akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 (edited) έχετε συνδεθεί στο vanced ? edit:συνδέθηκα με link tv code Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 16, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Είχα πολύ καιρό να δουλέψω το Chromecast και είπα να το συνδέσω να δοκιμάσω! Εμένα από το YouTube Vanced δεν βλέπει καθόλου το Chromecast!! Βλέπει μόνο την 32αρα smart tv Samsung που έχω. Ενώ με την μαμά εφαρμογή του YouTube βλέπει και την smart tv και Chromecast..... τι φάση!! Όσοι έχετε Vanced και Chromecast μπορείτε να τα συνδέσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 θα ανοίξεις το vanced ρυθμίσεις watch tv και link with tv code και θα βάλεις τον κωδικό που θα σου βγάλει η τηλεόραση στο κινητό.....έτσι το έκανα σε android tv και δούλεψε μια χαρά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Χρειάζεται να έχεις και το microg του vanced για να παίξει το chromecast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 δεν έχω microg Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 θα ανοίξεις το vanced ρυθμίσεις watch tv και link with tv code και θα βάλεις τον κωδικό που θα σου βγάλει η τηλεόραση στο κινητό.....έτσι το έκανα σε android tv και δούλεψε μια χαρά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Μιλάμε για τηλεόραση που δεν είναι smart και μέσω Chromecast. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Μιλάμε για τηλεόραση που δεν είναι smart και μέσω Chromecast. Αυτό ακριβώς! Εγώ προσπαθώ να συνδέσω το Vanced σε τηλεόραση που δεν είναι smart μέσω του Chromecast. Επίσης έχω κανονικά και microg, εξ αρχής, άσχετα που έχω ρουταρισμένο κινητό, αλλά το Vanced επιμένει να μην βλέπει το Chromecast! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Αυτό ακριβώς! Εγώ προσπαθώ να συνδέσω το Vanced σε τηλεόραση που δεν είναι smart μέσω του Chromecast. Επίσης έχω κανονικά και microg, εξ αρχής, άσχετα που έχω ρουταρισμένο κινητό, αλλά το Vanced επιμένει να μην βλέπει το Chromecast! ο αδερφός μου χρησιμοποιεί βανσ-ντ και μια χαρά βλέπει το κρομκάστ μου.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 έχετε συνδεθεί στο vanced ? edit:συνδέθηκα με link tv code Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΔεν χρειάζεται. Είπαμε δεν το έχει καν η τηλεόραση το Vanced. Έχει κανονικό youtube, εκεί έχω κάνει σύνδεση κανονικά, αλλά είναι άσχετο. Όταν κάνεις cast είναι εντελώς ανεξάρτητο. Ούτε καν το ελέγχεις, πέρα από παύση στο χειριστήριο της τηλεόρασης. Όλος χειρισμός γίνεται από τη συσκευή που το μεταδίδει, δηλαδή το κινητό. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Αυτό ακριβώς! Εγώ προσπαθώ να συνδέσω το Vanced σε τηλεόραση που δεν είναι smart μέσω του Chromecast. Επίσης έχω κανονικά και microg, εξ αρχής, άσχετα που έχω ρουταρισμένο κινητό, αλλά το Vanced επιμένει να μην βλέπει το Chromecast!κατέβασε το google home στο κινητό και ξανά δοκίμασε αν την βλέπει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 κατέβασε το google home στο κινητό και ξανά δοκίμασε αν την βλέπει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Το έχω το Google home στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 δεν εμφανίζεται ούτε εκεί? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Αυτό ακριβώς! Εγώ προσπαθώ να συνδέσω το Vanced σε τηλεόραση που δεν είναι smart μέσω του Chromecast. Επίσης έχω κανονικά και microg, εξ αρχής, άσχετα που έχω ρουταρισμένο κινητό, αλλά το Vanced επιμένει να μην βλέπει το Chromecast! Εμένα το βλέπει αλλά δεν συνδέεται. Όλα τα άλλα συνδέονται αλλά το vanced με τίποτα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Ζτο τελευταίο update το αναφέρουν σαμ bug το κομμάτι του cast στην έκδοση χωρίς root .. αρα υπομονή μέχρι το άλλο update ή κατεβάστε προηγούμενη έκδοση Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 version 16.02.35 αυτήν δουλεύω φυσικά δεν είμαι ροοτ ούτε με custom rom Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 version 16.02.35 αυτήν δουλεύω φυσικά δεν είμαι ροοτ ούτε με custom rom Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Τόση ώρα μιλάμε για τηλεόραση που δεν είναι smart για cast μέσω Chromecast..... Δεν μιλάμε για smart tv. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 για την έκδοση που έχω του vanced στο κινητό λέω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 για την έκδοση που έχω του vanced στο κινητό λέω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Το κατάλαβα. Αναφερόμουν σε οσα είχαν ειπωθεί πριν που έλεγες ότι κάνεις cast και έλεγες και για εναλλακτικός τρόπους που σε τηλεόραση που δεν είναι smart δεν είναι εφαρμόσιμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Κάτι παίζει με την τελευταία ενημέρωση του Vanced, από όταν την έκανα δε μπορώ να συνδεθώ ούτε εγώ στο Chromecast ενώ μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Καλημέρα. Στο viber όταν συνδέεται μια επαφή κάνει ήχο ότι συνδέθηκε. Εδώ και αρκετό καιρό δεν κάνει ήχο ενώ είναι ενεργοποιήμενο από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Κάτι παίζει με την τελευταία ενημέρωση του Vanced, από όταν την έκανα δε μπορώ να συνδεθώ ούτε εγώ στο Chromecast ενώ μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο αναφέρω και πιο πάνω ότι είναι πρόβλημα της έκδοσης non root .. υπομονή Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Μπήκα στο YouTube να δω ένα βίντεο που ήταν φλαγκαρισμένο ως "Ακατάλληλο για ανηλίκους" επειδή περιέχει σκηνές βίας. Εγω εχω το καναλι μου στο Youtube 13 χρονια, αρα θεωρει οτι πρεπει να ημουν 4χρονων τοτε και δεν εχω γινει ακομα ενηλικος γιαυτο δεν με αφηνει να δω τετοια βιντεο! :ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 θα ήθελα να χρησιμοποιώ την εφαρμογή Gmail αλλά δεν μου αρέσει που μόλις προσθέτω ένα 2ο Gmail account ξεκινάει να συγχρονίζει και επαφές, ημερολόγιο κλπ. και εκεί που βλέπω τις επαφές γίνεται ένα μπάχαλο. εγώ θέλω μόνο τα email να συγχρονιζονται αλλά πως να αποφύγω να συγχρονιστουν και τα άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 από τις ρυθμίσεις του συγχρονισμού στα settings του Android Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 από τις ρυθμίσεις του συγχρονισμού στα settings του Android Sent from my Nokia 9 using Tapatalkδεν προλαβαίνω! και να ξετσεκαρω να μην συγχρονίζει επαφές ημερολόγιο κλπ τα έχει ΉΔΗ συγχρονισει. και γίνεται ένας χαμός ειδικά με τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts