.

On 8/10/2024 at 2:17 ΜΜ, VaL_Phoenix said:

Διπλες εφαρμογες. Να εχω 2 facebook, 2 messenger κλπ.

Σε  καποιες εφαρμογες, να τις εχω 2 φορες, με διαφορετικους λογαριασμους. Μου το εδινε σαν επιλογη ρο 7ετιας κινητο μου

Πληροφοριακά, κάνει ψιλο καλά τη δουλειά του το Parallel Space lite

Edited by VaL_Phoenix

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

On 8/10/2024 at 2:17 ΜΜ, VaL_Phoenix said:

Διπλες εφαρμογες. Να εχω 2 facebook, 2 messenger κλπ.

Σε  καποιες εφαρμογες, να τις εχω 2 φορες, με διαφορετικους λογαριασμους. Μου το εδινε σαν επιλογη ρο 7ετιας κινητο μου

Για το messenger μου έβγαλε σημερα μήνυμα ότι μπορώ να βάλω μέχρι 5 λογαριασμούς και να τους εναλλάσω.

Δεν με ενδιαφέρει βέβαια και το αναφέρω απλά προς ενημέρωση

Μόλις πριν λίγο δέχθηκα διεθνή κλήση από Νιγηρία στο WhatsApp μου, με εικόνα προφίλ μάλιστα, χωρίς να το έχω αποθηκευμένο πουθενά! Πώς γίνεται αυτό; Φυσικά δεν απάντησα στην κλήση. 

32 minutes ago, evris2013 said:

Μόλις πριν λίγο δέχθηκα διεθνή κλήση από Νιγηρία στο WhatsApp μου, με εικόνα προφίλ μάλιστα, χωρίς να το έχω αποθηκευμένο πουθενά! Πώς γίνεται αυτό; Φυσικά δεν απάντησα στην κλήση. 

Και εμένα στο WhatsApp με έχει καλέσει ο μισός πλανήτης τελευταία 😁

11 ώρες πριν, sgatzo said:

Και εμένα στο WhatsApp με έχει καλέσει ο μισός πλανήτης τελευταία 😁

Στο WhatsApp πρώτη φορά, στις κανονικές κλήσεις κι εμένα ο μίσος πλανήτης με έχει καλέσει. Το περίεργο είναι ότι η κλήση ήταν με φωτογραφία ενώ δεν το είχα αποθηκευμένο πουθενά. Συνήθως όταν σε καλούν άγνωστα άτομα δεν βγαίνει εικόνα στη κλήση. Αυτή είχε όμως. 

Να ρωτήσω κάτι;υπάρχει ένα πρόβλημα με το messenger.ενω στον υπολογιστή λειτουργεί κανονικά στο κινητό δεν λειτουργεί.προσπαθησαμε με τον παλιό κωδικό.βαλαμε καινούργιο κωδικό και δεν έγινε κάτι.δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο μια αναβάθμιση εφαρμογής του messenger που έγινε στο κινητό.καμμια ιδέα το μπορεί να γίνει; Άκυρο.μετα από πολλές προσπάθειες καταφέραμε και το λύσαμε το πρόβλημα.

Edited by spy14

Tcl 20 5g

δοκιμάζω την νέα εφαρμογή thunderbird για email παράλληλα με aquamail και BlueMail. υποδειγματικη λειτουργία του push σε σχέση με τα άλλα 2.το μόνο που με χαλάει είναι το ότι δεν έχει ακόμα dark mode στο widget. 

Χρησιμοποιω τις εργασιες στο Google calendar

Εχω εγκαταστησει και την εφαρμογη Tasks

Εχω συνδεσει το κινητό μου με το smartwatch και ερχονται όλες οι ειδοποιησεις απο ολες τις εφαρμογες στο ρολοι

Οι ειδοποιησεις ομως απο τις εργασιες (tasks) χτυπανε μονο στο κινητό και όχι στο ρολοι παρα το οτι εχω δωσει πληρη δικαιωματα

Δεν εχω βρει λυση σε αυτο μεχρι τώρα

Γι αυτο το λογο έχω ψαξει να βρω παρομοιες εφαρμογες εργασιων στο κινητο, που να συγχρονιζονται με τις Google tasks να γινεται εγγραφη στο Goggle calendar και να ερχονται ειδοποιησεις στο ρολόι

Εχω βρει μερικες, αλλα καμια δεν συγχρονιζει και ωρα εργασιας ενω συγχρονιζει ημερομηνια

Για παραδειγμα οριζεις μια εργασια για αυριο στις 6 το απογευμα και στο ημερολογιο εμφανιζεται σαν αυριανη ημερησια εργασια

Εχει καποιος καποια λυση υποψη του; 

Το ιδανικό θα ηταν λυση στο πρωτο θεμα, να εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο το googlee tasks στο ρολοι

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Παοδες ειχα για χρονια το ex-dialer....

Στο νεο κινητό δεν παιζει κ το υπάρχων ex-dialer ειναι μια μπουρδα κ μιση κ πανακριβο. Υπάρχει καπόιος αλλος dialer που να αξίζει;ς

Κ τώρα HTC U24pro

1 hour ago, patrickdrd said:

Το δοκίμασα και δεν δείχνει ιστορικό κλήσεων.

Επίσης, την ώρα που το είχα στην οθόνη δέχθηκα κλήση και δεν έδειξε τον καλούντα και φυσικά δεν υπήρχε δυνατότητα να απαντήσω.

Αναγκάστηκα να γυρίσω στον dialer του κινητού για να δω ποιος με κάλεσε και να τον πάρω. 

έδωσες δικαιώματα κλπ που ζητάει όταν ξεκινάει πρώτη φορά; 

το έχω χρόνια και δεν μου έχουν τύχει αυτά που λες, 

και ιστορικό έχει κανονικά, ίσως δεν διαβάζει το παλιό, αλλά από την εγκατάσταση του και μετά

3 minutes ago, makap said:

Το δοκίμασα και δεν δείχνει ιστορικό κλήσεων.

Επίσης, την ώρα που το είχα στην οθόνη δέχθηκα κλήση και δεν έδειξε τον καλούντα και φυσικά δεν υπήρχε δυνατότητα να απαντήσω.

Αναγκάστηκα να γυρίσω στον dialer του κινητού για να δω ποιος με κάλεσε και να τον πάρω. 

Αυτά ακριβώς μου τα έχει κάνει και σε εμένα σε poco m4 pro, που είχα δώσει όλα τα δικαιώματα, τα πάντα όλα.

Ήταν και ο λόγος που απεγκατέστησα την εφαρμογή και γύρισα ξανά στον μαμά dialer. Δεν ξέρω τι φταίει...μπορεί να είναι καλός μπορεί να είναι παραμετροποιήσιμος, όμως είναι προβληματικός.

Σαν να τα βλέπω μπροστά μου όλα όπως τα περιγράφει ο φίλος.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

35 minutes ago, patrickdrd said:

έδωσες δικαιώματα κλπ που ζητάει όταν ξεκινάει πρώτη φορά; 

το έχω χρόνια και δεν μου έχουν τύχει αυτά που λες, 

και ιστορικό έχει κανονικά, ίσως δεν διαβάζει το παλιό, αλλά από την εγκατάσταση του και μετά

Έδωσα τα δικαιώματα που ζήτησε, αλλά αυτό που με επηρέασε αρνητικά ήταν η μη εμφάνιση του καλούντος με συνέπεια να μην μπορώ να απαντήσω.

14 ώρες πριν, makap said:

Έδωσα τα δικαιώματα που ζήτησε, αλλά αυτό που με επηρέασε αρνητικά ήταν η μη εμφάνιση του καλούντος με συνέπεια να μην μπορώ να απαντήσω.

Το έστησα να το δοκιμάσω κ εγω...

Κ τώρα HTC U24pro

Παιδιά και εγώ τον έχω 5 χρόνια και δουλεύει υποδειγματικά! 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• 2 weeks later...

Όταν ανοίγω το Facebook δείχνει μόνο μια δημοσίευση και οι άλλες από κάτω είτε αργούν να ανοίξουν ή δεν ανοίγουν καθόλου. Μόνο σε μενα συμβαίνει ή είναι θέμα Facebook; 

2 ώρες πριν, evris2013 said:

Όταν ανοίγω το Facebook δείχνει μόνο μια δημοσίευση και οι άλλες από κάτω είτε αργούν να ανοίξουν ή δεν ανοίγουν καθόλου. Μόνο σε μενα συμβαίνει ή είναι θέμα Facebook; 

Δεν ξέρω για δύο ώρες πριν, τώρα δουλεύει πάντως. 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

9 ώρες πριν, akilleas said:

Δεν ξέρω για δύο ώρες πριν, τώρα δουλεύει πάντως. 

Ακόμα και τώρα μετά την ενημέρωση της εφαρμογής, πάλι τα ίδια κάνει. Μόνο το Facebook. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά.